Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Άνοιξε η Γη Κάτω από τα Πόδια τους και Ανακάλυψαν Δίκτυο Σηράγγων Χιλιετιών;!

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Έκπληκτοι έμειναν οι κάτοικοι του Thanet στο Κεντ του Ηνωμένου Βασιλείου, όταν άνοιξε η γη στο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων σε μεγάλο κατάστημα ένδυσης και υποδημάτων.

Ένα μυστηριώδες δίκτυο υπόγειων σπηλαίων βρέθηκε κάτω από το υποκατάστημα Primark, του γίγαντα του ιματισμού στο Kent που άνοιξε μετά από αρκετούς μήνες έκτακτων επισκευών.


Πολλοί στην περιοχή ψωνίζουν στο Primark – το οποίο άνοιξε για πρώτη φορά το 2011 – αλλά όπως είναι φυσικό κανείς δεν είχε ιδέα ότι κάτω από την συνολική έκταση που καταλαμβάνει το κατάστημα, μαζί με τους εξωτερικούς χώρους, υπήρχαν μυστικές σήραγγες που παρέμεναν ανέγγιχτες και καλά κρυμμένες.

Μόλις λίγα μέτρα πιο κάτω από τις παπούτσια του Primark και τα είδη ένδυσης, βρίσκεται ένα δίκτυο από παλιές σήραγγες πολέμου, αναφέρει η KentLive και μας μεταφέρει η mirror.co.uk.

Πιστεύεται ότι η καθίζηση προ μηνών το 2017, θα μπορούσε να σχετίζεται με αυτές τις παλιές σήραγγες που φημολογείται ότι είχε διανοίξει ο στρατός και οι οποίες θεωρούνται ότι χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των δύο παγκόσμιων πολέμων για ασκήσεις κατάρτισης.

Οι σήραγγες ανακαλύφθηκαν για πρώτη φορά από τους ιδιοκτήτες του Westwood Cross το 2015, τυχαία, μετά από ένα παρόμοιο περιστατικό.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από την τοπική ομάδα ιστορίας Thanet Hidden History, οι οποίες αποκαλύπτουν την έκταση των υπόγειων σπηλαίων λίγο πιο κάτω από τα πόδια των αγοραστών.

Όμως, οι απόψεις για το θέμα των υπόγειων σηράγγων αρχίζουν και διίστανται καθώς υπάρχουν πλευρές που υποστηρίζουν ότι χρονολογούνται από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ άλλοι το αμφισβητούν και ισχυρίζονται ότι δημιουργήθηκαν μετά από αυτόν σε μία προετοιμασία για μια επόμενη σύγκρουση. Αλλά υπάρχει και μία τρίτη άποψη, όπως θα δούμε στην συνέχεια.

Το 2015 υποβλήθηκε στο Υπουργείο Άμυνας από την Ravenside Investments Ltd – θυγατρική της Land Securities, η οποία κατέχει το Westwood Cross – ένα αίτημα βάσει της Ελευθερίας Ενημέρωσης, προκειμένου να εντοπίσει τα αρχεία των σηράγγων.

Ένας εκπρόσωπος ζήτησε λεπτομερείς χάρτες του υπόγειου δικτύου και έγραψε στο Υπουργείο Άμυνας: «Πρόσφατα ανακάλυψαμε σήραγγες κάτω από την ιδιοκτησία μας και έχουμε λόγους να πιστεύουμε ότι αυτές δημιουργήθηκαν από το στρατό κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκόσμιου Πολέμου ως άσκηση κατάρτισης».

Εντούτοις, το Υπουργείο Άμυνας απάντησε ότι δεν είχε «πληροφορίες» και ότι η πραγματική κλίμακα του υπόγειου λαβυρίνθου παραμένει άγνωστη.

Σύμφωνα με τη σελίδα του Thanet Hidden History στο Facebook, το καταφύγιο αεροπορικής επιδρομής που κρύβεται κάτω από το εμπορικό κέντρο σφραγίστηκε πριν από μερικά χρόνια για να αποφευχθεί περαιτέρω ζημιά.

Οι σήραγγες από εποχή του πολέμου δεν είναι κάτι σπάνιο στο Thanet. Στην πραγματικότητα, ένα μαζικό δίκτυο σηράγγων και καταφύγια αεροπορικής επιδρομής «τρέχουν» κάτω από το νησί.

Μεταξύ αυτών των υπόγειων δομών περιλαμβάνονται οι Σήραγγες Ramsgate, όπου σε ένα σημείο εκατοντάδες ντόπιοι ζούσαν υπόγεια σε μια γειτονιά εντελώς κάτω από το έδαφος.

Και ακόμα πιο μακριά, στο Dover, ανακαλύφθηκαν περισσότερες σήραγγες μέσα στα White Cliffs.



Μία ακόμα άποψη που διαφωνεί με τις προηγούμενες είναι ότι στην πραγματικότητα δεν έχουν να κάνουν με σήραγγες από τον πόλεμο, αλλά με αρχαίες στοές αιώνων -ίσως και χιλιετηρίδων – από άγνωστους αρχαίους κατασκευαστές. Αυτός είναι και ο λόγος που το Υπουργείο Άμυνας δεν έχει ή δεν δίνει περισσότερες πληροφορίες. Αυτές οι σήραγγες που είχαν εντοπιστεί από τους ντόπιους πολύ πριν τον Α’ΠΠ, αξιοποιήθηκαν και είναι πιθανόν να διευρύνθηκαν ή να επεκτάθηκαν προς κάποιες κατευθύνσεις προκειμένου να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του στρατού για τον πόλεμο ή για παρόμοιους σκοπούς.

Δεν είναι και λίγοι εκείνοι που συνδέουν τις συγκεκριμένες σήραγγες με τα 12.000 ετών δαιδαλώδη τούνελ από Σκωτία ως Τουρκία
https://players.brightcove.net/4221396001/r1mPWQ7cg_default/index.html. Άραγε, ποιά μπορεί να είναι η αλήθεια;




diadrastika.com

https://ellasellas.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters