Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Τα σημαντικότερα αποσπάσματα από την ομιλία του Προέδρου PUTIN, Αρχιστράτηγου των Ενόπλων Δυνάμεων της αποκατεστημένης ΕΣΣΔ:

"Αγαπητοί πολίτες της Ρωσίας και των δημοκρατιών της Ένωσης της ΕΣΣΔ!

Σήμερα, την παραμονή του νέου έτους 2022, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι η πολυαναμενόμενη ημέρα προς την οποία οδεύαμε όλα αυτά τα χρόνια έφτασε...

Από τώρα και στο εξής, όλες οι δομές της Ρωσίας και των Δημοκρατιών της Ένωσης της ΕΣΣΔ θα βρίσκονται υπό στρατιωτικό νόμο. 

Διατάζω όλες τις εξουσιαστικές δομές της Ρωσίας και των δημοκρατιών της Ένωσης να υιοθετήσουν στρατιωτικό νόμο και να διατηρήσουν την τάξη, να μην επιτρέψουν τη βία κατά του άμαχου πληθυσμού.

Η σημερινή σύνθεση των διοικητικών οργάνων όλων των δημοκρατιών της Ένωσης θα ασκεί προσωρινά τα επίσημα καθήκοντά της μέχρι τις εκλογές του 2022. 

Οι δραστηριότητες όλων των κυβερνητικών οργάνων είναι σύμφωνες με τον Βασικό Νόμο (Σύνταγμα) της ΕΣΣΔ του 1936, πριν από τις εκλογές και το δημοψήφισμα για την υιοθέτηση ενός νέου κυρίαρχου (συνταγματικού) νόμου σύμφωνα με το ενωσιακό δημοψήφισμα της 17ης Μαρτίου 1991.

Όλες οι κυβερνητικές υπηρεσίες παρέχουν επίσης τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στους κατοίκους. 

Προστατέψτε όλα τα παντοπωλεία, τα παιδιά και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, τις ιατρικές εγκαταστάσεις, τα μέσα ενημέρωσης και τα κυβερνητικά γραφεία.


Σήμερα υπέγραψα όλα τα απαραίτητα έγγραφα για όλους τους κλάδους της κυβέρνησης, το σαμποτάζ ή η μη συμμόρφωση με αυτές τις απαιτήσεις θα θεωρηθεί προδοσία.


Όλα τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια του πολέμου θα εκδικάζονται από το στρατιωτικό δικαστήριο.

Η Rospotrebnadzor και η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία για την Εκτέλεση της Δικαιοσύνης θα παύσουν τις δραστηριότητές τους από τις 27.12.2021. 

Η Ρωσία και οι Δημοκρατίες της Ένωσης κινούνται προς την πορεία της σοσιαλιστικής ανάπτυξης.

Όλοι όσοι διέπραξαν εγκλήματα κατά του λαού τους μετά το 1991 θα διωχθούν ποινικά. Δεν θα υπάρξει κυνήγι μαγισσών, αλλά οι ένοχοι θα τιμωρηθούν αναλόγως.

Όλα τα σημαντικά μέσα παραγωγής, η γη, το νερό, ο αέρας, το έδαφος, οι φυσικοί πόροι, οι ενεργειακοί πόροι, ο χρυσός και τα περιουσιακά στοιχεία σε συνάλλαγμα θα επιστραφούν στην εθνική κρατική ιδιοκτησία της αποκαταστημένης Σοβιετικής Ένωσης.

Όλοι οι λογαριασμοί ενέργειας, οι πληρωμές για την εκπαίδευση και οι ιατρικές υπηρεσίες έχουν ακυρωθεί μέχρι τις δημοτικές εκλογές του 2022. 

Ακύρωση όλων των φορολογικών επιβαρύνσεων. 

Όλα τα κεφάλαια των πολιτών της Ρωσίας και της Δημοκρατίας της Ένωσης που έχουν κατατεθεί σε ξένες τράπεζες θα επιστραφούν στην Κρατική Τράπεζα της ΕΣΣΔ.

Η νέα κυβέρνηση αναλαμβάνει όλη την ευθύνη για την ειρηνική μετάβαση της Ρωσίας και των Δημοκρατιών της Ένωσης στην αποκατεστημένη κοινωνικά δίκαιη Σοβιετική Ένωση, στην οποία απαγορεύεται η εκμετάλλευση του ανθρώπου από τους ανθρώπους".


Translated with www.DeepL.com/Translator

https://t.me/TheStormQ17/14787




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters