Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Σεφ Λ. Λαζάρου: «Θα ζητάμε ταυτότητα με κοινωνικά φρονήματα σε ανθρώπους για να φάνε; – Εγώ αυτό δε θα το κάνω»!

Ο διακεκριμένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου εκφράζει εκ νέου την αντίθεση του στην απόφαση της κυβέρνησης να δημιουργήσει τους «covid free» χώρους εστίασης, στους οποίους θα μπορούν να εισέρχονται μόνο οι εμβολιασμένοι και όσοι έχουν αναρρώσει από τον κορωνοϊό. 

Η κυβέρνηση αναμένεται να κάνει σήμερα στις 12:30 τις σχετικές ανακοινώσεις, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για μεικτά εστιατόρια (εμβολιασμένοι-ανεμβολίαστοι) με δυνατή χωρητικότητα 50% και «covid free» με χωρητικότητα 80%.

Στο θέμα αναφέρθηκε ο πασίγνωστος σεφ Λευτέρης Λαζάρου, ο οποίος παρουσιάστηκε κάθετα αντίθετος με το μέτρο.

«Να ζητάμε ταυτότητα με κοινωνικά φρονήματα στην πόρτα για να μπουν οι άνθρωποι να φάνε. Αυτά τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν.

Ήδη έχουμε χιλιάδες προβλήματα. Με όλη αυτή την κατάσταση, οι εργαζόμενοι στα επισιτιστικά επαγγέλματα αλλάζουν κατεύθυνση.

Τα χειροτερεύουν τα πράγματα με αυτές τις αντιπαραθέσεις», δήλωσε ο γνωστός σεφ και υπογράμμισε:

«Εγώ αυτό δεν πρόκειται να το κάνω (έλεγχο πολιτών). Δε θέλω να το κάνω και δεν είναι δουλειά μου να το κάνω».

Σε ερώτηση για το αν θα σκανάρει πελάτες για το αν είναι εμβολιασμένοι απάντησε ξεκάθαρα πως «όχι». 

Ενώ πρόσθεσε πως «πριν πέντε μέρες έβρεχε κάθε μέρα, τώρα έχει καύσωνα, που θα φάει ο κόσμος; Κάτω από τι τέντα; Πρέπει να αποφασίσουμε τι μαγαζιά θέλουμε, θέλουμε μαγαζιά με πολιτισμό ή μαγαζιά του 1800;»

Ήδη υπάρχουν πολλές αντιδράσεις από τους επιχειρηματίες για τα σχέδια της κυβέρνησης, με τον γνωστό σεφ να προτείνει ως εναλλακτική λύση την τοποθέτηση μηχανημάτων που θα καθαρίζουν τον αέρα, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια για όλους. 

Ο γνωστός σεφ αναφέρθηκε και σε «μπαξίσι», μιλώντας για τα 150αρη στους νέους, προσθέτοντας πως «θα πέσουμε σε ένα παζάρι, θα φέρει ανάποδα αποτελέσματα». 

Πηγή: pronews.gr


https://theflagreport.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters