Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ: ΕΤΣΙ ΔΑΓΚΩΣΑΝ 5 ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!

ΕΤΣΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΤΕ, ΕΘΝΙΚΗ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, EUROBANK & ATTICA, ΕΝΕΧΥΡΙΑΖΟΝΤΑΣ 5 ΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ - ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ - ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΩΣ ΤΟ 2020, ΜΕ ΤΡΙΤΟΦΕΙΛΕΤΗ - ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ - ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!

Πρόκειται για την ιδιοφυέστερη τραπεζική απάτη όλων των εποχών. Δεν υπάρχει παρόμοιο προηγούμενο, πουθενά στον πλανήτη !!!

Η αρμόδια επιτροπή οικονομικών υποθέσεων των κομμάτων της βουλής έδωσε στην δημοσιότητα όλα τα οικονομικά στοιχεία των κοινοβουλευτικών κομμάτων όπου αποκαλύπτεται το μέγεθος της πολιτικής και τραπεζικής απάτης όλων αυτών που εκπροσωπούν τον Ελληνικό λαό και υποτίθεται θέλουν να τον σώσουν..Είναι απίστευτα αυτά που βλέπουμε να αποκαλύπτονται σχετικά με τα δάνεια που έχουν συνάψει τα κόμματα και, στη συγκεκριμένη περίπτωση, η Νέα Δημοκρατία.


Μόνο τυχαία δεν ήταν η πολιτική απόφαση της κυβέρνησης Σαμαρά να κλείσει σε μια νύχτα την Αγροτική Τράπεζα και στην ουσία να την χαρίσει στον κύριο Σάλλα και στην Τράπεζα Πειραιώς.

To εν λόγω πολιτικό κόμμα είχε συνάψει δανειακή σύμβαση ύψους 10,5 δις ευρώ το 2000 ή 30,8 εκατομμυρίων ευρώ με την ΑΤΕ, με εκχώρηση των κρατικών χρηματοδοτήσεων του προϋπολογισμού. Και το απίστευτο είναι πως έχει υπογράψει ακόμη 31 (!!!) τροποποιητικές συμβάσεις με την εν λόγω τράπεζα μέχρι και το 2011, όταν το ύψος της οφειλής είχε ήδη φτάσει στο ποσό των 107.000.000 ευρώ.

Εκείνο όμως που έχει πολύ μεγάλη σημασία είναι το γεγονός πως, το 2011, στην τελευταία τροποποιητική σύμβαση που είχε υπογράψει η ΝΔ με την ΑΤΕ, προβλέπονταν ΡΗΤΑ η απαγόρευση εκχώρησης των κρατικών χρηματοδοτήσεων σε άλλη τράπεζα μέχρι την ολοσχερή αποπληρωμή του εν λόγω δανείου, που όπως προέβλεπε η εν λόγω δανειακή σύμβαση θα διαρκούσε μέχρι το 2020.
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ όμως, όχι μόνο παραβίασε την εν λόγω απαίτηση της τράπεζας, που προβλέπονταν μέσα στους όρους, με την επισήμανση μάλιστα ότι αυτό θα ήταν αιτία καταγγελίας της σύμβασης, αλλά  εκχώρησε την ίδια κρατική χρηματοδότηση, μέσα σε δύο χρόνια, σε άλλες 4 τράπεζες, με τον ίδιο σκοπό, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί. Και ποιο συγκεκριμένα, στην Πειραιώς με ημερομηνία 17/02/2010, στην  Εθνική 20/12/2010, στην Αττικής 02/11/2011 και στην  EUROBANK 19/11/2010.

Αν αυτό δεν είναι ορισμός της πολιτικής και τραπεζικής απάτης τότε ποιο μπορεί να είναι ;;; 31 τροποποιητικές συμβάσεις με την ΑΤΕ και την ίδια ώρα εκχωρούσε τις ίδιες κρατικές χρηματοδοτήσεις μέχρι το 2020 και σε άλλες 4 τράπεζες !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ




























































































































Η ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΕ, ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ.





ΔΕΙΤΕ ΤΟ :














ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΕ, ΟΠΟΥ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ :













ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΧΕ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ  ΕΚΧΩΡΗΣΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΕ 4 ΑΛΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΤΕ, ΠΗΡΕ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΙΣ 17/2/2010. 





ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΤΡΙΤΟΦΕΙΛΕΤΗΣ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ..









ME TIΣ ΙΔΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ  ΠΗΡΑΝ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΝ 20/12/2010 !!!




ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ΤΗΝ 20/1/2011 !!!




ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 2/11/2011, ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ !!!






ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ, ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ;;; 


ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.


ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ !!!


https://www.kinima-ypervasi.gr/2018/03/5_39.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters