Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019

Αλήθειες που καίνε! & Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΑΣΚΑΛΕ;;;



Οι μικροί μαθητές παρατηρούσαν τους ανθρώπους, όταν ο δάσκαλός τους ρώτησε: 

-« Τί νομίζετε πως ψάχνουν οι άνθρωποι;»

-«Χαρά…» είπε ένας μικρός μαθητής…« Οι άνθρωποι δεν είναι πλέον χαρούμενοι, είναι θλιμμένοι, κενοί και…παγωμένοι. Όμως,δάσκαλε, τη χαρά την αναζητούν με λάθος τρόπους.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ Η 13η ΦΥΛΗ.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ Η 13η ΦΥΛΗ
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ, ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΦΥΛΗ ΜΟΥ; ΝΑΙ! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΝΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΦΥΛΗ ΜΟΥ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ Η 13η ΦΥΛΗ.
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η 13Η ΦΥΛΗ. ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕ 13 ΦΥΛΕΣ. ΟΙ 12 ΦΥΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΑΝ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Παιδιά επέστρεψαν χρήματα που τους έδωσε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτυρόμενα για τη στάση του στο Σκοπιανό!

Ένα απίστευτο περιστατικό που δείχνει την πληγή που έχει αφήσει στην ελληνική κοινωνία η συμφωνία με τα Σκόπια εκτυλίχθηκε σήμερα στα Γρεβενά. 
Μετά τη Θεία Λειτουργία για το νέο έτος και την κοπή της βασιλόπιτας της Ι.Μ. Γρεβενών στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας, παιδιά των κατηχητικών ομάδων του πνευματικού κέντρου της Μητρόπολης, κατά την αποχώρηση των πιστών τραγουδούσαν τα κάλαντα στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.

Ο Trump κάλεσε το 2018 έτος "ιστορικών επιτευγμάτων"

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump
ΜΌΣΧΑ, 1 Ιανουαρίου-RIA Novosti. Ο Αμερικανός Πρόεδρος Donald Trump στο χαιρετισμό του νέου έτους του είπε για τα «ιστορικά επιτεύγματα» του Λευκού Οίκου το 2018.
Ο Trump ονόμασε την ομάδα του την  καλύτερη  στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών.
Είμαι πολύ περήφανος που δεν υπήρξε ακόμη Κυβέρνηση  που θα έκανε περισσότερα σε δύο χρόνια από την Κυβέρνηση  του Trump. Η οικονομία μας αναπτύσσεται αξιοσημείωτα, οι μισθοί αυξήθηκαν για πρώτη φορά σε μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΔΕΗ : Το μεγάλο κόλπο με το χαράτσι του ενός ευρώ

Με ένα καθαρά εισπρακτικό μέτρο εξελίσσεται το χαράτσι του ενός ευρώ που επέβαλε η ζημιογόνος ΔΕΗ από τον περασμένο Νοέμβριο σε όσους πελάτες της θέλουν να λαμβάνουν έγχαρτους τους λογαριασμούς κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας. Σύμφωνα με πληροφορίες  τα στοιχεία των υπηρεσιών της δημόσιας εταιρείας δείχνουν ότι....

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΥΧΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΚΑΙ 2019 ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ


Εύχομαι και δέχομαι ευχές σημαίνει παραίτηση από την ευθύνη μου απέναντι στον εαυτό μου, στην κοινωνία που ανήκω και απέναντι στους συνανθρώπους μου.

Εύχομαι και δίνω ευχές σημαίνει άρνηση του εαυτού μου και της δημιουργικής πραγματικότητας του Εμείς.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters