Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

''Βόμβα'' Από Think Tank: ''Έρχεται Το Τέλος Του Ευρώ'' - Δραματικοί Διάλογοι Στο Eurogroup: ''Σταματήστε Αυτό Το Τσίρκο Τώρα''

Όσα έγιναν τα τελευταία 24ωρα δείχνουν με έμμεσο τρόπο το τέλος της Ευρώπης. Αυτή την στιγμή έχουν δημιουργηθεί δύο μέτωπα. Από την μία Γερμανία, Ολλανδία και οι υπόλοιπες χώρες της Β. Ευρώπης και από την άλλη οι χώρες του Νότου.
Unicredit: ''Πρωτοφανή ύφεση -20% από -18,6% ''βλέπει'' για την Ελλάδα.

Όσα έγιναν τα τελευταία 24ωρα δείχνουν με έμμεσο τρόπο το τέλος της Ευρώπης. Αυτή την στιγμή έχουν δημιουργηθεί δύο μέτωπα. Από την μία Γερμανία, Ολλανδία και οι υπόλοιπες χώρες της Β. Ευρώπης και από την άλλη οι χώρες του Νότου.

Η κρίση που διανύουμε μπορεί να χαρακτηριστεί ως χειρότερη και από αυτή των μνημονίων. Το Βερολίνο εκβιάζει και απαιτεί νέο ''αίμα'' για να ''βοηθήσει''.

Τα εφιαλτικά απόρρητα σχέδια Octagon-FreeJack-Zodiac

Zougla Newsroom
Δεν πρόκειται για μία κινηματογραφική παραγωγή σε σκηνοθεσία του Κουέντιν Ταραντίνο ούτε για μία μεταφορά μίας απόρρητης επιχείρησης της CIA στη μεγάλη οθόνη υπό την καθοδήγηση του Μπεν Άφλεκ. Δεν πρόκειται καν για ένα μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας που προέκυψε μετά από μία υποθετική παγκόσμια επέλαση μίας θανατηφόρας ασθένειας μετά από καταστροφική πολεμική σύρραξη της Δυτικής Αυτοκρατορίας με την Ανατολική Υπερδύναμη. 

ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΑΕΤΟΥ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΧΟΠΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.

"Αυτή η περίοδος που περνάει η ανθρωπότητα, μπορεί να θεωρηθεί σαν πύλη ή σαν τρύπα. 
Η απόφαση να πέσεις στην τρύπα ή να περάσεις από την πύλη εξαρτάται από σένα. 
Αν κουραστείς από το πρόβλημα και καταναλώνεις ειδήσεις 24 ώρες την ημέρα, με χαμηλή ενέργεια, πάντα αγχωμένος, με απαισιοδοξία, θα πέσεις στην τρύπα. 
Αλλά αν εκμεταλλευτείς αυτή την ευκαιρία να κοιτάξεις, να ξανασκεφτείς τη ζωή και τον θάνατο, να φροντίσεις τον εαυτό σου και τους άλλους, θα περπατήσεις μέσα από την πύλη.

Το Βαθύ κράτος [Deep-State] αποτυγχάνει με επιταχυνόμενο ρυθμό. Οι πατριώτες είναι έτοιμοι να κάνουν την κίνησή τους, ολόκληρο το Βαθύ κράτος [Deep-State] καθεστος θα εκτεθεί, οι πατριώτες ειναι έτοιμοι η καταιγίδα έρχεται, αυτή είναι η αρχή.



Συμβαίνει ΤΩΡΑ!!! Μια πολύ χρήσιμη ανασκόπηση και ανάλυση του τι λαμβάνει χώρα τώρα και τι έχει προηγηθεί αυτού.

μετάφραση: Μάρη Λιώκη
Σχόλιο μτφρ. Μια πολύ χρήσιμη ανασκόπηση και ανάλυση του τι λαμβάνει χώρα τώρα και τι έχει προηγηθεί αυτού.

Για τους ανθρώπους που σκέφτονται πως το όλο θέμα του QAnon και των παγκόσμιων μαζικών συλλήψεων είναι μια πλήρης φάρσα, επιτρέψτε μου να εξηγήσω τη νομική αιτιολόγηση σε αυτό που σύντομα θα συμβεί.

Οι Σήραγγες της Μυστικής Έπαυλης του Playboy που οδηγούν σε Κατοικίες Διασήμων του ΧόλυγουντΟι Σήραγγες της Μυστικής Έπαυλης του Playboy που οδηγούν σε Κατοικίες Διασήμων του Χόλυγουντ


Μετάφραση: Μάρη Λιώκη     - σημ.μτφρ: Άρθρο από τις 31/3/2015

Η συντακτική ομάδα του Playboy, αποκάλυψε πρόσφατα πως ανακάλυψαν μία δέσμη σκονισμένων φωτογραφικών σχεδιαγραμμάτων, σχεδίων και φωτογραφιών μέσα σε ένα ημιτελές υπόγειο της Έπαυλης Playboy,
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters