Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο WΙLLIAM BARR NA ΔΩΣΕΙ ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ "ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ" ΣΤΗ ΧΙΛΛΑΡΥ

 

Στις 21 Ιουνίου, το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών καταδίκασε

τον πρώην Γενικό Εισαγγελέα William Barr για κατηγορίες προδοσίας, υποστηρίζοντας τον ισχυρισμό του Ντόναλντ Τραμπ ότι οι πράκτορες του Deep State είχαν διεισδύσει σχεδόν σε κάθε ρωγμή της διοίκησής του. Μόλις έμαθε τη μοίρα του Barr, ο Τραμπ ανέφερε ότι είπε στον εσωτερικό του κύκλο «Η δικαιοσύνη εξυπηρετήθηκε» και ότι οι "Βασιλικοτεροι του Βασιλεως" που μεταμφιέζονται ως,

Μπορουμε πλεον τωρα ν αναφερουμε ότι ο Barr συνελήφθη στις 21 Μαΐου, όταν οι πεζοναύτες των ΗΠΑ που λειτουργούσαν υπό την καθοδήγηση του Νόμου περί εξέγερσης συνέλαβαν τον προδότη στο σπίτι του στο McClean της Βιρτζίνια. Μεταφέρθηκε αμέσως στον κόλπο του Γκουαντάναμο, όπου έζησε σε ένα κελί 6Χ9 'εν αναμονή της ημερομηνίας του δικαστηρίου του.

Την Τρίτη ο Barr είχε την ημέρα του στο δικαστήριο. Σε εναρκτήρια δήλωση, είπε ότι ήταν πολύ πιστός στον Ντόναλντ Τραμπ πριν από την αποβολή του. Είπε ότι βοήθησε στη δημιουργία πολλών κατηγοριών για τις οποίες ενεργεί τώρα ο στρατός, με την πεποίθηση ότι ο Τραμπ ενδιαφερόταν να «στραγγίσει το βάλτο». Αλλά το Νοέμβριο ο Barr είπε στο δικαστήριο ότι ο Τραμπ του είχε δώσει εντολή να συντάξει κατηγορίες για άτομα που δεν είχαν δεσμούς με την πολιτική αρένα και ότι ήταν η γνώμη του ότι οι κατηγορίες του Τραμπ είχαν σχεδιαστεί για να διευθετήσουν προσωπικές βεντέτες, όχι για να αποκαταστήσουν την πολιτική ακεραιότητα.

«Ο Πρόεδρος Τραμπ ανέτρεψε την εμπιστοσύνη και τη δικαστική μου αρχή. Όταν μου έδειξε μια λίστα ανθρώπων που θα κατηγορηθούν, σοκαρίστηκα. Τον ρώτησα γιατί αυτό το άτομο κατηγορήθηκε και μου είπε «Επειδή είναι εγκληματίες, Μπιλ». Όταν ζήτησα απόδειξη, μου είπε «Μην ανησυχείς, Μπιλ, θα βρούμε την απόδειξη. «Αρνήθηκα να συμμετάσχω περαιτέρω στο κυνήγι μαγισσών του, και γι 'αυτό υπέβαλα την παραίτησή μου στις 23 Δεκεμβρίου», δήλωσε ο Barr στο δικαστήριο.

Η εξήγησή του δεν φάνηκε να εντυπωσιάζει τον Διευθυντή Darse E. Crandall, ο οποίος είχε διώξει με επιτυχία την υπόθεση του στρατού εναντίον του John Podesta.

«Μια ενδιαφέρουσα, σε μεγάλο βαθμό φανταστική αφήγηση για το τι συνέβη. Ας είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας, κύριε Barr. Σας δόθηκε η ευκαιρία να παραιτηθείτε - για να σώσετε το πρόσωπό σας. Όχι ότι είχε σημασία γιατί, χωρίς να το γνωρίζετε, ήσαστε ήδη υπό έλεγχο. Εάν είχατε ηθικά ζητήματα με τα κατηγορητήρια τον Απρίλιο, τον Μάιο, τον Ιούνιο, τον Ιούλιο, τον Αύγουστο, τον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, γιατί θα περιμένατε μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου να παραιτηθείτε; Αυτό δεν έχει πολύ νόημα », είπε ο Διευθυντης Crandall.

Ο Μπαρ αντέδρασε και ότι ήθελε να δώσει στον Τραμπ κάθε ευκαιρία να συνειδητοποιήσει ότι είχε κάνει μια απότομη στροφή προς τη σκοτεινή πλευρά και να επιστρέψει στο φως.

«Προσπάθησα να τον βοηθήσω», είπε ο Barr.

«Η αλήθεια είναι ακριβώς το αντίθετο, έτσι δεν είναι, κύριε Barr. Ο Τραμπ σε κράτησε κοντά γιατί κρατά τους φίλους του κοντά και τους εχθρούς του πιο κοντά και σου έδωσε κάθε ευκαιρία να τροποποιήσεις τα λάθη σου. Τότε τον μαχαίρωσες στην πλάτη αρνούμενος τις εκλογικές απάτες και υποστηρίζοντας έναν δόλιο πρόεδρο. Και σίγουρα καταλαβαίνετε ότι η δωροδοκία, ειδικά για έναν διορισμένο αξιωματούχο, είναι παρόμοια με προδοσία », δήλωσε ο Πρεσβύτερος Ναύαρχος Crandall.

Έδειξε στην επιτροπή αναμφισβήτητη απόδειξη της εγκληματικής ενεργειας του Barr - οικονομικά έγγραφα που αποδεικνύουν ότι οι Barr - William και Christine - έλαβαν 7.000.000 $ "δωρεά" που κατατέθηκε σε ένα 501C3 με τίτλο "Συντηρητική Πρωτοβουλία Αλήθειας". Ο καταθέτης, ένας Κινέζος υπήκοος με αδιαμφισβήτητους δεσμούς με το DNC, έδωσε τα χρήματα σε διάφορους τραπεζικούς λογαριασμούς. Οι καταθέσεις είχαν σκοπο τους λογαριασμούς του Barr στις 2 Δεκεμβρίου, μία ημέρα αφότου ο Barr είχε εξοργίσει τον Trump στην εθνική τηλεόραση.

«Σας παραδέχομαι», είπε ο Ναυαρχος Crandall στο δικαστήριο των τριών αξιωματικών, «ότι ο Γουίλιαμ Μπαρ συνεργάστηκε εν γνώσει του με τον εχθρό για να υπονομεύσει και να εκχωρήσει τον δημοκρατικά εκλεγμένο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, και κάνοντας αυτο πρόδωσε τον όρκο του στο Σύνταγμα των ΗΠΑ. Με απλά λόγια, προδοσία. "

«Αυτό που έκανα ήταν να αναλάβω δράση για την προστασία των Ηνωμένων Πολιτειών. Αν έπρεπε, θα το έκανα ξανά. Θα το έκανα πέντε φορές », είπε ο Barr.

Δεκαπέντε λεπτά αργότερα, η επιτροπή εκρινε τον Μπαρ ένοχο για προδοσία,συνωμοσία, υποστηρίζοντας την ανατροπή της κυβέρνησης, στρατολόγηση για την υπηρεσία εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών και στρατολόγηση για να υπηρετήσει εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών, και αποφάσισε να εκτελεστεί για τα εγκλήματά του σύμφωνα με USC Ο τίτλος 18 και οι διατάξεις που ορίζονται στον περί εξέγερσης νόμο του 1807.

Ο Διευθυντης Crandall έχει προγραμματίσει την την εκτελεση της ποινης για τις 2 Αυγουστου.



ΠΗΓΗ

https://sinomosiologos.blogspot.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters