Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

ΗΠΑ: Ο Σόρος κατηγορείται για ενορχήστρωση και χρηματοδότηση των κοινωνικών ταραχών

ΗΠΑ: Ο Σόρος κατηγορείται για ενορχήστρωση και χρηματοδότηση των κοινωνικών ταραχώνΗ βιτρίνα που έχουν οι κατα τόπους συμμορίτες ονόματι Τζορτζ Σόρος, κατηγορείται τώρα για ενορχήστρωση και χρηματοδότηση των ταραχών που πλήττουν τις ΗΠΑ μετά τις δύο δολοφονίες Αφροαμερικανών από αστυνομικούς.

Οι καταγγελίες αυτές οι οποίες διακινούνται κυρίως από μέλη οργανώσεων της άκρας δεξιάς έτσι λένε, οποιος ειναι σκεπτόμενος και οχι δούλος τους ειναι κακός φασίστας και ακροδεξιός, επίσης λένε ότι ειναι θεωριών συνωμοσίας ότι βρίσκεται πίσω από την χρηματοδότηση των ταραχών!έφτασαν στο σημείο να λένε και αυτό "θεωριών συνωμοσίας"!


Συνοδεύονται από διαδικτυακές διαφημίσεις από συντηρητικές ομάδες που καλούν τις αρχές να «ερευνήσουν τον Τζορτζ Σόρος για χρηματοδότηση της εγχώριας τρομοκρατίας».

Στα τέλη Μαΐου, οι αρνητικές δημοσιεύσεις στο Twitter για τον Σόρος αυξήθηκαν από περίπου 20.000 την ημέρα σε περισσότερες από 500.000 την ημέρα, σύμφωνα με ανάλυση της οργάνωσης Anti-Defamation League.

Το Ινστιτούτο Στρατηγικού Διαλόγου, μια δεξαμενή σκέψης του Λονδίνου που επικεντρώνεται στον εξτρεμισμό και τον ρατσισμό υποστηρίζει ότι στο Facebook υπήρχαν 68.746 αναφορές για τον Σόρος τον Μάιο. Το προηγούμενο ρεκόρ των 38.326 αναφορών ήταν τον Οκτώβριο του 2018, όταν στελέχη της ακροδεξιάς υποστήριζαν ότι βοηθούσε καραβάνια μεταναστών προς τις ΗΠΑ.

Το φθινόπωρο του 2018, χιλιάδες μετανάστες από την Ονδούρα κατευθύνθηκαν προς τις ΗΠΑ. Αμέσως, κατηγορήθηκε ο Σόρος, με το δίκτυο Fox News να υποστηρίζει ότι ο μεγαλο-επενδυτής επιθυμεί ανοιχτά σύνορα και ανεξέλεγκτη μετανάστευση. Ο ίδιος ο αμερικανός Πρόεδρος ανέβασε στο τουίτερ βίντεο που υποστήριζε ότι έδειχνε ανθρώπους να δίνουν χρήματα στους μετανάστες για να πάνε στα αμερικανικά σύνορα. Και ενίσχυσε τις φήμες όταν σχεδόν επιβεβαίωσε τη θεωρία σε δηλώσεις έξω από το Λευκό Οίκο. Λίγο καιρό μετά αποδείχτηκε ότι το βίντεο που ανέβασε ο Αμερικανός Πρόεδρος ήταν ψεύτικο.

Στην Ελλάδα υπάρχει σελίδα facebook άναρχο-κομμουνιστών που κάνει δημοσια υποκίνηση μίσους προς το λευκό ευρωπαϊκό γένος, ενώ στον όχλο έχουν μάθει τα αντίθετα,και δεν παραβιάζει τους κανόνες τους facebook(!) δεν ειναι αυτοί οι κακοί αλλα εσύ είσαι ακροδεξιός φασίστας επειδή το λες! επίσης αλλες δυο σελίδες facebook γεμάτες άναρχο-κομμουνιστες με παρόμοιο όνομα και τους ίδιους συμμορίτες να σχολιάζουν δηθεν ως άσχετοι υπέρ, έχουν έδρα την Βρετανία που ειναι τα κεντρικά γραφεία των antifa, την μια εξ αυτών θα την ξέρετε καθώς ειναι και ιστοσελίδα και βγάζει fake news ότι ενοχλεί, και έχει βλάψει την σελιδα μας από το 2015 την άλλη με επίσημο μέλος antifa μασόνο δεν την ξέρει κανένας πάρα το γεγονός ότι εκεί ειναι μαζεμένοι όλοι οι ελληνόφωνοι της Ελλάδας όπως antifa κομμουνιστες και λοιπά χρήσιμα αγρίμια .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters