Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

Εμπόδια στη σύνδεση με τη συμπαντική ενέργεια


Το να μάθουμε να αναγνωρίζουμε το πώς εμείς οι ίδιοι δημιουργούμε τα δικά μας εμπόδια είναι φοβερά διαφωτιστικό αν επιθυμείτε να διερευνήσετε αυτόν τον τομέα της ζωής σας. 

Υπάρχουν τρεις τομείς που μπορεί να μην έχετε αναγνωρίσει σαν εμπόδια στην σύνδεση σας με την συμπαντική δύναμη. Αυτοί είναι: ο εσωτερικό σας διάλογος, το επίπεδο της ενέργειας σας, και η έπαρση σας. 
Εδώ θα εξετάσουμε το επίπεδο της ενέργειας.

ΠΩΣ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΡΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Η ΜΕΤΑΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, 1453-1821

Ένα βιβλίο που παρουσιάζει τον Αλέξανδρο, όπως εβλέπαν οι Έλληνες λόγιοι της Τουρκοκρατίας. Στην εποχή που ακόμα δεν υπήρχε η σκοπιά προπαγάνδα δεκάδες Έλληνες λόγιοι αναφερόταν στα έργα τους στο Μεγαλλεξανδρό, ως ο πιο γοητευτικός πρόγονος, το πρότυπο για κάθε βασιλιά, τον τροπαδόχο νικητή κατά της Ανατολής κ.α.

Η σημασία της κυκλοφορίας και της διάδοσης του βιβλίου στο εξωτερικό είναι περισσότερο από προφανής, ιδίως μετά την Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία έγινε λόγος για την καθυστέρηση της έκδοσής του.

Ήταν να βγει από άλλον εκδοτικό οίκο, ο οποίος αποχώρησε από την έκδοση μετά την Συμφωνία! Δόξα τω Θεώ, όμως, η έκδοση πραγματοποιήθηκε.

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου (Μεταφρασμένο):

ΕΡΝΕΣΤΟΣ ΤΣΙΛΕΡ: ΕΧΤΙΣΕ ΤΑ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ !!!


Ο Ερνέστος Τσίλερ, ο άνθρωπος που κατάφερε να προσδιορίσει την αρχιτεκτονική φυσιογνωμία της Αθήνας, αλλά και επαρχιακών πόλεων, όπως το Αίγιο, το Γύθειο και η Ερμούπολη, έχασε το δικό του σπίτι σε πλειστηριασμό! 
Το έχασε και το αγόρασε ο τραπεζίτης Λοβέρδος. 
Τα τελευταία χρόνια ανακαινίζεται από το υπουργείο Πολιτισμού για να στεγάσει εκθέσεις του Βυζαντινού Μουσείου.

Το 1912 είχε ήδη στολίσει την Αθήνα με πολλά από τα αριστουργήματά του.

Τα «γαλλικά» Καλύμνιου ψαρά στην τουρκική ακτοφυλακή: «Θα μας κλ@@@ τα α@@@@ια» (Βίντεο)

Η επική απάντηση Έλληνα ψαρά στις προκλήσεις των Τούρκων λιμενικών
Καλά κρατεί η «μάχη της τσιπούρας» στη θαλάσσια περιοχή κοντά στα Ίμια, με την τουρκική ακτοφυλακή σχεδόν καθημερινά να παρενοχλεί Έλληνες ψαράδες στην Καλόλιμνο.
Το φως της δημοσιότητας είδε ένα ακόμα περιστατικό τουρκικής παρενόχλησης, που σημειώθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων, από την τουρκική ακτοφυλακή.

Αυτό είναι ένα σημάδι του τι έρχεται.

Αυτό που συμβαίνει σε όλη την Κίνα συμβαίνει σε ολόκληρο τον κόσμο
Έχουμε φτάσει σε Παγκόσμιο κορεσμό χρέους.
Εμείς οι άνθρωποι εργαζόμαστε όλο και πιο σκληρά για όλο και λιγότερα χρήματα.
Επιπλέον, καταβάλλονται μεγάλες προσπάθειες για τη μείωση των πληθυσμών μέσω εμβολιασμών / ελλείψεων τροφίμων / 5G / Chemtrails / δηλητηριωδών τροφίμων ΓΤΟ ….

ΑΛΚΥΟΝ ΠΛΕΙΑΔΕΣ 9-Κατάρρευση της Ελίτ, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, ΝΠΤ και η Βοήθεια των Φωτεινών Όντων

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters