Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

EKTAKTO> Γιατρός του Λευκού Οίκου προειδοποιεί ότι ο Biden δεν στέκει στα καλά του και σύντομα θα παραιτηθεί ή θα τον αναγκάσουν σε παραίτηση!



-ΤΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ! 
-Πρόκειται σύντομα να επιδεινωθεί η κατάστασή του!

Ο εκπρόσωπος Ronny Jackson, πρώην γιατρός του Λευκού Οίκου, προβλέπει ότι ο Biden θα αναγκαστεί να παραιτηθεί. O ίδιος δηλώνει τρομοκρατημένος από την εικόνα του Αμερικανού Προέδρου.

-Ο Biden χρειάζεται μια “γνωστική εξέταση” τα αποτελέσματα της οποίας πρέπει να δημοσιοποιηθούν. Αμφιβάλλω εάν ο επικεφαλής του Λευκού Οίκου έχει τη γνωστική ικανότητα με την πλήρη έννοια του όρου. Για την ακρίβεια>

-Τα έχει χάσει εντελώς!

Ο Ronny Jackson έγραψε στο Twitter το Σάββατο, μαζί με ένα βίντεο κλιπ στο οποίο ο Biden απαντά στην ερώτηση ενός δημοσιογράφου σχετικά με την αντιμετώπιση της Αστυνομίας από τους Δημοκρατικούς ισχυριζόμενος ότι οι Ρεπουμπλικάνοι τον κατηγορούν ότι “ρουφάει (πιπιλίζει) το αίμα από παιδιά”.

“Χρειάζεται μια γνωστική εξέταση ΤΩΡΑ!”

Σε μία πρόσφατη εμφάνισή στο CNN την Τετάρτη το βράδυ ο Biden χλευάστηκε ευρέως από τους συντηρητικούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επειδή έκανε ψευδείς ισχυρισμούς σχετικά με την αποτελεσματικότητα των εμβολίων COVID, προσπάθησε επίσης να βοηθήσει τα παιδιά “να μάθουν αν υπάρχει ένας άντρας στο φεγγάρι ή αν αυτοί οι εξωγήινοι είναι εδώ. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ μπέρδευε ανάμεσα στα επιχειρήματά του θεωρίες συνωμοσίας με αποτέλεσμα το κοινό να υποστεί σοκ από τη εμφάνισή του.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Βiden αναγκάστηκε να βασιστεί σε σημειώσεις για να απαντήσει στην ερώτηση ενός δημοσιογράφου σε ένα κατάστημα πίτας στο Μίσιγκαν.

“H κατάστασή του πλέον είναι ζήτημα εθνικής ασφάλειας σε αυτό το σημείο”, δήλωσε ο Jackson στο Fox News την Πέμπτη.

“Νομίζω ότι είτε πρόκειται να παραιτηθεί για ιατρικούς λόγους ή πρόκειται να τον πείσουν να παραιτηθεί από το αξίωμα σε κάποιο σημείο στο κοντινό μέλλον διαφορετικά θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν την 25η τροπολογία για να απαλλαγούν από αυτόν τον άντρα, ”

Τον περασμένο μήνα, ο Jackson, ο οποίος υπηρέτησε ως προσωπικός ιατρός τόσο του Προέδρου Ομπάμα όσο και του Προέδρου Τραμπ, με επιστολή του σε δώδεκα μέλη του Ρεπουμπλικανικού Σώματος καλούσε τον Biden να κάνει μια εξέταση γνωστικής λειτουργίας – όπως έκανε ο Τραμπ ενώ ήταν στο γραφείο – και να δημοσιοποιήσει τα αποτελέσματα.

“Ο αμερικανικός λαός… αξίζει πλήρη διαφάνεια σχετικά με τις ψυχικές ικανότητες του υψηλότερου εκλεγμένου ηγέτη τους”, έγραψε.

“Λέω ότι διαρκώς θα επιδεινώνεται η κατάστασή του. Και μαντέψτε τι; Βλέπουμε αυτό να συμβαίνει ακριβώς μπροστά στα μάτια μας τώρα.”

 


https://kourdistoportocali.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters