Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι ακριβώς είναι η Coca-Cola;

Η κόκα κόλα είναι το πιο πολύτιμο brand στην ιστορία και η ′′ Coca-Cola ′′ είναι η δεύτερη πιο αναγνωρισμένη λέξη στον κόσμο μετά το ′′ γεια ′′.
Ωστόσο, το ίδιο το ποτό είναι απόλυτο δηλητήριο ως προς τον ανθρώπινο μεταβολισμό.
Είναι πολύ όξινο, με ένα σημείο υψηλότερο pH από αυτό της μπαταρίας.
Ως αποτέλεσμα είναι κατάλληλο (και συχνά καλύτερο) για καθαρισμό επιφανειών όπου χρησιμοποιούμε τοξικά οικιακά καθαριστικά προϊόντα.

Αμαλιάδα: Σοβαρά προβλήματα για 64χρονη που έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca – Καταθέτει μηνύσεις (vid)

Έναν «Γολγοθά» περνάει μια 64χρονη από Αμαλιάδα (δεν επιθυμεί να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία της),   από την στιγμή που έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca!

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters