Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Έλεγχοι, στρατός και η αναπόφευκτη επιστροφή του Τραμπ στον Λευκό Οίκο

Πόσο σίγουρος είμαι ότι ο Τραμπ θα επιστρέψει επίσημα στον Λευκό Οίκο στο εγγύς μέλλον; Όταν επιστρέψει, δεν νομίζω ότι θα με νοιάζει και πολύ, γιατί λειτουργώ με τη βεβαιότητα ότι θα επιστρέψει.  Γιατί είμαι τόσο σίγουρος;

Εδώ είναι το κόλπο: ο στρατός αφαίρεσε τα όπλα μαζικής καταστροφής που ήταν διαθέσιμα για να χρησιμοποιηθούν ενδεχομένως από τον εχθρό για όταν θα τα χρειαζόταν πραγματικά, και οι καλοί πήραν τον έλεγχο των συμβιβαστικών υλικών για όλους τους κυβερνητικούς, εξουδετερώνοντας ουσιαστικά τον έλεγχο που είχαν το ΚΚΚ και άλλοι.

Ο Τραμπ και μια ομάδα πατριωτών στην κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών επέτρεψαν να συμβούν οι εκλογές με σκοπό να εκθέσουν και να ξετυλίξουν τους διεισδυτές του CCP και τους συνωμότες τους, χρησιμοποιώντας τον Κρίπι ως μεγάλο δόλωμα, ενώ όλοι όσοι τον περιβάλλουν και τον ελέγχουν είναι εγκλωβισμένοι από τους πατριώτες.

Όταν έλεγα ότι ο Τραμπ οδηγεί τον εχθρό σε βαθιά νερά, δεν είχα ιδέα πόσο δίκιο είχα πραγματικά.

Οι κομμουνιστές πράκτορες κατάφεραν να αποκτήσουν τον έλεγχο της κυβέρνησης κατά τη διάρκεια των δεκαετιών συγκεντρώνοντας κάθε είδους συμβιβαστικό υλικό. Ήταν επίσης σε θέση να ενσωματώσουν βιολογικά όπλα ή άλλα θανατηφόρα όπλα μαζικής καταστροφής στις αμερικανικές πόλεις για το αν και πότε θα τα χρειάζονταν.

Οι πατριώτες ήταν σε θέση να εξουδετερώσουν τα υλικά του ΚΚΚ, καθώς και οποιεσδήποτε δυσάρεστες εκπλήξεις θα συναντούσαμε σε κατάλληλες στιγμές, όπως, ας πούμε, μια βόμβα που πυροδοτήθηκε στη μέση μιας καφετέριας.

Ένας τρόπος με τον οποίο μπορέσαμε να συγκεντρώσουμε αυτές τις πληροφορίες ήταν επειδή ο επικεφαλής της αντικατασκοπείας του ΚΚΚ, ο Dong Jingwei, αυτομόλησε στις Ηνωμένες Πολιτείες και κρύφτηκε από την DIA από τις άλλες υπηρεσίες πληροφοριών που εκτέθηκαν από το ΚΚΚ. Ορισμένοι πιστεύουν ότι αυτή η αποστασία ήταν πρόσφατη, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι διαρκεί περισσότερο. Εγώ νομίζω ότι είναι πιο παλιά.

Αυτός ο αποστάτης ήταν ένα ατού στο τσεπάκι των πατριωτών όλο αυτό το διάστημα. Εξηγεί γιατί ο πρόεδρος Τραμπ ήταν μόνο σίγουρος κάθε δευτερόλεπτο της πρώτης θητείας του και γιατί το βαθύ κράτος, με όλη του τη δύναμη, δεν μπόρεσε να κλείσει τη συμφωνία μαζί του με την παραπομπή και τις έρευνες.

Είναι ο λόγος για τον οποίο επετράπη να συνεχιστεί η έρευνα του Mueller. Είναι πολύ ενδιαφέρον ότι ο Μπαρ αποκάλυψε φεύγοντας ότι πρόσθεσε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ την έρευνα Μιούλερ στο αντικείμενο του Ντάραμ (PDF).

Ο Ειδικός Σύμβουλος εξουσιοδοτείται να διερευνήσει εάν οποιοσδήποτε ομοσπονδιακός αξιωματούχος, υπάλληλος ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο ή οντότητα παραβίασε το νόμο σε σχέση με τις δραστηριότητες πληροφοριών, αντικατασκοπείας ή επιβολής του νόμου που απευθύνονταν στις προεδρικές εκστρατείες του 2016, σε άτομα που σχετίζονταν με αυτές τις εκστρατείες και σε άτομα που σχετίζονταν με την κυβέρνηση του Προέδρου Donald J. Trump, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, του Crossfire Hurricane και της έρευνας του Ειδικού Συμβούλου Robert S. Mueller, Ill.

Εάν ο Ειδικός Σύμβουλος κρίνει ότι είναι αναγκαίο και σκόπιμο, ο Ειδικός Σύμβουλος εξουσιοδοτείται να ασκήσει δίωξη για ομοσπονδιακά εγκλήματα που προκύπτουν από την έρευνά του για τα εν λόγω θέματα.

Είναι ενδιαφέρον ότι το έπος του Fauci φάνηκε να έχει γυρίσει σε μια στιγμή, και κάπως έτσι, το COVID γεννήθηκε πιθανότατα σε ένα εργαστήριο της CCP που χρηματοδοτήθηκε από τον Fauci. Η NSA πρόκειται να επιτρέψει τα αιτήματα FOIA για την κατασκοπεία του FBI. Πώς γίνεται να συμβαίνουν όλα αυτά με τον εχθρό “στην εξουσία”;

Γιατί τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλουν;

Πώς οι περισσότεροι ψηφοφόροι πιστεύουν ότι ο Τραμπ κέρδισε, και ακόμα χειρότερα για τον εχθρό, πάνω από το 55% των ψηφοφόρων υποστηρίζουν τους ελέγχους; Πώς κατάφεραν οι έλεγχοι να φτάσουν μέχρι εδώ; Η Αριζόνα ολοκλήρωσε το μέρος του ελέγχου των ψηφοδελτίων αυτή την εβδομάδα. Πώς δεν σταμάτησε;

Τίποτα δεν είναι πιο καταστροφικό για τον εχθρό από τους εκλογικούς ελέγχους. Γιατί ο έλεγχος στην Αριζόνα παρέμεινε ανέγγιχτος πέρα από κάποιες αδύναμες επιστολές του Γκάρλαντ;

Ποιο εμπόδιο θα μπορούσε να είναι τόσο ισχυρό ώστε οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι που θα πίστευε κανείς ότι θα έκαναν ολόκληρο Στάλιν να είναι εντελώς αναποτελεσματικοί από την άποψη της φιλομαρξιστικής κατάληψης; Ποια είναι αυτή η φαινομενικά αόρατη δύναμη που όχι μόνο κρατάει την κατάληψη σε απόσταση, αλλά στην πραγματικότητα γυρίζει το καράβι για να πάρουν πίσω οι άνθρωποι και οι πολιτείες τη χώρα;

Οι νότιες πολιτείες παρακάμπτουν τις ομοσπονδιακές αρχές και παίρνουν την ασφάλεια των συνόρων στα χέρια τους. Λίγα πράγματα έχουν προκαλέσει την οργή των γονέων σε εθνικό επίπεδο περισσότερο από την CRT. Τα νομοθετικά σώματα των πολιτειών λένε ανοιχτά στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ότι αν τα βάλουν με τους ελέγχους τους, θα περάσουν χρόνο στη φυλακή της πολιτείας τους.

Έκανα δουλειές χθες και είδα μόνο μια χούφτα ανθρώπους να φορούν μάσκες. Οι Δημοκρατικοί κυβερνήτες ξοδεύουν το χρόνο τους για να πολεμήσουν τις ανακλήσεις από τα αξιώματα τους. Λαοπρόβλητοι κυβερνήτες διατάζουν να διδάσκονται στα σχολεία τα δεινά του κομμουνισμού. Ξανά και ξανά, ο λαός απορρίπτει τη μαρξιστική κατάληψη και παίρνει πίσω τη χώρα.

Πώς συμβαίνει αυτό;

Νομίζω ότι είναι επειδή οι πατριώτες έχουν τα στοιχεία για τους προδότες και το  υλικό που τους έλεγχε κατά τη διάρκεια της πολιτικής και κυβερνητικής τους καριέρας έχει εξουδετερωθεί.

Από τη μία πλευρά, έχουμε τον Dong Jinwei και τις πληροφορίες του. Από την άλλη, έχουν τον Επστάιν, την Μάξγουελ, τον φορητό υπολογιστή του Χάντερ και ποιος ξέρει τι άλλο. Στη μέση, έχουμε το βαθύ κράτος και τους προδότες που στριμώχνονται σαν αρουραίος από πύθωνα.

Όταν ο Μπάιντεν “κέρδισε”, το ΚΚΚ και οι εχθροί μας νόμιζαν ότι όλα ήταν ομαλά. Είναι σαν να ξέρει η αστυνομία ότι θα γίνει ληστεία τράπεζας και την αφήνει να συμβεί. Μόλις οι εγκληματίες μπουν στο θησαυροφυλάκιο με τις θυρίδες, νομίζουν ότι είναι ελεύθεροι. Αρχίζουν να ανοίγουν τις θυρίδες, αλλά κάθε μία έχει ένα σημείωμα που λέει “την πάτησαν!”. Τότε η πόρτα του θησαυροφυλακίου κλείνει.

Ποια θα ήταν η επόμενη κίνησή τους; Αυτή θα ήταν μια καλή στιγμή για να εκτοξεύσουν ένα όπλο μαζικής καταστροφής, όπως μια βόμβα σε ένα εμπορικό κέντρο ή κάποιο βιολογικό όπλο. Σίγουρα δεν είναι πέρα από αυτά.  Μην πιστεύετε τα λόγια μου, ρωτήστε τον Μάιλς Γκουό:

Νομίζω ότι είναι επειδή όλες αυτές οι μυστικές επιχειρήσεις που κανείς δεν μπόρεσε να καταλάβει τα τελευταία χρόνια ήταν επιχειρήσεις για να ξεκαθαρίσουν αυτά τα θανατηφόρα στοιχεία. Για παράδειγμα, πριν από μερικά χρόνια, υπήρξε μια “εκπαιδευτική αποστολή” στο Λος Άντζελες ακριβώς στη μέση της λεωφόρου Wilshire. Καταγράφηκε σε βίντεο από πολλούς.

Ονομάστηκε “εκπαιδευτική αποστολή”. Ίσως. Τι λέτε για στρατιωτική εκπαίδευση σε σήραγγες; “Θεωρία συνωμοσίας”; Το Military.com διαφωνεί.

Μπορώ να αποδείξω κάτι από αυτά;  Φυσικά όχι, αλλά αναρωτιέμαι γιατί δεν έχουμε χτυπήσει με κάτι σημαντικό. Πώς μπορούμε να απαντήσουμε σε αυτό το ερώτημα, την ίδια στιγμή, να εξηγήσουμε την περίεργη στρατιωτική συμπεριφορά πάνω από αμερικανικό έδαφος;

Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος Τραμπ ξαναρχίζει τις συγκεντρώσεις του και ξαναβάζει τη δημοτικότητά του στην επιφάνεια για τον εχθρό.  Αυτό τους αποθαρρύνει απόλυτα. Υποτίθεται ότι έχει τελειώσει και έχει φύγει, όμως κατέλαβε το GOP, ανέλαβε τη συγκέντρωση χρημάτων τους, αντικατέστησε τον επικεφαλής του κατεστημένου RINO Cheney με την επιλογή του Elise Stefanik, και τώρα επιστρέφουμε στα πλήθη του που ξεχειλίζουν, ενώ 30 πολιτείες είναι έτοιμες να προχωρήσουν σε ελέγχους τύπου Αριζόνα.

Έχουμε επίσης το Durham να διαφαίνεται, μαζί με τα αποτελέσματα των ελέγχων που θα αποδείξουν στις μάζες ότι ο Trump όχι μόνο κέρδισε τις εκλογές, αλλά τις κέρδισε με μεγάλη διαφορά. Τώρα έχει ένα μέσο για να βγάζει δηλώσεις, και έχει ένα μέσο βίντεο στο Rumble.

Δεν είναι έτσι όπως τα σχεδίασε ο εχθρός στον πίνακα.  Αυτό ήταν ένα μακρύ παιχνίδι, ενώ πολλοί στο MAGA ήταν ανυπόμονοι. Χαμογελάστε, όπως είπε ο πρόεδρος Τραμπ “παίρνουμε πίσω τη χώρα μας!”.

Πηγή: Conservative Hardliner  


https://theflagreport.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters