Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο WΙLLIAM BARR NA ΔΩΣΕΙ ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ "ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ" ΣΤΗ ΧΙΛΛΑΡΥ

 

Στις 21 Ιουνίου, το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών καταδίκασε

τον πρώην Γενικό Εισαγγελέα William Barr για κατηγορίες προδοσίας, υποστηρίζοντας τον ισχυρισμό του Ντόναλντ Τραμπ ότι οι πράκτορες του Deep State είχαν διεισδύσει σχεδόν σε κάθε ρωγμή της διοίκησής του. Μόλις έμαθε τη μοίρα του Barr, ο Τραμπ ανέφερε ότι είπε στον εσωτερικό του κύκλο «Η δικαιοσύνη εξυπηρετήθηκε» και ότι οι "Βασιλικοτεροι του Βασιλεως" που μεταμφιέζονται ως,

Σεφ Λ. Λαζάρου: «Θα ζητάμε ταυτότητα με κοινωνικά φρονήματα σε ανθρώπους για να φάνε; – Εγώ αυτό δε θα το κάνω»!

Ο διακεκριμένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου εκφράζει εκ νέου την αντίθεση του στην απόφαση της κυβέρνησης να δημιουργήσει τους «covid free» χώρους εστίασης, στους οποίους θα μπορούν να εισέρχονται μόνο οι εμβολιασμένοι και όσοι έχουν αναρρώσει από τον κορωνοϊό. 

Η κυβέρνηση αναμένεται να κάνει σήμερα στις 12:30 τις σχετικές ανακοινώσεις, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για μεικτά εστιατόρια (εμβολιασμένοι-ανεμβολίαστοι) με δυνατή χωρητικότητα 50% και «covid free» με χωρητικότητα 80%.

Μητέρα 3ών παιδιών ήταν ενθουσιασμένη που θα έκανε το εμβόλιο. Πέθανε τελικά, από θρόμβωση που προκάλεσε το «ελιξήριο ελευθερίας»!

Σύμφωνα με την οικογένεια της Lucy Taberer, 47 ετών, κατοίκου του Aylestone στο Leicester, η κατά τα άλλα υγιής επικεφαλής παιδικού σταθμού άρχισε να εμφανίζει ήπιες παρενέργειες λίγο μετά τη λήψη του πειραματικού εμβολίου mRNA της AstraZeneca στις 19 Μαρτίου.

Σύντομα, ωστόσο, η κατάσταση επιδεινώθηκε και η Lucy χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου πέθανε.

“Η νεκροψία διαπίστωσε ότι η μητέρα έπασχε από θρόμβωση του εγκεφαλικού φλεβικού κόλπου – ένα σπάνιο και θανατηφόρο είδος θρόμβου στον εγκέφαλο”, αναφέρει η Daily Mail.

Έλεγχοι, στρατός και η αναπόφευκτη επιστροφή του Τραμπ στον Λευκό Οίκο

Πόσο σίγουρος είμαι ότι ο Τραμπ θα επιστρέψει επίσημα στον Λευκό Οίκο στο εγγύς μέλλον; Όταν επιστρέψει, δεν νομίζω ότι θα με νοιάζει και πολύ, γιατί λειτουργώ με τη βεβαιότητα ότι θα επιστρέψει.  Γιατί είμαι τόσο σίγουρος;

Εδώ είναι το κόλπο: ο στρατός αφαίρεσε τα όπλα μαζικής καταστροφής που ήταν διαθέσιμα για να χρησιμοποιηθούν ενδεχομένως από τον εχθρό για όταν θα τα χρειαζόταν πραγματικά, και οι καλοί πήραν τον έλεγχο των συμβιβαστικών υλικών για όλους τους κυβερνητικούς, εξουδετερώνοντας ουσιαστικά τον έλεγχο που είχαν το ΚΚΚ και άλλοι.

Οι ελεύθεροι πολίτες έδωσαν την απάντησή τους… Οι μισοί δεν σας πιστεύουν για τα πειραματικά εμβόλια.

Σπείρατε φόβο, σπείρατε τρόμο, σπείρατε πανικό, κάνατε φοβερή και ανεπανάληπτη πλύση εγκεφάλου στον Ελληνικό λαό μέσω των πληρωμένων αδρά από εσάς ΜΜΕ, ασκήσατε μία άνευ προηγουμένου ψυχολογική πίεση στους Έλληνες για τον κορωνοϊό και το εμβόλιο και παρ’ όλα αυτά, σχεδόν το 50% του Ελληνικού λαού δεν έχει εμβολιαστεί, σχεδόν οι μισοί Έλληνες δεν σας πιστεύουν.

Το ότι δεν καταφέρατε εν τέλει σαν οργανωμένη, υποτίθεται, πολιτεία να πείσετε τον κόσμο για το εμβόλιο, είναι δική σας αποτυχία και δικό σας πρόβλημα. Προς τι λοιπόν οι απειλές, οι κυρώσεις, τα προνόμια και οι υποχρεωτικότητες, όσον αφορά στο εμβόλιο;;; 

Είναι το τσάι με βελόνες πεύκου η απάντηση στην αποβολή / μετάδοση του εμβολίου covid; Μάθετε για τη σουραμίνη, το σιμιμικό οξύ και πώς να φτιάξετε τα δικά σας εκχυλίσματα

Εικόνα: Είναι το τσάι με βελόνες πεύκου η απάντηση στην αποβολή / μετάδοση του εμβολίου covid;  Μάθετε για τη σουραμίνη, το σιμιμικό οξύ και πώς να φτιάξετε τα δικά σας εκχυλίσματα

Παράκαμψη λογοκρισίας κοινοποιώντας αυτόν τον σύνδεσμο:
Αντιγραφή διεύθυνσης URL: https://www.afinalwarning.com/517717.html

Natural News ) Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτό το άρθρο και το podcast προορίζονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Τίποτα που υπάρχει εδώ δεν προορίζεται για τη διάγνωση ή τη θεραπεία οποιασδήποτε ασθένειας και δεν υπάρχουν διαθέσιμα προς πώληση προϊόντα ή προϊόντα που σχετίζονται με αυτές τις πληροφορίες.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters