Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Μητέρα 3ών παιδιών ήταν ενθουσιασμένη που θα έκανε το εμβόλιο. Πέθανε τελικά, από θρόμβωση που προκάλεσε το «ελιξήριο ελευθερίας»!

Σύμφωνα με την οικογένεια της Lucy Taberer, 47 ετών, κατοίκου του Aylestone στο Leicester, η κατά τα άλλα υγιής επικεφαλής παιδικού σταθμού άρχισε να εμφανίζει ήπιες παρενέργειες λίγο μετά τη λήψη του πειραματικού εμβολίου mRNA της AstraZeneca στις 19 Μαρτίου.

Σύντομα, ωστόσο, η κατάσταση επιδεινώθηκε και η Lucy χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου πέθανε.

“Η νεκροψία διαπίστωσε ότι η μητέρα έπασχε από θρόμβωση του εγκεφαλικού φλεβικού κόλπου – ένα σπάνιο και θανατηφόρο είδος θρόμβου στον εγκέφαλο”, αναφέρει η Daily Mail.

Το μοιραίο επεισόδιο συνέβη μόλις τρεις εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό.

Ο αρραβωνιαστικός Mark Tomlin περιέγραψε πώς η Lucy είχε υποστηρίξει το εμβόλιο, αλλά τώρα προειδοποιεί τους άλλους να είναι προσεκτικοί για τους κινδύνους.

“Δεν θέλω να αποτρέψω τους ανθρώπους να κάνουν το εμβόλιο, αλλά θέλω να γνωρίζουν ότι υπάρχουν κίνδυνοι”, δήλωσε ο Tomlin, σύμφωνα με τη Mail.

“Δεν είμαστε κατά του εμβολιασμού. Η Lucy σίγουρα δεν ήταν – ήταν τόσο ενθουσιασμένη που το έκανε”.

Η Tomlin περιέγραψε πώς η Lucy αρχικά απέκρουσε τα συμπτώματα μιας σοβαρής ανεπιθύμητης αντίδρασης.

“Ήξερε ότι μπορεί να υπήρχαν κάποιες παρενέργειες, αλλά δεν ανησυχούσε. Νομίζαμε ότι θα ξεκαθαρίσουν, όπως συμβαίνει στους περισσότερους ανθρώπους”.

“Αυτό την καθησύχασε και δεν πίστευε ότι είχε σχέση με το εμβόλιο, αλλά τα πράγματα άρχισαν να χειροτερεύουν και άρχισε ο πανικός”.

Η κατάσταση της Lucy άρχισε γρήγορα να επιδεινώνεται, καθώς το πρόσωπό της άρχισε να πρήζεται και να εμφανίζει ερυθρότητα.

“Ανέπτυξε πάνω της μια μελανιά στο μέγεθος μιας μπάλας του τένις. Κανονικά είχε όλη την ενέργεια του κόσμου, αλλά έγινε κουρασμένη και ληθαργική”, θυμήθηκε η Tomlin.

“Στη συνέχεια εμφάνισε ένα πολύ άσχημο εξάνθημα στο πρόσωπο και στο πλάι της. Τα ούλα της άρχισαν να αλλάζουν χρώμα και ανησυχήσαμε πολύ”.

Η Lucy αρχικά έλαβε φροντίδα στο Βασιλικό Νοσοκομείο του Leicester από την 1η Απριλίου, περίπου 13 ημέρες μετά τον εμβολιασμό της, όπου η θεραπεία με αντιπηκτικά αποδείχθηκε ανεπιτυχής.

Μέχρι τις 10 Απριλίου μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Ιατρικού Κέντρου Queen’s Medical Centre (QMC) του Νότιγχαμ, όπου, μετά την αποτυχία μιας επείγουσας χειρουργικής επέμβασης, οι γιατροί συνέστησαν τη διακοπή της υποστήριξης της ζωής της.

Ο απελπισμένος αρραβωνιαστικός λέει ότι οι “σύμβουλοι” στο QMC ισχυρίστηκαν ότι το πρόβλημα σχετιζόταν με το εμβόλιο.

Ο Tomlin παρατήρησε την ειρωνεία της κατάστασης, δεδομένου ότι η Lucy ήταν κολλητική στο να ακολουθεί τα μέτρα κλειδώματος του Covid.

“Έχει κολλήσει σαν κόλλα σε όλους τους κανόνες κλειδώματος και είδε το εμβόλιο ως ένα βήμα για να βγει ξανά έξω και να δει και να αγκαλιάσει τους φίλους της.

“Ανυπομονούσε να το κάνει, αλλά κανείς δεν πίστευε ότι θα συνέβαινε αυτό”.

Ο Tomlin, ο οποίος έλαβε την πρώτη του δόση του εμβολίου mRNA της Pfizer, λέει ότι το επεισόδιο έχει θολώσει την άποψή του για το εμβόλιο και υποθέτει ότι μάλλον δεν θα πάρει τη δεύτερη δόση του.

Η τραγωδία της Lucy πιθανότατα δεν θα εμπνεύσει εμπιστοσύνη στο εμβόλιο, ιδίως αν ληφθεί υπόψη η διαβόητα ελαττωματική διάθεση του εμβολίου από την Astrazeneca, όπου πάνω από 15 χώρες σταμάτησαν τη διανομή του νωρίτερα φέτος μετά από αναφορές για παρόμοιες θρομβώσεις CVST.

Πηγή: Infowars


https://theflagreport.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters