Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Ο ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΚΥΡΙΟΣ GASTON NAESSENS

Η ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ GASTON NAESSENS
Η ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ
ΤΟΥ 
AIDS ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΗΣ ΒΑΣΕΩΣ

«Λίγοι άνθρωποι έχουν στη ζωή τους το προνόμιο να συγκρουσθούν κατά τέτοιο τρόπο με το κατεστημένο, με αποτέλεσμα να εμπαιχθούν, να απειληθούν και να διασυρθούν. Λίγοι άνθρωποι έχουν το κουράγιο και το ψυχικό σθένος να συνεχίζουν να επιμένουν στην αλήθεια όπως ο Gaston Naessens. 

Ευτυχώς για τον κόσμο, υπάρχουν μερικοί σπάνιοι, ανεξάρτητοι πνευματικά άνθρωποι, όπως ο Gaston Naessens, που κατάλαβε τη σοφία της ρήσης του Όρβιλ Ράιτ: «Εάν όλοι εργαζόμαστε με την προϋπόθεση ότι οτιδήποτε είναι αποδεκτό ως αληθινό είναι πράγματι αληθινό, οι ελπίδες για πρόοδο θα ήταν μικρές».

ΗΠΑ: Ο Σόρος κατηγορείται για ενορχήστρωση και χρηματοδότηση των κοινωνικών ταραχών

ΗΠΑ: Ο Σόρος κατηγορείται για ενορχήστρωση και χρηματοδότηση των κοινωνικών ταραχώνΗ βιτρίνα που έχουν οι κατα τόπους συμμορίτες ονόματι Τζορτζ Σόρος, κατηγορείται τώρα για ενορχήστρωση και χρηματοδότηση των ταραχών που πλήττουν τις ΗΠΑ μετά τις δύο δολοφονίες Αφροαμερικανών από αστυνομικούς.

Οι καταγγελίες αυτές οι οποίες διακινούνται κυρίως από μέλη οργανώσεων της άκρας δεξιάς έτσι λένε, οποιος ειναι σκεπτόμενος και οχι δούλος τους ειναι κακός φασίστας και ακροδεξιός, επίσης λένε ότι ειναι θεωριών συνωμοσίας ότι βρίσκεται πίσω από την χρηματοδότηση των ταραχών!έφτασαν στο σημείο να λένε και αυτό "θεωριών συνωμοσίας"!

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters