Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

To πρόβλημα της αριστεράς δεν είναι οι μισθοί…αλλά η Φυλή

Η αριστερά αποτελεί την πολιτική έκφραση του σιωνιστικού κινήματος στην Ευρώπη, ένα κίνημα το οποίο θεωρεί πως ως περιούσιο, μπορεί να αναιρεί και τους μηχανισμούς της φύσης.

Η φυλή αποτελεί ένα εμπόδιο στον δρόμο για σιωνιστική ολοκλήρωση και χανούκεια εκδίκηση.

Το γνωστό σχέδιο, με την βοήθεια της αριστεράς και των αμορφώτων που την υποστηρίζουν, αρχίζει να ξεδιπλώνεται….


Κατάλαβες, ελληνάκο, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ;;;;;;;;; 
Ή ακόμα κοιμάσαι με τα τσαρούχια;;;;

Πόπη Σουφλή



Είμαστε σίγουροι, ότι το επιτελείο της ΝΔΟΥΛΑΣ, είναι απολύτως σύμφωνο με την κατάργηση της φυλής…πιθανόν να προταθεί και η κατάργηση της σελήνης, της παλίρροιας και των φυσικών φαινομένων.
assets_LARGE_t_420_54060539
Λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές του 2012 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και φέρελπις πρωθυπουργός της Ελλάδος Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξη του σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό ερωτήθη από τον  δημοσιογράφο: ποια η άποψη του για τον ελληνισμό και την Φυλή.

Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε κυνικά ότι αυτά είναι…
ξεπερασμένα πράγματα.(έτσι αποφάσισε ο Καίσαρ….έτσι είναι)

Λίγους μήνες αργότερα το γαλλικό κοινοβούλιο έκανε την αρχή στην ευρωπαϊκή ήπειρο, πραγματοποιώντας τις εντολές του σιωνισμού και κατήργησε την λέξη Φυλή από την γαλλική νομοθεσία.

Την πρόταση έφερε στη γαλλική εθνοσυνέλευση, ποιος άλλος, το Μέτωπο της Αριστεράς, το οποίο είναι συνασπισμός μαρξιστικών κομμάτων, με κυριότερα το Αριστερό και το γαλλικό κομμουνιστικό κόμμα.
Την πρόταση φυσικά στήριξαν οι… σοσιαλιστές και όλοι οι… «προοδευτικοί» αυτής της χώρας.

Η πρόταση να καταργηθεί η αναφορά της λέξεως Φυλή από το Σύνταγμα της χώρας, τεκμηριώθηκε με το επιχείρημα ότι η έννοια Φυλή είναι ασύμβατη με την… Δημοκρατία!

Αυτή ακριβώς είναι και η ουσία και η στόχευση του Ρεπουμπλικανισμού. Είναι ξεκάθαρα μια παραφύση κατάσταση που νομίζει ότι η φύση και όλα όσα είναι μέσα στο φυσικό γίγνεσθαι, δηλαδή η φυλή, το φύλο, το DNA, τα καιρικά φαινόμενα κλπ τροποποιούνται με νομοθετικές ρυθμίσεις και διατάγματα…Εδώ ταιριάζει το ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΟΜΕΝ.

Μα θα μου πείτε ότι υπάρχει και κάτι καλό….Η αριστερά ενδιαφέρεται να αυξήσει τους μισθούς μας…

Λάθος…όλη η φιλολογία περί κοινωνικών δικαιωμάτων είναι το δόλωμα για τους απλούς ανθρώπους οι οποίοι όποτε και όπου επικράτησε η αριστερά, έχασαν το δικαίωμα της απεργίας, και κατήντησαν να δουλεύουν ως σκλάβοι εργάτες για την οικοδόμηση του σοσιαλισμού, στην πραγματικότητα για να εξασφαλίσουν ότι καλύτερο στην άρχουσα ιουδαική τάξη, όπως ακριβώς συνέβη στην Ρωσία.

Η αριστερά αποτελεί την πολιτική έκφραση του σιωνιστικού κινήματος στην Ευρώπη, ένα κίνημα το οποίο και θεωρεί πως ως περιούσιο, μπορεί να αναιρεί και τους μηχανισμούς της φύσης.

Η φυλή αποτελεί ένα εμπόδιο στον δρόμο για σιωνιστική ολοκλήρωση και χανούκεια εκδίκηση.

Το γνωστό σχέδιο(δες ΕΔΩ), με την βοήθεια της αριστεράς και των αμορφώτων που την υποστηρίζουν, αρχίζει να ξεδιπλώνεται….

Υγ
Φυσικά ούτε λέξη για τις …φυλές του Ισραήλ.





Πηγή
kerberos-hellas

Ψάχνουν ακόμη υπουργό Οικονομικών

Όπως όλα δείχνουν ο ανασχηματισμός που έχει κολλήσει στο υπουργείο Οικονομικών θα έρθει με την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος – ίσως και λίγο αργότερα αν και όπως
πρώτο έγραψε το Real.gr την προσεχή εβδομάδα η Τράπεζα της Ελλάδος θα πρέπει στη γενική της συνέλευση να προτείνει το πρόσωπο του διοικητή.

Σημειώνεται πως χθες η Bουλή ανακοίνωσε ότι την προσεχή Πέμπτη ο διοικητής της ΤτΕ Γιώργος Προβόπουλος θα παραδώσει την έκθεσή του για την οικονομία στον πρόεδρο Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Οι περισσότεροι στο κυβερνητικό στρατόπεδο ποντάρουν στο ότι ο Γιάννης Στουρνάρας έχει ήδη «παραδώσει» στο υπουργείο Οικονομικών μαζεύοντας τα πράγματά του και ως εκ τούτου δεν έγινε ιδιαίτερα πιστευτή η απάντηση που δόθηκε από την οδό Νίκης για το ταξίδι αστραπή που έκανε στο Παρίσι «για θέματα που αφορούν στο Ecofin» - καθώς στη γαλλική πρωτεύουσα δεν υπήρχε κάτι το προγραμματισμένο που να σχετίζεται με το Ecofin.

Ο ίδιος πάντως ο υπουργός Οικονομικών τα τελευταία 24ωρα και μετά τα όσα ακολούθησαν τη δήλωση για τον «σάκο του μποξ» δύσκολα απαντά στα τηλέφωνα ενώ όσοι κατάφεραν να μιλήσουν μαζί του δεν έγιναν σοφότεροι για το τι θα γίνει τελικά.

Όπως όλα δείχνουν θα επικρατήσει τελικά ο αρχικός σχεδιασμός του κ. Σαμαρά που δεν ήθελε να κάνει έναν ανασχηματισμό με την «σκόνη» των εκλογών να πνίγει την κυβέρνηση δείχνοντας πανικό και σε καμία περίπτωση καθαρό μυαλό για ουσιαστικές παρεμβάσεις στο υπουργικό συμβούλιο.

Στο Μαξίμου γνωρίζουν πάντως ότι τα πάντα στην κυβέρνηση έχουν στην κυριολεξία παγώσει εν αναμονή των αλλαγών στο κυβερνητικό σχήμα. Ακόμη και υπουργοί παραδέχονται ότι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί για περισσότερο διάστημα και πλέον ακούγονται πιο έντονες γκρίνιες για τον Ευάγγελο Βενιζέλο που βγήκε έξω από το Μαξίμου να ανακοινώσει ανασχηματισμό χωρίς να έχει γινεί καμία προετοιμασία σε επίπεδο αποφάσεων για τα πρόσωπα του νέου υπουργικού συμβουλίου.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο δεν αποκλείεται να υπάρξει συνάντηση των κυρίων Σαμαρά και Βενιζέλου προκειμένου να συμπληρωθεί το «κουτάκι» στο οικονομικό επιτελείο, αφού ακόμη δεν φαίνεται να υπάρχει καμία συμφωνία.

Παρά το γεγονός ότι ουδείς μπορεί να το βεβαιώσει επισήμως, πληροφορίες του Real.gr επιμένουν ότι ο κ. Σαμαράς, εάν τελικά ο κ. Στουρνάρας αποχωρήσει από το υπουργείο Οικονομικών, θα επιλέξει να τον αντικαταστήσει με πολιτικό πρόσωπο, ίσως και πρωτοεμφανιζόμενο στο οικονομικό επιτελείο, κάτι που σημαίνει ότι σε αυτήν την περίπτωση δεν προκρίνεται η λύση του στενού του συνεργάτη Σταύρου Παπασταύρου ενώ όπως όλα δείχνουν τα πολιτικά πρόσωπα που ακούστηκαν τις προηγούμενες ημέρες «κάηκαν» εξαιρετικά γρήγορα.

Πηγή: real.gr
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/06/blog-post_4190.html

CARS Made by Hellas!!!

 Στο κτήριο - κόσμημα, που ονομάζεται «Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου» και βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας λίγα μέτρα από το Αρχαιολογικό Μουσείο, διεξάγεται η κορυφαία και πιο σημαντική έκθεση οχημάτων που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα.Στην έκθεση «Made By Hellas» φιλοξενούνται δεκάδες οχήματα που έχουν φτιαχτεί από ελληνικά χέρια, αλλά ποτέ δεν έγιναν γνωστά στο ευρύ κοινό (τουλάχιστον τα περισσότερα) λόγω της γραφειοκρατίας.

Με πρωτοβουλία του Θ. Χαραγκιώνη, όλα τα ελληνικά οχήματα-δημιουργήματα βρίσκονται σε κοινή θέα για να μπορεί ο καθένας να μάθει την ιστορία του αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ελάχιστοι πιστεύουν ότι μπορούμε να έχουμε βαριά βιομηχανία και να κοιτάζουμε στα μάτια τους διεθνείς παίκτες της αγοράς. Όμως, αν γυρίσουμε τον χρόνο πίσω και ανατρέξουμε σε γεγονότα, θα διαπιστώσουμε πως αν υπήρχε πέρα από την ιδιωτική πρωτοβουλία και κρατική, τώρα θα γράφαμε για άλλα πράγματα. Να θυμηθούμε το εργοστάσιο της Nissan στον Βόλο, τις πρωτότυπες κατασκευές που έμειναν στα χαρτιά ή παρατημένες σε κλειστά γκαράζ, τα όνειρα που δεν προχώρησαν, γιατί δεν υπήρξε βοήθεια...Από ηλεκτρικά μέχρι... super carΣτην έκθεση «Made By Hellas», υπάρχει το θρυλικό Pony το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα κυκλοφορήσει φέτος στη σύγχρονη γενιά του, το ηλεκτρικό Enfield E8000 που κατασκευάστηκε στη Σύρο τη δεκαετία του '70, το λεγόμενο super car Korres Project 4, τα σύγχρονα Fiat Barchetta και Audi A3 που έχουν σχεδιάσει Έλληνες (!), εκθέματα από πανεπιστήμια, το διθέσιο του Αντώνη Τζεν με τον κινητήρα των 50 κ.εκ., τα μοντέλα της Replicar Hellas, το ιδιόμορφο πλαίσιο του Δημήτρη Χατζηκακίδη κ.ά.
Πόσα οχήματα υπάρχουνΣυνολικά 59 εκθέματα μπορούν οι επισκέπτες να θαυμάσουν από κοντά και να μάθουν πράγματα που σίγουρα δεν γνωρίζουν αλλά και τις ικανότητες των Ελλήνων κατασκευαστών. Σε πολλές περιπτώσεις διαπιστώνουμε πως αν υπάρχει διάθεση και... τρέλα πολλά μπορούν να συμβούν. Αρκεί να υπάρχει κρατική μέριμνα και υποστήριξη προκειμένου να πάρουν το σωστό δρόμο όλες αυτές οι κατασκευές.
Η έκθεση Made By Hellas θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 30 Ιουνίου. Το «Eλληνικό Mουσείο Aυτοκινήτου» βρίσκεται Ιουλιανού 33-35 & Γ' Σεπτεμβρίου 72-74. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 210-8816187.


Το λεγόμενο super car του Δημήτρη Κορρέ. To Korres Project 4 θα παραχθεί φέτος σε 4 μονάδες και θα διατεθούν σε Ευρώπη και Αμερική...


Το Sunnyclist είναι ένα υβριδικό ηλιακό τριθέσιο μοτοποδήλατο που έχει κατασκευαστεί στην Κρήτη. Έχει αυτονομία 200 χιλιόμετρα και μπορεί να κινηθεί με μέγιστη ταχύτητα 50 χλμ./ώρα...


Το αμιγώς ηλεκτρικό Enfield E8000 φτιάχτηκε τη δεκαετία του ΄70 στη Σύρο σε περισσότερα από 120 κομμάτια. Δυστυχώς η παραγωγή του σταμάτησε λόγω... γραφειοκρατίας


Το συγκεκριμένο buggy είναι ακόμα γνωστό στο ελληνικό κοινό...


Το θρυλικό Pony που κατασκεύαζε η Namco στην Θεσσαλονίκη...Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1972 στην ΔΕΘ...



Το Volanis Helios κατασκευάστηκε το 1981 και ήταν ένα πρωτότυπο σχεδιαστικά όχημα χωρίς μηχανικά μέρη... Φέρει την υπογραφή του Αντώνη Βολάνη...


Η ΕΛΒΟ κατασκεύασε για στρατιωτική χρήση περίπου 9.000 μονάδες της Mercedes G-Wagon...




Το Daihatsu Zebra κατασκευαζόταν εξολοκλήρου στην Ελλάδα από το 1981 έως το 1985...


Το προχωρημένο σχεδιαστικά ηλεκτρικό ποδήλατο του Νίκου Μανάφη...



Χιλιάδες τέτοια Nissan κατασκευάστηκαν στο εργοστάσιο της μάρκας στο Βόλο...

Το Bistrol 406 σε μία πρωτότυπη μορφή που φέρει την υπογραφή της αρχιτεκτονικής ομάδας AKROPOLE - Design...


Το Fiat Barchetta σχεδιάστηκε από τον Ανδρέα Ζαπατίνα και την ομάδα του. H παραγωγή του άρχισε το 1995 και ολοκληρώθηκε δέκα χρόνια αργότερα...


Δύο μοντέλα της Replicar Hellas που εδρεύει στην Κατερίνη. Βασίζονται σε παλαιότερα μοντέλα της Porsche και κατασκευάζονται με πολύ υψηλά στάνταρτ. Για φέτος υπολογίζεται ότι θα εξαχθούν 45 μονάδες σε χώρες της Ευρώπης...


Την σχεδίαση της τελευταίας γενιάς του Audi A3 έχει επιμεληθεί ο Έλληνας σχεδιαστής Gary Telaak. Ο συγκεκριμένος κατάγεται από την Θεσσαλονίκη και μιλά άπταιστα ελληνικά...




Το παραμετρικό πλαίσιο του μηχανολόγου - μηχανικού Δημήτρη Χατζηκακίδη το οποίο εξελίσει πολύ μεγάλη αυτοκινητβιομηχανία. Ο συγκεκριμένος ήταν αυτός που είχε σκεφτεί πριν δεκαετίες τα φλας στους καθρέπτες αλλά όταν το έλεγε κάποιοι... γέλαγαν!






To TZEN κατασκευλάστηκε πριν από 40 χρόνια! Εφοδιάζεται με κινητήρα 50 κ.εκ. και φέρει αυτόματο κιβώτιο. Στην φωτογραφία είναι με τρεις ρόδες αλλά μπορεί να φτιαχτεί με τέσσερις και να εφοδιάζεται με ηλεκτροκινητήρα...



Η βιομηχανία ALTA, κατασκευάστρια μοτοποδηλάτων από το 1965, επεκτάθηκε το 1968 στην κατασκευή ενός τρίτροχου επιβατικού αυτοκινήτου με άδεια της Γερμανικής εταιρείας Fuldamobil όπως και το Attica 200 της εταιρείας ΒΙΟΠΛΑΣΤΙΚ Α.Ε.




Το Mini Beach Bar κατασκευάστηκε το 1961 σε 16 μονάδες. Εφοδιάζεται με κινητήρα 849 κ.εκ. και έχει τελική ταχύτητα 112 χλμ./ώρα... Κύριο χαρακτηριστικό του το... σαλόνι του!



Η... σέξι πρωτότυπη μοτοσικλέτα του Δημήτρη Κορρέ. Εφοδιάζεται με 6κύλινδρο κινητήρα 1.050 κ.εκ. και αποδίδει 104 ίππους...



To Austin Seven Opal Tourer κατασκευάστηκε το 1936...



Διασκευασμένα Morris σε διάφορες εκδοχές που φέρουν ελληνικά στοιχεία...



Ελληνική δικύλινδρη διπίστονη αντλία...



Το Korres Project 3 δείχνει τις δυνατότητές του....



Αυτό είναι το Korres Project 1 άπό όπου έγινε και η αρχή...



Η Aston Martin Lagonda φτiάχτηκε όταν η μάρκα ήταν ιδιοκτησίας του Έλληνα εφοπλιστή Γιώργου Λιβανού...




Το ΑRT12 του Αριστοτελίου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κατασκευής 2011...



Ο Πυρφόρος του ΕΜΠ...
ΠΗΓΗ
http://helleniclegion.blogspot.gr/2014/06/cars-made-by-hellas.html 

Κλειστόν λόγω πολλής δημοκρατίας!..

     Και πάλι συγχαρητήρια παλικαρίνα!
     Έδωσες άλλο νόημα στην έννοια ''Κοινοβουλευτική Δικτατορία''!

     Επίσης πέτυχες μ' ένεν σμπάρο δυό τρυγόνια:
     Πρώτον, επανα-ξανα-ματα-διέσωσες τον κολλητό σου Μεγάλο Ηλίθιο από τις ευθύνες του για την δόλια και ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ υπαγωγή της χώρας στην.....
εξουσία του ΔΝΤ και των λοιπών τοκογλύφων, με αλλοίωση των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ, κωλυσιεργία στην εύρεση κεφαλαίων από τις διεθνείς αγορές καθώς και με εκ των προτέρων μυστική και προσωπική του συμφωνία με την ηγεσία του ΔΝΤ,
     ..μεθοδεύσεις που στοιχειοθετούν σε οποιοδήποτε Ειδικό Δικαστήριο στον πλανήτη την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας, και επισύρουν τις ανάλογες ποινές.
     Επίσης διέσωσες τον τραπεζίτη-πρωθυπουργό από ανάλογες ευθύνες που έχουν σχέση με το επιλεκτικό ''κούρεμα'' (PSI) ομολόγων και ''κλοπή'' των αποθεματικών ταμείων, συλλόγων, νοσοκομείων και άλλων οργανισμών, μέσω μετατροπής τους σε ομόλογα τα οποία μετά ''κουρεύτηκαν'' και τα λεφτά βεβαίως χάθηκαν!
     Εννοείται ότι με την διάσωση αυτών των δύο γίνεσαι και εσύ αυτομάτως συνένοχος και συμμέτοχος των ευθυνών τους,  χώρια οι δικές σου ευθύνες για τις καταστροφές που επέφερε στην χώρα η δική σου ''πρωθυπουργία''!

     Και δεύτερον, και εξ ίσου σπουδαίο, κλείνοντας την Βουλή πρόωρα έχεις όλα τα περιθώρια να περάσεις με τα θερινά τμήματα, ό,τι αίσχη έχεις συννενοηθεί και δεσμευθεί στην Κομισιόν και στους τοκογλύφους!
     Πετσόκομμα συντάξεων, νέο ασφαλιστικό, φορολογικά, φορομπηχτικά, απολύσεις, ''αξιολογήσεις'' υπαλλήλων, χαράτσια και κεφαλικοί φόροι, όλα τα πάντα θα περάσουν ''νύχτα'', εν κρυπτώ και παραβύστω, όπως ακριβώς δρουν όλοι οι κλέφτες και απατεώνες, όλες οι συμμορίες, η Μαφία και η Καμόρα!
     Θα πιάσεις την κοινωνία στον ύπνο και στην καλοκαιρινή χαλάρωση, και θα μας περιμένεις με τις καινούργιες σου ''εκπλήξεις'' από φθινόπωρο!

     Εύγε λεβεντάκο!
     Άξιος ο μισθός σου,
     ..και η καρέκλα που σε κάθησαν οι εχθροί της πατρίδας!..
     Και πάλι εύγε!
     Κι επίσης ένα μεγάλο μπράβο στο 22% που σε ξαναπίστεψε και σε ξαναψήφισε..

http://mandatoforos.blogspot.gr/
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/06/blog-post_4234.html

Και τη Βουλή θα κλείσουμε, & το σπίτι θα σου πάρουμε & τα λεφτά σου θ`αρπάξουμε για την «σταθερότητα» ρε ΚΟΠΑΝΕ !!

Η χειραγώγηση της κοινοβουλευτικής διαδικασίας συνεχίζεται με τ
η σύμφωνη γνώμη του «προοδευτικού πρόσημου» του κ. Βενιζέλου.
Το αιφνιδιαστικό κλείσιμο της Βουλής με την δικαιολογία της μη ύπαρξης κοινοβουλευτικού έργου είναι προσβολή όταν εκκρεμούν όλοι οι εφαρμοστικοί νόμοι για την εκταμίευση της δόσης του ενός δισεκατομμυρίου, ενώ ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Αθανασίου μας είπε πως δεν φέρνει τον αντιρατσιστικό γιατί δεν υπήρχε χρόνος στη Βουλή.
Η μεθόδευση είναι προφανής και αφορά την διατήρηση της κυβερνητικής πλειοψηφίας χωρίς τριγμούς. Δεν θα μας εκπλήξει καθόλου αν επιχειρηθεί η ψήφιση κρίσιμων νομοσχεδίων από τα θερινά τμήματα, όπως αυτό για..
τους αιγιαλούς ή τη ΔΕΗ, με «αντικαταστάτες» βουλευτές ούτως ώστε να μην υπάρχει η δυνατότητα παρέκκλισης από την κομματική γραμμή των κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλου.
Παλιότερο εξώφυλλο του Hot Doc.
Από τότε "βρέθηκε" η δικογραφία
και είναι στη Βουλή
από τις 30 Απριλιου,
σύμφωνα με τον υπ. Δικαιοσύνης.
 Για τον Οκτώβριο πάει και η συζήτηση για το βίντεο Μπαλτάκου Κασιδιάρη, όπως και η δικογραφία για τις επί πληρωμή ερωτήσεις για λογαριασμό του προφυλακισμένου κ. Πάλλη (επιχειρηματία εμπλεκόμενου με το Πρώτο Θέμα, με ερωτηματικά για όπλα μέσω μουσείου κλπ) από τον υπουργό εσωτερικών κ. Μιχελάκη.
Παράλληλα, μαθαίνουμε ότι ο κ. Στουρνάρας παραίτησε τον τελευταίο εναπομείναντα Γενικό Γραμματέα που διορίστηκε με την ανοιχτή διαδικασία του opengov, τον κ. Χάρη Θεοχάρη, γιατί προφανώς ενόχλησε η αποφασιστικότητα του να εφαρμόζει τις αθλιότητες που έφερνε ο ίδιος ο κ. Στουρνάρας προς ψήφιση στη Βουλή, και δεν ακολούθησε την ελληνική πολιτική παράδοση της μη εφαρμογής των νόμων που ψηφίζουν. «Πάλιωσε» γρήγορα ο τεχνοκράτης...
Αυτό δεν είναι κοινοβουλευτισμός. Δεν είναι δημοκρατική λειτουργία. Υπενθυμίζουμε πως η συγκυβέρνηση είχε την επιλογή παράτασης των εργασιών του χειμερινού τμήματος εφόσον έχει όλα αυτά τα κρίσιμα νομοσχέδια μπροστά της, αντί του πρόωρου και αιφνιδιαστικού κλεισίματος.
Μην αναρωτιέται κανείς τι στέλνει Ναζί στα κοινοβούλια - η απαξίωση της δημοκρατίας και της κοινοβουλευτικής διαδικασίας είναι· ηλίθιε. Συνεχίστε να χαίρεστε που έχει και το «προοδευτικό πρόσημο» δικούς της μπρατσαράδες στη Βουλή - είστε στο σωστό δρόμο, αν το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι ένα κοινοβούλιο παλαίστρα.
Κωνσταντίνος Αλεξάκος

Από alexacos
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/06/blog-post_6725.html

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ-ΓΥΡΟΛΟΓΟΥΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!

10401427_733425930041033_1502688019168439782_n 
 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΪΚΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ Ή ΕΙΝΑΙ
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ IQ ΤΟΥ [ ΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ] ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑΒΛΑ ΒΡΕΜΕΝΗ
ΕΑΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΙΟΛΑΣ Ο ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ Ή Ο ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΧ [ ΚΟΣΜΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗ DNA TOΣA XRHMATA;;;; ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΝΑ ΣΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΛ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΝ ΚΟΒΕΙ;;;;; ΠΩΣ Ο ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΣΟ ΚΟΒΕΙ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ;;;;;;;
Ή ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΤΕ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ [ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΜΟΡΦΩΣΗ ΝΟΗΣΗ ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΜΑΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΙΝΕΙ ΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΙΝΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ [ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΝΟΥ ] ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ IQ ΤΥΡΟΠΙΤΑΣ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΠΟΥΛΟΥΝ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΥΣ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΤ” ΙΔΙΑΝ 6500 ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ
ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΞΑΓΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

http://alfeiospotamos.gr/?p=6816

ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΑ ΔΩΡΟΘΕΑ ΜΕΡΚΕΛ! Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

Vasilis Theodoropoulos ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΑ ΔΩΡΟΘΕΑ ΜΕΡΚΕΛ.!!!!!!!!!!
Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ » ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ » ΓΙΟΥΡΚΕΝ ΠΟΛΑΤΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ…………… Η Ο.Δ.Γ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ……….. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΕΜΑΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ……………
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Γιάννης Καλογερόπουλος: ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ . . ΠΕΤΡΕΣ . ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ;;;;; ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΔΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΗΤΑΓΕ ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ;;;

ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΡΗΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΟΚΟΣ ΕΙΝΑΙ 0,5 % ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ;;; ...... ΑΡΑ ΑΤΟΚΑ !!!!!!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΡΗΝΟΣ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ...... ΔΥΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΠΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ;;; ΤΟΝ ΠΟΝΑΕΙ.. ΧΑΧΑΧΑ...... ΜΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΑ .. ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΟΝΑΕΙ;;;;!!!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΙΔΙΚΗ ΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ;;;; ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΡΗΝΟΣ ΓΙΑΥΤΟ;;; Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ..... 7 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕΙ;;; ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΡΗΝΟΣ ΓΙΑΥΤΟ;;;; ... ΚΟΥΒΕΝΤΑ;;;;

ΜΗΠΩΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΗΤΑΝ ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΓΛΚ ΚΑΙ ΟΔΔΧ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ.... ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ........ ΕΝΩ ΕΧΕΙ........ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΗΔΗ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΙΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥΣ........ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥΣ ..... ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ... ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΛ΄ΛΗΦΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ;;; ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΡΗΝΟΣ Ο.... ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ;;;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ;;;

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΡΗΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΚΟΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΑΧΑ ΤΟ ΜΟ@@ΟΣΚΥΛΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ;;; ΛΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ Η ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ Η ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΣΔΟΕ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;;;;!!!! Ο ΓΚΟΝΟΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΡΗΝΟΣ.!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΣΔΟΕ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ;;;; ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ;;;;... ...... ΣΑΠΙΣΜΑ ΤΑ ΠΑ.Ι.ΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΕΛΟΧΑΡΤΑ ....

Γιάννης Καλογερόπουλος ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ .... ΤΙ ΘΑ ΨΑΞΕΙ ;;;; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ;;;; ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ !!!

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ..... ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ UCC ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΑΜΜΕΝΗ,... ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΛΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥ... ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ...... ΑΛΛΙΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ..... ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΝΗΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ.!!!!!..... ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ 3 ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΚΟΜΑΤΑ ΦΤΗΝΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.!!!! ..... ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΤΑ Α@@ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ .... ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ "ΦΩΝΑΖΕΙΣ"




 

http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2014/06/blog-post_6451.html

Ενοποιούνται 6-9 Ιουνίου τα ηλεκτρονικά συστήματα Τρ.Κύπρου-πρώην Λαϊκής


Στο πλαίσιο της απορρόφησης εργασιών του πρώην δικτύου της Λαϊκής
Ενοποιούνται 6-9 Ιουνίου τα ηλεκτρονικά συστήματα Τρ.Κύπρου-πρώην Λαϊκής

Λευκωσία: Η Τράπεζα Κύπρου ανακοίνωσε σήμερα ότι το τριήμερο 6-9 Ιουνίου θα μεταφερθούν στα ηλεκτρονικά της συστήματα όλοι οι λογαριασμοί των πελατών της πρώην Λαϊκής Τράπεζας. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η μεταφορά γίνεται στο πλαίσιο της απορρόφησης των εργασιών του πρώην δικτύου της Λαϊκής Τράπεζας και η Τράπεζα Κύπρου έχει κάνει όλες τις αναγκαίες προεργασίες έτσι ώστε η μεταφορά να γίνει ομαλά και χωρίς να επηρεαστεί η εξυπηρέτηση των πελατών της. Αναφέρεται ακόμα ότι στους πελάτες του πρώην δικτύου της Λαϊκής Τράπεζας έχουν αποσταλεί προσωπικές επιστολές με λεπτομέρειες για τη μεταφορά των λογαριασμών τους. Για περισσότερες πληροφορίες, οι πελάτες μπορούν να επικοινωνήσουν με το κατάστημα που τους εξυπηρετεί ή με την Υπηρεσία 1bank στο τηλέφωνο  800 00 800  ή στο τηλέφωνο  +357 22 12 8000  για κλήσεις από το εξωτερικό (από 07:45 – 21:30, Δευτέρα – Παρασκευή) ή μέσω της ιστοσελίδας www.bankofcyprus.com.cy. Πελάτες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη χρήση καρτών τους κατά το τριήμερο 7/6/14-9/6/14 μπορούν να επικοινωνήσουν με την Υπηρεσία 1bank από τις 09:00 – 19:00. Πηγή: philenews/ΚΥΠΕ – See more at: http://www.philenews.com/el-gr/oikonomia-kypros/146/202714/enopoiountai-6-9-iouniou-ta-ilektronika-systimata-trkyprou-proin-laikis#sthash.6wtowU0H.dpuf
http://www.philenews.com/el-gr/oikonomia-kypros/146/202714/enopoiountai-6-9-iouniou-ta-ilektronika-systimata-trkyprou-proin-laikis
http://alfeiospotamos.blogspot.com/2014/02/blog-post_2073.html
 
Ο Μιχάλης Σαρρής (πρώην υπουργός οικονομικών της Κύπρου) ήξερε για το Παγκόσμιο Καταπίστευμα !!!!
 
 
 
 

 
 
A) ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ (4) ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ TAMEIO ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟ 2007 ΕΙΝΑΙ: 43.) Central Bank of Cyprus with account no. 77685474 – 212 worth of $ 500, 000, 000, 000 sponsored by 20, 000 metric tons of gold time deposited with 4% per annum on January 1, 1966.
43-1.) Cyprus Development Bank (Cyprus) Account no. 97774653123 in the net balances of $ 11, 000, 000, 000, 000 time deposited with 4% per annum on January 1, 1967.
43-2.) Helenic Bank (Cyprus) Account no. 9977744255 in the net balances of $ 7, 000, 000, 000, 000 time deposited with 4% per annum on January 1, 1977.
43-3.) Marfin Popular Bank (Cyprus) Account no. 2777541231 in the net balances of $ 30, 000, 000, 000, 000 time deposited with 4% per annum on January 1, 1967. ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ: 48,5 ΤΡΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΗΠΑ + 4% ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ 1966 ΚΑΙ 1967, ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙ 48 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 142 ΤΡΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΗΠΑ!


 
Βασίλειος Σωτήρας Ο Γεώργιος Πίκης (γεννημένος το 1939) είναι Κύπριος δικαστής και προηγούμενο μέλος του διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου. 

Ήταν Πρόεδρος του ανώτατου δικαστηρίου της Κύπρου από το 1995 ως το 2004, και σαν ειδικός δικαστής του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και ως μέλος της Επιτροπής Ηνωμένων Εθνών ενάντια στα βασανιστήρια.

Εκλέχτηκε στο διεθνές Ποινικό Δικαστήριο το 2003 για μία εξαετή περίοδο, και διορίστηκε στο τμήμα εφέσεων.
http://en.wikipedia.org/wiki/Georghios_PikisGeorghios Pikis (born 1939) is a Cypriot judge and a former member of the International Criminal Court. He was President of the Supreme Court of Cyprus from 1995 to 2004, and he has also served as an ad hoc judge of the European Court of Human Rights and as a member of the United Nations Committee against Torture.
He was elected to the International Criminal Court in 2003 for a six-year term, and he was assigned to the Appeals Division.
Με δική του υπογραφή και στα Παγκόσμια Καταπιστεύματα.
Δεν μπορεί να αποδώσει δικαιοσύνη για την Κύπρο;

http://alfeiospotamos.gr/?p=6785

Καλογερόπουλος Μπαλαντίνας στο «Ράδιο Κρητόραμα» (3/4/2898) δημοσιεύτηκε 4/6/2898


ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ «ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ»! ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟ ΘΥΜΑ!

stoy-theohar 
Την παραίτηση Θεοχάρη ζήτησε και έλαβε ο Στουρνάρας
Την παραίτηση του γενικού γραμματέα Εσόδων του Υπ.Οικ. Χάρη Θεοχάρη ζήτησε και έλαβε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, σύμφωνα με το protothema.gr. Οι δυο άνδρες συζήτησαν επί μακρόν και ο κ. Στουρνάρας φέρεται να του επέρριψε ευθύνες για εγκυκλίους οι οποίες εκδόθηκαν πριν από τις εκλογές.
Για παράδειγμα, ο Γιάννης Στουρνάρας φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να του επέρριψε ευθύνες, για μια διευκρινιστική εγκύκλιο ειλημμένης απόφασης, σύμφωνα με τη οποία οι αλλοδαποί ιδιοκτήτες ελληνικών ομολόγων θα έπρεπε να πληρώσουν φόρο, μετά όμως από τον σάλο που δημιουργήθηκε από την έκδοση της εγκυκλίου, η απόφαση ανεστάλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, για την αποχώρηση του Γενικού Γραμματέα έχουν ήδη ενημερωθεί οι Βρυξέλλες και η τρόικα, που έχουν εκφράσει την δυσφορία τους, αφού ο Χάρης Θεοχάρης θεωρούταν ως ένας από τους πλέον συνεργάσιμους μαζί τους άνθρωπος της κυβέρνησης, ενώ η αλλαγή στην ηγεσία της γραμματείας θα συνοδευτεί κι από άλλες εξελίξεις στον κρατικό μηχανισμό.
http://www.koutipandoras.gr/article/115246/tin-paraitisi-theohari-zitise-kai-elave-o-stoyrnaras

http://alfeiospotamos.gr/?p=6799

Ρουσινοπούλου – Τριανταφυλλίδης στο «ΠΕΛΛΑ TV» 04/06/2898

ΡΟΥΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ

ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ:Transcript of 1944 Bretton Woods Conference Found at Treasury Unpublished Conference Documents


Transcript of 1944 Bretton Woods Conference Found at Treasury
Unpublished Conference Documents
The PDF files below contain photographs of documents circulated at the Bretton Woods conference, from daily news bulletins to the telephone directory at the Mount Washington Hotel. These documents were not published in the 1948 conference proceedings because they were considered to be of low interest. We found many but not all of the unpublished conference documents. Many of the PDF files are very large and not easily viewed with slow Internet connections.
 


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ-GOOGLE: http://translate.google.com/translate?hl=el&sl=en&tl=el&u=http%3A%2F%2Fwww.nytimes.com%2F2012%2F10%2F26%2Fbusiness%2Ftranscript-of-1944-bretton-woods-meeting-found-at-treasury.html%3F_r%3D0&sandbox=0&usg=ALkJrhiGDfvN6sYHqTuJaa7uWYuwkZUq8w
Historic Documents and Memorabilia
Unpublished Conference Documents
The PDF files below contain photographs of documents circulated at the Bretton Woods conference, from daily news bulletins to the telephone directory at the Mount Washington Hotel. These documents were not published in the 1948 conference proceedings because they were considered to be of low interest. We found many but not all of the unpublished conference documents. Many of the PDF files are very large and not easily viewed with slow Internet connections.
 
Memorabilia

July 1, 1944 Bretton Woods Conference
Source: United Nations
More Photos
The Bretton Woods Project at the CFS offers many photographs of historic figures at this iconic conference. Similarly, the Project seeks to build a living library of images and recordings from the conference or from those who were directly impacted by the conference. If you have images that we can digitize and share with the public, please contact Kurt Schuler,kschuler@the-cfs.org.
The Original Transcripts
The PDF files below contain photographs of the typewritten transcripts of meetings at the Bretton Woods conference. The transcripts are keyed to the corresponding chapters in the book. Many of the PDF files are very large and not easily viewed with slow Internet connections.
Commission I: International Monetary Fund
  Chapter 2 First Meeting July 3, 1944 Transcript
  Chapter 3 Second Meeting July 5 Transcript
  Chapter 4 Third Meeting July 10 Transcript
  Chapter 5 Fourth Meeting July 13 Transcript
  Chapter 6 Fifth Meeting July 14 Transcript
  Chapter 7 Sixth Meeting July 15 Afternoon Transcript
  Chapter 8 Seventh Meeting July 15 Evening Transcript
  Chapter 9 Eighth Meeting July 18 Transcript
  Chapter 10 Ninth (Final) Meeting July 19 Transcript
Show More Transcripts
Proceedings and Documents of the Bretton Woods Conference
In 1948 the U.S. Department of State issued a two-volume set of proceedings from the Bretton Woods conference. The proceedings contain minutes of all major and most minor committee meetings. The ground rules of the conference, however, stated that minutes would generally avoid telling who said what. Minutes are accordingly much shorter than the corresponding transcripts, usually only describing the outcome of debates and smoothing over controversies rather than giving the full flavor of what transpired.
Our Table of Contents
Volume 1 (external link, very large PDF file)
Volume 2 (external link, very large PDF file)
Further Material
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ………ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ;;;….ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ;;;http://agp.archeio.gr/media.php?id=68&page=history&lang=gr ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ http://fraser.stlouisfed.org/docs/publications/books/1948_state_bwood_v1.pdf ….ΣΕΛΙΔΑ 299…..
 
Στη διεθνή διάσκεψη στο Bretton Woods του New Hampshire, 44 έθνη συμφωνούν στην ίδρυση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Διεθνούς Τράπεζας. Την Ελλάδα εκπροσωπεί ο Κ. Βαρβαρέσος ενώ συμμετέχει ως τεχνικός σύμβουλος ο Ανδρέας Παπανδρέου που διέμενε ήδη στις ΗΠΑ.
 
Ο Ανδρέας Παπανδρέου στην διάσκεψη στο Bretton Woods
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ………ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ;;;….ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ;;;http://agp.archeio.gr/media.php?id=68&page=history&lang=gr ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ http://fraser.stlouisfed.org/docs/publications/books/1948_state_bwood_v1.pdf ….ΣΕΛΙΔΑ 299…..
 
http://fraser.stlouisfed.org/docs/publications/books/1948_state_bwood_v1.pdf   ΣΕΛΙΔΑ 299…..
GREECE
Delegates
Kyriakos Varvaressos, Governor of the Bank of Greece; Ambassador Extraor­
dinary for Economic and Financial M atters; Chairman
Alexander Argyropoulos, Minister Resident; Director, Economic and Com­
mercial Division, Ministry of Foreign Affairs
Athanase Sbarounis, Director General, Ministry of Finance
Technical Advisers
Alexander Loverdos, National Bank of Greece; now at the Ministry of Finance
Andre Papandreou
Secretary
Mrs. Kaity Argyropoulos
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ………ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ;;;….ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ;;;http://agp.archeio.gr/media.php?id=68&page=history&lang=gr ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ http://fraser.stlouisfed.org/docs/publications/books/1948_state_bwood_v1.pdf ….ΣΕΛΙΔΑ 299…..

«ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ BRETTON WOODS» ΤΙ ΕΣΤΙ «Διεθνής Τράπεζα»;;

«ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ BRETTON WOODS» ΤΙ ΕΣΤΙ «Διεθνής Τράπεζα»;; Διαβάστε την Συμφωνία του «Bretton Woods» για την δημιουργία της Διεθνούς Τράπεζας για την Ανασυγκρότηση και την Ανάπτυξη, ή αλλιώς αποκαλούμενη ως Διεθνής Τράπεζα.
A. Bretton Woods Agreements Act, International Monetary
Fund/World Bank Group.
[As Amended Through P.L. 113–6, Enacted March 26, 2013]
http://www.house.gov/legcoun/Comps/bretton.pdf
A Decade of American Foreign Policy 1941-1949
The Bretton Woods Agreements
http://avalon.law.yale.edu/20th_century/decad047.asp
Μια δεκαετία της Αμερικανικής Εξωτερικής Πολιτικής 1941-1949
Οι συμφωνίες του Bretton Woods
H ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ google: http://translate.google.com/translate?hl=el&sl=en&tl=el&u=http%3A%2F%2Favalon.law.yale.edu%2F20th_century%2Fdecad047.asp&sandbox=1
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ;ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ. ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΛΛΑ, ΠΕΡΙΠΟΥ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ….
ΣΤΟ http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/09/ti-einai-to-katapistefma-deite-to-kypriako-diethnes-dikaio-katap.html
……………………..…………..
«Bretton Woods Monetary Conference, July 1-22, 1944″
In July 1944, representatives from 44 nations met at the Mount Washington Hotel in Bretton Woods, New Hampshire for the United Nations Monetary and Financial Conference. The United States government selected the Mount Washington Hotel as the site of the now famous Bretton Woods Conference for various reasons: its remoteness offered seclusion from outside interference; the White Mountains scenery was spectacular; and war-time security was more easily managed. The Mount Washington Hotel was closed for business in 1930 and completely refurbished before the conference… .. .. .. . .
ΠΗΓΉ: http://web.worldbank.org/WBSITE/EXTERNAL/EXTABOUTUS/EXTARCHIVES/0,,contentMDK:21826676~pagePK:36726~piPK:437378~theSitePK:29506,00.html
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ-GOOGLE: http://translate.google.com/translate?hl=el&sl=en&tl=el&u=http%3A%2F%2Fweb.worldbank.org%2FWBSITE%2FEXTERNAL%2FEXTABOUTUS%2FEXTARCHIVES%2F0%2C%2CcontentMDK%3A21826676%7EpagePK%3A36726%7EpiPK%3A437378%7EtheSitePK%3A29506%2C00.html&sandbox=1
……………………..……………………....
2.3τρις σε επενδύσεις υπέρ Ελλάδος και Κύπρου
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ;ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ!
Διεθνή Καταπιστεύματα (Τραστ) στην Κύπρο
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΙΚΗΣ. ΚΥΠΡΙΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΑΓΚ.ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ
http://alfeiospotamos.blogspot.com/2014/02/blog-post_2073.html
Νίκο Αναστασιάδη, είσαι ο μεγαλύτερος ψεύτης – Ο Πρόεδρος της Κύπρου έχει στα χέρια την προσφορά του κ. Αρτέμη Σώρρα και της END για 50ΔΙΣ
ΠΗΓΉ: http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2014/03/blog-post_9782.html
«Παγκόσμιο Καταπίστευμα & Χρηματοδότηση των Δήμων»
Τι είναι το καταπίστευμα;;
Το Καταπίστευμα είναι θεσμός του Κληρονομικού δικαίου (άρθρα 1923 – 1941 του Αστικού Κώδικα). Η έννοια του καταπιστεύματος όπως νομικά ορίζεται, είναι η σχέση που δημιουργείται κατά τη διάρκεια ζωής ενός ατόμου ή εις θάνατο, από ένα πρόσωπο (ο Ιδρυτής), ο οποίος διαθέτει περιουσιακά στοιχεία υπό τον έλεγχο άλλου προσώπου (ο Διαχειριστής) προς όφελος τρίτου (ο Δικαιούχος).Ο ιδρυτής δηλ. ορίζει για τα περιουσιακά του στοιχεία (κινητά ή ακίνητα) έναν διαχειριστή ο οποίος, βάσει συγκεκριμένης συμφωνίας, ενεργεί προς όφελος ενός τρίτου προσώπου/οντότητας.
Το 1929 έως το 1933 δημιουργήθηκε η B.I.S. (BANK OF INTERNATIONAL SETTLEMENTS)- Τράπεζα Διεθνών B.I.S. BANK FOR INTERNATIONAL SETTLEMENTSΔιακανονισμών. Είναι ένας διεθνής οργανισμός αποτελούμενος από κεντρικές τράπεζες, και δεν βρίσκεται υπό τον έλεγχο καμίας εθνικής κυβέρνησης…. .. ..
ΠΗΓΉ: http://endpatras.wordpress.com/παγκόσμιο-καταπίστευμα/
«ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ»
Δημιουργία
———–
Το 1929 εως το 1933 δημιουργηθήθηκε η B.I.S.(BANK OF INTERNATIONAL SETTLEMENTS)- Τραπεζα Διεθνών Διακανονισμών. Στο τέλος της κάθε ημέρας ότι συναλλαγή γίνεται από τον κάθε άνθρωπο στην υφήλιο και οποιαδήποτε συναλλαγή εταιρείας κλπ γίνετε εκκαθάρησις από την B.I.S. Η τράπεζα αυτή δημιουργήθηκε μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο από όλα τα κράτη του κόσμου. Ο βασιλιάς Γεώργιος ο Α’ ήταν ο αντιπρόσωπος της Ελλάδος στη δημιουργία της B.I.S. και εκεί συνέβαλε η Ελλάδα με δύο εκατομμύρια δολλάρια. Σε διάστημα 33 ημέρων από την ημέρα της δημιουργίας της B.I.S. η τράπεζα περιήλθε στην ιδιοκτησία της οικογένειας Ρόθτσάϊλντ,όπως και η Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ η Federal Reserve (FED) η οποία είναι η δύναμις που κυβερνάει την Αμερική και τον κόσμο ολόκληρο από το 1933 και εντεύθεν οπότε και η Αμερική εδήλωνε πτώχευση .Το ίδιο συνέβει και το 1944 με την Παγκόσμια Τράπεζα,το ίδιο με Δ.Ν.Τ .Η οικογένεια των Ροθτσάίντλ είναι Εβραίοι-Χαζάροι.
Οι Χαζάροι(Τουρκομογγολικό φύλλο) σήμερα αποτελούν το 0,17% του πληθυσμού του πλανήτη. Κατέχουν όμως το 92% των θέσεων εξουσίας σε όλες τις χώρες . Πώς είναι δυνατόν αυτή η μεγάλη μειονότης του ανθρωπίνου γένους να κρατά τις τύχες όλου του κόσμου. Το έχουνε πετύχει με ένα πολύ απλό σύστημα. Ένα σύστημα δέκα τραπεζών. Το 52% των μετοχών αυτών των τραπεζών ανοίκει στην οικογένεια Ρόθτσάϊλντ. Οι υπόλοιποι είναι Ρόκεφέλερς η οικογέκεια Μέλον η οικογένεια Σήφ, η οικογένεια Οπενχάϊμερ, η οικογένεια Ντιμέντιτσι. Συνολικά αυτές οι δέκα οικογένειες κατέχουν όλο το τραπεζικό σύστημα της Γής! Δικιά τους είναι η B.I.S., η παγκόσμια τράπεζα, το Δ.Ν.Τ. Δική τους η τράπεζα της Ελλάδος, Η Εθνική Τράπεζα, η Κεντρική Τράπεζα της Ευρώπης, η Κεντρική της Γαλλίας. Σε όλα τα κράτη στον κόσμο με ελάχιστες εξαιρέσεις οι κεντρικές τράπεζες εκείνων των κρατών είναι ιδιοκτησία Ρόθτσάϊλντ κλπ… … …
ΠΗΓΉ: http://diktyoellinwn.wordpress.com/2013/08/23/παγκοσμιο-χρηματοπιστωτικο-συστημα/
 

http://alfeiospotamos.gr/?p=6794

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters