Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΥΧΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΚΑΙ 2019 ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ


Εύχομαι και δέχομαι ευχές σημαίνει παραίτηση από την ευθύνη μου απέναντι στον εαυτό μου, στην κοινωνία που ανήκω και απέναντι στους συνανθρώπους μου.

Εύχομαι και δίνω ευχές σημαίνει άρνηση του εαυτού μου και της δημιουργικής πραγματικότητας του Εμείς.

Εύχομαι και δίνω ευχές σημαίνει παραίτηση από το αναφαίρετο δικαίωμά μας να ζούμε με ασφάλεια και αξιοπρέπεια.

Εύχομαι και δίνω ευχές σημαίνει ότι αποδεχόμαστε για διαχειριστή της ζωής μας κάποιον έξω από εμένα και το Εμείς

Εύχομαι και δέχομαι ευχές σημαίνει έλλειψη ειλικρίνειας, μειωμένη αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση και συνεπώς αίσθηση μειονεκτικότητας που οδηγεί σε προδιάθεση υποταγής σε κάτι ή κάποιον ανώτερο από εμένα και από το Εμείς.

Ευχόμαστε σημαίνει πως περιμένουμε να λύσουν άλλοι, ‘θεοί’, μεσσίες, αρχηγοί ή αφέντες, τα δικά μας ατομικά και κοινωνικά προβλήματα, οι οποίοι βέβαια μας εκμεταλλεύονται για δικό τους λογαριασμό.

Ανταλλάσουμε ευχές αντί να οικοδομήσουμε τη ζωή μας πάνω στον αγώνα, στην ενότητα και στην αλληλεγγύη ενάντια στα σκοταδιστικά και εξουσιαστικά ιερατεία που ‘εύχονται’, ‘προσεύχονται’ και κάνουν ότι μπορούν για να συνεχίσουμε να ευχόμαστε και να προσευχόμαστε αντί να αγωνιζόμαστε για την κατάργηση κάθε μορφής δουλείας και της καπιταλιστικής βαρβαρότητας

Να πάψουμε να ευχόμαστε και να αγωνιστούμε όλοι μαζί για όλα όσα χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι και να ζούμε σε κοινωνίες της ισότητας, της άμεσης δημοκρατίας, της παγκόσμιας ειρήνης και του Οικουμενικού Ουμανισμού.

Διαστημόπλοιο Γη, 01.01.2019
Κώστας Λάμπος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters