Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

ΕΚΤΑΚΤΟ! Ο Πρόεδρος Tραμπ υπέγραψε τον Νόμο περί Έκτακτης Εθνικής Ανάγκης. - EΓΓΡΑΦΟ

Οι υπεύθυνοι των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η Treason Inc. μαζί με όλους εκείνους που εν γνώσει τους διέπραξαν την προδοσία πιστοποιώντας τις άκυρες ψήφους υπέρ του Μπάϊντεν, ενώ είχαν προειδοποιηθεί ότι υπήρχε ακραία ξένη παρέμβαση και απάτη στην εκλογική διαδικασία, τρέχουν τώρα να σωθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΑΡΦΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΞΑΣΦΑΙΣΑΜΕ ΣΤΟ PELLAIN:

ΑΡΓΥΡΩ ΤΕΓΟΥΤΖΙΚ, ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΗΣ Β΄: ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΝΟΝΙ(ΣΤΙ)ΚΟΤΗΤΑΣ;

Ελληνίδες, 'Ελληνες!


Η σημερινή ημέρα είναι ιστορικής σημασίας και η χαρά απερίγραπτη:

Εξ όσων είμαι σε θέση να γνωρίζω, είναι η πρώτη φορά που στον φτωχικό μέχρι σήμερα αγώνα υπέρ της Ελευθερίας, της Ανθρώπινης Αξίας και της Δημοκρατίας και, συνεπώς, εναντίον του τυραννικού καθεστώτος που έχει εγκαθιδρυθεί στην Ελλάδα επί σχεδόν 11μηνο, τοποθετείται δημοσίως δικαστικός λειτουργός.

Ο Elon Musk ζητά από τους χρήστες να χρησιμοποιούν την εφαρμογή Signal αντί για το WhatsApp και το Facebook για θέματα απορρήτου

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla Musk κάλεσε τους ανθρώπους να στραφούν σε πιο κρυπτογραφημένες εφαρμογές από το WhatsApp και το Facebook και ανέφεραν συγκεκριμένα το Signal όταν ρωτήθηκαν για μια ασφαλέστερη εναλλακτική λύση από τους οπαδούς του

Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, ο Elon Musk, ζητά από τους ανθρώπους να στραφούν σε

2.500 χρόνια πριν.. ή ακόμα και σήμερα; ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ:

.. "Κι όσο για τη μεγάλη μάζα των πολιτών, είτε δεν αντιλαμβάνονται τα όσα διαπράττουν οι κυβερνώντες, είτε τα αντιλαμβάνονται αλλά δεν αντιδρούν, βυθισμένοι όπως είναι στη ραστώνη και την άνεση της καθημερινότητας...

Από τούτη την αρρώστια έχουν προσβληθεί παντού οι πάντες, απλώς ο καθένας τρέφει την ψευδαίσθηση ότι η συμφορά δεν θα χτυπήσει τη

ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ: Έκλεισε ο εναέριος χώρος στην Ουάσιγκτον - Φήμες για εμπλοκή των ΕΔ

Σε ακραίες καταστάσεις κινδυνεύουν να οδηγηθούν οι ΗΠΑ, καθώς η σύγκρουση του παλαιού συστήματος διακυβέρνησης με το ριζοσπαστικό σύστημα αλλαγής που εκπροσωπεί ο απερχόμενος (;) πρόεδρος Ν.Τραμπ, φαίνεται ότι τις επόμενες ώρες θα κορυφωθεί.

Τρία γεγονότα δείχνουν ότι οδεύουμε προς τις δραματικότερες ώρες που έχει ζήσει ο πλανήτης μετά το πραξικόπημα του Αυγούστου του 1991 στην Ρωσία όταν επιχειρήθηκε από τους κομμουνιστές να επανέλθουν στην εξουσία και να αναλάβουν τον έλεγχο του πυρηνικού οπλοστασίου:

Πρώτον ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ν.Τραμπ είναι έτοιμος να ενεργοποιήσει το σύστημα Συναγερμού Έκτακτης Ανάγκης που παρακάμπτει όλα τα συμβατικά ΜΜΕ (τηλεόραση, διαδίκτυο, ραδιόφωνο κλπ.)  για να απευθύνει μήνυμα εξέγερσης στους πολίτες των ΗΠΑ!

Ως απάντηση, φυσικά στην απόφαση των κυρίαρχων διαδικτυακών Μέσων, από Google, μέχρι Fb, Amazon, Tweet, Twitch να απαγορεύσουν την επικοινωνία του Ν.Τραμπ με τους πολίτες των ΗΠΑ, ακόμα και μέσω του Parler, του Μέσου που χρησιμοποιούν δεκάδες εκατομμύρια δεξιοί Αμερικανοί για να επικοινωνούν.

Το σύστημα Συναγερμού Έκτακτης Ανάγκης ( EAS ) είναι ένα εθνικό σύστημα προειδοποίησης στις Ηνωμένες Πολιτείες που τέθηκε σε ισχύ την 1η Ιανουαρίου 1997 και συντονίζεται από κοινού από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης (FEMA), την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (FCC) και την Εθνική Ωκεάνια και Ατμοσφαιρική Διοίκηση (NOAA). 

 

 

Το σύστημα έχει σχεδιαστεί κυρίως για να επιτρέπει στον πρόεδρο να απευθύνεται στη χώρα παρεμβαίνοντας στο πρόγραμμα όλων των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών, σε περίπτωση εθνικής έκτακτης ανάγκης.

Το Ολοκληρωμένο Δημόσιο Σύστημα Προειδοποίησης και Προειδοποίησης (IPAWS) χρησιμοποιείται ως backend για τη διανομή πληροφοριών προειδοποίησης μέσω EAS και σχετικών τεχνολογιών, όπως Wireless Alerts Alerts (WEA), χρησιμοποιώντας Common Alerting Protocol (CAP). Τα μηνύματα EAS μεταδίδονται κυρίως μέσω επίγειου και δορυφορικού ραδιοφώνου και τηλεόρασης (συμπεριλαμβανομένης της εκπομπής και της πολυκαναλικής τηλεόρασης ), τα οποία υποχρεωτικά συμμετέχουν στο σύστημα. 

Εκατομμύρια SMS έχουν σταλεί τις τελευταίες ώρες με την ακόλουθη ενημέρωση:


Δεύτερον οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις έχουν τεθεί στην μέση της πρωτοφανούς πολιτικής διαμάχης. 

 Όπως μεταδίδουν οι New York Times η δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής Νάνσι Πελόζι, ζήτησε από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου, στρατηγό Μάρλι Μίλεϊ, να περιορίσει την πρόσβαση του προέδρου στο πυρηνικό οπλοστάσιο, αλλά εισέπραξε την άρνησή του, καθώς αυτό θα ήταν ένα καθαρό στρατιωτικό πραξικόπημα, έστω αν το νομιμοποιούσε το 52,5% των ψηφοφόρων των Δημοκρατικών.

Ο εκπρόσωπος του Αμερικανού ΓΕΕΘΑ, Nτέιβιντ Μπάτλερ επιβεβαίωσε ότι «το τηλεφώνημα πραγματοποιήθηκε και υπήρξε ενημέρωση για τις διαδικασίες ελέγχου των πυρηνικών».

Να συμπληρώσουμε ότι το 70% των στρατιωτικών υποστηρίζουν Ν.Τραμπ, αλλά δεν μπορεί κανείς να φανταστεί εμπλοκή των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων  στην εσωτερική πολιτική σύγκρουση, έστω και αν αυτή έχει ξεφύγει από ότι μπορούσε κανείς να υποθέσει ως «εντός των ορίων της λογικής».

Τρίτον, πριν από λίγο έκλεισε ο εναέριος χώρος επάνω από την Ουάσιγκτον. 

Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι απολυμαίνουν την αίθουσα Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας για πάνω από τα 18.000 πόδια εξαιτίας ενός ελεγκτή ο οποίος βρέθηκε θετικός στον ιό.

Mετά διέρρευσαν πληροφορίες για «πιθανό τρομοκρατικό κτύπημα του Ιράν ως αντίποινα στην δολοφονία Σουλεϊμανί».

Πόσο πιθανό είναι αυτό; 

Εν συνεχεία υπήρξαν φήμες ότι έκλεισε επειδή μετακινήθηκε εκτός Λευκού Οίκου ο Ν.Τραμπ με την συνοδεία μαχητικών της USAF.

Δηλαδή για μετακίνηση του αεροσκάφους της προεδρίας "Air Force 1" αλλά δεν παύει ως γεγονός να είναι πρωτοφανές.

ΠΗΓΗ

https://hellaspress-2020gr.blogspot.com
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters