Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ…….ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ ROTHSCHILDS


Η νεοφιλελεύθερη λεηλασία και η αποκτήνωση της ανθρωπότητας
Γράφει ο Vigilant Citizen
Ο κόσμος είναι πιο επικίνδυνο μέρος το 2016 από ό,τι την εποχή του Ψυχρού Πολέμου. Η δυτική δημοκρατία έχει καταντήσει κυνική εστία εξαπάτησης και εκμετάλλευσης προς όφελος των υπερπλούσιων και των προνομιούχων. Ηγέτες που φαίνεται ότι είναι δημοκρατικά εκλεγμένοι, πολιτεύονται και συμπεριφέρονται σαν απόλυτοι δικτάτορες.

Γιατί αυξάνονται (συνεχώς) οι λογαριασμοί του ηλεκτρικού ρεύματος.

Τι θα λέγατε, αν  στο γνωστό εισιτήριο των 1,40 ευρώ για τα  μέσα μαζικής μεταφοράς  ξαφνικά εμφανιζόταν η εξής ανάλυση:

Κόστος μεταφοράς: 0,70
Κόστος οχημάτων: 0,10
Κόστος αμαξοστασίου:  0,20
Κόστος συντήρησης:  0,25
Λοιπά τέλη:  0,15

Πιθανότατα να μην σας απασχολούσε καθόλου, αν το εισιτήριο παρέμενε στην ίδια τιμή.  Αλλά ακόμη και αν σας απασχολούσε,  το πιθανότερο είναι να μαθαίνατε ότι  βάσει Οδηγίας της Ε.Ε., επιβάλλεται για λόγους διαφάνειας  η   ακριβής ανάλυση των χρεώσεων της αξίας του εισιτηρίου σας.

Η μεγάλη απάτη των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας

Δημοσιεύουμε το παρακάτω άρθρο για δύο λόγους: Πρώτον γιατί δείχνει ότι αντιδράσεις κατά των ΑΠΕ  για το κόστος που προκαλούν στους καταναλωτές δεν υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα (μάλιστα στη χώρα μας εμφανίστηκαν και με μεγάλη καθυστέρηση) και δεύτερον γιατί εξηγεί με πολύ κατανοητό τρόπο τους λόγους που η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ είναι οικονομικά ασύμφορη. Επισημαίνουμε ότι οι αναφορές του άρθρου στην πυρηνική ενέργεια αφορούν  τη Γαλλία  και  συνεπώς, αν θέλουμε να κάνουμε αναγωγή στην ελληνική πραγματικότητα,  θα πρέπει να λάβουμε υπ' όψη μας ότι το αντίστοιχο φθηνό καύσιμο για εμάς είναι ο εγχώριος λιγνίτης.

Αφρικάνικη σκόνη - Το νέο όπλο μαζικής καταστροφής

Όταν οι συστημικοί και τα  ΜΜΕ τους φτάνουν στο σημείο να δημοσιοποιούν την "είδηση", τότε η είδηση είναι παλιά νέα...
 Κλείνοντας, για να μαθαίνετε αγαπητοί κύριοι της επιστημονικής κοινότητας και καλά μου μηντιοπαπαγαλάκια, όλος ο καυγάς γίνεται για το πάπλωμα. Όχι ποιος θα το πάρει, αλλά πόσοι δεν θα το χρειάζονται αφού θα έχουν εγκαταλείψει τούτον τον μάταιο κόσμο προς εκπλήρωση του σχεδίου που λέγεται μείωση πληθυσμού. Αυτός είναι ο επίλογος, αλλά και η εισαγωγή, αλλά και το θέμα μας ολόκληρο.

Το Εκπληκτικό Νησί στη Μέση του Ωκεανού που Ίδρυσε ο Οδυσσέας;

 
Γράφει ο Σπύρος Μακρής Το Εκπληκτικό Νησί στη Μέση του Ωκεανού που Ίδρυσε ο Οδυσσέας;
Το Nan Madol είναι μια αρχαία και απομακρυσμένη πόλη, όχι μόνο για εμάς τους απλούς καθημερινούς ανθρώπους, αλλά είναι μακριά και από την δράση των αρχαιολόγων. Ευτυχώς, η νέα τεχνολογία έχει δώσει στους μελετητές μία άνευ προηγουμένου πρόσβαση στην περιοχή που προσδιορίζεται ότι ήταν κάποτε η έδρα της δυναστείας Saudeleur (1100 έως 1600 μ.Χ).

