Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

«Άριστη η απόφαση 350/2011 του ΣτΕ για το νόμο περί ιθαγένειας».

Μπορούμε εύκολα όλοι να καταλάβουμε ότι από την κυβέρνηση και εθνομηδενιστικούς θολοκουλτουριάρικους κύκλους θα ασκηθούν ασφυκτικές πιέσεις προς την Ολομέλεια του ΣτΕ, ώστε να αλλάξει την απόφαση του Τμήματος. Είναι εύκολο να φανταστεί κανείς τι θα γίνει αν κάποια στιγμή αποκτήσουν την ιθαγένεια όλοι όσοι μπήκαν στη χώρα.

Του Γεράσιμου Παναγιωτάτου – Τζάκη
Δικηγόρου, Επικοινωνιολόγου
Δημοσιεύθηκε πρόσφατα η απόφαση 350/2011 του Δ΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την οποία κρίθηκαν αντισυνταγματικές οι βασικές διατάξεις του νόμου 3838/2010 περί αφειδούς απόδοσης της ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς. Η απόφαση αυτή είναι άριστη από νομική αλλά και από εθνική σκοπιά. Αφενός έδειξε ότι….ο νόμος αυτός παραβιάζει το Σύνταγμα, αφετέρου απέδειξε ότι οι νομοθετικές αυτές ρυθμίσεις ήταν απαράδεκτες και από δικαιοπολιτική άποψη.Ενόψει του μεγάλου προβλήματος της λαθρομετανάστευσης, όλες οι ευρωπαϊκές χώρες – και όχι μόνο – καθιστούν δυσμενέστερο το θεσμικό τους πλαίσιο που αφορά την απόδοση είτε της ιθαγένειας είτε κάποιων δικαιωμάτων στους πολίτες άλλης εθνικής καταγωγής που ζουν στα όρια της επικράτειάς τους. Η Ελλάδα, λόγω της γεωγραφικής της θέσης αλλά και των σκόπιμων, κατευθυνόμενων κυμάτων λαθρομετανάστευσης που μας έρχονται εδώ μέσω Τουρκίας, θα έπρεπε να θεσμοθετήσει το πιο δύσκολο καθεστώς απόδοσης ιθαγένειας. Αφενός, για να μεταδώσει προς το διεθνή χώρο το σήμα ότι δεν θα ανεχτεί άλλο να μετατρέπεται σε υποδοχέα όλης της διεθνούς μετανάστευσης. Αφετέρου, ως ένα μήνυμα αποφασιστικότητας για την περιφρούρηση της εθνικής ομοιογένειας, που κινδυνεύει όχι μόνο από τη λαθρομετανάστευση αλλά και από την υπογεννητικότητα που μαστίζει εδώ και αρκετά χρόνια την πατρίδα μας.
Ο ν. 3838/2010, γνωστός και ως «λαθρονόμος», έκανε το ακριβώς αντίθετο. Προβλέπει το ευμενέστερο πανευρωπαϊκά σύστημα απόδοσης ιθαγένειας, λες και αυτό το πολύτιμο στοιχείο σύνδεσης του πολίτη με το έθνος και το κράτος στο οποίο ανήκει, είναι μια τυρόπιτα που για ανθρωπιστικούς λόγους πρέπει σε πρώτη ζήτηση να μοιράζεται αφειδώς. Σκοπός όσων εμπνεύστηκαν και υποστήριξαν το νόμο, ήταν σε πρώτη φάση η αλλοίωση του εκλογικού σώματος και μακροπρόθεσμα η αλλοίωση του ίδιου του ελληνικού έθνους.Η απόφαση του ΣτΕ αποκάλυψε με νομικά επιχειρήματα τα ανωτέρω. Απέδειξε νομικώς την ορθότητα των πολιτικών επιχειρημάτων που χρησιμοποίησε η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, που αντέδρασε στο νομοθέτημα αυτό. Ήταν αναμενόμενο ότι οι εθνομηδενιστικοί κύκλοι που χρόνια αλωνίζουν στη χώρα μας, θα έριχναν δηλητήριο εναντίον των δικαστών του ΣτΕ, θα προσπαθούσαν να μειώσουν την εμβέλεια της απόφασης και να τη χαρακτηρίσουν ρατσιστική, εθνικιστική κλπ. Αυτό ακριβώς είδαμε. Ύβρεις χωρίς νομικά παρά μόνο με ιδεολογικά επιχειρήματα τύπου θολοκουλτούρας, μίσος για το γεγονός ότι αποκαλύφθηκε ο χαρακτήρας του νομικοπολιτικά εκτρωματικού αυτού νόμου. Το πιο εξοργιστικό ήταν ότι οι υποστηρικτές του νόμου αναρωτιόνταν ποια άρθρα του Συντάγματος παραβιάζονται, ενώ ισχυρίζονταν ότι δήθεν το δίκαιο του αίματος δεν κατοχυρώνεται στο Σύνταγμα.
Ας δούμε λοιπόν τα άρθρα που παραβιάζονται αναλυτικά:
Παραβιάζεται το άρθρο 1 παρ. 3 του Συντάγματος, που προβλέπει ότι όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα. Αυτό συμβαίνει γιατί με την εφαρμογή του νόμου αυτού, στην πορεία των χρόνων, θα αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια τόσα εκατομμύρια πολιτών άλλων χωρών και εθνών, που έχουν έρθει στην Ελλάδα παρανόμως (και στη συνέχεια νομιμοποιήθηκαν με αμφισβητούμενες διαδικασίες) με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μειονότητες τόσο πολυπληθείς και ισχυρές που, σε συνδυασμό και με την πιθανή χειραγώγησή τους από τις χώρες καταγωγής τους, θα μπορούν να αποτελέσουν «μπαρούτι» για την εθνική ομοιογένεια και ασφάλεια της Ελλάδας.
Είναι εύκολο να φανταστεί κανείς τι θα γίνει αν κάποια στιγμή αποκτήσουν την ιθαγένεια όλοι όσοι μπήκαν στη χώρα, όσοι θα μπαίνουν στο μέλλον (εκτός αν η χώρα μας αποκτήσει σοβαρότητα στη φύλαξη των συνόρων) και όσοι θα προέρχονται στην πορεία των χρόνων από αυτούς. Θα είμαστε πολύ σύντομα μειοψηφία στην ίδια μας την πατρίδα. Με τον τρόπο αυτό, συνεπώς, ο νομοθέτης του 3838 θα έχει ασκήσει την εξουσία του εις βάρος του ελληνικού έθνους και υπέρ άλλων εθνών και λαών.
Παραβιάζεται, ακόμη, το άρθρο 3 παρ. 1, που προβλέπει την ορθόδοξη χριστιανική θρησκεία ως επικρατούσα στη χώρα. Η διάταξη αυτή δεν περιέχει απλώς διαπίστωση ποσοτικού χαρακτήρα αλλά και ένα δεοντολογικό πρόταγμα, στα πλαίσια του συστήματος συναλληλίας που διαχρονικά χαρακτηρίζει τις σχέσεις Πολιτείας – Εκκλησίας. Πώς, λοιπόν, θα συνεχίσει να ισχύει αυτό όταν θα έχουν προστεθεί στον εθνικό πληθυσμό εκατομμύρια ανθρώπων με διαφορετική θρησκεία, που προοπτικά μπορούν να γίνουν περισσότεροι από εμάς; Αν ο εθνικός πληθυσμός βιαίως νοθευτεί ώστε επικρατούσες να γίνουν άλλες θρησκείες, δεν θα έχει παραβιαστεί το άρθρο αυτό; Και ας μην επικαλεστούν κάποιοι τα περί θρησκευτικής ελευθερίας. Είναι άλλο ζήτημα αυτό. Σημαίνει τη δυνατότητα κάθε Έλληνα πολίτη, που υπάρχει στην πράξη σε απόλυτο βαθμό, να ακολουθεί όποια θρησκεία θέλει χωρίς να υφίσταται καταναγκασμούς ή διώξεις. Δεν σημαίνει όμως την ελευθερία του νομοθέτη να προσθέσει στα περίπου δέκα εκατομμύρια Ελλήνων ορθοδόξων άλλα τόσα και περισσότερα εκατομμύρια (με το πέρασμα των χρόνων) αλλοεθνών αλλοθρήσκων και τότε να πει ότι επικρατούσα θρησκεία έγινε κάποια άλλη. Γιατί ο ίδιος ο νομοθέτης θα έχει προκαλέσει τη βίαιη αυτή αλλαγή, ανατρέποντας την ιδιοσυστασία του έθνους και της πατρίδας μας.
Παραβιάζεται, επιπλέον, το άρθρο 5 παρ. 1, που προβλέπει το δικαίωμα των Ελλήνων να συμμετέχουν στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας. Κι αυτό γιατί η δυνατότητά μας αυτή και η ισχύς της ψήφου μας θα σχετικοποιηθεί σε τρομερό βαθμό, αφού το έθνος και το εκλογικό σώμα θα έχουν νοθευτεί. Η ψήφος των Ελλήνων δεν θα έχει καμία σημασία για τους κυβερνώντες, αφού θα μπορούν να αντισταθμιστούν οι απώλειες μέσω της ψήφου των λαθρομεταναστών που θα έχουν εντωμεταξύ αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια. Και το κυριότερο: μέσω της χειραγώγησης των αλλοδαπών από τις χώρες καταγωγής τους, θα μπορούν πλέον να αποφασίζονται πολιτικές εις βάρος των συμφερόντων της Ελλάδας και του Ελληνισμού. Δηλαδή το ίδιο το ελληνικό κράτος θα δώσει το όπλο της ανατροπής του; Είναι δυνατό να γίνει αυτή η αυτοκτονική διάθεση αποδεκτή;
Επιπροσθέτως, παραβιάζεται το άρθρο 16 παρ. 2, που προβλέπει ότι η παιδεία έχει σκοπό, μεταξύ άλλων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης των Ελλήνων. Αυτό προϋποθέτει την ύπαρξη ομοιογένειας στα δύο αυτά πεδία. Αν όμως εκατομμύρια αλλοδαπών αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια, τότε οι θεωρητικοί της πολυπολιτισμικότητας θα μας πουν ότι η παιδεία μας θα πρέπει να πάψει να έχει εθνικό χαρακτήρα και να γίνει πολυπολιτισμική. Θα μας πουν ότι θα πρέπει να προσαρμοστούμε εμείς στις συνήθειες των αλλοδαπών που ήρθαν εδώ και όχι αυτοί στα δικά μας ήθη και έθιμα. Θα μας επιβάλουν, δηλαδή, η πατρίδα και το έθνος με τη μεγαλύτερη ιστορία και συνεισφορά στον πολιτισμό, να γίνουν ένας πολυπολιτισμικός αχταρμάς. Είναι δυνατό να το δεχτούμε;
Παραβιάζεται, ακόμα, το άρθρο 21 παρ. 1, που προβλέπει την οικογένεια ως θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του Έθνους. Κι αυτό γιατί ο λαθρονόμος οδηγεί σε εθνική πληθυσμιακή αλλοίωση. Δεν φτάνει, δηλαδή, που λόγω της υπογεννητικότητας, τονίζεται από χρόνια ο κίνδυνος που υπάρχει ως προς τη μελλοντική επιβίωση και ανάπτυξη του Ελληνισμού, αλλά επιταχύνεται αυτός ο κίνδυνος με την μετατροπή του ελληνισμού σε μειονότητα μέσα στη χώρα του μέσω της «ελληνοποίησης» εκατομμυρίων άλλων που δεν έχουν ελληνική εθνική συνείδηση, πραγματική γνώση της ιστορίας και του πολιτισμού μας, της γλώσσας μας κλπ.
Παραβιάζεται, ακόμη, το άρθρο 21 παρ. 5, που καθιστά υποχρέωση του Κράτους την άσκηση δημογραφικής πολιτικής. Κι εδώ έχουμε το εξής τρελό και αντιφατικό: ο νομοθέτης όχι απλώς δεν μεριμνά ώστε να γεννηθούν περισσότερα ελληνόπουλα για να επιβιώσει το έθνος, αλλά κοιτάζει πώς θα εντάξει τεχνητά και πλασματικά στο έθνος πολίτες άλλων εθνών, δίνοντάς τους την ελληνική ιθαγένεια! Ασκεί, δηλαδή, ο νομοθέτης, αντίστροφη δημογραφική πολιτική, που οδηγεί στην αποψίλωση του έθνους.
Ο νόμος 3838 είναι αντίθετος, ακόμη, στο άρθρο 51 παρ. 2 του Συντάγματος, που προβλέπει ότι οι βουλευτές αντιπροσωπεύουν το Έθνος. Η διάταξη αυτή δεν μιλάει ούτε για «πληθυσμό», ούτε αφηρημένα για «λαό» ούτε για πολίτες διαφορετικών εθνικών καταγωγών που αθροίζονται τεχνητά σε ενιαίο σύνολο μέσω παραλόγων νόμων όπως ο επίμαχος. Η διάταξη αυτή μιλάει για το Έθνος, ως σύνολο πολιτών που έχουν κοινή καταγωγή, γλώσσα, ιστορία, πολιτισμό, ήθη και έθιμα, συνείδηση. Ποιο έθνος, λοιπόν, θα αντιπροσωπεύουν οι βουλευτές, αν στο μέλλον στην έννοια του έθνους θα έχουν συμπεριληφθεί πλέον, τεχνητά και καταχρηστικά, εκατομμύρια πολιτών άλλων εθνών, με αποτέλεσμα αυτοί που θα ανήκουν πραγματικά στο ελληνικό έθνος να είναι μειοψηφία;
Ο νόμος περί αφειδούς παροχής της ελληνικής ιθαγένειας παραβιάζει, τέλος, το άρθρο 52, σύμφωνα με το οποίο η Πολιτεία πρέπει να εγγυάται την ελεύθερη και ανόθευτη εκδήλωση της λαϊκής θέλησης, ως έκφρασης της λαϊκής κυριαρχίας. Κι αυτό γιατί ο ν. 3838 αποτελεί την πιο εκτεταμένη και αριστοτεχνική προσπάθεια αλλοίωσης του εκλογικού σώματος μιας χώρας. Με το νόμο αυτό καθίσταται επιστήμη η βίαιη και απροκάλυπτη νόθευση της λαϊκής βούλησης και της λαϊκής κυριαρχίας. Γιατί, πλέον, θα είναι για τους κυβερνώντες αδιάφορες οι διαμαρτυρίες, οι απόψεις, οι προσδοκίες των Ελλήνων. Θα τους αρκούν οι ψήφοι των αλλοδαπών. Γι’ αυτούς θα νοιάζονται. Και κάπως έτσι, η πατρίδα για την οποία έχυσαν το αίμα τους οι πρόγονοί μας, θα γίνει ένα παιχνιδάκι στα χέρια των ξένων. Θα το επιτρέψουμε;
Κλείνοντας, οφείλουμε μια απάντηση σε όσους ειρωνεύονται τον όρο «δίκαιο του αίματος» που χρησιμοποιείται στην απόφαση του ΣτΕ, ως δήθεν αιματολαγνεία. Παγκοσμίως, διαχρονικά, υπάρχουν δύο βασικά συστήματα απόδοσης ιθαγένειας που ακολουθούν τα κράτη: το δίκαιο του αίματος (jus sanguinis) και το δίκαιο του εδάφους (jus soli). Οι όροι καθιερώθηκαν από τη νομική επιστήμη. Είναι αποκλειστική διακριτική ευχέρεια κάθε κράτους να επιλέξει ποιο από τα δύο αυτά συστήματα θα ακολουθεί, χωρίς να πρέπει να απολογηθεί σε κανέναν. Και είδαμε, συνεκτιμώντας τη γεωγραφική θέση της Ελλάδας, τη γεωπολιτική σημασία της, την ιστορία και το μέγεθος του εθνικού μας πληθυσμού αλλά και το γράμμα και το πνεύμα των διατάξεων του Συντάγματος, ότι το σύστημα που προσιδιάζει στην πατρίδα μας είναι το jus sanguinis. Όσα παιδιά μεταναστών γεννήθηκαν εδώ (για τα οποία υποτίθεται ότι κόπτονται οι ψευτοπροοδευτικοί) μπορούν κάλλιστα να ζητήσουν την ελληνική ιθαγένεια μέσω του θεσμού της πολιτογράφησης που ήδη υπήρχε, αφού η φοίτησή τους στις βαθμίδες της ελληνικής εκπαίδευσης τα βοηθά, αν και τα ίδια το θελήσουν, να αποκτήσουν γνώση της ελληνικής γλώσσας, ιστορίας, πολιτισμού, συνείδησης. Για τα δε παιδιά αυτών, που θα γεννηθούν σε κάποια χρόνια, τότε θα μπορεί η χώρα να ξαναδεί το αν θα εντάξει και κάποια στοιχεία jus soli στο σχετικό θεσμικό της πλαίσιο, υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις.
Μπορούμε εύκολα όλοι να καταλάβουμε ότι από την κυβέρνηση και εθνομηδενιστικούς θολοκουλτουριάρικους κύκλους θα ασκηθούν ασφυκτικές πιέσεις προς την Ολομέλεια του ΣτΕ, ώστε να αλλάξει την απόφαση του Τμήματος. Ας ελπίσουμε και ας ευχηθούμε οι Σύμβουλοι Επικρατείας να αντέξουν, να μην λυγίσουν. Να επικυρώσουν τη νομικά, εθνικά και δικαιοπολιτικά ορθή απόφαση του Δ΄ Τμήματος. Ώστε οι σημερινές και αυριανές γενιές των Ελλήνων, να μπορούν με ικανοποίηση και ανακούφιση να θυμούνται την περίφημη ρήση «υπάρχουν Δικασταί εις τας Αθήνας»…

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΕΙ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;


Το ανθρωπάκι που ακούει στο ονοματεπώνυμο Χάρης Καστανίδης επιθυμεί να μας φιμώσει. Τα αδικήματα γνώμης- εάν δεν αντιδράσουμε- θα αποτελούν γεγονός εντός του Μαρτίου. Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ. Η ΤΑΝ ΕΠΙ ΤΑΣ!
«Θαυμάστε» μερικές από τις διατάξεις που περιλαμβάνει το νομοσχέδιο έκτρωμα του νεοταξίτη Καστανίδη.

Άρθρο 2 Έννοια όρων

Στον παρόντα νόμο, ο όρος «εχθροπάθεια» θα πρέπει να νοηθεί ως αναφερόμενος τόσο στην καλλιέργεια όσο και στην εξωτερίκευση αισθημάτων μίσους και αντιπαλότητας. (Σχόλιο συντάκτη: Γνωρίζατε τον όρο εχθροπάθεια; Με το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία τoν μάθατε. Έχεις αντιπάθεια για τους τούρκους; Πάσχεις από εχθροπάθεια, πας φυλακή. Έχεις αντιπάθεια για τους λαθρομετανάστες; Πάσχεις από εχθροπάθεια, πας φυλακή.Έχεις αντιπάθεια για τους εβραίους; Πάσχεις από εχθροπάθεια, πας φυλακή.)

Άρθρο 3

1. Όποιος από πρόθεση, δημόσια προφορικά ή διά του τύπου ή μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, προκαλεί ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή εχθροπάθεια(Σ.Σ: Να και η εχθροπάθεια) κατά ομάδας ή προσώπου, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το γενετήσιο προσανατολισμό, ή κατά πραγμάτων που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από τις παραπάνω ομάδες ή πρόσωπα, κατά τρόπο που μπορεί να εκθέσει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι (6) μηνών έως τριών (3) ετών και χρηματική ποινή χιλίων έως πέντε χιλιάδων (1.000 – 5.000) ευρώ.
3. Όποιος συνιστά ή συμμετέχει σε οργάνωση, οι δραστηριότητες της οποίας με οποιαδήποτε μορφή εμπίπτουν στη ρύθμιση της παραγράφου 1, τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο (2) έτη. (Σ.Σ.: Μόνο στο ΠΑΣΟΚ θα έχετε δικαίωμα να συμμετέχετε ραγιάδες. Ο Καστανίδης ο Μέγας αποφάσισε)

Άρθρο 4

1. Όποιος δημόσια προφορικά ή διά του τύπου ή μέσω του διαδικτύου (Σ.Σ: Το ΠΑΣΟΚ ζήλεψε την «δόξα» του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας. Χούντα, ολοκληρωτική χούντα) ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, εγκωμιάζει ή αρνείται ή εκμηδενίζει τη σημασία εγκλημάτων γενοκτονίας, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και εγκλημάτων πολέμου (Σ.Σ: Σε ποία «γενοκτονία» λέτε να αναφέρεται ο νομοθέτης; Μήπως σε αυτή των εβραίων κατά τον δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο;) , όπως ορίζονται στα άρθρα 6, 7 και 8 του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου ή των εγκλημάτων που ορίζονται στο άρθρο 6 του Καταστατικού του Διεθνούς Στρατοδικείου που προσαρτάται στη Συμφωνία του Λονδίνου της 8ης Αυγούστου 1945 και η πράξη αυτή στρέφεται κατά ομάδας προσώπων που προσδιορίζεται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή ή το γενετήσιο προσανατολισμό κατά τρόπο που μπορεί να προκαλέσει ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή εχθροπάθεια κατά μιας τέτοιας ομάδας ή μέλους της τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο (2) έτη και χρηματική ποινή χιλίων έως τριών χιλιάδων (1.000 – 3.000) ευρώ.

Άρθρο 5

Για τη μέσω του διαδικτύου τέλεση των εγκλημάτων του παρόντος νόμου απαιτείται: α) ο δράστης να είναι σωματικώς παρών στην Ελλάδα, ανεξάρτητα από το αν για τη πράξη του χρησιμοποιεί υλικό που φιλοξενείται σε σύστημα πληροφορικής στην Ελλάδα, ή β) το υλικό που χρησιμοποιεί ο δράστης να φιλοξενείται σε σύστημα πληροφορικής που βρίσκεται στην Ελλάδα, ανεξάρτητα από το αν αυτός είναι σωματικώς παρών στην Ελλάδα.( Σ.Σ.: Τρέμουν το διαδίκτυο οι Πασόκοι. Εάν ο δράστης δεν είναι σωματικώς παρών στην Ελλάδα και ταυτοχρόνως το υλικό που χρησιμοποιεί ο δράστης φιλοξενείται σε σύστημα πληροφορικής που βρίσκεται εκτός Ελλάδος τι θα κάνετε ρε ατσίδες; Μήπως θα τοποθετήσετε φραγή σε ιστοσελίδες όπως πράττουν τα συντρόφια σας στην Κίνα;)

Άρθρο 6 Ευθύνη νομικών προσώπων

1. Αν κάποια από τις αξιόποινες πράξεις των άρθρων 3 και 4 τελέσθηκε μέσω ή προς όφελος ή για λογαριασμό νομικού προσώπου από φυσικό πρόσωπο που ενεργεί είτε ατομικά είτε ως μέλος οργάνου του νομικού προσώπου και κατέχει διευθυντική θέση εντός αυτού με βάση εξουσία εκπροσώπησής του ή εξουσιοδότηση για τη λήψη αποφάσεων για λογαριασμό του ή για την άσκηση ελέγχου εντός αυτού, επιβάλλονται στο νομικό πρόσωπο με απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σωρευτικά ή διαζευκτικά, οι ακόλουθες κυρώσεις: (Σ.Σ.: Απίστευτο! Η έννοια της συλλογικής ευθύνης υιοθετείται από τον υπουργό «Δικαιοσύνης».)

i) διοικητικό πρόστιμο από δεκαπέντε χιλιάδες (15.000) ευρώ έως εκατόν πενήντα χιλιάδες (150.000) ευρώ,( Σ.Σ.: Εξωπραγματικές εξοντωτικές ποινές)

ii) ανάκληση ή αναστολή της άδειας λειτουργίας για χρονικό διάστημα από έναν έως έξι μήνες ή απαγόρευση άσκησης της επιχειρηματικής δραστηριότητας για το ίδιο χρονικό διάστημα,(Σ.Σ.: Η διάταξη αυτή στοχεύει ξεκάθαρα την ελευθερία του Τύπου.)

iii) αποκλεισμός από δημόσιες παροχές, ενισχύσεις, επιδοτήσεις, αναθέσεις έργων και υπηρεσιών, προμήθειες, διαφημίσεις και διαγωνισμούς του Δημοσίου ή των νομικών προσώπων του δημόσιου τομέα, για το ίδιο χρονικό διάστημα.
Το διοικητικό πρόστιμο του στοιχείου i επιβάλλεται πάντοτε, ανεξαρτήτως της επιβολής άλλων κυρώσεων. Σε περίπτωση υποτροπής του νομικού προσώπου οι κυρώσεις των στοιχείων ii και iii μπορεί να έχουν οριστικό χαρακτήρα.(Σ.Σ.: Εάν βάλετε μυαλό δεν θα σας κλείσουμε)
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

http://www.elliniki-grothia.com/?p=6785

Δείτε τι έφτιαξαν οι...... Αυστραλοί...


Και ενώ τα τελευταία περίπου 40 χρόνια το, κατ' ευφημισμό, Υπουργείο Παιδείας
προσπαθεί με συνεχείς ανατροπές και υποβαθμίσεις
(κυρίως γλωσσικές και ιστορικές) να εξοβελίσει κάθε τι το γνησίως Ελληνικό...
Δείτε τι έφτιαξαν οι...... Αυστραλοί  για να διδάξουν στους μαθητές  τους ελληνική Μυθολογία!!!
The Greek Mythology Website is produced by the Australian Broadcasting
Corporation in association with The University of Melbourn

Δώστε τόπο στους γραφίστες









 





















http://www.infobeto.com/forum/f6/dwste-topo-stoys-grafistes-94693/

Κόβουν χρήματα από τους άνεργους για να δώσουν στίς τράπεζες

Επειδή κύβερνηση και ΜΜΕ αναφέρουν, μεν, από πού κόβουν παρόχες, προτίμουν όμως να αποσιωπούν σε ποιούς καταλήγουν, αυτά τα χρήματα : ορίστε τι.......
έχει υπογράψει ο κ. Παπακωνσταντίνου στο επικαιροποιήμενο μνημόνιο 4

καί ορίστε πού θα πάνε:





Το ακραίο Ισλάμ θέλει να τιμωρήσει την Ελλάδα για την προσέγγισή της με το Ισραήλ! - Ετοιμάζουν οι Ισλαμιστές επίθεση στην Ελλάδα;

Πληροφορίες απ’ την Τουρκία
* Το ακραίο Ισλάμ θέλει να τιμωρήσει την Ελλάδα για την προσέγγισή της με το Ισραήλ!
* Τουρκικοί κύκλοι ανησυχούν για γενική αποσταθεροποίηση της περιοχής…
* Ποιος κρύβεται πίσω απ’ τον ισλαμιστικό κίνδυνο;
Δρ Ησαΐας Κωνσταντινίδης
Τον τελευταίο καιρό στην περιοχή μας έχουν συμβεί γεωπολιτικά γεγονότα τεράστιας δυναμικής, γεγονότα τέτοιας σημασίας που αλλάζουν άρδην τον χάρτη της τόσο νευραλγικής μας περιοχής. Η προσέγγιση της Ελλάδας με το Ισραήλ (αλλά και, παράλληλα, με την Τουρκία και το Ιράν) και οι εξεγέρσεις στον αραβικό κόσμο (Αίγυπτος, Τυνησία, Λιβύη και αλλού…) διαμορφώνουν μια εντελώς νέα κατάσταση στην ΝΑ Μεσόγειο, την Μέση Ανατολή και την Κεντρική Ασία.

Στο πλαίσιο αυτό διεθνείς παρατηρητές θεωρούν ότι «στρώνεται» το έδαφος για την δράση ισλαμιστών κομάντος, που ετοιμάζονται εδώ και καιρό να αιματοκυλίσσουν τον δυτικό κόσμο…
Στις 11 Δεκεμβρίου 2010 η εφημερίδα …«Ελεύθερη Ώρα» δημοσίευσε κείμενό μας για την ύπουλη δραστηριότητα των φανατικών ισλαμιστών στη χώρα της Νορβηγίας (εκεί όπου βάζουν ακόμα και τα παιδιά να σπέρνουν μίσος στα σχολεία τους κατά των αλλόθρησκων «μιασμάτων»…).
Την ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΟΛΑΣ ΗΜΕΡΑ στην γειτονική της Νορβηγίας Σουηδία και στην πρωτεύουσά της, τη Στοκχόλμη, ακραίος ισλαμοφασίστας προσπάθησε να τινάξει στον αέρα ολόκληρο το κέντρο της πόλης!
Ευτυχώς δεν τα κατάφερε και το μόνο που μπόρεσε ήταν να φτάσει μια ώρα αρχύτερα στα «πιλάφια» του Αλλάχ… Αλλά και λίγες ημέρες αργότερα στη Δανία αποκαλύφθηκε ολόκληρο δίκτυο φανατικών μουσουλμάνων, που ετοίμαζαν επιθέσεις επί δανέζικου εδάφους… Όσλο, Στοκχόλμη, Κοπεγχάγη – λες και κάποιος εγκέφαλος εκτελούσε ένα πειραματικό σχέδιο, για να δει τις αντιδράσεις των τοπικών αρχών…
Εν τω μεταξύ η ελληνική κυβέρνηση, μέσω πρωτοβουλιών του πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου, επιχειρεί (για πρώτη φορά στην ελληνική ιστορία) μια υψηλού επιπέδου προσέγγιση και συμμαχία με το – επίσης βαλλόμενο από το ακραίο Ισλάμ – Ισραήλ. Ο ελληνοϊσραηλινός άξονας εκ των πραγμάτων αποτελεί πραγματικό γεωστρατηγικό τείχος έναντι της ισλαμιστικής επιθετικότητας προς τη Δύση. Άρα λογικό είναι να έχει παρενέργειες ως προς τον τρόπο σκέψης και δράσης του ακραίου ισλαμιστικού πυρήνα, που επηρεάζει και ενεργοποιεί τους κατά τόπους υπο-πυρήνες του, που σαν καρκίνωμα έχουν εξαπλωθεί παντού σχεδόν στον πλανήτη…
Οι δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών και ασφαλείας (στην Ελλάδα βασικά η ΕΥΠ) έχουν πολύ σοβαρά υπ’ όψιν τους το ενδεχόμενο μετά την αλλαγή των καθεστώτων που λαμβάνει χώρα σιγά σιγά στα αραβικά-μουσουλμανικά κράτη Βόρειας Αφρικής και Μέσης Ανατολής να υπάρξει ένα τρομακτικό «παλιρροϊκό κύμα» μετανάστευσης νέων κυρίως ανδρών από τον ισλαμικό χώρο. Όλοι αυτοί θα επιζητούν την διεύρυνση του Ισλάμ προς τη Δύση, βασισμένοι πάνω στη λογική του υπερπληθυσμού της Ανατολής σε σχέση με την φοβερή υπογεννητικότητα που πλήττει την Δύση («αφού είμαστε πιο νέοι και περισσότεροι, γιατί να μην εξαπλώσουμε την επικράτειά μας εις βάρος των γηρασμένων και άτεκνων Δυτικών;», είναι το βασικό τους σκεπτικό…). Οπότε σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα θα αλλάξει ριζικά το συνολικό πολιτισμικό οικοδόμημα του δυτικού κόσμου και – αναπόφευκτα – θα οδηγηθούμε στην εφιαλτική προοπτική εκείνου που η αείμνηστη Ιταλίδα δημοσιογράφος Οριάνα Φαλλάτσι ονόμασε «Ευραραβία» (“Eurabia”)…
Βέβαια πρέπει εδώ να ξεκαθαρίσουμε ότι όλα αυτά δεν αφορούν το Ισλάμ ως επίσημη θρησκευτική οντότητα, αλλά την ακραία του ερμηνεία, η οποία – δυστυχώς – τείνει να καταστεί κυρίαρχη στον μωαμεθανικό κόσμο… Πρέπει όμως και το επίσημο Ισλάμ να βγει με δική του πρωτοβουλία και να καταδικάσει αυτό το φαινόμενο, προτού καταστεί ανοιχτή πληγή για την ανθρωπότητα και προτού θρηνήσουμε αθώα θύματα. Καλούμε λοιπόν, σαν αποδεδειγμένοι φίλοι του ισλαμικού ειρηνικού κόσμου, με τον οποίο ο γράφων διατηρεί εξαιρετικότατες σχέσεις, Χριστιανοί και μουσουλμάνοι να συντρίψουμε από κοινού το ισλαμοφασιστικό φίδι που επιθυμεί να επιβάλλει στον πλανήτη τον σκοταδισμό!
Και ερχόμαστε τώρα στην πλέον νεώτερη ενημέρωσή μας από τους φίλους μας της Ανατολής, οι οποίοι επίσης ανησυχούν για την εγκληματική τακτική του ακραίου Ισλάμ.
Σύμφωνα λοιπόν με κύκλους της τουρκικής κομμουνιστικής (φιλελληνικής) οργάνωσης της «Επαναστατικής Αριστεράς» (DEV-SOL), στην Κωνσταντινούπολη οργανώνονται αυτή τη στιγμή ισλαμιστικά «τάγματα θανάτου», τα οποία ετοιμάζονται να διαβούν τον Έβρο – πριν… χτιστεί το περιβόητο τείχος – και να εισέλθουν στον ελλαδικό χώρο.
Αποστολή τους: η παραδειγματική τιμωρία της Ελλάδας και του λαού της, μέσω κάποιου εντυπωσιακού χτυπήματος, με στόχο τον όσο γίνεται μεγαλύτερο αριθμό θυμάτων!
Με τον τρόπο αυτό, πιστεύουν οι φανατικοί του Ισλάμ, ολόκληρη η ανθρωπότητα θα πανικοβληθεί από τον πόνο των Ελλήνων και θα απομονώσει το Ισραήλ, το οποίο με τη σειρά του θα γίνει εύκολο θύμα: ήδη οι ισλαμιστές στρέφουν εναντίον του εντυπωσιακής ισχύος πυραύλους, αλλά και το λεγόμενο «υπερόπλο του Προφήτη», με απώτατο σκοπό να κατακάψουν και να κατεδαφίσουν την πανάρχαια ελληνογενή γη της Παλαιστίνης!…
Εκείνο όμως που προβληματίζει τους άγρυπνους Πανέλληνες είναι η εκ νέου δραστηριοποίηση (είχε να φανεί από την περίοδο των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας!) του περίφημου Πράσινου Πρίγκιπα της Ανατολής, ενός δηλ. ακραίου ισλαμιστή «διδασκάλου», ο οποίος εκπαιδεύει στις ερήμους κεντροασιατικής χώρας τους μελλοντικούς επίδοξους καμικάζι του Αλλάχ… Τι άραγε ετοιμάζει αυτός ο «σεΐχης» του θανάτου; Και κατά πόσο σχετίζονται όλα αυτά με το σχέδιο φοβερού χτυπήματος εναντίον της Ελλάδας; [Να σημειώσουμε εδώ ότι κάτι ανάλογο ετοίμαζε ο λεγάμενος και για την Ολυμπιάδα της Αθήνας, αλλά δεν του «βγήκε», λόγω του άρτιου συστήματος ασφαλείας που είχαν δημιουργήσει τότε στρατός, αστυνομία και ΕΥΠ]


Τι κρύβεται όμως πίσω απ’ όλα αυτά;
Διότι είναι λογικό να υποθέσουμε ότι όλα αυτά εξυπηρετούν ένα ευρύτερο γεωπολιτικό σχέδιο στον αδυσώπητο παρασκηνιακό πόλεμο που μαίνεται εδώ και αιώνες για την παγκόσμια κυριαρχία… Αν δούμε λοιπόν από μια ευρύτερη οπτική γωνία την παγκόσμια «σκακιέρα», θα φτάσουμε σε κάποια σαφή συμπεράσματα. Η σημερινή λοιπόν άνοδος και επεκτατικότητα του ακραίου Ισλάμ, ενώ σίγουρα δεν εξυπηρετεί σε τίποτα τις επίσημες ισλαμικές δομές, φαίνεται ουσιαστικά να παίζει το παιχνίδι του αναδυόμενου ευρασιατικού άξονα, που στόχο έχει βέβαια την επικράτησή του επί της Δύσης. Κάθε λοιπόν κίνηση του ισλαμιστικού κινδύνου προς δυσμάς (γιατί άραγε όχι και προς το Πεκίνο και την ευρύτερη Άπω Ανατολή;) δεν είναι παρά μια βαθύτερη «σκακιστική» κίνηση της Ανατολής σε βάρος και για την καταστροφή του προαιώνιου αντιπάλου…
Πραγματικά, η ρωζοκινεζική στρατηγική συμμαχία εξυπηρετείται τα μέγιστα από μια πιθανή ισλαμοποίηση της Δύσης και βασικά της Ελλάδας, αυτού του παντοτινού προμαχώνα του πολιτισμού έναντι της βαρβαρότητας.
Και σήμερα η Ελλάδα βάλλεται πανταχόθεν: από την τακτική του ευρασιατικού άξονα, από την απειλή του ακραίου Ισλάμ, αλλά και από τους ανόητους της Δύσης, που βρίσκονται σε τρομερή πολιτική, κοινωνική και οικονομική σύγχυση και παρακμή…
Χρειάζεται λοιπόν εθνική αφύπνιση και αντίσταση: όχι στο τζαμί στην Αθήνα, όχι στην παράνομη μετανάστευση, όχι στην παγίδα που στήνει στο έθνος ο ύπουλος εχθρός της Ανατολής!!!

emprosdrama

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ ΤΩΝ "ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΝ":

"Αν και οι τίτλοι τέλους στη Λιβύη δεν έχουν ακόμα γραφτεί, η εξέγερση στην αραβική χώρα θα αφήσει ένα ανεξίτηλο σημάδι στην παγκόσμια οικονομία"

Αν και οι τίτλοι τέλους στη Λιβύη δεν έχουν ακόμα γραφτεί, η εξέγερση στην αραβική χώρα θα αφήσει ένα ανεξίτηλο σημάδι στην παγκόσμια οικονομία, σχολιάζει το αμερικανικό περιοδικό TIME. Οι τιμές του πετρελαίου έχουν εκτοξευθεί από τις αρχές της εβδομάδας και μπορούν να αυξηθούν ακόμη περισσότερο εν μέσω της συνεχιζόμενης αναταραχής που προκάλεσε ένα μεγάλο κύμα φυγής στους ξένους εργαζόμενους στις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις. Κάτω από κανονικές συνθήκες η Λιβύη παράγει 1,6 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου ημερησίως και κατέχει την 17η θέση στην παγκόσμια κατάταξη των εξαγωγικών χωρών. Ωστόσο η παραγωγή αυτή έχει μειωθεί σχεδόν στο μισό και οι ενεργειακές της εξαγωγές έχουν σταματήσει τελείως.


Άσχημα νέα είναι επίσης για τις διεθνείς αγορές πετρελαίου το γεγονός ότι είναι αβέβαιο αν οι εκπατρισμένοι εργαζόμενοι, πολύτιμοι για την ενεργειακή βιομηχανία της Λιβύης, επιστρέψουν.
«Υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα για το ποιο θα είναι το μέλλον της Λιβύης» λέει ο Julian Lee αναλυτής για το Κέντρο Παγκόσμιων Ενεργειακών Μελετών στο Λονδίνο. «Εταιρείες έχουν πολύ επικερδή συμβόλαιο στη Λιβύη, τα οποία δε θέλουν να σπάσουν», προσθέτει.
Ο χαοτικός εμφύλιος πόλεμος που μαίνεται στο μεγαλύτερο μέρος της ανατολικής πλευράς, η οποία ελέγχεται κυρίως από τους αντάρτες, έχει αφήσει τις εγκαταστάσεις πετρελαίου και φυσικού αερίου στο έλεος των αναταραχών.
Ωστόσο στη δυτική πλευρά, που ελέγχεται ακόμα από τον Καντάφι, βρίσκεται ο μεγάλος τερματικός σταθμός και το διυλιστήριο πετρελαίου εκτός Τρίπολης, καθώς και ο αγωγός Greenstream που μεταφέρει φυσικό αέριο από την περιοχή Wafa της Σαχάρας προς τα λιμάνια της Μεσογείου, όπου είναι διαθέσιμο προς αποστολή στην Ιταλία, η οποία παίρνει το 25% του συνόλου του πετρελαίου της και περίπου το 15% του φυσικού της αερίου από τη Λιβύη.
Αλλά οι αντικυβερνητικοί διαδηλωτές έχουν στον έλεγχό τους κρίσιμους τερματικούς σταθμούς Tobruk και Zuetina.
Οι διαβεβαιώσεις της Σαουδικής Αραβίας ότι θα καλύψει τα όποια κενά δημιουργηθούν στην εξόρυξη πετρελαίου εξαιτίας των ταραχών στη Λιβύη λειτούργησαν, πρόσκαιρα τουλάχιστον, καθησυχαστικά στο «ράλι» των τιμών του «μαύρου χρυσού». Επίσης οι Σαουδάραβες ηγέτες κανόνισαν οι χώρες της δυτικής Αφρικής να εκτρέπουν το πετρέλαιο με προορισμό την Ασία στην Ευρώπη, συμφωνώντας να αντικαταστήσουν οι ίδιοι την παραγωγή για την Ασία.
Ωστόσο το πετρέλαιο αυτό είναι χαμηλότερης ποιότητας. Στην πραγματικότητα η άμεση ενίσχυση για τη διατήρηση των προμηθειών είναι πιο πιθανό να έλθει από τα στρατηγικά αποθέματα των ΗΠΑ, της Ευρώπης και της Ιαπωνίας.
Ακόμα όμως και αυτό να συμβεί, δεν σβήνει τους φόβους ότι ο αντίκτυπος της εξέγερσης γενικότερα στον αραβικό κόσμο θα έχει άμεσο και ίσως καθοριστικό ρόλο στην παγκόσμια οικονομία.

epikaira

Σενάρια επιστροφής στην δραχμή

Πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις εξέφρασε ο οικονομολόγος-αναλυτής Δημήτρης Καζάκης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «Kontra chanel». Μίλησε για το ενδεχόμενο να φύγει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη και να επιστρέψει σε εθνικό της νόμισμα, την δραχμή. Τις απόψεις του οικονομολόγου - αναλυτή μπορεί να ακούσετε στα δυο βίντεο που παραθέτουμε.

Ανεξάρτητα το κατά πόσο έχει δίκιο στα λεγόμενα του ο Δημήτρης Καζάκης είναι φανερό ότι οι προτάσεις του δεν έχουν καμιά τύχη να εισακουστούν από την κυβέρνηση Παπανδρέου που εκτελεί ένα σχέδιο κομμένο και ραμμένο στις επιδιώξεις ντόπιας και ξένης οικονομικής ολιγαρχίας.





http://kostasxan.blogspot.com/2011/02/blog-post_5120.html

ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ (ΕΞΑΝΤΑΣ) ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΤ;

ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ (ΕΞΑΝΤΑΣ) ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΤ; Το συγκεκριμένο βιντεο ειναι απο την εκπομπη ΕΞΑΝΤΑ της ΝΕΤ. Στο site της ΝΕΤ το διέγραψαν. Δεν συμφερει βλεπεις κανεναν αφου το προπαγανδιστικο συστημα του ΔΝΤ είναι παντου.

Λοιπον σε αυτο το βίντεο διχνει την Γουατεμαλα οπου το ΔΝΤ καταφερε να μπει το 1984 και καταφερε να παει την οικονομια σε υψηλα επιπεδα. Μικρο πληθωρισμο , εξαγωγες και ευημερια μακροοικονομικων. Ομως ΜΕ ΕΝΑ ΤΙΜΗΜΑ. Το χρημα το διακινουν 10-20 οικογενειες. Ολοι οι κατοικοι υποσυτιζονται και τα παιδια μεγαλωνουν αγραμματα. Πως θα ξεσηκωθουν ? Το μονο που κανουν ειναι να δινουν μαχη να ειναι ζωντανοι......
Αυτο ειναι ενα μικρο δειγμα του ΔΝΤ απο το εγκυρο ντοκυμαντερ ΕΞΑΝΤΑΣ. Το βιντεο δεν ξερω ποσο καιρο θα μεινει ακομα επανω στο youtube.......
Απο το 1984 μεχρι τωρα περασαν χοντρα χοντρα 30 χρονια . Αυτο ηταν το προγραμμα των νεοταξικων που εφαρμοστηκε σε χωρες που δεν ανηκαν σε αυτο που αποκαλουσαμε αναπτυγμενες χωρες της δυσης τοτε.
Το τωρινο νεοταξικο προγραμμα που βλεπουμε οτι ξεκινα το 2010 απο την Ελλαδα , την χωρα που δημιουργησε τον πολιτισμο πριν χιλιαδες χρονια , θα εχει τουλαχιστον 30 χρονια εφαρμογη με την συμμετοχη βεβαια και αλλων χωρων με “ασθενη οικονομια” την οικονομια βεβαια που ιδιοι προκαλεσαν και ανηκουν στον αναπτηγμενο πλεον δυτικο κοσμο.
Η χωρα που ξεκινησε τον πολιτισμο την δημοκρατια πριν χιλιαδες χρονια θα ειναι η αφορμη και το μοντελο να υποδουλωσει και αλλα κρατη στην νεα μορφη πολιτισμου. Τον “πολιτισμο” των ΜΚΟ οπου καθε ομαδα ανθρωπων  θα μπορει να εχει φωνη προς την μοναδικη κυβερνηση του κοσμου. Ετσι ΜΚΟ (μη κυβερνητικες οργανωσεις) θα παιζουν το ρολο τους στο αυριανο πολιτικο συστημα αφου τον σημερινο ρολο τους τον εχουν πετυχει. Δηλαδη τον ρολο της αποσταθεροποιησης. Ετσι θρησκειες , ιδεες κλπ θα εχουν την σταμπα των ΜΚΟ. ΟΙ ΜΚΟ θα ειναι οι αντιπρωσωποι μας σαν “πολιτες”.
Ο κοσμος αλλαζει το σχεδιο εφαρμοζετε . Καθεστωτα πεφτουν με σχεδιο (λιβυη, αφρικη, κλπ ).αφου πλεον δεν τα χρειαζονται,  εχουν ετοιμο καινουρια μορφη καθεστωτως. Γιατι δεν τα χρειαζονται τωρα ? Μηπως δουμε και καποιο παρακλαδι του ΔΝΤ και εκει ?
Παντως στο μελλον αυτοι που βοηθουν τον μηχανισμο τουΔΝΤ (δημοσιογραφοι πουλημενοι πολιτικοι μεγαλοοικογενειες εφοπλιστων εργολαβων κλπ) θα εχουν ενα κεραμμυδι στο κεφαλι τους εμεις οι υπολοιποι θα εχουμε μερικα email να θυμομαστε.
Η τωρινή μεταναστευτικη πολιτικη (δεν υπαρχει) μπατε σκυλοι αλεστε ειναι και αυτο με σχεδιο . Αλοιωση βιωτικου επιπεδου, παιδειας κλπ. Αυτοι δεν εκπαιδευονται . Το μονο που κανουν ειναι να παλευουν να ζησουν και να γεννανε. Δινοντας τους δικαιωμα αυριο μεθαυριο να ψηφιζουν τοτε τελιωσαμε. ΟΧΙ επειδη θα ψηφιζουν αλλα επειδη δεν θα είναι μωρφωμενοι και δεν θα εχουν κριση. Το κανανε με τις δημοτικες εκλογες.
Οποιος πιστευει οτι ολα αυτα είναι απλά “θεωριες συνομωσιας” τοτε ας το λαβει σαν ενα καλο μυθιστορημα……..!!!! Καλο ειναι και αυτο.


olympia.gr

Σαπφώ-Η θεϊκή ποιήτρια που συκοφαντήθηκε

Ένα ακόμη θύμα της σκυφτής θρησκείας, αλλά και μετέπειτα διεστραμμένων "εγκεφάλων"….
Σήμερα το όνομα της Σαπφούς είναι συνώνυμο του λεσβιακού έρωτα. Πώς όμως με πoιά βάση, ποιά λογική και για ποιούς σκοπούς μια αρχαία Ελληνίδα, μοναδική στον κόσμο, θεϊκή ποιήτρια, ισάξια του Ομήρου απορρίπτεται ως λεσβία; Στα φράγματα της ποίησής της δεν υπάρχει σαφές ίχνος λεσβιανισμού ούτε ξέρουμε αν υπήρχε ρομαντικός έρωτας μεταξύ γυναικών εκείνη την εποχή. Η Σαπφώ ζούσε σε....

μια κοινωνία που λάτρευε την φύση – όχι το παρά φύσιν, όπου το μέτρο και ο έντιμος βίος ήταν τρόπος ζωής "παν μέτρον άριστον". Πώς λοιπόν ήταν λεσβία η δασκάλα που αριστοκρατικές οικογένειες από όλη την Ελλάδα εμπιστεύονταν στα χέρια της τις κόρες τους να τις διδάξει;

Η γυναίκα, που όπως λέγεται, τρελά ερωτευμένη με τον Φάωνα αυτοκτόνησε πέφτοντας από ένα βράχο; Η μάνα που έγραφε στίχους για την κόρη, η ποιήτρια που ύμνησε τον γάμο περιγράφοντας τα αισθήματα των κοριτσιών που ήταν έτοιμα να γίνουν σύζυγοι και μητέρες; Που εξυμνούσε τα προτερήματα του γαμπρού και της νύφης, την αγάπη, και τον σεβασμό μεταξύ των συζύγων, την παρθενιά σαν σύμβολο τιμής των νεαρών κοριτσιών, τους θεούς; Γιατί εικασίες και υποθέσεις υπερβαίνουν του καλλιτεχνικού της έργου;

Η ποίηση της Σαπφούς με την βαθειά γνώση της ανθρώπινης ψυχής φαίνεται ενοχλούσε αυτούς που δεν συμπαθούσαν τον Ελληνισμό. Η φήμη της Σαπφούς σαν λεσβία δημιουργήθηκε ήδη από τους Ρωμαϊκούς χρόνους, τον 1 αιώνα μ.Χ., με ένα ποίημα του Οβίδιου. Οι χριστιανοί έκαψαν όλα τα ποιήματά της στην Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, το 380 μ.Χ., πιθανόν κατά διαταγή του Πάπα Γρηγορίου Ναζιανζηνού. Άλλοι λένε ότι τον 7ο αιώνα μ.Χ μερικά ποιήματά της σώθηκαν και διαβάζονταν στην Αίγυπτο και στην Πατριαρχική σχολή επί Κομνηνών. Προσπάθεια τελειωτικής εξαφάνισης κάθε ίχνους του έργου της έγινε σε μια δεύτερη μεγάλη φωτιά το 1073 μ.Χ με διαταγή του Πάπα Γρηγορίου 7ου. Το παράξενο είναι ότι τον μεσαίωνα υπήρχε ομοφυλοφιλία, με την ανεκτικότητα της εκκλησίας. Άρα τα βιβλία της Σαπφούς δεν κάηκαν επειδή η ίδια ήταν δήθεν λεσβία ή επειδή εξυμνούσε την ομοφυλοφιλία – τα βιβλία της κάηκαν και τα αγάλματα που την απεικόνιζαν καταστράφηκαν, γιατί η Σαπφώ ήταν Ελληνίδα, ελεύθερη εκφράστρια των γυναικείων αισθημάτων, του ελληνικού πνεύματος και του παγανισμού, που ήταν σε τέλεια αντίθεση με την καινούργια θρησκεία και ηθική.

Αργότερα με το ομοφυλοφιλικό κίνημα του 19ου αιώνα, ο μύθος της λεσβίας Σαπφούς αναζωπυρώθηκε. Ο Βaudelaire έγραψε το ποίημα Λέσβος και ο Verlaine το ποίημα Σαπφώ. Επειδή όμως τα ποιήματά της Σαπφούς δεν παρουσίαζαν καθαρό λεσβιακό περιεχόμενο, ήταν αναγκαίο να εφεύρουν κάποια άλλη φανταστική ποιήτρια, δήθεν σύγχρονη της Σαπφούς, που τα ποιήματα της παρείχαν αποδείξεις. Το έργο της ανεύρεσης ανέλαβε ο Βέλγος Pierre Louÿs, ποιητής και ρομαντικός συγγραφέας με γνώσεις αρχαίων Ελληνικών, στενός φίλος τους Αndre Gide, του πρώτου υπέρμαχου για τα Δικαιώματα των Ομοφυλοφίλων. Ο Louÿs διέδωσε ότι ανακάλυψε αρχαίους πάπυρους με τα ποιήματα της Μπιλίτης, σύγχρονης της Σαπφούς. Έγραψε μάλιστα και ένα βιβλίο "Τα ποιήματα της Μπιλίτης" με δήθεν μεταφράσεις των ποιημάτων της, που στην πραγματικότητα ήταν τα δικά του ποιήματα.

Το βιβλίο όχι μόνο έγινε ανάρπαστο, αλλά απετέλεσε την καινούργια λεσβιακή βίβλο της εποχής. Αργότερα η απάτη του ξεσκεπάστηκε, αλλά η ρετσινιά έμεινε και η φήμη της Σαπφούς ως λεσβία και της ομοφυλοφιλίας σαν δεδομένο στην αρχαία Ελλάδα παρέμειναν. Το 1955 η πρώτη οργάνωση για λεσβίες στην Αμερική πήρε το όνομα "Κόρες της Μπιλίτης". Μέχρι και σήμερα η Σαπφώ και ο πολιτισμός της αρχαίας Ελλάδας χρησιμοποιούνται σαν κάλυμμα, που δίνει κύρος και αξία στην προώθηση των εκάστοτε απάνθρωπων ή ποταπών σκοπών και συμφερόντων.

olympia.gr

Ένα παραμύθι για να ξυπνήσουμε....

 
Πρέπει επιτέλους να ξυπνήσουμε
Μια φορά και έναν καιρό ήταν μια όμορφη χώρα που την έλεγαν γΕλλάδα.

Την χώρα αυτή την κυβερνούσαν πολιτικοί που το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν η δική τους προβολή και καλοπέραση. Ήθελαν να κυβερνούν τη χώρα, να απομυζούν τον πλούτο της και με λίγα λόγια να περνάνε ζωή χαρισάμενη.

Κάποτε η γΕλλάδα λόγω της απαράδεκτης πολιτικής που ασκούσαν οι πολιτικοί της βρέθηκε στο στόχαστρο των διεθνών κερδοσκόπων δανειστών της και τα πράγματα αγρίεψαν.

Τότε οι πολιτικοί που έτυχε να την κυβερνάνε τη χώρα, (και οι άλλοι το ίδιο θα έκαναν), αποφάσισαν:

να υποθηκέψουν το μέλλον του λαού τους,

να ξεπουλήσουν τη ζωή των γενεών που έρχονται,

να διαλύσουν τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των υπηκόων της,

με μοναδικό αντάλλαγμα τη διατήρηση των δικών τους δικαιωμάτων και της κοινωνικής τους θέσης.


Καθισμένος στον καναπέ
περιμένοντας την λύση από τους άλλους
Επειδή περίμεναν την αντίδραση των γΕλλήνων έθεσαν αμέσως σε εφαρμογή το σχέδιο "καναπέδες". Αυτό το σχέδιο που χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον τα τελευταία 40 χρόνια βασίζεται στην ύπνωση των γΕλλήνων. Η ύπνωση επιτυγχάνεται εύκολα με την διαφήμιση φθηνών και αναπαυτικών καναπέδων, με την προβοκάτσια των συγκεντρώσεων ενάντια στις αποφάσεις τους, με την χρήση των νόμιμων ΜΑΤ και των παράνομων γνωστών αγνώστων (αστυνομικοί σε διατεταγμένη υπηρεσία), με την στρατευμένη ελεύθερη τηλεόραση, με τους μεγαλο-δημοσιογράφους υποτακτικούς τους, με τους υπουργούς και βουλευτές τους " ναι σε όλα",  με τους ψηφοφόρους "δεν υπάρχει άλλη λύση".

Και τα κατάφεραν περίφημα.

Ο λαός αραχτός στον βελούδινο καναπέ του περιμένει τη λύση απ΄τους άλλους, οι άλλοι προτιμούν την καφετέρια αντί για την πορεία, οι συνδικαλιστές δεν μπορούν να εναντιωθούν στα πολιτικά αφεντικά τους, οι λίγοι που εξακολουθούν να αγωνίζονται δεν φτάνουν.

Και όχι μόνο δεν φθάνουν, αλλά και δέχονται ανελέητη κριτική.
Κριτική απ΄τον δικό μου καναπέ γιατί ήταν λίγοι, κριτική απ΄τον δικό σου καναπέ γιατί δεν ήταν όσο χρειάζονταν αγωνιστικοί, κριτική απ΄τον καναπέ του άλλου ότι ήταν διασπασμένοι.

Την άλλη μέρα, όταν έληγε η απεργία των δημοσιογράφων, εμείς πάλι αραχτοί στους καναπέδες μας ενημερωνόμαστε για τα σπασίματα των βιτρινών, για τις μολότοφ, για την αποτυχία περιφρούρησης της πορείας.

Και έτσι τους ξανακρίνουμε....

Επειδή φαντάζομαι ότι δεν σας αρέσει το παραμύθι μου, επειδή εσείς κάνετε ότι μπορείτε για να αλλάξετε τα πράγματα, επειδή ο δικός σας καναπές δεν είναι καθόλου άνετος, επειδή εσείς δεν είστε πιόνια στα χέρια άχρηστων πολιτικών, επειδή εσείς δεν τους ψηφίσατε ποτέ (ή έστω δεν θα τους ξαναψηφίσετε), διαβάστε με αλλόκοτη δύναμη το παραμύθι και,

ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ


Gianapo

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΊΑ ΤΩΝ 2 ΗΛΙΚΙΩΜΈΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ....ΜΟΥΓΚΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ;

Εντύπωση μου έκανε για την μούγκα των καναλιών και των "φερόμενων" ως αντιρατσιστών όλων των πολιτικών αποχρώσεων. Η στάση τους αυτή με κάνει να νιώθω μίσος χειρότερο για αυτούς που όλους εμάς μας θεωρούν παρακατιανούς δευτέρας η και τρίτης κατηγορίας πολίτες. Αυτοί που.....
σκέπτονται έτσι για εμάς τώρα, θα το μετανιώσουν κάποια στιγμή και θα είναι πολύ αργά.
Κι εμένα με λήστεψαν (ευτυχώς δεν ήμουν στο σπίτι μου) και έγινα τρελός για εκδίκησή.
Κάποια στιγμή όμως θα μου οπλίσουν το χέρι με κανένα "κανόνι" και καλύτερα στη φυλακή παρά στον τάφο.
Την ευθύνη και ηθική αυτουργία θα έχουν όλοι όσοι μας γράφουν στα αρχ@@@@ τους
όμως αν η σκέψεις οι δικές μου γενικευτούν σε όλο τον λαό και γεμίσει ο τόπος από "κανόνια", τότε...κάηκε και το δικό τους τομάρι.
Μας έχουν "ξεβρακώσει" οικονομικά οι ανθέλληνες που μας κυβερνούν, το τομάρι μας όμως θα το πληρώσουν με αίμα. Ο νοών νοείτω .

Αγανακτισμένος και κατακλεμένος πολίτης

http://geroplatonas.blogspot.com

1983: Ο προφητικός λόγος τού Χάρρυ Κλύνν !

Η πολιτική σάτυρα δέν προσφέρει μόνον γέλιο καί ευθυμία στό κοινό, τό οποίον αρέσκεται νά διακωμωδεί καί νά λοιδορεί τά πολιτικώς κακώς κείμενα καί τούς σαλταδόρους τής πολιτικής, που καραδοκούν γιά νά "σκαρφαλώσουν" παντοιοτρόπως στό σβέρκο τού λαού.
Όταν είναι οξυδερκής, όταν εμβαθύνει στά πολιτικά καί κοινωνικά τεκταινόμενα, καί όταν είναι ικανή νά.....
περάσει από τήν ανάλυση τών κοινωνικών παραστάσεων στήν σύνθεση καί στό πολιτικό-κοινωνικό συμπέρασμα, μπορεί νά εξελιχθή σέ διδακτικό καί διαπαιδαγωγητικό εργαλείο γιά τόν λαό!
Πολλά τά παραδείγματα ταλαντούχων σατυρικών ποιητών καί στιχοπλόκων στό διάβα τών αιώνων, από τήν εποχή τής Αρχαίας Αθήνας ( Αριστοφάνης) μέχρι καί σήμερα.

Ο Χάρρυ Κλύνν, αυτός ο μεγάλος, ταλαντούχος καί οξυδερκής κωμικός τής χώρας μας, έχει κατ' επανάληψη διατυπώσει εύστοχες σκέψεις, μέσα στήν ροή τών σατυρικών γυμνασμάτων του, καί τιμά μέ τό έργο του τήν χώρα μας.
Έχει, λοιπόν, πολύ ενδιαφέρον σήμερα νά ξαναδιαβάσουμε μία πολύ παλαιά ρήση του.
Μία ρήση, που, όταν τήν διατύπωνε τότε, μπορεί νά προκαλούσε τόν ακράτητον γέλωτα στό μεγαλύτερο τμήμα τού κοινού του ( αλλά λιγώτερους νά παρακινούσε τότε σέ βαθύτερες σκέψεις), όμως, σήμερα, ξαναδιαβάζοντάς την, αναδύεται μπροστά μας ένα περιεχόμενο τόσον αληθές καί προφητικό, ώστε νά προκαλεί στόν καθ' ένα μας ανάμεικτα συναισθήματα αγανάκτησης καί θλίψης.

Αγανάκτησης, γιατί, μέ αυτήν τήν ρήση του, ο Χάρρυ Κλύνν εκραύγαζε από τότε σχεδόν μόνος του ( εις ώτα μή ακουόντων) γιά τήν μεγαλύτερη πολιτική απάτη, που διεπράχθη εις βάρος τού Ελληνικού λαού καί τού τόπου από έναν τυχοδιώκτη πολιτικό τής δεκαετίας τού 1980!

Καί θλίψης, γιατί οι συμπολίτες μας, που είχαν ( όπως καί ο Χάρρυ Κλύνν) αντιληφθή από τότε τήν μεγάλη καταστροφή, είς τήν οποίαν οδηγούσε τόν τόπον αυτός ο πολιτικός ολετήρας τής χώρας μας, δέν αρκούσαν αριθμητικώς γιά νά υπερκεράσουν όλους εκείνους, οι οποίοι, ενώ οι ίδιοι αυτοπαγιδεύθηκαν τόσο εύκολα απ' αυτόν τόν πολιτικό απατεώνα καί λαοπλάνο, συμπαρέσυραν ( κατ'επανάληψη) σ' αυτήν τήν απίστευτη φενάκη καί ολόκληρη τήν χώρα μας καί τόν λαόν της.

Τά αποτελέσματα αυτού τού ελληνικού δράματος, που ξεκίνησε τό 1981, τά βιώνουμε σήμερα όλοι μας, μέ τόν πλέον δραματικό καί οδυνηρό τρόπο!

Πρίν από 28 χρόνια!

ΜΠΟΥΑΤ "Διαγώνιος" στήν Πλάκα, αρχές τού 1983!
Παράσταση τού Χάρρυ Κλύνν, μέ τίτλο: "Αλλαγή καί πάσης Ελλάδος" ( απομαγνητοφώνηση)

Χάρρυ Κλύνν:
«Εδώ καί δύο χρόνια έχει αρχίσει τό μεγάλο κακό,
που θά μετατρέψει σιγά-σιγά τούς Έλληνες
σέ λαό πιθήκων,
σέ λαό ψηφοφόρων, δημοσίων υπαλλήλων, καταναλωτών, κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών, κομπιναδόρων καί συνδικαλισταράδων.

Σέ είκοσι-τριάντα χρόνια από σήμερα, Ανδρέας Παπανδρέου μπορεί νά μήν υπάρχει.
Θά υπάρχει όμως
μία Ελλάδα πτωχευμένη
κι ένας λαός στά όρια τής οικονομικής καί τής ηθικής εξαθλίωσης.»-
.................
Άλκης Λατίνος
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/02/1983.html

Κατακτούν τη Mέση Ανατολή και σειρά έχει ο υπόλοιπος κόσμος


  • Η πολλαπλή έφοδος των παγκοσμιοποιητών σηματοδοτεί τις μεγαλύτερες γεωπολιτικές ανακατατάξεις που έχει βιώσει ο κόσμος από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο
Άρχισαν από τη Βόρεια Αφρική, τώρα είναι σε εξέλιξη στη Μέση Ανατολή και το Ιράν, και σύντομα θα εξαπλωθούν στην Ανατολική Ευρώπη και την Ασία. Ο λόγος για τις "χρωματιστές επαναστάσεις" που υποδαυλίζουν οι παγκοσμιοποιητές, επαναστάσεις που επιχειρούν να μεταμορφώσουν ριζικά ολόκληρες περιοχές του πλανήτη με μια και μόνο σαρωτική κίνηση. Πρόκειται για μια φιλόδοξη πρώτη κίνηση σκακιστικής παρτίδας, η οποία ναι μεν υπάρχει πιθανότητα να είναι αποτέλεσμα απελπισίας, αλλά δείχνει τη διαφθορά και την προδοσία των παγκοσμιοποιητών σε όλες τους τις διαστάσεις, σε κάθε γωνιά του πλανήτη, και δυστυχώς δεν διαφαίνεται καμμία δυνατότητα επιστροφής.

Για να κατανοήσουμε το σκεπτικό των παγκοσμιοποιητών πίσω από μια τέτοια τολμηρή κίνηση, θα ήταν χρήσιμο να κατανοήσουμε το τελικό "end game" τους και τι εμπόδια τους χωρίζουν από την επίτευξή του.

Το "Εnd Game"
Το "end game" είναι, φυσικά, ένα παγκόσμιο σύστημα διακυβέρνησης. Πρόκειται για ένα σύστημα που θα ελέγχεται από Αγγλοαμερικανούς τραπεζίτες και ένα δίκτυο παγκόσμιων οργανισμών που θα εξασφαλίζει την σύγκλιση των ενοποιημένων εθνών του κόσμου σε ένα ενιαίο σύστημα που θα είναι στο εξής σε θέση να εκμεταλλεύονται επ' αόριστον. Όντας μεγαλομανείς ολιγάρχες, η μόνη εμμονή τους είναι η εδραίωση και διατήρηση της εξουσίας τους. Αυτό θα επιτευχθεί μέσω ενός συστήματος ελέγχου του πληθυσμού, του βιομηχανικού ελέγχου και νομισματικού ελέγχου, οι οποίοι θα αποτελούν από κοινού το θεμέλιο των μαλθουσιανικών πολιτικών τους.

Οι πολιτικές αυτές αναπτύσσονται πλήρως στην "ΑΤΖΕΝΤΑ 21" [http://www.un.org/esa/dsd/agenda21/] του ΟΗΕ, καθώς και σε γραπτά φερέφωνων αυτής της πολιτικής, όπως π.χ. του επιστημονικού συμβούλου του Λευκού Οίκου, Τζων Χόλντρεν, στο βιβλίο του που έχει τίτλο "Ecoscience".

Παρά τις μαλθουσιανικές πολιτικές τους, σίγουρα δεν πιστεύουν ότι ο κόσμος βρίσκεται σε κίνδυνο λόγω της πληθυσμιακής έκρηξης ή των περιβαλλοντικών κινδύνων που προέρχονται από τη βιομηχανική πρόοδο. Και όμως, όπως όλοι οι τύραννοι στην ιστορία, πλασάρουν ένα πειστικό αφήγημα, προκειμένου να υπεραμυνθούν της τεράστιας συγκέντρωσης εξουσίας στα ελιτίστικα χέρια τους και της εφαρμογής μέτρων με σκοπό την εξασφάλιση της παραμονής αυτής της εξουσίας στα χέρια τους επ' αόριστον.

Οι άμεσοι κίνδυνοι για τα σχέδιά τους είναι πολλοί. Ανάμεσά τους είναι και η αποκάλυψη της πραγματικής φύσης της ατζέντας τους στο κοινό από τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, και επομένως και η αφύπνιση ενός τεράστιου αριθμού ανθρώπων που απλά θα αρνηθούν να συμμορφωθούν με αυτήν. Υπάρχει, επίσης, το ζήτημα της εθνικής κυριαρχίας, με την έννοια του ότι οι λαοί αμφισβητούν ανοιχτά την αγγλοαμερικανική συγκεντρωτική παγκόσμια τάξη και αρνούνται να εφαρμόσουν τους όρους της ίδιας της υποδούλωσής τους.

Οι σαρωτικές αυτές "χρωματιστές επαναστάσεις" και συντονισμένες στρατιωτικές επιχειρήσεις, τόσο απροκάλυπτες όσο και συγκεκαλυμμένες, ανταποκρίνονται στην δεύτερη από αυτές τις δύο προκλήσεις, ενώ η λογοκρισία, η ΓΝΩΣΤΙΚΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ [http://landdestroyer.blogspot.com/2010/09/cass-sunsteins-plan-to-prove-government.html ] και η θέσπιση ενός αυστηρότερου αστυνομικού κράτους που θα απλώνεται σε όλο τον δυτικό κόσμο κάτω από το δήθεν σκεπτικό ενός "ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" [http://landdestroyer.blogspot.com/2010/09/globalist-stunts-islamophobia.html ] ανταποκρίνονται στην πρώτη πρόκληση.

Η Μέση Ανατολή
Ενώ η αποσταθεροποίηση που τροφοδοτούν οι παγκοσμιοποιητές είναι σε εξέλιξη, πραγματοποιούνται υποχωρήσεις και αλλαγές καθεστώτων από την Ιορδανία έως την Αίγυπτο. Όλα γίνονται στο όνομα του "εκδημοκρατισμού". Τα συνθήματα των διαδηλωτών είναι κατά λέξη επαναλήψεις των συνθημάτων που αναπαράγονται από EΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΚΟ [http://landdestroyer.blogspot.com/2011/02/egypt-whats-really-happening.html]. Αν και δεν είναι λίγοι αυτοί που αμφισβητούν το γεγονός ότι όλα όσα βλέπουμε να συμβαίνουν σήμερα ενορχηστρώθηκαν από τη Δύση, αρκεί να διαβάσει κανείς την έκθεση της RAND Corporation για το 2007 με τίτλο "Building Moderate Muslim Networks" ("Η κατασκευή δικτύων μετριοπαθούς μουσουλμανισμού") για να πειστεί. Στην έκθεση αυτή γίνονται απίστευτες ομολογίες, όχι μόνο για την αναδιάταξη του μουσουλμανικού κόσμου σύμφωνα με τα συμφέροντα της Δύσης, αλλά και για το γεγονός ότι θα ακολουθήσουν το ίδιο μοντέλο των "δικτύων της κοινωνίας των πολιτών" που είχε ήδη χρησιμοποιηθεί επί δεκαετίες ολόκληρες κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.

Η πρόσφατη "μεταβατική φάση" της Αιγύπτου ήταν μια άμεση εφαρμογή του προσχεδίου RAND για επεμβάσεις στο μουσουλμανικό κόσμο. Από τους ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΚΟ [http://landdestroyer.blogspot.com/2011/02/who-are-egypts-protesters_09.html ], μέχρι τους ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ [http://landdestroyer.blogspot.com/2011/02/egypts-wael-ghonim-of-google.html ] και τις ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ [http://thecable.foreignpolicy.com/posts/2011/02/11/gates_and_mullen_in_close_contact_with_egyptian_military ], οι εξεγέρσεις στην Αίγυπτο ήταν εξ ολοκλήρου μια παραγωγή των ΗΠΑ. Ακόμη και η κατάρτιση του νέου αιγυπτιακού συντάγματος διεξάγεται από οργανισμούς που ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ [http://landdestroyer.blogspot.com/2011/02/george-soros-egypts-new-constitution.html ] και την αμερικάνικη ΜΚΟ National Endowment for Democracy.



Χάρτης 1: Κόκκινο = Χώρες όπου δρουν ανατρεπτικά κινήματα υποστηριζόμενα από τις ΗΠΑ. - Γαλάζιο = Χώρες που κατέχουν ή διαθέτουν βάσεις οι ΗΠΑ

Η περιφερειακή αποσταθεροποίηση αναδιαμορφώνει την γεωπολιτική σκακιέρα υπέρ μια νέας προσπάθειας που στόχο έχει την δημιουργία συνθηκών που θα επιφέρουν την αλλαγή καθεστώτος στο Ιράν. Έχουν γίνει ήδη διεξοδικές αναλύσεις των περίπλοκων και εκτεταμένων σχεδίων των παγκοσμιοποιητών, όπως αυτή της έκθεσης του Brookings Institute με τίτλο "WHICH PATH TO PERSIA?" [http://landdestroyer.blogspot.com/2011/02/brookings-which-path-to-persia.html ]("Πώς θα βαδίσουμε προς την Περσία;"). Σύμφωνα με την έκθεση αυτή θα χρηματοδοτηθούν χρωματιστές επαναστάσεις, θα υποστηριχθεί η τρομοκρατία στο εσωτερικό της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν, και αν χρειαστεί, θα προκληθεί ακόμη και πολεμική σύρραξη με όποια χώρα δηλώσει ότι προτιμά να αποφύγει την σύγκρουση. Με το που άρχισε η κατάρρευση των καθεστώτων της Βόρειας Αφρικής και Αραβίας, άρχισε να ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΕΤΑΙ [http://www.isn.ethz.ch/isn/Current-Affairs/ISN-Insights/Detail?lng=en&id=126945&contextid734=126945&contextid735=126944&tabid=126944 ] η "Πράσινη Επανάσταση" στο Ιράν. Με την ίδια ακριβώς προτροπή που εμφανίζεται στο τελευταίο μέρος της έκθεσης Brookings, το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR) της Νέας Τάξης κάλεσε πριν από λίγες μέρες ανοιχτά τις ΗΠΑ να υποστηρίξουν την "Πράσινη Επανάσταση".

Η ανατροπή της κυβέρνησης του Ιράν από τους παγκοσμιοποιητές, η εξόρυξη του πλούτου της χώρας, αλλά και ο τερματισμός της υποστήριξης που παρέχει στις κινεζικές και ρωσικές οικονομικές και στρατιωτικές φιλοδοξίες, θα απομονώσουν ακόμη περισσότερο την λεγόμενη ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ [http://www.sectsco.org/EN/].

Η περικύκλωση της Ρωσίας
Η Ρωσία και η Κίνα μοιάζουν να είναι τα δύο μεγαλύτερα μπλοκ "αντίπαλου δέους" απέναντι στο αγγλοαμερικανικό κατεστημένο. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλά άτομα και οργανισμοί στην κάθε μια από αυτές τις δύο χώρες που εργάζονται πρόθυμα και στενά με τους παγκοσμιοποιητές, οι οποίοι, με τη σειρά τους, προσπαθούν εμφανώς να δελεάσουν και να εξαναγκάσουν τις δύο χώρες να ενσωματωθούν στην Παγκόσμια Τάξη που οι ίδιοι εκπροσωπούν.

Προσωπικότητες όπως ο Μιχαήλ Χοντορκόφσκι, ο οποίος ανήλθε στην εξουσία στη Ρωσία σε μια εποχή τεράστιας διαφθοράς, ξεκίνησαν τη δημιουργία δικτύων ΜΚΟ σύμφωνα με το μοντέλο αντίστοιχων ΜΚΟ στη Δύση. Δεν δίστασαν ακόμη και να ονομάσουν ένα από αυτά τα δίκτυα "Ίδρυμα της Ανοιχτής Ρωσίας", κατά το ίδρυμα "Ίδρυμα Ανοικτής Κοινωνίας" του Τζωρτζ Σόρος. Σύμφωνα με τον ερευνητή και καθηγητή γεωπολιτικής, ΟΥΙΛΙΑΜ ΈΝΓΚΝΤΑΛ [http://www.voltairenet.org/article168007.html], στο Δ.Σ. του "Ιδρύματος της Ανοιχτής Ρωσίας" συμμετείχαν ανάμεσα σε άλλους ο ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΚΑΙ Ο ΛΟΡΔΟΣ ΤΖΕΙΚΟΜΠ ΡΟΘΤΖΑΪΛΝΤ [http://www.telegraph.co.uk/comment/personal-view/3607189/This-man-is-now-the-peoples-billionaire.html]. Στόχος του ιδρύματος ήταν να μετατρέψει τη Ρωσία από κυρίαρχο κράτος σε κάτι πιο εύπεπτο για τους πελάτες της παγκοσμιοποίησης.

Όσες επιτυχίες και αν σημείωσε αρχικά ο Χοντορκόφσκι, δεν είχαν διάρκεια. Του έκοψε την φόρα ο πρωθυπουργός της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος τον έκλεισε σε κάποια φυλακή της Σιβηρίας για να έχει ήσυχο το κεφάλι του. Σήμερα, στον Χοντορκόφσκι παρέχονται στήριξη και νομικές υπηρεσίες από τον διαβόητο δικηγόρο των παγκοσμιοποιητών, Ρόμπερτ Άμστερνταμ, που ηγείται μιας διεθνούς προσπάθειας να δυσφημιστεί η Ρωσία και να αιτιολογηθεί η περικύκλωση της χώρας από το ΝΑΤΟ.

Μετά την ανατροπή του καθεστώτος στην Τυνησία και τις πρώτες ενδείξεις ότι άρχισαν οι διαμαρτυρίες και στην Αίγυπτο, το περιοδικό Foreign Policy δημοσίευσε έναν κατάλογο της αμερικάνικης ΜΚΟ Freedom House με τον τίτλο "ΠΟΙΟΙ ΕΠΟΝΤΑΙ;" [http://www.foreignpolicy.com/articles/2011/02/11/whos_next?page=0,4 ]. Στη λίστα ήταν ο ηγέτης της Λευκορωσίας, Αλεξάντερ Λουκασένκο, ένας ηγέτης ευρωπαϊκού έθνους όμορου με την Ρωσία στα δυτικά της σύνορα, που διάκειται ευνοϊκά προς τη Μόσχα. Το ΝΑΤΟ παραδέχεται πλέον ανοιχτά την απροθυμία της Λευκορωσίας να ενταχθεί στο άνευ λόγου ύπαρξης Ατλαντικό Σύμφωνο, ενώ τα συμβατικά μέσα ενημέρωσης ασκούν κριτική στην κυβέρνηση της Λευκορωσίας για την καταστολή διαδηλώσεων που άρχισαν μετά τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών, στις οποίες ηττήθηκε το φιλοδυτικό κόμμα της αντιπολίτευσης.

Αρκεί μια ματιά στον χάρτη της Ρωσίας για να διαπιστώσει κανείς ότι δεν υπάρχει χώρα που να αγγίζει τα σύνορά της και να έχει γλιτώσει από τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών της Νέας Τάξης, από την Ουκρανία και την υποστηριζόμενη από τις ΗΠΑ "Πορτοκαλί Επανάσταση", μέχρι τη Γεωργία και την υποστηριζόμενη από τις ΗΠΑ εισβολή στη Νότια Οσετία. Για τη Ρωσία, οι χώρες αυτές φαίνονται πανέτοιμες να αντεπιτεθούν, ταπεινώνοντας τον γεωργιανό στρατό (εξ ολοκλήρου ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ [http://articles.cnn.com/2008-08-11/world/georgia.russia.forces_1_georgian-army-russian-troops-breakaway-georgian-regions?_s=PM:WORLD ]) στο πεδίο της μάχης και ανατρέποντας τα σχέδια της ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ "ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ" [http://www.signonsandiego.com/uniontrib/20041211/news_1n11usaid.html ], μέσω της διακοπής των συνομιλιών που θα οδηγούσαν στην ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ.

Στοχεύοντας τώρα στη Μέση Ανατολή, και ειδικότερα στο Ιράν, που τόσο η Κίνα και η Ρωσία χρησιμοποιούν για να ελέγχουν τις ηγεμονικές φιλοδοξίες της Δύσης, oι παγκοσμιοποιητές ευελπιστούν ότι θα αναζωπυρωθούν οι πολιτικές αναταραχές σε περιοχές-δορυφόρους της Ρωσίας και θα ολοκληρωθεί η εκστρατεία της περικύκλωσης της Ρωσίας, αναγκάζοντάς την έτσι να παραχωρήσει την ηγετική θέση που κατέχει, εν όψει της επέλασης της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Το "περιδέραιο μαργαριταριών" της Κίνας
Δεν αποτελεί μυστικό το γεγονός ότι η Κίνα εξαρτάται από τις εισαγωγές πετρελαίου, όχι μόνο για να διατηρήσει την αύξηση της οικονομίας της, αλλά και για να φροντίσει ώστε ο τεράστιος πληθυσμός της εξακολουθεί να απασχολείται επαγγελματικά και να ευημερεί, διατηρώντας παράλληλα την κυβέρνηση στην εξουσία. Ο ρεαλισμός αυτός είναι γνωστός από καιρό τόσο στην Κίνα όσο και στην Δύση. Από την πλευρά της, η Κίνα έχει ξεκινήσει να παγιώνει την παρουσία της στην ηπειρωτική Αφρική, ιδίως στο ΣΟΥΔΑΝ [http://news.bbc.co.uk/2/hi/6323017.stm], όπου έχει εγκαταστήσει έναν αγωγό πετρελαίου μήκους 1.000 μιλίων, που εκτείνεται από την ενδοχώρα έως το Πορτ Σουδάν, στην Ερυθρά Θάλασσα. Έχουν παράσχει επίσης οικονομικές ενισχύσεις στην χώρα μετά από τις κυρώσεις του ΟΗΕ και αγοράζουν το μεγαλύτερο μέρος των εξαγωγών πετρελαίου του Σουδάν.

Η Κίνα εισάγει επίσης τεράστιες ποσότητες πετρελαίου από το Ιράν. Μάλιστα, η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν αποτελεί τον ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ [http://money.cnn.com/2009/09/30/news/international/Iran_oil/index.htm] (μετά τη Σαουδική Αραβία) εξαγωγέα πετρελαίου στον κόσμο προς την Κίνα.

Από το Σουδάν και το Ιράν, και στην συνέχεια κατά μήκος του Ινδικού Ωκεανού, και πίσω στις κινέζικες ακτές, στην Θάλασσα της Νότιας Κίνας, εκτείνεται ένα "περιδέραιο μαργαριταριών", που αποτελεί μια σειρά γεωπολιτικών κόμβων που η Κίνα αναπτύσσει με στόχο την προστασία αυτής της ζωτικής "διαδρομής". Αυτό το "περιδέραιο" περιλαμβάνει ένα κινέζικο λιμάνι στο Βελουχιστάν, μια περιοχή του Πακιστάν, μια άλλη εγκατάστασή της στο Μιανμάρ (Βιρμανία), και μια σειρά από εγκαταστάσεις της στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας στα ανοικτά των ακτών του Βιετνάμ. Η Κίνα ενισχύει παράλληλα το μέγεθος και τις δυνατότητες του στόλου της, μεταξύ άλλων με υποβρύχια που επισκιάζουν τις ομάδες μάχης "carrier groups" του αμερικανικού ναυτικού, καθώς και με τον εξοπλισμό του πρώτου αεροπλανοφόρου τους, ο οποίος έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Ο όρος "περιδέραιο μαργαριταριών" χρησιμοποιήθηκε ως τίτλος μιας έκθεσης του Αμερικανικού Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών (SSI) για το 2006 με τον τίτλο "String of Pearls: Meeting the challenge of China's rising power across the Asian littoral" ("Περιδέραιο Μαργαριταριών: Η αντιμετώπιση της πρόκλησης από την αύξηση της επιρροής της Κίνας κατά μήκος των ασιατικών ακτών"). Στην έκθεση αυτή, οι φιλοδοξίες της Κίνας για την ενίσχυση της επιρροής της κατά μήκος αυτής της "διαδρομής" θεωρείται ως άμεση πρόκληση για την αμερικανική υπεροχή, καθώς και απειλή για το μονοπολικό όραμα μιας "Νέας Τάξης Πραγμάτων".

Παρόλο που η Κίνα δεν είναι υπέρμαχος της ελευθερίας του ανθρώπου, μοιάζει να τάσσεται υπέρ ενός πολυπολικού κόσμου, όπου τα κυρίαρχα έθνη θα συνυπάρχουν, σε αντίθεση με τον μονοπολικό κόσμο των Αγγλοαμερικανών όπου, φυσικά, θα κυριαρχούν στον πλανήτη οι Βρετανοί και Αμερικανοί ολιγάρχες.

Για να αποφευχθεί η γένεση ενός τέτοιου πολυπολικού κόσμου, η έκθεση της SSI υποδεικνύει ορισμένες στρατηγικές όσον αφορά την Κίνα. Οι στρατηγικές αυτές προβλέπουν άλλοτε δελεαστικές κινήσεις που θα υποχρεώνουν την Κίνα να γίνει αυτό που ο προπαγανδιστής της παγκοσμιοποίησης Ρόμπερτ Ζέλικ αποκαλεί "υπεύθυνο μέτοχο" στο "διεθνές σύστημα", και άλλοτε κινήσεις άμεσης στρατιωτικής αντιπαράθεσης και περιορισμού.

Φυσικά, η έκθεση αυτή συντάχθηκε τον Ιούλιο του 2006, και το μελάνι δεν είχε προλάβει καν να ξεραθεί όταν το Ισραήλ υπέστη μια ταπεινωτική ήττα στον πόλεμο με τον Λίβανο, ο πόλεμος κατά του Ιράν αναβλήθηκε, και το τσιράκι των νεοταξιτών Τακσίν Σιναουάτρα εκδιώχθηκε από την εξουσία στην Ταϊλάνδη σε μια επίδειξη υπεράσπισης της εθνικής κυριαρχίας στη Νοτιοανατολική Ασία από τις ΗΠΑ.

Το "περιδέραιο μαργαριταριών", κατά το SSI.
Η ζωτικής σημασίας για την Κίνα πετρελαϊκή οδός

Όλα δείχνουν ότι, μέσα στα επόμενα χρόνια, οι παγκοσμιοποιητές επιφυλάσσουν ένα κολακευτικό ρόλο για την Κίνα για να την προσελκύσουν στην παγκόσμια τάξη τους, ενώ ταυτόχρονα θα αποσταθεροποιήσουν διαδοχικά όλες τις χώρες κατά μήκος του "περιδέραιου των μαργαριταριών". Οι ΗΠΑ έχουν επεκτείνει τον πόλεμο στο Αφγανιστάν και επιχειρούν παράλληλα να κατακερματίσουν το Πακιστάν, ειδικά στην περιοχή του ΒΕΛΟΥΧΙΣΤΑΝ [http://www.strategicstudiesinstitute.army.mil/pdffiles/pub853.pdf], όπου η Κίνα εγκαινίασε μια δυναμική ναυτική παρουσία. Το Βελουχιστάν αποτελεί ένα παράκτιο κομβικό σημείο εκκίνησης ενός ενεργειακού και υλικοτεχνικού αγωγού που εκτείνεται βόρεια μέσω των Ιμαλαΐων προς τα κινεζικά εδάφη. Οι ΗΠΑ επίσης συμμετέχουν ενεργά στην αποσταθεροποίηση του Μιανμάρ (πρώην Βιρμανίας), υποδαυλίζοντας την ανατροπή του καθεστώτος και στην συνέχεια την εγκαθίδρυση μιας κυβέρνησης εντολοδόχων της Ουάσιγκτον.

Η Ταϊλάνδη συνορεύει με το Μιανμάρ προς τα ανατολικά και διαθέτει τον στενό Ισθμό ΚΡΑ [http://www.2bangkok.com/2bangkok/MassTransit/kracanal.shtml], που η Κίνα ευελπιστεί να εξελίξει σε μια νέα διώρυγα του Σουέζ ή του Παναμά, ένα έργο που θα συντομεύσει την διαδρομή των δεξαμενόπλοιων της Κίνας που μεταφέρουν πετρέλαιο προς τις ακτές της. Η Ταϊλάνδη χρησιμεύει επίσης ως χερσαίος αγωγός, που εκτείνεται από βορρά προς νότο, όπως το Πακιστάν, με ανεπτυγμένο σιδηροδρομικό σύστημα που συνδέει τα ναυπηγεία της Σιγκαπούρης με την πρωτεύουσα του Λάος, Βιεντιάν. Η Κίνα έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη ενός σιδηροδρομικού συστήματος που διασχίζει το Λάος και την αναβάθμιση του σιδηροδρομικού συστήματος της Ταϊλάνδης. Η Ταϊλάνδη είναι επίσης ένας από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς ρυζιού στον κόσμο, γεγονός που την καθιστά χώρα ζωτικής σημασίας για την μελλοντική ανάπτυξη της Κίνας.

Δεν αποτελεί έκπληξη, λοιπόν, ότι η Ταϊλάνδη, όπως και το Μιανμάρ, έχει βιώσει ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ [http://landdestroyer.blogspot.com/2011/02/egypt-today-thailand-tomorrow_12.html] που απέβλεπαν σε ανατροπή του καθεστώτος της. Ο άνθρωπος των Αμερικανών, ο Τακσίν Σιναουάτρα, είναι δηλωμένος νεοταξίτης, έχοντας υπηρετήσει ως σύμβουλος της Carlyle Group, και από τότε που ανατράπηκε από την εξουσία το 2006, έχει πλασαριστεί από διάφορους, από τον Τζέιμς Μπέικερ μέχρι τον Κένεθ Άντελμαν της ICG και της Edelman PR, αλλά και από τον λομπίστα και δικηγόρο του, ΡΟΜΠΕΡΤ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ [http://landdestroyer.blogspot.com/2011/02/globalist-page-robert-amsterdam.html].

Είναι απολύτως σαφές ότι η Ουάσιγκτον χρησιμοποιεί τον έλεγχο και της Μέσης Ανατολής και των θαλασσών, αν και αμφισβητούμενο, προκειμένου να ελέγχει την κατά πολύ ανώτερη χρηματοπιστωτική και οικονομική θέση της Κίνας. Είναι επίσης σαφές ότι η Ουάσιγκτον επενδύει ένα μεγάλο ποσοστό στρατιωτικών πόρων και πληροφοριών προεκιμένου να αποσταθεροποιήσει ολόκληρο το "περιδέραιο μαργαριταριών", για να προκαλέσει σύγχυση, να ελέγξει και να εξαναγκάσει την Κίνα σε παραχωρήσεις, με απώτερο στόχο την ενσωμάτωση του ανερχόμενου ασιατικού γίγαντα στην μονοπολική αγγλοαμερικανική Παγκόσμια Τάξη.

Ωστόσο, το εάν και κατά πόσο αποτελεσματική είναι η στρατηγική αυτή είναι συζητήσιμο. Ο στρατός των ΗΠΑ χωλαίνει λόγω των πολιτικών επιλογών, έχει καταστεί στρατηγικά μη ευέλικτος, και έχει επικεφαλής εξαιρετικά ανίκανους ηγέτες στην Ουάσιγκτον, οι οποίοι έχουν χάσει την στήριξη και την εμπιστοσύνη του ιδίου του αμερικανικού λαού, για να μην πούμε όλου του κόσμου. Η τολμηρή και ίσως απελπισμένη πρώτη κίνηση σκακιστικής παρτίδας εκ μέρους των ΗΠΑ που έγινε στη Μέση Ανατολή ίσως να αποτελεί μια προσπάθεια να αποκατασταθούν τα χρόνια αποτυχημένων προσπαθειών εναντίον της Κίνας και του Συνεταιρισμού της Σαγκάης που μεσολάβησαν από τότε που η SSI συνέταξε την έκθεσή της το 2006. Η αλλαγή καθεστώτος στο Ιράν εξακολουθεί να είναι ο συνδετικός κρίκος στην πραγματοποίηση αυτού του τελευταίου εγχειρήματος.

Όλα δείχνουν ότι ούτε η Νότια Αμερική δεν πρόκειται να εξαιρεθεί από τα σχέδια της Νέας Τάξης. Έχει υπάρξει μια ανάπαυλα στις απροκάλυπτες αμερικανικές παρεμβάσεις, πράγμα που επέτρεψε στη Νότια Αμερική να εξελιχθεί σε προπύργιο εναντίον των πρακτόρων της παγκοσμιοποίησης. Ωστόσο, μυστικές επιχειρήσεις και εξεγέρσεις είναι σε εξέλιξη.

ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ [http://deadlinelive.info/2011/02/16/confiscated-u-s-military-cargo-in-argentina-was-for-a-south-american-black-op-cia-operatives-under-investigation/] καταφθάνουν από την Αργεντινή της Νότιας Αμερικής, μια χώρα που έχει γνωρίσει από πρώτο χέρι το μένος του αγγλοαμερικανικού επεκτατισμού. Οι μαρτυρίες αυτές δείχνουν ότι ένταση επικρατεί στις σχέσεις ΗΠΑ-Αργεντινής μετά την κατάσχεση αμερικανικού στρατιωτικού υλικού από μεταγωγικό αεροσκάφος C-17 με ύποπτο φορτίο και μια ακόμη πιο ύποπτη εξήγηση. Αυτό οδηγεί πολλούς, συμπεριλαμβανομένης της κυβέρνησης της Αργεντινής, να πιστεύουν ότι οι ΗΠΑ σκηνοθετούν άλλο ένα γύρο επιχειρήσεων αποσταθεροποίησης στη Νότια Αμερική.

Η Βενεζουέλα και η Βολιβία έχουν επίσης καταστεί ανοιχτός στόχος της Δύσης τα τελευταία χρόνια. Έχουν υπάρξει προσπάθειες να υπονομευθούν, ακόμη και να ανατραπούν οι κυβερνήσεις τους. Η αποσιώπηση από τα ΜΜΕ και η σύγχυση γύρω από το πραξικόπημα στην Ονδούρα εγείρει επίσης υποψίες ότι η Αμερική έχει ξεκινήσει να αντεπιτέθεται στο ρεύμα του περιφερειακού εθνικισμού που σαρώνει τη Νότια Αμερική. Μια επίσκεψη στον δικτυακό τόπο Movements.org αποκαλύπτει ότι ο συγκεκριμένος οργανισμός, που χρηματοδοτείται από το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ και διάφορες πολυεθνικές, ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ [http://www.movements.org/case-study/entry/engaging-youth-with-elections-in-venezuela/] στη Βενεζουέλα και ενθαρρύνει την διάδοση των ιδεών της "κοινωνίας των πολιτών", επιδεικνύοντας θριαμβευτικά τις ύπουλες επιδράσεις που έχει η στήριξη που προσφέρει στην αντιπολίτευση κατά του Τσάβες.

Το υποστηριζόμενο από τις ΗΠΑ κύμα επαναστάσεων που σαρώνει τη Μέση Ανατολή είναι μόνο η αρχή ενός μεγαλύτερου κινήματος που αποβλέπει στον εκτοπισμό του Ιράν και στη νέα ενίσχυση της θέσης των ΗΠΑ σε σχέση με την Ρωσία και την Κίνα, μετά από αρκετά χρόνια απογοητευτικών για τις ΗΠΑ γεωπολιτικών εξελίξεων. Ο απώτερος στόχος είναι να αναγκαστούν η Ρωσία και η Κίνα να αποδεχθούν το ρόλο τους ως "υπεύθυνων μετόχων" στην μονοπολική αγγλοαμερικανική "Νέα Παγκόσμια Τάξη". Ο μονοπολικός κόσμος της αγγλοαμερικανικής κυριαρχίας των τραπεζιτών απαιτεί να εξαλειφθούν όλες οι μορφές ανταγωνισμού, να γίνουν όλα τα έθνη αλληλεξαρτώμενα, και - το πιο σημαντικό - να συμμορφωθούν όλες οι κυβερνήσεις με το μοντέλο των παγκοσμιοποιητών για μια "κοινωνία των πολιτών", η οποία θα λογοδοτεί σε συγκεντρωτικούς παγκόσμιους θεσμικούς οργανισμούς.

Η κατανόηση του θεμελιώδους αυτού σχεδίου αποκαλύπτει τους κίνδυνους που ελλοχεύει ο εφησυχασμός όσον αφορά τις τρέχουσες αναταραχές στη Μέση Ανατολή. Είναι βέβαιο ότι θα εξαπλωθούν, και το αν ή όχι θα επακολουθήσει μια μεγάλη σύγκρουση θα εξαρτηθεί από την αντίδραση του Συνεταιρισμού της Σαγκάης και την αποφασιστικότητά του να παραμείνει κυρίαρχος της μοίρας του. Δεδομένης της συρρικνούμενης ηγεμονίας των Ηνωμένων Πολιτειών, των χωρίς νόημα εκκλήσεών τους προς τα έθνη του κόσμου να ενταχθούν στο χρεωκοπημένο, μονόπλευρο μοντέλο της παγκόσμιας διακυβέρνησης, του αχανούς οικονομικού τέλματος στο οποίο έχουν οδηγηθεί, είναι αδύνατο να προβλέψει κανείς πού θα τις οδηγήσει η απελπισία τους. Αυτό το απρόβλεπτο και αυτή η απόγνωση ίσως να είναι τελικά το μόνο χαρτί που τους απέμεινε και που αξίζει να παίξουν. Και είναι αυτή μια πιθανή κίνηση που θα πρέπει να μας προβληματίσει όλους.


Πηγή
http://kostasxan.blogspot.com/2011/02/m.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters