Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

Εκατοντάδες επιστήμονες/επαγγελματίες υγείας απ' όλο τον κόσμο, ενώνουν τις φωνές τους ενάντια στην μαζική ψύχωση COVID-19

Φωτό: Διαδήλωση στη Γερμανία ενάντια στο lockdown
και τα περιοριστικά μέτρα για τον  COVID-19
Μια συλλογικότητα επαγγελματιών υγείας έδωσε στη δημοσιότητα στις 28/8/20 ένα «Μήνυμα διεθνούς συναγερμού» απευθυνόμενο στις κυβερνήσεις και στους πολίτες ολόκληρου του κόσμου. Μεταξύ αυτών που υπογράφουν συγκαταλέγονται γιατροί αρκετών χωρών και πολλοί καθηγητές Ιατρικής, εκ των οποίων ο μικροβιολόγος και ειδικός στις λοιμώδεις και τροπικές νόσους, Martin Haditsh.

Η συλλογικότητα εξετάζει την πραγματική επικινδυνότητα του ιού, την παραποίηση των

Το Αντιεμβολιαστικό Κίνημα - Γρίπη των χοίρων, FDA και άλλα τραγελαφικά…


Επειδή οι κυβερνήσεις θέλησαν να δείξουν ότι δρουν αποφασιστικά, οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι ξεπαραδιάστηκαν να πληρώνουν εμβόλια στις άπληστες φαρμακευτικές, αφού οι τελευταίες έπεισαν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας να κηρύξει πανδημία.
Μα και ο FDA, ο αμερικανικός οργανισμός που εγκρίνει την κυκλοφορία φαρμάκων στην αγορά, δεν είναι καλύτερος. Είναι για να γελάς, αν όχι για να κλαις.

Η ασύρματη μεταφορά ενέργειας είναι γεγονός.

Πριν από 120 χρόνια ο επιστήμονας και εφευρέτης Νίκολα Τέσλα (1856-1943) απέδειξε, με μια σειρά από πειράματα στο Κολοράντο Σπρινγκς (1899-1900), ότι ήταν εφικτή

η ασύρματη μεταφορά ενέργειας (Wireless Transmission of Power). Ωστόσο η εφαρμογή των ανακαλύψεων του Τέσλα για μετάδοση ηλεκτρικής ενέργειας χωρίς καλώδια δεν επιτράπηκε από το οικονομικό και βιομηχανικό κατεστημένο της εποχής του, το οποίο και προώθησε τα ενσύρματα δίκτυα.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters