Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

Ο Elon Musk ζητά από τους χρήστες να χρησιμοποιούν την εφαρμογή Signal αντί για το WhatsApp και το Facebook για θέματα απορρήτου

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla Musk κάλεσε τους ανθρώπους να στραφούν σε πιο κρυπτογραφημένες εφαρμογές από το WhatsApp και το Facebook και ανέφεραν συγκεκριμένα το Signal όταν ρωτήθηκαν για μια ασφαλέστερη εναλλακτική λύση από τους οπαδούς του

Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, ο Elon Musk, ζητά από τους ανθρώπους να στραφούν σε

μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που ονομάζεται Signal μέσω WhatsApp και Facebook λόγω αλλαγής της πολιτικής τους, η οποία έχει εγείρει ανησυχίες σχετικά με το απόρρητο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla Musk κάλεσε τους ανθρώπους να στραφούν σε πιο κρυπτογραφημένες εφαρμογές από το WhatsApp και το Facebook και ανέφεραν συγκεκριμένα το Signal όταν ρωτήθηκαν για μια ασφαλέστερη εναλλακτική λύση από τους οπαδούς του.

Το tweet του Musk έρχεται αφού οι εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων Signal και Telegram βλέπουν μια ξαφνική αύξηση της ζήτησης, λόγω των αναβαθμισμένων όρων υπηρεσίας του μεγαλύτερου αντιπάλου του WhatsApp που έθεσαν τα φρύδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το WhatsApp, το οποίο χρησιμοποιεί την τεχνολογία κρυπτογράφησης της Signal, παρουσίασε νέους όρους την Τετάρτη, ζητώντας από τους χρήστες να συμφωνήσουν να επιτρέψουν στον ιδιοκτήτη Facebook Inc και τις θυγατρικές του να συλλέγουν δεδομένα χρηστών, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού τηλεφώνου και της τοποθεσίας τους.

Ορισμένοι ακτιβιστές απορρήτου αμφισβήτησαν την κίνηση "αποδοχή αρπαγής δεδομένων ή έξοδο" στο Twitter και πρότειναν στους χρήστες να στραφούν σε εφαρμογές όπως το Signal και το Telegram.

Η δημοτικότητα του Signal αυξήθηκε περαιτέρω την Πέμπτη αφού εγκρίθηκε από τον Elon Musk, ο οποίος έχει έναν από τους λογαριασμούς που ακολουθούνται περισσότερο στο Twitter και από τον κορυφαίο αφεντικό του ιστότοπου μικρο-blogging Jack Dorsey.

Περισσότεροι από 100.000 χρήστες εγκατέστησαν το Signal στα καταστήματα εφαρμογών της Apple και της Google τις τελευταίες δύο ημέρες, ενώ το Telegram πήρε σχεδόν 2,2 εκατομμύρια λήψεις, σύμφωνα με την εταιρεία ανάλυσης δεδομένων Sensor Tower.

Οι νέες εγκαταστάσεις του WhatsApp μειώθηκαν 11 τοις εκατό τις πρώτες επτά ημέρες του 2021 σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά αυτό εξακολουθεί να ανέρχεται σε περίπου 10,5 εκατομμύρια λήψεις παγκοσμίως, δήλωσε ο Sensor Tower.


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE

ΠΗΓΗ: https://www.wionews.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters