Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

EKTAKTO> Γιατρός του Λευκού Οίκου προειδοποιεί ότι ο Biden δεν στέκει στα καλά του και σύντομα θα παραιτηθεί ή θα τον αναγκάσουν σε παραίτηση!



-ΤΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ! 
-Πρόκειται σύντομα να επιδεινωθεί η κατάστασή του!

Ο εκπρόσωπος Ronny Jackson, πρώην γιατρός του Λευκού Οίκου, προβλέπει ότι ο Biden θα αναγκαστεί να παραιτηθεί. O ίδιος δηλώνει τρομοκρατημένος από την εικόνα του Αμερικανού Προέδρου.

Θα έχουμε πτώσεις κυβερνήσεων σε ολόκληρο το κόσμο και ανακατατάξεις που για την ώρα δείχνουν αδιανόητες. O Ugur Sahin (εμβόλιο Pfizer) ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ PFIZER!

Παγκόσμιο ΣΟΚ από τον Ugur Sahin (εμβόλιο Pfizer) o οποίος παραδέχεται στη WSJ ότι το εμβόλιο δεν αντιμετωπίζει τη Delta και νίπτει τα χείρας του για τη 3η δόση! Να αποφασίσουν οι κυβερνήσεις και οι πολίτες!

Σεβόμενοι την αλήθεια όλους αυτούς τους μήνες το Κουρδιστό Πορτοκάλι πρωταγωνιστεί στη καταγραφή της σωστής διάστασης των γεγονότων μέσα σε έναν ωκεανό προπαγάνδας από κάθε είδους συμφέροντα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ από τον Giannis Spyrou 25/07/2

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ 
ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ! ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ; ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ (ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ) ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ! 

Αποκωδικοποίηση της Ατζέντας 2030

Ατζέντα 2030 – Τα Πρωτόκολλα της Νέας Τάξης Πραγμάτων

Η ατζέντα 2030 του ΟΗΕ, είναι ένα σχέδιο για την παγκόσμια υποδούλωση της ανθρωπότητας κάτω από την μπότα των Εταιρικών Επικυρίαρχων. Τα 193 κράτη μέλη του ΟΗΕ κατέληξαν σε συμφωνία για τη νέα ατζέντα της ανάπτυξης για τα επόμενα 15 έτη. Στη συμφωνία γίνεται λόγος για την εξάλειψη της φτώχειας και της πείνας, την κατοχύρωση της ισότητας των φύλων, τη βελτίωση των προδιαγραφών επιβίωσης και της άμεσης

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters