Ο τίτλος που έδωσα πιστεύω πως είναι ο καταλληλότερος για την ονομασία του κόμματος του συμπεθεστάτου κατ'αλλα κύριου Φώτη Κουβέλη ο οποίος θα πρέπει να προσέχει περισσότερο τις ''συντροφικές'' παρέες που κάνει...

Το κόμμα του κ. Κουβέλη που στα πρώτα βήματα του στις δημοσκοπήσεις δεν έμπαινε καν στην βουλή ενώ τώρα είναι 2ο κόμμα με ποσοστά που αγγίζουν το 15%!

Οπότε καταλαβαίνουμε και μόνοι μας πως οι ψηφοφόροι της δημοκρατικής αριστεράς είναι οι ''απογοητευμένοι'' του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι αν ήξεραν ποιοι εκπροσωπούν αυτό το κόμμα θα απογοητευόντουσαν ακόμα περισσότερο.
Στην φωτογραφία βλέπουμε τον Φώτη Κουβέλη Μαρία Ρεπούση η οποία θα κατέβει με το κόμμα του στις εκλογές.
Για όσους όμως δεν τους λέει τίποτα το όνομα Ρεπούση θα προσπαθήσω να σας θυμίσω λίγα πράγματα.

Η Μαρία Ρεπούση λοιπόν είναι  Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και πριν λίγα χρόνια είχε γράψει το γνωστό ανθελληνικό βιβλίο ιστορίας της Στ' δημοτικού το οποίο ανέφερε:

"Στις 27 Αυγούστου 1922 ο τουρκικός στρατός μπαίνει στη Σμύρνη. Χιλιάδες Έλληνες συνωστίζονται στο λιμάνι προσπαθώντας να μπουν στα πλοία και να φύγουν για την Ελλάδα''
Δηλαδή έγινε κάτι σαν την θήρα 7! Οι ηλίθιοι μικρασιάτες ήθελαν να φύγουν για τις ελληνικές παραλίες με τα κουπόνια κοινωνικού τουρισμού και κάποιοι ανιστόρητοι λένε πως τους έσφαξαν οι τσέτες του Ατατούρκ!

''Ιερά συμμαχία: Συμμαχία που δημιουργήθηκε το 1814, μεταξύ της Αυστρίας,Ρωσίας,Πρωσίας,Αγγλίας,Γαλλίας με στόχο την διατήρηση της τάξης και των συνόρων μεταξύ των ευρωπαϊκών κρατών''
Μέχρι σήμερα ξέραμε πως ο ρόλος της ιερής συμμαχίας είναι να σφάζει όσους θέλουνε εθνική ανεξαρτησία, αλλά σύμφωνα με την κυρία Ρεπούση η ιερή συμμαχία ήτανε ο ''πρόδρομος'' του ΟΗΕ ο οποίος ήθελε την ευημερία των υποταγμένων λαών της Ευρώπης.

Υπάρχουν και άλλα αμέτρητα ανθελληνικά παραδείγματα που γράφτηκαν στο βιβλίο το οποίο θα το διάβαζαν 12χρονα παιδιά τα οποία μπορούν να παραπλανηθούν εύκολα, αλλά σε αυτό το σημείο θα ήθελα να περάσω και στην κυρία Δραγώνα η οποίο φημολογείται πως έχει κάποια σχέση με την δημοκρατική αριστερά.

Η Θάλεια Δραγώνα έχει γράψει το βιβλίο «Τι είν΄ η Πατρίδα μας;» όπου αναφέρει τα παρακάτω:

''Η Ελληνική Εθνική Ταυτότητα δεν υπήρχε πριν από τον 19ο αιώνα. Δημιουργήθηκε έξωθεν σε μια εποχή έντονου εθνικισμού, αποικιοκρατίας και επεκτατικού ιμπεριαλισμού''
Δεν θα συμφωνήσω πως δεν υπήρχε, απλά ''κοιμότανε'' καθώς υπήρξαν γενιάς Ελλήνων οι όποιες γεννήθηκαν και πέθαναν υποταγμένοι στους Τούρκους.

Η εθνική ταυτότητα πάντα υπήρχε απλά έπρεπε να βρεθούνε κάποιοι(Κολοκοτρώνης,Καραϊσκάκης) να τους πούνε γιατί πρέπει να πολεμήσουν και από που προέρχονται.

''Όποιος αξιολογεί τους Πολιτισμούς σε κατωτέρους και ανωτέρους είναι ρατσιστής και δεν το ξέρει!''

Στα ελληνικά σχολεία δεν διδάσκετε το ότι εμείς είμαστε ανώτεροι αλλά το ότι εμείς ξεκινήσαμε τα πάντα το οποίο είναι αποδεδειγμένο. 
Θα έπρεπε άραγε να ντρεπόμαστε γι'αυτό;

''Εξίσου ρατσιστής είναι και όποιος αποσιωπά την σημασία, την τεράστια δύναμη, την έκταση και το κύρος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας! Επίσης, όποιος αρνείται τις τουρκικές επιρροές στον Νεοελληνικό μας Πολιτισμό, κι όποιος ισχυρίζεται ότι ο τουρκικός πολιτισμός έχει επιδράσει αρνητικά στους Έλληνες!.''

Όταν ζεις για 400χρόνια υπό την κηδεμονία των Τούρκων φυσιολογικό είναι να έχεις δεχθεί κάποια επίροια στον πολιτισμό, αλλά η κυρία Δραγώνα ξεχνά το βασικότερο πως εμείς είμαστε χριστιανοί ενώ η Τούρκοι Μουσουλμάνοι αλλά και το ότι εμείς είμαστε μια χώρα της δύσης ενώ η Τουρκία μια χώρα της Ανατολής.

''Ρατσιστικό είναι και το να ανησυχούμε για την ύπαρξη πολλών ξένων μεταναστών στην χώρα μας, ή το να λέμε ότι «σε λίγο θα ψάχνουμε να βρούμε Έλληνα στην Ελλάδα», ή ότι «πρέπει να κρατήσουμε την εθνική μας ομοιογένεια και να μην διαβρωθούμε εθνολογικά»! Εξ ίσου ρατσιστικό είναι το να λέμε ότι το κέντρο της Αθήνας αλβανοκρατείται ή ότι «οι Έλληνες δεν είναι ρατσιστές»''

Πριν 15 χρόνια που έγραψε αυτό το βιβλίο ίσως να ήτανε υπερβολικοί αυτοί που τα υποστορίζανε αυτά, αλλά σήμερα είμαστε απλά ρεαλιστές βλέποντας το κέντρο της Αθήνας να έχει μετατραπεί σε Ισλαμαμπάντ.

Για να συνοψίσουμε λοιπόν, βλέπουμε πως αυτό το κόμμα έχεις στις τάξεις του ανθρώπους οι οποίοι υποστηρίζουν πως δεν είμαστε Έλληνες και πως κανείς δεν μας έσφαξε ποτέ αλλά αντιθέτως εμείς του σφάζαμε αθώους απρόκλητα.

Εγώ αυτά είχα να πω, μπορεί ο καθένας να ψάξει και να βρει και άλλα σχετικά με το τι εκπροσωπεί ο Κουβέλης που θέλει να γίνει Σημίτης στην θέση του Σημίτη και που δεν θα διστάσει να ψηφίσει νέα μέτρα κατά του λαού όταν θα συγκυβέρνησει.
Vlasfimos.blogspot.com
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2012/02/blog-post_5205.html