Ναός Αγ. Νικολάου των Υπερπόντιων Ελλήνων … Σε ανάμνηση του Αργοναύτη Ιάσονα


 
Η εκκλησία του Αγ.Νικολάου του Ιασωνείου ακρωτηρίου. Ο Υπερπόντιος Ελληνισμός το έκτισε προς μνήμη του Αργοναύτη Ιάσονα.
Τι ήταν οι Συμπληγάδες Πέτρες που τρόμαζαν τους ναυτικούς και κατάφεραν να περάσουν οι Αργοναύτες. Το ακρωτήρι πήρε το όνομα του μυθικού Ιάσονα και οι Πόντιοι ανήγειραν τον επιβλητικό Άγιο Νικόλαο
Συμπληγάδες: Ένα από τα εμπόδια που συνάντησε ο μυθικός Ιάσωνας και οι Αργοναύτες στην εκστρατεία τους στον Εύξεινο Πόντο ήταν οι Συμπληγάδες Πέτρες. Τις συνάντησαν στην προσπάθειά τους να φέρουν το Χρυσόμαλλο Δέρας από την Κολχίδα.

Που ΔΙΕΦΥΓΑΝ οι ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΟΙ και ΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ


 

Το όνομα Υπερβορεία είναι ελληνικής προέλευσης και σημαίνει «πέρα από το Βορρά», ενδεχομένως τον Βόρειο Πόλο. 
Σε αυτό το υπέροχο βασίλειο της αιώνιας άνοιξης, ο ήλιος έλαμπε 24 ώρες της ημέρας, αλλά ήταν πρακτικά αδύνατο να φτάσει κανείς μέχρι εκεί, γιατί η περιοχή προστατευόταν από τεράστια γυαλιστερά-λαμπερά τείχη…

Πώς η Deutsche Bank χρηματοδότησε την γενοκτονία των Ποντίων


Πώς η Deutsche Bank χρηματοδότησε την γενοκτονία των Ποντίων. Σπάνια ντοκουμέντα από τα «άδυτα» της γερμανικής πολιτικής των αρχών του 20ου αιώνα, που κατέληξε στην εθνική τραγωδία!

Γράφει ο Σταύρος Παπαντωνίου, Παραπολιτικά

Σπάνια παρασκήνια από την εποχή της γενοκτονίας των Ποντίων και ό,τι προηγήθηκε ιστορικά φέρνουν σήμερα στο φως τα "Παραπολιτικά".

Συγκλονιστικό video! Τελειώνουν την ανθρωπότητα – Δεν θα υπάρχει διαφυγή εάν εγκατασταθεί το 5G δίκτυο



Παρακολουθήστε την συγκλονιστική αποκάλυψη τι θα συμβεί στην ανθρωπότητα με την εγκατάσταση του δικτύου 5G.

Το video αναρτήθηκε από το ιστολόγιο Χειραγώγηση Του Νου by the media

Mισο… γραναζι αναστατωνει την ιστορια και επιστημη! (Το αλμα που ετοιμαστηκε να κανει ο ελληνικος κοσμος πριν 2000 χρονια)

Πριν από λίγο καιρό όταν ολοκληρώθηκε ένας νέος κύκλος μελετών για το περίφημο Υπολογιστή των Αντικυθήρων, η επιστημονική κοινότητα ανακοίνωσε ότι αισθάνεται έκπληκτη με την ακρίβεια της κατασκευής και τις λειτουργίες του εν λόγω μηχανισμού. Ωστόσο φαίνεται ότι ξεκινά ένας νέος κύκλος εκπλήξεων σχετικά με το πραγματικό επίπεδο της προχριστιανικής τεχνολογίας…
Η αφορμή που τον πυροδότησε ήταν η ανακάλυψη ενός τεμαχίου γραναζιού του 3ου π.Χ. αιώνα,πριν τρία χρόνια στην πόλη Ολβία,της Σικελίας.

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ-Φαρμακευτική εταιρεία παραδέχεται την εσκεμμένη εξάπλωση του καρκίνου μέσω ΕΜΒΟΛΙΩΝ !

 
Ναι, ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί μέσω ιών του καρκίνου και προτού να πείτε ότι είναι λάθος διαβάστε εδώ…Αυτή η εκπληκτική λογοκριμένη συνέντευξη διενεργήθηκε από τον ιατρικό ιστορικό Edward Shorterγια την δημόσια τηλεόραση WGBH (Βοστώνη) και Blackwell Science κόπηκε από την The Health Century λόγω της τεράστιας ευθύνη της 
-η παραδοχή ότι τα εμβόλια της φαρμακευτικής εταιρείας Merck έχει παραδοσιακά ενχύσει ιούς του καρκίνου (SV40 και άλλους) σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Οι Έλληνες του Σείριου και πως «έκλεισε» η Στύγα-Πύλη

1 Στο πλανητικό σύστημα του Σείριου, ζούν οι Έλληνες θεοί που κάποτε ήρθαν στην Γή…

Ο ερχομός τους σηματοδότησε τον πλανήτη μας με τις αρχές του πολιτισμού και τις βάσεις για την εξέλιξη των ανθρώπων.

Όμως η ταξιδιωτική πύλη που δημιούργησαν , η Στύγα, στάθηκε μοιραία από την χρήση της από τους Άτλαντες.

Και όμως συμβαίνει: Δίνουν στους... «μετανάστες» ολόκληρες πόλεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Και όμως συμβαίνει: Δίνουν στους... «μετανάστες» ολόκληρες πόλεις (ΒΙΝΤΕΟ) 
του Κίμωνα Χαραλάμπους
Στην σικελική πόλη Σουτέρα, της οποίας το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού αποτελείται από ηλικιωμένους και έχει αρχίσει να ερημώνει, τοποθετούν «μετανάστες», οι οποίοι θα αποτελούν εφεξής των βασικό πληθυσμό της περιοχής.
Οι πληθυσμοί σε Ιταλία, όπως και σε Ελλάδα, γερνούν καθώς οι νέοι φεύγουν και οι γεννήσεις μειώνονται, με τους κυβερνώντες να φροντίζουν να αναπληρώσουν τους ντόπιους με ξένους, όπου αυτό είναι εφικτό.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ «ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ…»

τα μυστικα των μυστικων
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΕΡΒΕΝΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 28-2-2015

-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Καλησπέρα Συνέλληνες! Τιμή μου που είμαι μαζί σας στην Πελοπόννησο. Η Πελοπόννησος είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος από τα πολύ αρχαία χρόνια. Ουσιαστικά είναι ένα νησί και μόνο ο ισθμός την ενώνει. Κάποια στιγμή την ένωσαν δηλαδή με τον ισθμό, αλλά είναι ένα μεγάλο νησί.

Αξιόλογοι συνεργάτες έχουν αναλύσει και υπάρχουν χιλιάδες στοιχεία για την πραγματική ιστορία και αλήθεια σε όλα αυτά.

«ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ» – ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΑ


tourkia2

ΟΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ.
Την ώρα που η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συνεχίζει την δειλή πολιτική των προκατόχων τους σχετικά με τα ελληνοτουρκικά, ένα ρωσικό σενάριο επιβεβαιώνει τον χειρότερο εφιάλτη που μπορεί να έχει κάποιος που δεν είναι πολεμοχαρής και επιζητά τον διάλογο.

Γύρισαν την μάχη 100 χρόνια πίσω οι Ρώσοι: Εσβησαν το σήμα GPS για να αποφύγουν επίθεση με Tomahawk

Εσβησαν τα φώτα -κυριολεκτικά- στους Αμερικανούς οι Ρώσοι σε μια ύστατη προσπάθεια ανακοπής επιθέσεων με πυραύλους κρουζ Tomahawk κάτι που δείχνει όμως πόσο κοντά είμαστε σε ένα…μπαμ. Χτες οι Ρώσοι διέρρευσαν φωτογραφία από το πανίσχυρο σύστημα ECM/ESM Richag-AV στην Συρία, σήμερα τόσο οι Αρχές Πολιτικής Αεροπορίας της Κύπρου, όσο και της Τουρκίας έχουν εκδώσει έκτακτες ειδοποιήσεις για την αεροναυτιλία – Notam.

21-03-2018 ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ;;; Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ . ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. (Ε.ΣΥ).


Άνοιξε η Γη Κάτω από τα Πόδια τους και Ανακάλυψαν Δίκτυο Σηράγγων Χιλιετιών;!

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Έκπληκτοι έμειναν οι κάτοικοι του Thanet στο Κεντ του Ηνωμένου Βασιλείου, όταν άνοιξε η γη στο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων σε μεγάλο κατάστημα ένδυσης και υποδημάτων.

Ένα μυστηριώδες δίκτυο υπόγειων σπηλαίων βρέθηκε κάτω από το υποκατάστημα Primark, του γίγαντα του ιματισμού στο Kent που άνοιξε μετά από αρκετούς μήνες έκτακτων επισκευών.

ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ: ΑΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ (Βίντεο)


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ο μυστικός κόσμος των γυναικών μασόνων- BBC News

ΒΙΝΤΕΟ: οι «σκοτεινές μασονικές στοές»
Αυτό το βίντεο εξετάζει όλα τα πρόσφατα πρωτοσέλιδα «Going Dark» και «Goes Dark» τα οποία παρακολουθούμε πρόσφατα στα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης και δείχνει τις μαύρες μασονικές στοές.

Το Ισχυρότερο Όπλο του Πλανήτη Βρίσκεται στην Ελλάδα!

Το Ισχυρότερο Όπλο του Πλανήτη Βρίσκεται στην Ελλάδα!

Το κατασκεύασαν Έλληνες και ξένοι επιστήμονες

Επιστήμονες στην Ελλάδα κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα λέιζερ ατόμων, που είναι επτά φορές πιο ισχυρό από ό,τι είχε επιτευχθεί μέχρι σήμερα. Παγκοσμίως, περίπου δέκα ερευνητικές ομάδες ασχολούνται με τα λέιζερ ατόμων και μία από αυτές βρίσκεται στην Κρήτη, με εντυπωσιακές μάλιστα επιδόσεις σε διεθνές επίπεδο.

Οι Βίκινγκς του 1020 μ.Χ. κάνουν αναφορά στην λέξη...ελληνικό ...Ελλάδα.

Ένας σκαλιστός βράχος των Βίκινγκς του 1020 μ.Χ. γραμμένος στο Ρουνικό αλφάβητο κάνει αναφορά στην λέξη Ελλάδα 

Ένα συναρπαστικό κείμενο των Viking από τις αρχές του δέκατου αιώνα μ.Χ. γραμμένο στο Ρουνικό αλφάβητο. Είναι ενδιαφέρον για διάφορους λόγους. Ο βασικός λόγος είναι ότι αναφέρεται ρητά στην Ελλάδα ως χώρα, με αυτό το όνομα, την εποχή εκείνη.

Η πλήρης επιγραφή της στήλης βρίσκεται στην αναφορά από την οποία λαμβάνεται από την  παραπάνω φωτογραφία .Αναφέρεται στο θάνατο τριών ατόμων (Ormer, Ormulv και Froger) για τα οποία η αναμνηστική αυτή πέτρα τέθηκε εδώ και σκαλίσθηκε στο Ρουνικό αλφάβητο από δύο άτομα με τα ονόματα Torgard και Sven.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ: ΕΤΣΙ ΔΑΓΚΩΣΑΝ 5 ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!

ΕΤΣΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΤΕ, ΕΘΝΙΚΗ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, EUROBANK & ATTICA, ΕΝΕΧΥΡΙΑΖΟΝΤΑΣ 5 ΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ - ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ - ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΩΣ ΤΟ 2020, ΜΕ ΤΡΙΤΟΦΕΙΛΕΤΗ - ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ - ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters