Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Ενεργειακό ισοζύγιο: Μετάβαση από το 2021 στο 2022

Alessia Garoni: Αγαπητοί μου,

Πολλοί από εσάς θα βιώνετε κάποια δυσάρεστα και πραγματικά σωματικά συμπτώματα αυτή τη στιγμή.  Η εμπειρία του εσωτερικού σώματος και του εξωτερικού κόσμου αποτελεί πρόκληση αυτή τη στιγμή.  

Από τρισδιάστατη άποψη, μια βαριά επιρροή επηρεάζει πολλούς από εμάς.  Γύρω σας ξεδιπλώνεται η ατζέντα και οι κοιμώμενοι συνεχίζουν να σας ακολουθούν προκαλώντας χάος σε πολλές οικογένειες, σχέσεις και ζωές.

Τα σημαντικότερα αποσπάσματα από την ομιλία του Προέδρου PUTIN, Αρχιστράτηγου των Ενόπλων Δυνάμεων της αποκατεστημένης ΕΣΣΔ:

"Αγαπητοί πολίτες της Ρωσίας και των δημοκρατιών της Ένωσης της ΕΣΣΔ!

Σήμερα, την παραμονή του νέου έτους 2022, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι η πολυαναμενόμενη ημέρα προς την οποία οδεύαμε όλα αυτά τα χρόνια έφτασε...

Από τώρα και στο εξής, όλες οι δομές της Ρωσίας και των Δημοκρατιών της Ένωσης της ΕΣΣΔ θα βρίσκονται υπό στρατιωτικό νόμο. 

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters