Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Το ανέκδοτο της ημέρας: "Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν έτυχε κανονικής τελετής κηδείας" λένε οι αμερικάνοι... μήπως τον τύλιξαν και με την αμερ. σημαία;


http://www.viceland.com/wp/wp-content/uploads/2009/09/burial_at_sea1.jpgΟ Οσάμα Μπιν Λάντεν έτυχε κανονικής τελετής κηδείας, επί αμερικανικού αεροπλανοφόρου, προτού η σορός του ριφθεί στη θάλασσα.

Σύμφωνα με αξιωματούχο του αμερικανικού υπουργείου Αμύνης, ο Οσάμα Μπιν Λάντεν έτυχε κανονικής θρησκευτικής τελετής στη γέφυρα του αμερικανικού αεροπλανοφόρου Καρλ Βίνσον, κατά πλήρη σεβασμό των μουσουλμανικών παραδόσεων προτού η σορός του ριφθεί στην θάλασσα, ανοικτά της Θάλασσας του Ομάν.

"Οι προετοιμασίες για τη ταφή στη θάλασσα ξεκίνησαν στις 1.10 (08.10 ώρα Ελλάδος) και περαιώθηκαν στις 0.20. Τηρήθηκαν όλες οι διαδικασίες του ισλαμικού τελετουργικού ταφής".

«Η σορός του αποθανόντος πλύθηκε και κατόπιν τυλίχθηκε σε λευκό σάβανο. Η σορός τοποθετήθηκε σε σάκκο και ένας αξιωματικός ανάγνωσε τις προετοιμασμένες ευχές, οι οποίες μεταφράσθηκαν στα αραβικά από κάποιον αραβόφωνο. Μετά την ανάγνωση των ευχών, η σορός τοποθετήθηκε στην ειδική ράμπα, την οποία ανασηκώσαμε και το σώμα του νεκρού γλίστρησε στη θάλασσα", τόνισε ο ίδιος αξιωματούχος.

Όπως τόνισε η ίδια πηγή, η λύση να ταφεί στη θάλασσα ο Μπιν Λάντεν, επελέγη, λόγω της απροθυμίας που ενδέχεται να έδειχναν άλλες χώρες να δεχθούν τη σορό του.

Ως ανεκδοτολογική λεπτομέρεια χαρακτηρίζει την τύχη της σορού του Μπιν Λάντεν επικεφαλής αμερικανικής μουσουλμανικής οργάνωσης.
Το ζήτημα, τι τύχη επιφυλάχθηκε στη σορό του Οσάμα Μπιν Λάντεν, η οποία ερρίφθη στη θάλασσα, αποτελεί μία «ανεκδοτολογική λεπτομέρεια», τόνισε σήμερα επικεφαλής μίας από τις κυριότερες μουσουλμανικές οργανώσεις στις ΗΠΑ, αντιδρώντας στην πολεμική που ξεσήκωσαν άλλες ισλαμικές αρχές.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Ουάσιγκτον, ο Νιχάντ Αουάντ, διευθυντής του Συμβουλίου για τις Αμερικανο-Ισλαμικές Σχέσεις (CAIR) τόνισε πως «έχουν εγερθεί πολλά ερωτήματα εκ του γεγονότος της ρίψης της σορού του ηγέτη της Αλ Κάιντα στη θάλασσα».

«Είναι μία ανεκδοτολογική λεπτομέρεια. Το πιο σημαντικό είναι πως εξοντώθηκε αυτός ο τρομοκράτης», δήλωσε ο Αουάντ, καλώντας την αμερικανική κυβέρνηση να πολλαπλασιάσει τις προσπάθειες «για να τερματιστεί ο πόλεμος στο Αφγανιστάν και το Ιράκ». «Η δικαιοσύνη αποδόθηκε», πρόσθεσε.

«Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν ουδέποτε αντιπροσώπευσε την δική μας ισλαμική κοινότητα, ή τους Μουσουλμάνους. Εμείς συντασσόμαστε με τους συμπατριώτες μας υποδεχόμενοι με ικανοποίηση την εξόντωσή του ως μίας απειλής κατά της χώρας μας και του κόσμου ολόκληρου», δήλωσε ο Αουάντ.

«Εξόν ότι σκότωσε χιλιάδες Αμερικανούς στις 11 Σεπτεμβρίου, ο ίδιος και η Αλ Κάιντα έχουν σκοτώσει αμέτρητους αθώους μουσουλμάνους», τόνισε ο ίδιος.

Όπως δήλωσε σήμερα από το Κάιρο στέλεχος του Αλ Αζχάρ, του μεγαλύτερου σουνιτικού θρησκευτικού θεσμού, το Ισλάμ αντιτίθεται στην ταφή στη θάλασσα.
 

Έπεσε ελικόπτερο Απάτσι του ελληνικού στρατού στα Μέγαρα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ελικόπτερο απάτσι , του ελληνικού στρατού έπεσε σε μη κατοικημένη περιοχή κοντά στα Μέγαρα ( δίπλα από τον Βιολογικό Καθαρισμό Μεγάρων). Οι πιλότοι είναι ευτυχώς καλά στην υγεία τους.Στην περιοχή βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας και του στρατού, προκειμένου να περισυλλέξουν τους πιλότους , και να....
εξακριβώσουν τα αίτια του ατυχήματος.
Περιμένουμε ανακοίνωση από τον στρατό για το ατύχημα.

http://www.greek-radar.gr/

ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ!


Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ από την Πελοπόννησο, εκμυστηρεύεται σε φίλους και γνωστούς ότι η οικονομική κατάσταση της χώρας στο επόμενο δεκάμηνο θα επιδεινωθεί δραματικά, προειδοποιώντας για τα χειρότερα που έρχονται. «Δυο στις τρεις επιχειρήσεις θα κλείσουν και η ανεργία θα αυξηθεί αλματωδώς» λέει σε ιδιωτικές συζητήσεις του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ!
«Προετοιμαστείτε για τα χειρότερα και λάβετε τα μέτρα σας», συνεχίζει ο Κυβερνητικός βουλευτής!
Η πληροφορία που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση , αποκαλύπτει ότι δύο τινά μπορεί να ισχύουν:
Α) Το Μνημόνιο στο οποίο -υποτίθεται- μας έβαλε ο Γ. Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ για να βγάλει από το αδιέξοδο τη χώρα, επιτελεί έργο ολοκληρωτικής εξόντωσης της Ελλάδος και του λαού, κάτι το οποίο τελεί εν γώσει πολλών στελεχών της Κυβέρνησης, αλλά κρύβουν την αλήθεια από το λαό, κοινώς κάνουν την πάπια, υπακούοντας πειθήνια στις εντολές του ΔΝΤ και των στυγνών τοκογλύφων.
Β) Επικρατεί «ομερτά» ανάμεσα στα κυβερνητικά στελέχη τα οποία και με το φόβο να τους φάει η μαρμάγκα εάν τυχόν ανοίξουν το στόμα τους δημοσίως και πουν την ωμή αλήθεια, προτιμούν να σιωπούν, μιλώντας μόνον σε συγγενείς και φίλους, προειδοποιώντας τους για τα χειρότερα που επέρχονται.

Και όπως πάντα την πληρώνει ο λαός! Με πρωταγωνιστές σε βάρος του, τον Γ. Παπανδρέου, όσους, ψηφίζοντας το Μνημόνιο και ενώ γνωρίζουν ότι οδηγείται η χώρα στον Καιάδα, ενώ βλέπουν το απόλυτο χάος να πλησιάζει για τον τόπο και τον λαό, εντούτοις κάνουν την πάπια μόνο και μόνο χάριν της κομματικής νομιμοφροσύνης! 

Λέμε ΟΧΙ στα greeklish!

Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ GREEKLISH
Τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να εκδηλώνεται μία τάση να αντικατασταθεί το ελληνικό αλφάβητο από το λατινικό. Η τάση αυτή γίνεται φανερή κυρίως σε κείμενα παραγόμενα από ηλεκτρονικούς υπολογιστές - με χρήστες κρατικές υπηρεσίες ακόμη και Α.Ε.Ι. - σε κείμενα προβαλλόμενα από την.....
τηλεόραση αλλά και από σχετικές...
προτροπές ξένων ραδιοφωνικών σταθμών. Είναι χαρακτηριστικό ότι η προσπάθεια αυτή, η οποία θα καταφέρη καίριο πλήγμα κατά της ελληνικής σκέψης και όλων των πτυχών του ελληνικού πολιτισμού που εκφράζονται με γραπτά κείμενα, αλλά και των γένει ανθρωπιστικών σπουδών, έφτασε μέχρι ν' απασχολήση τον Τύπο και ν' αποτελέση αντικείμενο ερωτήσεων βουλευτών προς τον Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Η γλώσσα μας η αρχαιότατη αλλά πάντα σύγχρονη και ζώσα, αυτή η γλώσσα που εμπλούτισε όχι μόνο τη λατινική, αλλά και τις κυριώτερες ευρωπαϊκές γλώσσες, που έχει και οπτικά συνδεθή άρρηκτα με το αλφάβητό της, δεν είναι δυνατό να υποστή μείωση με την κατάργησή του από εμάς τους ίδιους. Είναι αδιανόητο να δεχθούμε ως Έλληνες την μεταμφίεση της γραφής μας με την κατάργηση πολλών γραμμάτων της, που δεν πέρασαν στο λατινικό αλφάβητο, και με την αντικατάστασή τους από άλλα υποτίθεται ηχητικώς παραπλήσια γράμματά του.
Όταν άλλοι λαοί, όπως π.χ. Γάλλοι και Ισπανοί μάχονται ως σήμερα να διατηρήσουν μέχρι τη τελευταία τους λεπτομέρεια τον τρόπο γραφής των κειμένων τους με το δικό τους αλφάβητο, εδώ, με την δικαιολογία της δήθεν διευκόλυνσής μας στην παγκόσμια επικοινωνία, επιχειρείται η αντικατάσταση του ελληνικού αλφαβήτου των 2.500 και πλέον χρόνων με το λατινικό. Ως λαός, που μέσα από το ίδιο αλφάβητο της γλώσσας του μετέδωσε τον πολιτισμό σε όλο των κόσμο, εμείς οι Έλληνες δεν είναι δυνατόν παρά να αρνούμεθα να εγκαταλείψουμε την ιστορική μας γραφή. Όχι μόνο γιατί αχρηστεύεται ένα από τα θεμελιακά στοιχεία του πολιτισμού μας, αποκόβοντάς μας από τις μέχρι σήμερα εκδηλώσεις του, αλλά και γιατί έτσι αγνοείται η σχέση αλφαβήτου και γλώσσας. Μιας γλώσσας, που ο τρόπος της γραπτής της απόδοσης έμεινε αναλλοίωτος επί ολόκληρες χιλιετίες ως σήμερα.
Θεωρούμε α ν ό σ ι α αλλά και α ν ό η τ η κάθε προσπάθεια να αντικατασταθή η ελληνική γραφή στο λίκνο της, εφ' όσον μάλιστα σε άλλες χώρες ανάλογες απόπειρες μεταβολής του τρόπου γραφής - σε μερικές περιπτώσεις πολύ δυσχερέστερης της ελληνικής - προσέκρουσαν στην καθολική και οργισμένη αντίδραση των λαών των χωρών αυτών. Όπως και επί Ενετών, όταν αυτοί στα μέρη που κυριαρχούσαν προσπάθησαν να αντικαταστήσουν στα ελληνικά κείμενα τους ελληνικούς χαρακτήρες με λατινικούς, έτσι και τώρα θα αντισταθούμε, καλώντας όλους τους συνέλληνες ν' αντιδράσουν για την πρόρριζα εξαφάνιση των ανίερων αυτών σχεδίων.

Οι υπογράφοντες:
1. Αθανασιάδης Τάσος
2. Αλεξόπουλος Καίσαρ
3. Αρτεμιάδης Νικόλαος
4. Βλάχος Άγγελος
5. Βοκοτόπουλος Παναγιώτης
6. Γεωργιάδης Απόστολος
7. Γρόλλιος Κωνσταντίνος
8. Δεσποτόπουλος Κωνσταντίνος
9. Δρακάτος Κωνσταντίνος
10. Ζηζιούλας Ιωάννης Μητροπολίτης Περγάμου
11. Ιακωβίδης Σπυρίδων
12. Καμπανέλλης Ιάκωβος
13. Καμπίτογλου Αλέξανδρος
14. Καμπύλης Αθανάσιος
15. Κονομής Νικόλαος
16. Κοντόπουλος Γεώργιος
17. Κουνάδης Αντώνιος
18. Λαΐου Αγγελική
19. Λιγομενίδης Πάνος
20. Μανούσος Μανούσακας
21. Ματσανιώτης Νικόλος
22. Μητσόπουλος Γεώργιος
23. Μουτσόπουλος Ευάγγελος
24. Μυλωνάς Παύλος
25. Νανόπουλος Δημήτριος
26. Παλλάντιος Μενέλαος
27. Παππάς Ιωάννης
28. Παρισάκης Γεώργιος
29. Πεσαμαζόγλου Ιωάννης
30. Πετράκος Βασίλειος
31. Ρούκουνας Εμμανουήλ
32. Σακελλαρίου Μιχαήλ
33. Σαράντη Γαλάτεια
34. Σκαλκέας Γρηγόριος
35. Στεφανής Κωνσταντίνος
36. Τέτσης Παναγιώτης
37. Τούντας Κωνσταντίνος
38. Τριχόπουλος Δημήτριος
39. Χατζηϊωάννου Θεμιστοκλής
40. Χρήστου Χρύσανθος

ΚΑΙ ΕΓΩ. απο κάτω...


http://epanastasi-gr.blogspot.com

Oμαδική Περιτομή στο Δροσερό διοργάνωσε το Προξενείο

Σε μια κίνηση προσέγγισης με τους κατοίκους του Δροσερού, το Τουρκινό Προξενείο διοργάνωσε το πρωί του Σαββάτου ομαδική περιτομή στο μειονοτικό συνοικισμό της Ξάνθης.Στην ομαδική περιτομή συμμετείχαν μερικές εκατοντάδες οικογένειες αθιγγάνων του Δροσερού που προσήλθαν στη θρησκευτική τελετή με τα αγόρια τους, διαφόρων ηλικιών από μερικών μηνών μέχρι 5 ετών.

Η θρησκευτική τελετή της περιτομής υπό κανονικές συνθήκες στοιχίζει στην οικογένεια περίπου 100 με 150 ευρώ, ενώ στην ομαδική περιτομή του Τουρκικού Προξενείου, οι οικογένειες προσήλθαν δωρεάν. Στην είσοδο του ειδικού χώρου που διαμορφώθηκε στην περιοχή κοντά στο Γυμναστήριο του Δροσερού, άνθρωποι του Προξενείου – που ήταν αρκετοί το Σάββατο- κατέγραφαν όσους προσήλθαν, σε συνεργασία με τοπικούς παράγοντες του συνοικισμού.

Ανάμικτες αντιδράσεις για την πρωτοβουλία.
Ο κόσμος στο Δροσερό υποδέχθηκε με ανάμικτα συναισθήματα την πρωτοβουλία αυτή, κάποιοι αδιαφόρησαν, μερικοί θορυβήθηκαν και αρκετοί συμμετείχαν. Από το χώρο πέρασαν κατά διαστήματα κάποιοι παράγοντες της μειονότητας ενώ απουσίασαν οι περισσότεροι από τους κατά καιρούς υποψήφιους των δημοτικών εκλογών, προερχόμενοι από το Δροσερό. Σύμφωνα με τους παριστάμενους, η προηγούμενη αντίστοιχη πρωτοβουλία στην περιοχή της Ξάνθης είχε γίνει πριν από 8 χρόνια από τον τότε ψευδομουφτή Μεχμέτ Αγγά ενώ σημαντικό ρόλο για την ανάληψη της νέας πρωτοβουλίας, φέρεται να είχε ο νυν ψευδομουφτής Αχμέτ Μετέ.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, για την τελετή ήρθαν από την Τουρκία εξειδικευμένοι νοσηλευτές ενώ τον κύριο όγκο των περιτομών έκανε ο τέως Νομαρχιακός Σύμβουλος Τουρκές Χατζημεμίς, φυσικοθεραπευτής στο επάγγελμα. Τέλος, μετά την ολοκλήρωση των περιτομών ακολούθησε η προσφορά πιλαφιού, όπως προβλέπεται από την περίσταση.
http://www.xanthipress.gr

Απίστευτο κράξιμο στον Παπανδρέου στο facebook , δείτε τι του λένε ...

Απίστευτο κράξιμο "τρώει" καθημερινά ο Πρωθυπουργός στη σελίδα του στο facebook . Από τους 42.000 "φίλους" που έχει οι 40.000 σίγουρα κάνανε "I Like" στη σελίδα μόνο και μόνο για να χουνε το δικαίωμα να σχολιάσουν (κράξουν) τις αναρτήσεις του Πρωθυπουργού . Παραθέτουμε μερικές φώτο από τη σελίδα του για να πάρετε μια ιδέα ... εάν θέλετε να.....

κάνετε αναζήτηση για να σχολιάσετε και εσείς τις Καθημερινές δημοσιεύσεις του πρωθυπουργού απλά βάλτε στην αναζήτηση του facebook ( George A. Papandreou ) .
Απολαύστε τις φώτο ...




http://www.peramatozoa.info/

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

του Όθωνα Ιακωβίδη


Η ημερίδα που πριν λίγες μέρες διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο των Αθηνών, με τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων της χώρας, ήταν σίγουρα μία όαση στην έρημο της πνιγηρής πραγματικότητας που ζούμε τον τελευταίο καιρό.
‘Ένα μέρος της πνευματικής ηγεσίας του τόπου, έδειξε ότι δεν κοιμάται, δεν συμβιβάζεται, δεν προδίδει τα ιδανικά του στην «κονόμα» και παραμένει αδούλωτο στον δυνάστη που, όχι απλώς έχει επιβάλει την κατοχή του, αλλά βαθαίνει όλο και......
περισσότερο το μαχαίρι, στο υπογάστριο του ναρκωμένου λαού, αποκαλύπτοντας το πραγματικό πρόσωπό του και την πραγματική ταυτότητά του.
Ο δυνάστης, όμως, αυτός, για να ολοκληρώσει την εργολαβία που έχει αναλάβει από τους υψηλούς εργοδότες του, είναι υποχρεωμένος να ασελγήσει επάνω στον κοιμισμένο λαό, οπότε και (ελπίζεται ότι) θα τον ξυπνήσει.
Πιστεύεται, λοιπόν, ότι κατ’ αυτή, την τελευταία και πιο οδυνηρή πράξη, ο κοιμισμένος (ακόμη) λαός, όχι μόνο θα ξυπνήσει, αλλά θα εξαγριωθεί, εκτός κι αν έχει αλλοτριωθεί τόσο, ώστε να ανεχθεί την «παρά φύσιν» ασέλγεια της κόρης και του γιού του, (γιατί περί αυτού πρόκειται) αρκεί αυτή να γίνει με αναισθητικό, με ευγένεια και πολιτισμένο τρόπο…. Χωρίς τσιρίδες και ζωώδη βογγητά….. στον καναπέ του σαλονιού…
Ελπίζοντας, λοιπόν, σ’ αυτό το ξύπνημα, αγωνιζόμαστε και περιμένουμε (εμείς που ξυπνήσαμε λίγο νωρίτερα) το πραγματικό αφεντικό της Δημοκρατίας, ο λαός, να πάρει τα πράγματα στα χέρια του και να αποκαταστήσει τη σαλεμένη τάξη του οίκου του.
Διατηρώντας την ελπίδα αυτή αλλά και συνεχίζοντας τον αγώνα που κάνουμε για να ξυπνήσουμε τον κόσμο από την πλαστή μακαριότητα και ανεκτικότητά του, θα πρέπει να παρατηρήσουμε ότι οι απόψεις των, πραγματικά γενναίων, αυτών επιστημόνων συμπολιτών μας, ήταν αποκαλυπτικές του ειδεχθούς εγκλήματος που συντελείται στη χώρα, αλλά επάνω στο θέμα της απαιτούμενης και αναγκαίας, πλέον, Συντακτικής μεταρρύθμισης, ήταν «μικρότερες» των περιστάσεων. Έμειναν κολλημένες στο περίγραμμα που έχει οριοθετήσει το ταμπού της καθεστώσας κομματοκρατίας. Κανενός η σκέψη δεν πέταξε έξω από το δοτό κάδρο μίας δημοκρατίας που εκφράζεται αποκλειστικά και μόνο μέσα από κόμματα. Κανένας τους δεν προβληματίστηκε και δεν αποτίμησε το τι έχουν προσφέρει τα κόμματα στη σύγχρονη Ελληνική κοινωνία, σε σχέση με το πόσο την έχουν βλάψει. Κανένας τους δεν τόλμησε να πεί την σκληρή (για τα κόμματα και το πολιτικό προσωπικό τους) πραγματικότητα, ότι αυτά γέννησαν, έθρεψαν και γιγάντωσαν τη νοοτροπία του «κυβερνισμού», αυτά δημιούργησαν το «βαθύ κράτος» της Ελλάδας, αυτά είναι η πηγή κάθε δυστυχίας της κοινωνίας μας και η μοναδική αιτία της πτώχευσης, με την εγκαθίδρυση ως υπέρτατο αξίωμα, της νοοτροπίας της κομματοκρατίας, που προτάσσει το κομματικό συμφέρον από το κοινωνικό όφελος και η οποία κατέστη «κρατούσα άποψη» στην καθημερινή πρακτική τους στην άσκηση της εξουσίας τους.
Και κανένας τους (ακόμη) δεν οραματίστηκε, μέσα από την ευκαιρία της Ελληνικής απελευθέρωσης από την τραβεστί* Δημοκρατία που μας καταδυναστεύει και μας κατέστρεψε, τη δημιουργία υποδείγματος και πρωτοπορίας για την απελευθέρωση, όχι μόνο της Ελληνικής, αλλά ολόκληρης της σύγχρονης Δυτικής κοινωνίας από την (οφθαλμοφανή) καταδυνάστευσή της από τη διεθνή Ολιγαρχία του χρήματος, που κυβερνά ολόκληρο τον κόσμο, υπό τον μανδύα της «Αντιπροσωπευτικής /Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας», στην αυθεντία της οποίας όλοι υποτασσόμεθα.
Αλλού περισσότερο και αλλού λιγότερο, με το μπούκωμα της προπαγάνδας και την (μέσω αυτής) κλοπή του «χρόνου αυτεπίγνωσης» των πολιτών, που τον απορροφά και τον εκμηδενίζει το κυνήγι της τεχνητής ανάγκης όλο και μεγαλύτερης κατανάλωσης άχρηστων και ψυχοφθόρων «προϊόντων», ξεγελούν και ναρκώνουν τους λαούς, τους οποίους δεν αφήνουν να κάνουν μία, την εξής απλούστατη σκέψη: Είναι δυνατόν να έχουμε Δημοκρατία, όταν ευημερούν λίγοι και δυστυχούν οι πολλοί, όταν στη Δημοκρατία (εκ του ορισμού της) οι πολλοί αποφασίζουν για το συμφέρον των πολλών και όχι των λίγων;
Η μη ύπαρξη αντίδρασης (μίας γιγαντιαίας αντίδρασης, πανευρωπαϊκής και παναμερικανικής), είναι η αδιάσειστη απόδειξη ότι το απλό αυτό ερώτημα δεν γεννιέται στο μυαλό μίας «κρίσιμης μάζας» των κοινωνιών εκατοντάδων εκατομμυρίων πολιτών που διαβιούν στις «δημοκρατικές» κοινωνίες της «Δύσης», διότι αν γεννιόταν, η αυτονόητη απάντησή του θα είχε, ήδη, οδηγήσει σε ανατροπή της ψευδεπίγραφης, υπάρχουσας «Δημοκρατίας» .
Και, αυτή η απόδειξη, αποτελεί το κυριότερο τεκμήριο της αποτελεσματικότητας της προπαγάνδας της παγκόσμιας κυριαρχίας της «Διεθνούς του χρήματος» που εξουσιάζει τη ζωή του πλανήτη, με την θέληση των εξουσιαζόμενων ανθρώπων (!), που γαλουχούνται με μία στρεβλή έννοια της «Δημοκρατίας», ώστε, πιστεύοντας ότι είναι πολιτικά (και οικονομικά) ελεύθεροι, να αποτελούν τα καλολαδωμένα γρανάζια της γιγάντωσης τής εν λόγω Ολιγαρχίας.
Αυτή, όταν τα συμφέροντά της, δηλαδή το χρήμα της, σε κάποιο μέρος κινδυνεύει να χάσει ένα κομμάτι της αξίας του, όπως συμβαίνει σήμερα στη χώρα μας, εμφανίζεται αφτιασίδωτη, αμακιγιάριστη, χωρίς τη μάσκα της Δημοκρατίας, που κρύβει το τερατώδες και αηδιαστικό πρόσωπό της. Παρατάει τα προσχήματα και δείχνει τους κυνόδοντες του βαμπίρ, που διψά αχόρταγα για αίμα/χρήμα (αφού η διάθεση σύμφωνα με τα συμφέροντά της, της ζωής, του αίματος των ανθρώπων, παράγει χρήμα γι’ αυτήν). Ξεγυμνώνει απροκάλυπτα τους υποτακτικούς της (αυτούς που θέλουν να υπηρετήσουν τα συμφέροντά της) από τα πανάκριβα ραμμένα κοστούμια τους, του σοσιαλισμού, του φιλελευθερισμού, του πατριωτισμού και ότι άλλου –ισμού, και τους ντύνει με τη μισητή στολή του απάτριδος και απάνθρωπου ανδρείκελου υποτακτικού της
Και, επειδή έλαχε και σ’ εμάς, τους Έλληνες, να αντικρύσουμε (και να βλέπουμε στην καθημερινή ζωή μας) αυτό το φρικιαστικό πρόσωπο της Διεθνούς Ολιγαρχίας και τα γλοιώδη πρόσωπα των εδώ υποτακτικών της, δηλαδή όλη την ασχήμια του Κακού, είναι η μεγάλη ευκαιρία να δώσουμε μία ακόμη ιστορική μάχη, για λογαριασμό όλης της ανθρώπινης κοινωνίας. Το έχουμε ξανακάνει, στις Θερμοπύλες, στον Μαραθώνα, στην Πίνδο. Το έχουμε κάνει και στη μεγάλη μάχη του Πνευματικού Φωτός της Φιλοσοφίας και της Επιστήμης κατά του Δεισιδαιμονικού Σκότους, το έχουμε κάνει και στη μεγάλη μάχη (που ακόμη συνεχίζεται) της κοινωνικής απελευθέρωσης του ανθρώπου από την καταδυνάστευσή του από τον συνάνθρωπό του, με την εφεύρεση της Δημοκρατίας.
Σε όλες αυτές τις μεγάλες ιστορικές μάχες, με αντίκτυπο την πορεία όλης της ανθρωπότητας προς τα εμπρός ή προς τα πίσω, έχουμε κερδίσει (όπως το δηλώνει, με κάθε ευκαιρία, η παγκόσμια ανθρώπινη κοινότητα).
Σήμερα, καλούμαστε να ξανασυνταχθούμε για να αντιμετωπίσουμε σε μία νέα μάχη, σε ένα νέο πεδίο σύγκρουσης στον ατελείωτο πόλεμο του Καλού με το Κακό, τον εχθρό της Δημοκρατίας, την Ολιγαρχία, που έχει ανασυνταχθεί και, με τη στρατιά μίας «5ης φάλαγγας» που έχει στρατολογήσει εδώ και πολλά χρόνια και την έχει προωθήσει στα προκεχωρημένα φυλάκια της ηγεσίας των κοινωνιών, απειλεί με ουσιαστική εξαφάνιση τη Δημοκρατία, την οποία ήδη έχει αφοπλίσει, σε μεγάλο βαθμό, αλλοτριώνοντάς την.
Ευτυχώς, όσο η Ολιγαρχία είναι υποχρεωμένη να κρύβεται κάτω από τον μανδύα της Δημοκρατίας υπάρχει ακόμη χρόνος αντίστασης.
Αυτό που πρέπει να γίνει, λοιπόν, είναι να δημιουργηθεί το πρώτο ρήγμα στο τείχος της προπαγάνδας που κρύβει και προστατεύει αυτή την «5η φάλαγγα». Και, το προπύργιο που αυτή η προπαγάνδα έχει στήσει ή έχει καταλάβει, είναι η ψευδεπίγραφη «Δημοκρατία», που αποκαλείται «Αντιπροσωπευτική/Κοινοβουλευτική Δημοκρατία».
Αυτή, με τον μηχανισμό των «αντιπροσώπων», δηλαδή των κομμάτων και του πολιτικού προσωπικού αυτών, έχει απομακρύνει τη λαϊκή βούληση από την εξουσία, τοποθετώντας μεταξύ της λαϊκής βούλησης και της εκτέλεσής της, τον ενδιάμεσο μηχανισμό των κομμάτων (χονδρεμπόρων της λαϊκής βούλησης που τη νοθεύουν κατά το δοκούν), ώστε να μπορούν να ασκούν την εξουσία προασπιζόμενοι των συμφερόντων των Ολίγων (στη συνομοταξία των οποίων ανήκουν κι αυτοί), επιφορτισμένοι να παρουσιάζουν το έργο τους αυτό ως λαϊκές κατακτήσεις. Δηλαδή, αυτό που λέει ο λαός, «να πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλλες».
Η κατάληψη αυτού του προπύργιου της Ολιγαρχίας, (της «Αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας»), που οδηγεί στο οριστικό ξερίζωμα αυτής της «5ης φάλαγγας» στο διεθνές επίπεδο, μπορεί να γίνει μόνο αν η κοινωνία ενός κράτους δώσει το παράδειγμα, ανατρέποντας αυτή την «Αντιπροσωπευτική Δημοκρατία» και ξεριζώνοντας την «5η φάλαγγα» των δοσίλογων που κατοικοεδρεύει εντός της .
Η ανατροπή αυτή μπορεί να γίνει, όταν στη Βουλή δεν θα έχουν καμία θέση τα κόμματα, αλλά οι βουλευτές θα επιλέγονται με κλήρωση μεταξύ των πολιτών (που θα έχουν κάποια ελάχιστα προσόντα μόρφωσης και ψυχικής υγείας) και κανένας βουλευτής δεν θα μπορεί να κατέχει κάποια θέση στην εκτελεστική Εξουσία (κυβέρνηση), η οποία θα συγκροτείται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, που θα εκλέγεται απ΄ευθείας από τον λαό (Προεδρική Δημοκρατία με κληρωτή Βουλή).
Τα κόμματα θα υπάρχουν ως οργανισμοί πολιτικού προβληματισμού και θεωρίας, αποκλειόμενα με την απ’ ευθείας επαφή τους με την εκτελεστική και νομοθετική εξουσία που έτσι θα ανεξαρτοποιηθούν η μία από την άλλη, ενώ θα πάψει αυτομάτως η εμπορευματοποίηση της πολιτικής ζωής, που τόσα δεινά γεννά, κατά τη διαπραγμάτευση μεταξύ υποψηφίου και χρηματοδότη του.
Δεν είναι εδώ ο τόπος να αναπτυχθούν όλες οι πτυχές των εκ βάθρων αλλαγών που επιφέρει αυτή η ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, αλλά πρέπει να τονισθεί, μία, η κυριότερη: Η εξάλειψη των υπαρχόντων ενδιάμεσων μηχανισμών, που σήμερα υπάρχουν μεταξύ της λαϊκής βούλησης και της εκτέλεσής της, είναι η μόνη κίνηση που φέρνει πραγματικά τον λαό στην εξουσία, καθιστώντας τη Βουλή έναν μηχανισμό έκφρασης της ανόθευτης λαϊκής βούλησης και παραγωγής οιωνεί δημοψηφισμάτων, επί κάθε θέματος που θα απασχολεί τη Βουλή.
Αυτή η συγκρότηση της Βουλής, απαλλάσσει την εκτέλεση της λαϊκής βούλησης από τη νόθευσή της (που συμβαίνει σήμερα σε όλες τις «δημοκρατικές» κοινωνίες) με, λογικά αναμενόμενο, αποτέλεσμα, την εξαφάνιση του «παράδοξου» φαινομένου, η λαϊκή βούληση να στρέφεται κατά των συμφερόντων της.
Αυτή η συγκρότηση της Βουλής, απομονώνει και βγάζει έξω από την πολιτική τούς πάτρωνές της, (τη Διεθνή του πλούτου, με τα κατά τόπους τσιράκια τους) κατεδαφίζοντας την «παράγκα» που έχουν στήσει για να στεγάζει και να επωάζει την «5η φάλαγγα» τους.
Η πρόταση είναι ανατρεπτικά ριζοσπαστική. Είναι όμως ανάλογα δραματική με την κατάσταση που βιώνει η Δημοκρατία (και όχι μόνο η δική μας) και όταν
Για να ριζώσει και να ανθίσει, χρειάζεται το λίπασμα της επιστημονικής σκέψης και υποστήριξης.
Ο σπόρος της ιδέας έπεσε. Αν αξίζει, θα καρπίσει.
* τραβεστί : μεταμφιεσμένος


http://activistika.blogspot.com/

Ελληνικό βαμβάκι: το μοναδικό μη μεταλλαγμένο παγκοσμίως...!

Γράφει ο Γιάννης Κολλάτος

Με πιστοποίηση «No NGO» θα είχε την αναγκαία προστιθέμενη αξία...!

Αντιστροφή ρόλων για Ελλάδα και Τουρκία συντελείται τα τελευταία χρόνια καθώς οι «μέρμηγκες» Τούρκοι αγοράζουν την πρωτογενή παραγωγή
από τους «τζίτζικες» Έλληνες κατά τη ρήση Πάγκαλου και της δίνουν προστιθέμενη αξία. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας (ΕΛΣΤΑΤ) μόνον το 2020 η Τουρκία εισήγαγε περίπου το 60% του παραγόμενου εκκοκισμένου βαμβακιού της Ελλάδας (143.781 τόνοι ή 234 εκατομμύρια ευρώ).

Ταυτόχρονα βέβαια τα Τουρκικά βαμβακερά κατακλύζουν τη χώρα και τους επιστρέφουμε πολλαπλάσιο συνάλλαγμα αφού η μεταποίηση του προϊόντος σταματά στην εκκόκκιση ή το πολύ στο νήμα (πρωτογενής μεταποίηση). Την ίδια ώρα οι γείτονες συνεχίζουν τις εισαγωγές ζώντων ζώων από όλες τις Βαλκανικές χώρες (κυρίως αρνιά και δευτερευόντως βοοειδή) συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, σε μία προσπάθεια να δημιουργήσουν βάσεις για την ... επέκταση της κτηνοτροφίας τους.
Αρκετοί κτηνοτρόφοι πούλησαν μέσα στο χειμώνα τα αρνιά τους σε ζωέμπορους που λειτουργούσαν για λογαριασμό τουρκικών μονάδων, καθώς αδυνατούσαν να τα διατηρήσουν λόγω της ραγδαίας αύξησης της τιμής των ζωοτροφών.

Για τη χώρα μας η Τουρκία αναδεικνύεται σε κυρίαρχο εξαγωγικό προσανατολισμό για τα αγροτικά της προϊόντα, ωστόσο στο εμπορικό ισοζύγιο η πλάστιγγα γέρνει καταφανώς προς την πλευρά της Τουρκίας αφού οι εισαγωγές μας ιδίως σε λαχανικά είναι υπερδιπλάσιες.

Σε ότι αφορά το ελληνικό βαμβάκι αυτό έχει απωλέσει τις αγορές της Δυτικής Ευρώπης και απευθύνεται μετά την Τουρκία προς αγορές του τρίτου κόσμου, όπως η Αίγυπτος που εισήγαγε το 2010 το 18% του ελληνικού προϊόντος. Αυτό σημαίνει προφανώς ότι το ελληνικό προϊόν δεν λαμβάνει καμία προστιθέμενη αξία. Αυτός είναι και ο λόγος που το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στοχεύει να ξαναδώσει ονομασία προέλευσης στο ελληνικό νήμα με ελληνικό βαμβακόσπορο.

Μάταιος κόπος όμως γιατί οι πολυεθνικές πολλαπλασιαστικού υλικού με προϋπολογισμούς
μεγαλύτερους από αυτόν της χώρας μας έχουν πραγματοποιήσει άλματα στον τομέα της έρευνας με αποτέλεσμα να αδυνατούν να τις παρακολουθήσουν οι ελληνικές εταιρείες. Τρεις πολυεθνικές φέτος προμήθευσαν πάνω από το 80% του πολλαπλασιαστικού υλικού στους Έλληνες βαμβακοπαραγωγούς.
Προφανώς από μία χαμένη μάχη είναι καλύτερα να δώσεις μία νέα από καλύτερη θέση και αυτή έχει να κάνει με το μοναδικό παγκοσμίως προνόμιο που έχει το ελληνικό βαμβάκι, το οποίο φέτος ήταν το προϊόν με το δεύτερο μεγαλύτερο πλεόνασμα για την πατρίδα μας μετά τα φρούτα και λαχανικά (380 εκατομμύρια ευρώ). Το προνόμιο που έχει το ελληνικό βαμβάκι είναι ότι είναι το μοναδικό παγκοσμίως μη γενετικά τροποποιημένο.

Αυτή του η ιδιότητα ωστόσο καθώς δεν έχει πιστοποιηθεί δεν του δίνει καμία προστιθέμενη αξία καθώς το προϊόν αναμιγνύεται στο σωρό των Τουρκικών κλωστηρίων. Ασφαλώς προς την κατεύθυνση της πιστοποίησης αυτής του της ιδιότητας έχει να επιτελέσει σημαντικό ρόλο το Κέντρο Ταξινόμησης και Πιστοποίησης βάμβακος της Καρδίτσας, το οποίο γίνεται σημείο αναφοράς για το θεσσαλικό αλλά και εν γένει το ελληνικό βαμβάκι.
Ως εκ τούτου είναι άνευ αντικειμένου η συζήτηση για τη μεταφορά του στη Θες/νίκη στο πλαίσιο ανασχεδιασμού του ΕΘΙΑΓΕ, όταν μόνο ο κτιριακός και υλικοτεχνικός εξοπλισμός του έχει κοστίσει μερικά εκατομμύρια ευρώ. Η πιστοποίηση του ελληνικό βαμβακιού με την ένδειξη «ΝΟ GMO COTTON» (μη γενετικά τροποποιημένο βαμβάκι) ασφαλώς θα δώσει προστιθέμενη αξία όχι μόνον στο εκκοκκισμένο προϊόν ή το νήμα αλλά και γιατί όχι και στα βαμβακερά υφάσματα ή το φαρμακευτικό υλικό (γάζες, φαρμακευτικό βαμβάκι κλπ) ενώ θα δώσει επίσης έναν άλλο πολλαπλασιαστή και στα υποπροϊόντα του όπως είναι το βαμβακέλαιο και η βαμβακόπιττα (ζωοτροφή)…

Όλα τα παραπάνω μπορούν τα 380 εκατομμύρια πλεόνασμα από το βαμβάκι ετησίως να τα εκτοξεύσουν σε πάνω από 1 δις ευρώ και συνάμα να λειτουργήσει ξανά η παραπαίουσα ελληνική κλωστοϋφαντουργία και οι βιομηχανίες έτοιμου ενδύματος.
Παρά το γεγονός ότι οι βιομηχανίες εντάσεως εργασίας -λόγω του υψηλού εργατικού κόστους- έχουν εξαφανιστεί από το χάρτη της Ελλάδας, εντούτοις με την προστιθέμενη αξία που προσδίδει στο νήμα ή το ύφασμα η ένδειξη «μη γενετικά τροποποιημένο προϊόν» μπορεί να δημιουργηθεί μία νέα αγορά όπου η χώρα να καταστεί παγκόσμιος leader.

Απαιτούνται όμως συντονισμένες κινήσεις και από την πλευρά της πολιτείας ώστε η χώρα ή τουλάχιστο η περιφέρεια Θεσσαλίας να κηρυχτεί ελεύθερη ζώνη από γενετικά τροποποιημένα κατά παρόμοιο τρόπο όπως το επιχειρεί η Κύπρος, το τελευταίο διάστημα. Και η Θεσσαλία διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία για να αναληφθεί μία τέτοια πρωτοβουλία, όπως είναι:
- Το τμήμα Βιοχημείας – Βιοτεχνολογίας του Παν/μίου Θεσσαλίας
- Το Κέντρο Ταξινόμησης και Τυποποίησης Βάμβακος στην Καρδίτσα και
- Το γεγονός ότι παράγει το 40% του ελληνικού βαμβακιού.

πηγή

Αντισυνταγματικό το προσχέδιο νόμου για τη δωρεά οργάνων


Περί τα τέλη Μαρτίου 2011, πληροφορηθήκαμε όλοι, από τον ημερήσιο τύπο, ότι η κυβέρνηση προωθεί σχέδιο νόμου που αφορά στην δωρεά οργάνων προκειμενου αυτά να χρησιμοποιη­θούν σε μεταμόσχευση.

Με την προτροπή του σεβασμίου πατρός μας Βασιλείου Βολουδάκη, θεωρήθηκε σκόπιμο να ασχοληθούμε λίγο περισσότερο με αυτό το θέμα, κάνοντας μια μικρή έρευνα η οποία πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει να κατα­νοήσουμε εάν το κυοφορούμενο σχέδιο νόμου είναι συνταγματικά κατοχυρωμενο.

Η βάση του προσχεδίου

Το προσχέδιο νόμου για την δωρεά οργάνων βασίζεται στην νεοεισαγό­μενη έννοια της «εικαζόμενης συναίνεσης». Τι σημαίνει, όμως αυτή η έννοια; Σημαίνει ότι συνάγουμε από διάφορα τεκμήρια (μαρτυρίες, κλπ.) ότι ο αποθνήσκων θέλει να είναι δότης.

Γεννάται, όμως, και ευλόγως θεωρούμε, το ερώτημα γιατί ο ενδιαφερό­μενος δεν εξέφρασε αυτήν την επιθυμία του καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του αλλά θα πρέπει να την εικάσουμε κατά την ώρα του θανάτου του;

Πέραν όμως αυτού η έννοια της «εικαζόμενης συναίνεσης», χωρίς να θεωρηθεί ότι υπόκειται σε συνταγματικό έλεγχο, διότι στην εποχή μας μάλλον γίνεται κατάχρηση της «αντισυνταγματικότητας» των νόμων και των διατάξεων, έρχεται σε ευθεία αντίθεση με το Σύνταγμα της χώρας μας (Σύνταγμα του 1975), το οποίο σημειωτέον είναι δημοκρατικότερο όλων των Ευρωπαϊκών Συνταγμάτων ακόμη και της Συμβάσεως περί Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Το Σύνταγμα της Ελλάδος, και μόνον αυτό, προβλέπει την έννοια της «αξίας» του ανθρώπου, σε αντίθεση με την έννοια της αξιοπρέπειας (έννοιας στενότερης) που προβλέπουν όλα τα υπόλοιπα συντάγματα.

Έρχεται, επομενως, η έννοια «εικαζόμενη συναίνεση», σε καταφανή αντίθεση προς το άρθρο ι παράγραφος ι του Συντάγματός μας το οποίο αναφέρει επί λέξει : «Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν πρωταρχικήν υποχρέωσιν της Πολιτείας».

Το προσχέδιο όμως εστιάζεται στο γεγονός ότι εάν κάποιος πεθάνει και δεν έχει ορίσει σαφώς ότι δεν επιθυμεί να δοθούν τα όργανά του για μεταμόσχευση τότε, αυτός ο άνθρωπος, είναι ένας εν δυνάμει μεταθανάτιος δότης για κάποιον που το χρειάζεται.

Χωρίς αμφιβολία, και η συγκεκριμενη ρύθμιση έρχεται σε αντίθεση με το Σύνταγμα της χώρας μας και ειδικότερα με το άρθρο 2 παράγραφος 1 αυτού σύμφωνα με το οποίο: «Έκαστος δικαιούται να αναπτύσσει ελευθέ­ρως την προσωπικότητά του και να συμμετέχει εις την κοινωνι­κήν, οικονο­μικήν, και πολιτικήν ζωήν της χώρας, εφ’ όσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει τα Σύνταγμα ή τα χρηστά ήθη».

Συνεπώς, η ρύθμιση αυτή, όπως την προβλέπει το σχέδιο νόμου, έρχεται σε αντίθεση με την «ελευθερία του ατόμου».

Το προσχέδιο νόμου, σύμφωνα με πληροφορίες μας, δεν έχει ακόμη ψηφισθεί.

Οι αντιδράσεις είναι πολλές.

Τα πολιτικά κόμματα πρόκειται να τοποθετηθούν επ’ αυτού και η μείζων αντιπολίτευση θα τοποθετηθεί αρνητικά, όπως πληροφορηθή­καμε.

Η «Δημοκρατική Συμμαχία» εκφράστηκε ήδη αρνητικά κατα­δικά­ζοντας συγκεκριμενα την «κρατικοποίηση» των σωμάτων των Ελ­λήνων με­τά τον θάνατο τους αφού, με το προσχέδιο νόμου, παραβι­άζεται το πλέον θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα, της ελευθερίας, δηλαδή, διάθεσης του σώματος του κάθε πολίτη.

Και ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσογαίας, όμως, κ. Νικόλαος, Πρόεδρος της Επιτροπής Βιοηθικής της Εκκλησίας της Ελλάδος και μελος του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, ο οποίος, μάλιστα, έχει κάνει την διδακτο­ρική διατριβή του στις μεταμοσχεύσεις, μας λέει ότι: «η εικαζόμενη συναίνε­ση δεν έχει ηθική βάση, δεν έχει λογικό έρεισμα και δεν έχει πρακτικό αποτέλεσμα. Καμμία εικαζόμενη συναίνεση δεν μπορεί να καταργήσει την υπεύθυνη συγγενική συγκατάθεση».

Και ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων, όπως πληροφορη­θή­καμε, είναι αντίθετος με κάποια σημεία του προσχεδίου νόμου.

Γαλάτεια Αλεξάκη
Δικηγόρος Δ. Ν.

Σημ.: Η κ. Γαλάτεια Αλεξάκη ως μελος Κρατικής Αποστολής έχει συμμετάσχει σε πολλές Διεθνείς Συναντήσεις της Ευρωπαϊκής Ενώσεως για Νομικά Θέματα.

http://logioshermes.blogspot.com/2011/05/blog-post_1293.html

Υπερόπλο HAARP στην Κύπρο!

Το ανατολικότερο νησί της Μεσογείου, η Κύπρος, βρίσκεται στο σταυροδρόμι τριών ηπείρων και κοντά στην ευαίσθητη περιοχή της Μέσης Ανατολής. Αυτό το γεγονός κάνει την θέση της, μια από τις σημαντικότερες γεωστρατηγικές θέσεις στο πλανήτη.

Κάτι που το παραδέχονται από την αγγλική κυβέρνηση, με βάση τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας της Βρετανίας το 1996, του Μάικλ Πορτίλο όπου χαρακτήρισε τις αγγλικές βάσεις στην Κύπρο ως εθνικό κεφάλαιο για τη Αγγλία λόγω της θέσης της και από τον αγγλικό στρατό χαρακτηρίζοντας τη βάση του Ακρωτηρίου ως την πιο σημαντική βάση της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας.
Ο αγγλικός στρατός κατέχει στρατιωτικές βάσεις στην Κύπρο, κατάλοιπα της αποικιοκρατίας ή vestiges of colonialism, όρος των Ηνωμένων Εθνών όπου απαγορεύει τα λεγόμενα κυριαρχικά δικαιώματα πρώην αποικιοκρατικών δυνάμεων σε πρώην αποικίες.

Οι Άγγλοι, με τη Συνθήκη Εγκαθίδρυσης το 1960, διατηρεί το 3 % του κυπριακού εδάφους υπό μορφή στρατιωτικών βάσεων σε διάφορα σημεία του νησιού και πιο συγκεκριμένα :
στρατιωτική βάση στη Δεκέλεια ( κοντά στη Λάρνακα )
αεροπορική βάση στο Ακρώτηρι και την επιστάθμια Επισκοπής
στρατιωτική βάση για λειτουργία ραντάρ στην κορυφή του Τροόδους
μικρό τμήμα του αεροδρομίου Λευκωσίας που βρίσκεται στη νεκρή ζώνη
χρησή εδάφους στο Εθνικό Πάρκο Ακάμα για τη διεξαγωγή στρατιωτικών ασκήσεων
Η βάση στο Ακρωτήρι Λεμεσού, είναι η πιο σημαντική βάση των Άγγλων στο νησί και βρίσκεται στις γεωγραφικές συντεταγμένες 34 37 N, 32 58 E. Εκεί υπάρχουν οι εγκαταστάσεις του HAARP, αεροπορική βάση που υποστήριζει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις τόσο στο Αφγανιστάν, τόσο στο Ιράκ. Δικαίως ο χαρακτηρισμός στο οποίο έχει αποδοθεί στην Κύπρο ως το χερσαίο αεροπλανοφόρο του ΝΑΤΟ. 

Επίσης από την αεροπορική βάση του Ακρωτηρίου διαχειρίζονται το πρόγραμμα αεροψεκασμών της ατμόσφαιρας με βαρέα μέταλλα, όπως αλουμίνιο ή βάριο (chemtrails).


HAARP

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από τις εγκατάστασεις του συστήματος HAARP στην Κύπρο και συγκρίνονται με αντίστοιχες εγκατάστασεις HAARP στην Αλάσκα.
HF Ionosonde Antenna
Διακρίνουνται δύο ονομαζομένες Pluto, ύψους 96 μέτρων και πλάτους 200 μέτρων η μεγάλη και ύψους 58 μέτρων και πλάτους 100 μέτρων η πιο μικρή. Η λειτουργία αυτών των αντέννων είναι η συλλογή των ανακλωμένων κυμάτων προς τη Γη και λόγω ότι οι χρησιμοποιούμενες συχνότητες είναι σχετικά χαμηλές είναι τεράστιων διαστάσεων και υψηλού κόστους.
I.R.I – Ionospheric Research Instrument

Το I.R.I αποτελείται από RHF transmitters, λειτουργία τους είναι να στέλνουν ηλεκτρομαγνητικά κύματα χαμηλών συχνοτήτων στην ιονόσφαιρα ή στα νέφη δημιουργούμενα από chemtrails. Στο σύστημα του ΗΑΑRP στην Αλάσκα υπάρχουν 360 κεραίες τέτοιου τύπου, στο δε σύστημα στη Κύπρο είναι άγνωστος ο αριθμός τους, όπως και η ισχύς τους.

Οι κεραίες του HAARP στην αγγλική βάση Ακρωτηρίου στη Λεμεσό άρχισαν να 
λειτουργούν από το τέλος του 1993 σε πειραματικό στάδιο. Εως το 2001 το σύστημα μπήκε σε πλήρη λειτουργία κάτι που οδήγησε τον αγγλικό στρατό να αναβαθμίσει το σύστημα με την δεύτερη τεράστια HF Ionosonde Antenna, ύψους 96 μέτρων και πλάτους 200 μέτρων.

Τη εν λόγω αντέννα οι Άγγλοι τη εγκατέστησαν στο υγροβιότοπο της Αλυκής Λεμεσού διπλά από τη μικρότερη αντέννα του ίδιου τύπου καταλαμβάνοντας συνολική έκταση 13 εκταρίων. Πριν εγκαταστήσουν την αντένα αυτή, οι κυβερνήσεις της Αγγλίας, μέσω της Βρετανικής Υπάτης Αρμοστείας στην Λευκωσία και η κυβέρνηση της Κύπρου συμφώνησαν στις 28 Αυγούστου του 2001 να διενεργήσουν από κοινού επιδημιολογικές μελέτες για τις επιπτώσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στους κάτοικους της γύρω περιοχής ( το κοντινότερο χωρίο απέχει 800 μέτρα από τις κεραίες του HAARP ) και να χειριστούν από κοινού τα περιβαλλοντικά θέματα.
Η Αγγλία ανάθεσε μονομερώς, από τις 17 μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου 2001, τη διεξαγωγή της περιβαλλοντικής μελέτης στο αγγλικό ινστιτούτο Ι.Ε.Μ.Α ( Institute of Enviromental Management and Assessment) και το κλιμάκιο του απαρτιζόταν από δύο εμπειρογνώμονες, ένα Άγγλο και ένα Καναδό.

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου, δήλωσε τη διαφωνία του για τους εμπειρογνώμονες που ορίστηκαν από τους Άγγλους, αφού υπήρχε η αντίληψη από τις συμφωνίες ότι τη μελέτη θα τη πραγματοποιούσε « μια σεβαστή, ανεξάρτητη, διαφανής και διεθνής ομάδα γνωστών εμπειρογνωμόνων με σχετική πείρα ».

Οι Άγγλοι χωρίς να τηρήσουν τα συμφωνημένα της 28ης Αυγούστου 2001, δημοσιεύουν την απόφαση τους ότι στις 11 Ιουνίου 2002 θα προχωρήσουν στην εγκατάσταση της αντέννας.

Ο Υπουργός Εξωτερικών και οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εξωτερι
κών πληροφόρηθηκαν από τις αρχές των βρετανικών βάσεων για την απόφαση τους αλλά την πληροφορία την απέκρυψαν από την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Περιβάλλοντος που εξέταζε το θέμα με την εγκατάσταση της γιγαντοκεραίας από τους Άγγλους !! (πρακτικά Κυπριακής Βουλής 20/06/2002 )
Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Περιβάλλοντος ενημέρωθηκε για την απόφαση της εγκατάστασης της αντέννας από τον τύπο και από τους κατοίκους της περιοχής. Φαίνεται ότι η Κυπριακή Κυβέρνηση σαμπόταρε την Κοινοβουλευτική Επιτροπή που ήταν υπεύθυνη για τη εξέταση της σχεδιαζόμενης προς εγκατάστασης κεραίας.

Η Κυπριακή Βουλή μέσω της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Περιβάλλοντος κατήγγειλε την αυθαιρεσία των Άγγλων και τη στάση της κυβέρνησης σε συνεδρίες της στις 12/07/2001 και 20/06/2002. 

Παραθέτουμε απόσπασματα από τα πρακτικά της Κυπριακής Βουλής, συνεδρίες στις 12/07/2001 και 20/06/2002 με θέμα : « Η σχεδιαζόμενη από τους Βρετανούς εγκατάσταση κεραίων στην Αλυκή Λεμεσού και οι επιπτώσεις στο περιβάλλον και την υγεία των πολιτών »
12/07/2001
ΨΗΦΙΣΜΑ ΒΟΥΛΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ

Η Βουλή των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας, Εκφράζοντας σοβαρή ανησυχία για τη σχεδιαζόμενη από τους Βρετανούς εγκατάσταση νέας κεραίας στην Αλυκή Ακρωτηρίου και τις επιπτώσεις στο περιβάλλον και τις πιθανές επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων και εργαζομένων, λαμβάνοντας υπόψη τη σχετική έκθεση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Περιβάλλοντος και τα προκαταρκτικά πορίσματα των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Άμυνας και Υγείας, θεωρώντας την περιοχή του υγροβιότοπου Ακρωτηρίου και ιδιαίτερα το χώρο στον οποίο προγραμματίζεται η εγκατάσταση της νέας κεραίας των Βρετανών εξέχουσας περιβαλλοντικής σημασίας για την Κύπρο και για όλη την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, εκτιμώντας ότι η εγκατάσταση της νέας κεραίας θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στο φυσικό περιβάλλον του υγροβιότοπου Ακρωτηρίου και θα προκαλέσει σοβαρές ανεπανόρθωτες επιπτώσεις στο οικοσύστημα της περιοχής, στη χλωρίδα, την πανίδα και στην πτηνοπανίδα, υποστηρίζοντας ότι η υγεία των κατοίκων της περιοχής και οι πιθανές επιπτώσεις της σχεδιαζόμενης εγκατάστασης της κεραίας σ’ αυτήν από την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια είναι πρωταρχικής σημασίας, επαναλαμβάνοντας τη θέση ότι οποιασδήποτε εγκατάστασης κεραίας πρέπει να προηγηθεί επιστημονικά τεκμηριωμένη και αντικειμενική μελέτη των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και των επιπτώσεων στην υγεία των κατοίκων, Ο μ ό φ ω ν α Καλεί την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου να αναστείλει κάθε ενέργεια προς την κατεύθυνση εγκατάστασης της κεραίας, η οποία θα πρέπει απαραιτήτως να τύχει της προηγούμενης συγκατάθεσης της Κυπριακής Δημοκρατίας, και τη Βουλή των Κοινοτήτων της χώρας να ενεργήσει προς την ίδια κατεύθυνση.

Καλεί την κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας να προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και να μη συναινέσει στην έναρξη των εργασιών εγκατάστασης της κεραίας πριν από τη διενέργεια των πιο πάνω μελετών.
Εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο του σώματος να προβεί σε όλα τα αναγκαία διαβήματα προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τους κοινοβουλευτικούς οργανισμούς, το Βρετανικό Κοινοβούλιο και όπου αλλού θεωρεί χρήσιμο, με στόχο την ευαισθητοποίηση των σωμάτων αυτών για αποτροπή της υπό αναφορά βρετανικής ενέργειας.

Απόσπασμα από τη συνεδρία στις 20/06/2002
Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Περιβάλλοντος, έχοντας ενώπιόν της τα πιο πάνω δεδομένα, δηλώνει τα ακόλουθα:
Θεωρεί αυθαίρετη και απαράδεκτη την ενέργεια των βρετανικών αρχών ν
α προχωρήσουν χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με την Κυπριακή Δημοκρατία στην αυθαίρετη εξαγγελία της τελεσίδικης απόφασής τους για την εγκατάσταση της κεραίας στον υγροβιότοπο της Αλυκής Λεμεσού. Οι Βρετανοί έχουν εξαγγείλει την απόφαση για υλοποίηση των σχεδίων τους χωρίς προηγουμένως να υλοποιηθούν ουσιαστικές προϋποθέσεις για τις οποίες υπήρξε δέσμευση στην κοινή δήλωση της 28ης Αυγούστου 2001 μεταξύ του Υπουργείου Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Βρετανικής Υπάτης Αρμοστίας. 

Ειδικότερα, σημειώνεται ότι οι Βρετανοί εξήγγειλαν την απόφασή τους χωρίς:
να διαμορφωθεί το τελικό πρωτόκολλο διεξαγωγής ιατρικής επιδημιολογικής μελέτης στην περιοχή για τους κατοίκους της περιοχής,
να τεθεί σε εφαρμογή το κοινό πρόγραμμα για την παρακολούθηση των κινήσεων των πουλιών στην περιοχή και για τις επιπτώσεις στη θνησιμότητά τους, οι οποίες οφείλονται στις κεραίες, να ολοκληρωθεί η διαδικασία για την ένταξη του υγροβιότοπου Ακρωτηρίου στον κατάλογο υγροβιότοπων διεθνούς σημασίας, με βάση τη Συνθήκη Ramsar του 1971. Σημειώνεται μάλιστα ότι στην πρόταση των βρετανικών βάσεων προς τη γραμματεία της Ramsar δεν έχει περιληφθεί ο χώρος όπου υπάρχει πρόθεση να εγκατασταθεί η νέα κεραία, να ολοκληρωθεί το διαχειριστικό σχέδιο για την προστασία της Αλυκής Ακρωτηρίου, περιλαμβανομένης και της δημιουργίας μιας πλήρους προστατευμένης ζώνης στην περιοχή της αλυκής.

Πέρα από τα πιο πάνω που περιλαμβάνονται στην κοινή δήλωση των δύο πλευρών και τα οποία με την ενέργεια των Βρετανών παραγνωρίζονται πλήρως, η επιτροπή θεωρεί ότι η συμπληρωματική μελέτη επανεξέτασης των περιβαλλοντικών επιπτώσεων κάθε άλλο παρά θα έπρεπε, λογικά, να οδηγεί στην απόφαση για εγκατάσταση της κεραίας. Πρώτον, γιατί με βάση την ίδια τη μελέτη θεωρείται ότι τα στοιχεία που έχουν δοθεί για σκοπούς διεξαγωγής της έρευνας είναι ελλιπή και άρα η απόφαση είναι πρόωρη, και, δεύτερον, γιατί επισημαίνονται σοβαρές περιβαλλοντικές επιπτώσεις από το προγραμματιζόμενο έργο.

Ο χαρακτηρισμός της ενέργειας των Βρετανών ως αυθαίρετης ενισχύεται και από το γεγονός ότι ούτε τυπικά δεν υπήρξε από μέρους τους ο στοιχειώδης σεβασμός προς την πλευρά μας και προς την κοινή δήλωση με βάση την οποία θα έπρεπε το αποτέλεσμα της περιβαλλοντικής μελέτης να εξεταστεί από κοινού από τις δύο πλευρές. Αντίθετα προέβησαν στην εξαγγελία της απόφασής τους, ενόσω, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών της 11ης Ιουνίου, η μελέτη αυτή εξετάζεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους. Συμπερασματικά, λοιπόν, για την επιτροπή προκύπτει ότι οι Βρετανοί δεν αντάλλα
ξαν ούτε καν απόψεις με τις αρχές της Δημοκρατίας για το θέμα.

Πέρα από τα πιο πάνω, η επιτροπή σημειώνει ότι οι Βρετανοί δεν ενημέρωσαν ή δεν προέβησαν σε οποιαδήποτε συνεννόηση με τους κατοίκους της περιοχής, όπως θα επέβαλλε η καλή βούληση, η δεοντολογία, αλλά και το πνεύμα της Συνθήκης Εγκαθίδρυσης.

Σε σχέση με τη στάση της κυβέρνησης η πλειοψηφία της επιτροπής θεωρεί ότι η κυβέρνηση και ειδικότερα ο Υπουργός Εξωτερικών δεν επέδειξε τη δέουσα αποφασιστικότητα ούτε άσκησε την κριτική που θα αναμενόταν στην τόσο αυθαίρετη ενέργεια των Βρετανών, η οποία σαφώς παραβιάζει το πνεύμα, αλλά και το γράμμα της κοινής δήλωσης των δύο πλευρών. 

Η πλειοψηφία της επιτροπής θεωρεί ότι η ανακοίνωση τύπου που εκδόθηκε στις 11 Ιουνίου 2002 από το Υπουργείο Εξωτερικών αποτελεί μια στεγνή παράθεση γεγονότων χωρίς να γίνεται καμιά προσπάθεια να καταγγελθεί η παραβίαση των συμφωνηθέντων και η αυθαιρεσία των Βρετανών. Η πλειοψηφία της επιτροπής πιστεύει ότι, εκτός από όλους τους προαναφερθέντες λόγους, η κυπριακή κυβέρνηση θα έπρεπε να αντιδράσει τουλάχιστο για το γεγονός ότι, ενώ η κυβέρνηση δεν έχει αξιολογήσει ακόμα τη μελέτη, οι Βρετανοί έχουν προχωρήσει στην εξαγγελία της απόφασής τους. 

Η πλειοψηφία της επιτροπής σημειώνει επίσης ότι η κυβέρνηση παρέλειψε να ενημερώσει την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Περιβάλλοντος για τις τελευταίες εξελίξεις, με αποτέλεσμα η τελευταία να πληροφορείται μέσω του τύπου τα τεκταινόμενα. Εκτός από την αποστολή της έκθεσης των εμπειρογνωμόνων η επιτροπή θα ανέμενε περαιτέρω ενημέρωση από την κυβέρνηση, πράγμα το οποίο επανειλημμένα έχει ζητήσει, ενώ η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί να την ενημερώνει.

Τα μέλη της επιτροπής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΔΗΣΥ, διαφωνώντας με την πιο πάνω θέση της πλειοψηφίας της επιτροπής σε σχέση με τη στάση της κυβέρνησης και του Υπουργού Εξωτερικών, δήλωσαν ότι η θέση αυτή δεν τεκμηριώνεται από τα γεγονότα.

Το μέλος της επιτροπής βουλευτής των ΕΔΗ κ. Ανδρούλα Βασιλείου, διαφωνώντας επίσης με τη θέση της πλειοψηφίας της επιτροπής σε σχέση με τη στάση της κυβέρνησης, δήλωσε ότι θα έπρεπε να είχε κληθεί ενώπιον της επιτροπής ο Υπουργός Εξωτερικών εκ νέου για να την ενημερώσει πάνω στα πραγματικά γεγονότα, όπως ήταν και η εισήγησή της.

Υποβάλλοντας την πιο πάνω συμπληρωματική έκθεσή της προς το σώμα, η επιτροπή με μοναδικό γνώμονά της την ανάγκη προστασίας μιας περιοχής με σημαντική περιβαλλοντική αξία, που δεν αποτελεί προσωπικό απόκτημα των Κυπρίων αλλά κληροδότημα για όλη την ανθρωπότητα, και επιθυμώντας επίσης να προστατεύσει την υγεία και να διασφαλίσει την ευημερία των κατοίκων της περιοχής καλεί τη Βουλή των Αντιπροσώπων να υιοθετήσει σχετικό ψήφισμα, με στόχο την ανάκληση της απαράδεκτης και αυθαίρετης απόφασης των Βρετανών να προχωρήσουν στην εγκατάσταση της κεραίας στην Αλυκή Ακρωτηρίου.
Ο βουλευτής Μάριος Ματσάκης στη συνεδρία στις 20/06/2002 δήλωσε τα εξής :
«….Νομίζω ότι, εάν αυτές οι αντένες, που χρησιμοποιούνται ούτε ξέρω για ποιο σκοπό… Άλλοι λένε για κατασκοπευτικούς λόγους. ένας Βρετανός που μου έχει γράψει μου έστειλε στοιχεία που λένε ότι πιθανό να χρησιμοποιούνται και για ένα ειδικό ηλεκτρομαγνητικό πόλεμο. Υπάρχουν αρκετά στοιχεία ότι γίνονται εδώ και χρόνια μελέτες του ανθρώπινου μυαλού και του τρόπου σκέψης μέσω ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. Μου ανέφερε μάλιστα ότι με την έκθεση σε συγκεκριμένες συχνότητες μπορεί να προκληθεί παράνοια, μπορεί να προκληθεί μανία, μπορεί να προκληθεί τάση προς αυτοκτονία και διάφορα άλλα πράγματα. Και μου είπε ότι ήδη η Αμερική ιδιαίτερα από το 1960 με το σύστημα “Πανδώρα”, η Ρωσία από το 1970 με το σύστημα “Woodpecker” και η Αμερική σήμερα με το σύστημα “Haarp” κάνουν πειράματα με τα οποία μπορούν, εκθέτοντας πληθυσμούς σε συγκεκριμένες συχνότητες, να επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται ή μάχονται, μπορούν να προκαλέσουν ψυχολογικά προβλήματα σε πληθυσμούς και μπορούν να επηρεάσουν το ηθικό των στρατιωτικών. Δε γνωρίζω αν αυτά μπορούν να γίνουν, αλλά γίνονται ήδη και πειραματίζονται με τέτοια ηλεκτρομαγνητικά όπλα οι μεγάλες δυνάμεις…»


Οι Άγγλοι προχώρησαν στην εγκατάσταση της κεραίας και στην αναβάθμιση του συστήματος HAARP με τις ευλογίες της Κυπριακής Κυβέρνησης…

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ
Όσο για τις επιπτώσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στην υγεία των κατοίκων της γύρω περιοχής, απλά επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι τους με την επιδημιολογική έρευνα που διεξήγαγε το το Τμήμα Ογκολογίας και Ιατρικής Φυσικής του πανεπιστημίου του Μπρίστολ, τον Ιούνιο του 2005 σε συνεργασία με την Κυπριακή Δημοκρατία.

Από τα αποτελέσματα της έρευνας προκύπτει ότι οι κάτοικοι του Ακρωτηρίου και Ασώματου, που είναι στις κεραίες των Βρετανών, έχουν αυξημένα συμπτώματα από ημικρα
νίες, πονοκεφάλους, ζαλάδες και κατάθλιψη. Επίσης στο χωριό Ασώματος υπάρχει αύξηση σε καρδιόπαθειες και άσθμα, ενώ στο Ακρωτήρι υπάρχει πολύ ψηλότερο ποσοστό συναισθηματικού άγχους. Η μελέτη αναγνωρίζει, επίσης, ότι η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία είναι υπεύθυνη για τα νευρολογικά συμπτώματα που παρουσιάζουν όσοι ζουν κοντά στις αντένες.

Σημειώνεται ότι στις Πάνω Κυβίδες η ακτινοβολία μετρήθηκε σε επίπεδα 0,001volt /m, ενώ στο Ακρωτήρι 0,57volt/m και στον Ασώματο 0,46volt/m (δηλαδή 500-600 φορές παραπάνω). Όσο για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις είναι ανεπανόρθωτες. Οι Άγγλοι με την κατασκευή του συστήματος HAARP κατάστρεψαν τον υγροβιότοπο της Αλυκής Λεμεσού στο Ακρωτήρι. Εκπρόσωπος του Τμήματος Δασών σε στοιχεία του στην επιτροπή σχετικά με την περιβαλλοντική σημασία του υγροβιότοπου Ακρωτηρίου, και ιδιαίτερα λόγω της γεωγραφικής του θέσης,βρίσκεται κατά μήκος ενός από τους οκτώ μεγαλύτερους μεταναστευτικούς διαδρόμους των πουλιών από Ευρώπη και Ασία προς Αφρική και αντίστροφα και αποτελεί ένα από τους σημαντικότερους υγροβιότοπους στη Μέση Ανατολή.
ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ;

Τα δεδομένα άλλαξαν και αυτό πρώτα πρέπει να το αντιληφθούμε όλοι μας. Οι επιπτώσεις στη υγεία των κατοίκων της γύρω περιοχής και η καταστροφή του υγροβιότοπου είναι μονάχα η κορυφή του παγόβουνου από τις προεκτάσεις που παίρνει η ύπαρξη ενός τέτοιου υπερόπλου στη Κύπρο. Οι δυνατότητες ενός τέτοιου όπλου καθιστούν αδυνάτη την Κυπριακή κυβέρνηση να προστατεύσει τους κατοίκους της αλλά και την εθνική της ασφάλεια.

Αν δούμε το θέμα ρεαλιστικά οι Άγγλοι δεν έχουν καμιά διάθεση να αποχωρήσουν από το νησί, έτσι και αλλιώς κανείς δεν τους πιέζει. Ας επικεντρωθούμε στην απομάκρυνση αυτού του όπλου . Ο ΟΗΕ απαγορεύει την κατοχή και χρήση τέτοιων όπλων.. Και αυτό δεν ισχύει μόνο για το σύστημα HAARP στην Κύπρο αλλά και σε όλα τα ΗΑΑRP του κόσμου, που συνεχώς αυξάνονται..
http://www.peramatozoa.info/2011/05/haarp.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Peramatozoa+%28peramatozoa%29

Φυλή Χούνζα: O μακροβιότερος λαός στον κόσμο!

Υπάρχει ένας λαός, ο μακροβιότερος στον κόσμο, όπου ο καρκίνος...
είναι εντελώς άγνωστος. Πρόκειται για την φυλή Χούνζα, που ζει στο Πακιστάν και αυτοαποκαλούνται απόγονοι των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Το φαινόμενο αυτό δεν .......
άφησε αδιάφορους τους επιστήμονες. Κλιμάκιο από το Μεμόριαλ πήγε στην περιοχή και μελέτησε τη διατροφή των Χούνζα. Με έκπληξη διαπίστωσαν, ότι οι Χούνζα τρώνε πολλά βερίκοκα και....
τα κουκούτσια επίσης από τα βερίκοκα. Μάλιστα όσο περισσότερα βερίκοκα παράγει και καταναλώνει ένας Χούνζα, τόσο περισσότερο ανεβασμένη είναι η κοινωνική του θέση. Όταν ένας δυτικός γιατρός επισκέφθηκε τους Χούνζα, του προσέφεραν βερίκοκα και αυτός έφτυνε τα κουκούτσια. Έτσι του είχανε μάθει. Οι Χούνζα έκαναν όλοι έναν μορφασμό αηδίας. Πέταγε το καλύτερο.
* Θυμηθείτε. Το κουκούτσι από το βερίκοκο είναι πάρα πολύ πικρό.
* Θυμηθείτε! Το πικρό είναι αναγκαίο για τον καρκίνο.
Θυμηθείτε! Το πικρό ανοίγει την όρεξη και πολλοί καρκινοπαθείς δεν έχουν όρεξη και πεθαίνουν από καχεξία (υπερβολικό αδυνάτισμα)..
* Θυμηθείτε! Το κουκούτσι από το βερίκοκο έχει βιταμίνη Β17.
* Θυμηθείτε! τα παλικάρια των φαρμακευτικών έθαψαν την εφαρμογή της
επιστημονικής γνώσης στο πεδίο του καρκίνου και εκ. άνθρωποι θα πεθάνουν άδικα (Otto Warburg).
Τι έγινε μετά; Ο Διευθυντής ερευνών του Μεμόριαλ (δεν μιλάμε για οποιοδήποτε νοσοκομείο - είναι η Μέκκα του καρκίνου) ο περίφημος επιστήμονας Κανεμάτσου Σιγκουίρα, έκανε πειράματα με ποντικούς. Η ουσία που ανακάλυψε ο βιοχημικός Ernst Krebs έκανε τα πειράματα πάνω σε ποντικούς. Η ουσία που ανεκάλυψε ο βιοχημικός Ernst Krebs μέσα στα βερίκοκα, ονομάστηκε Λεατρίλη ή βιταμίνη Β17. Ο Σιγκουίρα έμεινε έκπληκτος. Ήταν η δυνατότερη αντικαρκινική ουσία του κόσμου που είχε δοκιμάσει ποτέ, όπως δήλωσε. Τι θα κάνατε εσείς και εγώ αν ακούγατε τέτοια καλό νέο; Δεν θα πηδάγατε από τη χαρά σας; Ο καρκίνος ήταν τελειωμένος. Αμ δε. Το χρήμα βασιλεύει. Πήγε λοιπόν στους ανωτέρους του και τους είπε τα ευχάριστα νέα. Η πιο δυνατή αντικαρκινική ουσία της γης: Β17 η οποία βρίσκεται στα κουκούτσια από βερίκοκα. Τι θα κέρδιζαν αυτοί με την αντικαρκινική αυτή ουσία προσβάσιμη στον καθένα; Θα έχαναν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Αν τα κέρδη τους ανέρχονται σε πολλά δις μόνο από την Ελλάδα, φανταστείτε τι γίνεται σε όλο τον πλανήτη. Άλλωστε τα μέλη του Δ.Σ. του Μεμόριαλ ήταν όλοι αντιπρόσωποι φαρμακευτικών εταιρειών[3].

Του είπαν λοιπόν να συνεχίσει τα πειράματα και να αποδείξει πως ήταν λάθος. Το ακούτε ΛΑΘΟΣ. Οι διαδικασίες τροποποιήθηκαν και σχεδιάστηκαν με σκοπό να αποτύχουν και τελικά απέτυχαν. Αντικατέστησαν τον Σιγκουίρα με έναν κτηνίατρο, ο οποίος χορήγησε στα πειραματόζωα διαφορετική δόση από αυτή που χορηγούσε ο Ιάπωνας επιστήμονας και τα πειραματόζωα πέθαναν. Τα αποτελέσματα αυτού του ψευδοπειράματος δόθηκαν στη δημοσιότητα. Τα υπόλοιπα τα ανέλαβαν τα παπαγαλάκια των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Φυσικά από το 1980 που συνέβη οι αποδείξεις ακόμη αναμένονται. Δεν αποδείχθηκε! Ήταν απάτη η Β17, έλεγαν οι γιατροί που δεν γνώριζαν τις λεπτομέρειες. Κανένας δεν θα μάθαινε την πραγματικότητα αν δεν επαναστατούσε η συνείδηση ενός θαρραλέου δημοσιογράφου που ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Μεμόριαλ γνώριζε την απάτη.

Ο Ράλφ Μος, δεν άντεξε το βάρος της συγκάλυψης ενός τόσο μεγάλου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας. Εδώ παίζονταν οι ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων. Βγήκε και κατήγγειλε ευθαρσώς τη μεγάλη απάτη. Τιμή στον θαρραλέο δημοσιογράφο. Τιμή στο Σιγκουίρα. Τιμή στον Κρεμπς που βρήκε έναν πολύτιμο σύμμαχο στη μάχη κατά του για τον καρκίνου. Από τις ελληνικές εφημερίδες μόνο

Το Βήμα ανέφερε στις 23/5/1980 ακροθιγώς το θέμα, χωρίς να εισέλθει στην ουσία του θέματος. Ποιος Έλληνας γνωρίζει αυτή την μεγάλη απάτη (σύμφωνα με τον Μοςς); Τα κουκούτσια από τα βερίκοκα σύμφωνα με τον Σιγκουίρα:
α) σταμάτησαν τις μεταστάσεις,
β) βελτίωσαν την γενική υγεία,
γ) εμπόδισαν την ανάπτυξη μικρών όγκων,
δ) παρείχαν ανακούφιση από τον πόνο,
ε) ενεργούν πολύ σημαντικά στην πρόληψη του καρκίνου.
Επίσης η πρώτη επίσημη τονίζω επίσημη αναφορά του Μεμόριαλ υπογράμμιζε με ιδιαίτερη έμφαση τα θετικά πλεονεκτήματα της Β17. Μετά έπεσε γραμμή[4]. Ξέρετε εσείς... Γραμμή και την ακολούθησαν άπαντες.
Χρειάζονται περισσότερες αποδείξεις!. Δεν αποδείχθηκε! Απορώ! Γιατί να μην βάζουμε ένα ερωτηματικό όταν ακούμε αυτό το μονότονα επαναλαμβανόμενο μότο των φαρμακευτικών.
* Θυμηθείτε! Τα κουκούτσια από τα βερίκοκα στο μανάβη της γειτονιά σας
έχουν την ίδια αξία με τα κουκούτσια από τα βερίκοκα των Χούνζα.
Αν λοιπόν αυτοί οι <<κύριοι>> έσβησαν έναν ερευνητή του κύρους του Κανεμάτσου Σιγκουίρα, που γι αυτόν είχε ειπωθεί από τον αντιπρόεδρο του Μεμόριαλ, ότι είναι ευρέως γνωστός στον κόσμο της έρευνας και ότι οι συνάδελφοί του ερευνητές τον εκτιμούν απεριόριστα. Αν αυτοί οι κύριοι δολοφονούν τους γιατρούς στη Χιλή και αλλού, καταλαβαίνουμε όλοι πως ο πραγματικός καρκίνος για την υγεία της ανθρωπότητας βρίσκεται στα διοικητικά συμβούλια των φαρμακευτικών εταιριών.
> Δεν μιλάμε βέβαια για ελληνικές μικρές εταιρίες, αλλά για σύγχρονα πολυεθνικά θηρία., που επιβάλλουν την άποψή τους με χημειοθεραπείες.
> Όποιος ασθενήσει από καρκίνο, θα υποστεί από τις Φαρμακοβιομηχανίες τα μαρτύρια της κόλαση: Γραμμικούς επιταχυντές κοβάλτια, χημειοθεραπείες, εξορκισμούς, για να φύγει ο δαίμονας καρκίνος, διαρκείς εξετάσεις που κρατούν τον άρρωστο σε διαρκή αγωνία, ανασφάλεια, φόβο πανικό, - σωστό θρίλερ. Τώρα το νικήσαμε, δεν αναφέρουμε ούτε το όνομά του και χτυπάμε ξύλο, όταν ακούμε τη λέξη καρκίνος.
Βέβαια τα κυτταροτοξικά φάρμακα, ακτινοβολίες κ.λ.π., είναι γνωστό - και κανείς δεν το αρνείται-, ότι προκαλούν καρκίνο. Είναι δηλαδή βασικές αιτίες ανάπτυξης καρκίνου. Ο άρρωστος όμως, έκανε ότι ορίζουν η φαρμακοβιομηχανίες: Καλό για την τσέπη τους, κακό για τον άρρωστο.
Μην ξεχνάτε: Τα όρια της τσέπης τους, είναι τα όρια της σκέψης τους.
Κουβέντα αυτοί για τη διατροφή. Ρωτείστε ένα γιατρό αν έχει κάτι διδαχτεί για τη διατροφή στις Ιατρική Σχολές. Οι φαρμακοβιομηχανίες θέλουν τον ιατρικό κόσμο στο σκότος της άγνοιας για τη διατροφή και υπερήφανο για τις φαρμακευτικές του γνώσεις σε σημείο, που να υποτιμά τη διατροφή, όπως στην περίπτωση του μυλωνά.
Κανόνας Νο1:
* Τρώτε πικρά, τρώτε βερίκοκα και τα κουκούτσια τους.
* Πίνετε χυμό από φύλλα ελιάς.
* Τρώτε ραδίκια και πίνετε το ζουμί τους με λεμόνι κάθε μέρα.
* Τρώτε αγκινάρες (πικρές).
* Πίνετε ζουμί από άγριες αγκινάρες (πολύ πικρό), Βολβούς (πικρό) ή Γαϊδουράγκαθο (silybuns marianum), αυξάνει την παραγόμενη γλουταθειόνη
υπεροξειδάση: Εξαιρετικό τονωτικό - αποτοξινωτικό για όλες τις παθήσεις του συκωτιού.
Ας ακολουθήσουμε τη συμβουλή των καλύτερων γερμανών γιατρών, της περίφημης Επιτροπής Ε. Η


Επιτροπή Ε, κατατάσσει τα πικρά βότανα ως
εξής:
* (1) κάσσια (quassia amara)
* (2) γεντιανή
* (3) άγρια αψιθιά.
* (4) Φλοιός Gonolobus cocdurango,
* (5) Centantium pulchellum,
* (6) cot αρπαγόφυτο (από την έρημο Καλαχάρη της Αφρικής (τόβρίσκετε
στα φαρμακεία).
* 7) φλούδα νεραντζιού.
* 8) γαϊδουράγκαθο (cnicus benediktus).
* 9) Ραδίκι.
* 10) κανέλα.
* 11) κόλιανδρος.
Οι πικρές αυτές τροφές ανοίγουν την όρεξη. Ο καρκινοπαθής συνήθως δεν έχει όρεξη και πεθαίνει από καχεξία. Διεγείρουν την ορμόνη γαστρίνη, που με τη σειρά της διεγείρει την παραγωγή και την απελευθέρωση υδροχλωρικού οξέως. Όλοι το γνωρίζουν: Τα πικρά βοηθούν στην όρεξη.
Αν το σώμα μας έχει μετατραπεί σε ζαχαροπλαστείο, από τα πολλά γλυκά, ποτά, πατάτες κ.λ.π., {όλα αυτά μετατρέπονται σε γλυκόζη) και συγχρόνως έχουμε απορρίψει την πικρή γεύση, δεν θα πάθουμε καρκίνο; Το κλειδί είναι η ισορροπία (ομοιόσταση στην ιατρική γλώσσα).

[1] What to eat if you have cancer, Maureen Keane, Daniella Chace, Mc Graw Hill 2007.
[2] Η χαρά της ανακάλυψης, Pichard Feynman, Εκδόσεις Κάτοπτρο, σελ. 211 [3] Εφημερίδα
Το Βήμα, 23/5/1980 [4] A summary of the effect of amygdalin upon spontaneous mammary Tamors in mice, Sloan Kettering, report June 13, 1973

http://24wro.blogspot.com/

Άκούτε ρέέέέ.......Όταν η Ελλάδα «κούρευε» το γερμανικό χρέος…ήταν καλά!

Γερμανικό - Ελληνικό χέρι
Το 1990, ανάμεσα στις εικόνες των πολύχρωμων πανηγυρισμών νεαρών γερμανών επί των ερειπίων του τείχους, για την επανένωση της χώρας τους, ήρθε και μια μικρή είδηση που πέρασε, τότε, απαρατήρητη: Η Γερμανία θα προχωρούσε σε μια ειδική έκδοση ομολόγων, με τα οποία θα εξοφλούσε ένα μέρος του προπολεμικού γερμανικού χρέους.
Ελάχιστοι πρόσεξαν την είδηση κι ακόμη λιγότεροι αναρωτήθηκαν γιατί η Γερμανία θα εξοφλούσε προπολεμικά χρέη της, με 50 χρόνια καθυστέρηση. Αλλά το ερώτημα αποκτά τώρα, ενόψει των συζητήσεων για την αντιμετώπιση του ευρωπαϊκού χρέους, μεγάλο ενδιαφέρον.
Για να βρούμε την εξήγηση του μυστηρίου του γερμανικού ομολόγου, πρέπει να επιστρέψουμε πίσω στο χρόνο. Στις 27 Φεβρουαρίου του 1953, όταν η διάσκεψη του Λονδίνου για το εξωτερικό χρέος της Γερμανίας ολοκλήρωσε τις εργασίες της με μια ιστορική (αν και ξεχασμένη πια) συμφωνία. Με τη συμφωνία αυτή, οι δανειστές της (ανάμεσά τους και η Ελλάδα) προσέφεραν στη Γερμανία αυτό που σήμερα ζητούν από την ίδια οι χρεωμένες χώρες της ευρωζώνης (ανάμεσά τους, και πάλι, η Ελλάδα): Επιμήκυνση αποπληρωμής, μείωση επιτοκίου και «κούρεμα» χρέους!
Οι τότε δανειστές της Γερμανίας (ανάμεσά τους, επαναλαμβάνω, και η Ελλάδα) προσπάθησαν να δώσουν μια φωτισμένη λύση στο πρόβλημα του χρέους της κατεστραμμένης από τον πόλεμο και καταχρεωμένης Γερμανίας. Βάση της λύσης ήταν η παραδοχή πως «το ύψος της εξυπηρέτησης του χρέους δεν πρέπει να είναι τέτοιο, ώστε να θέτει σε κίνδυνο, άμεσα μεν την ευημερία των πολιτών της χώρας, μακροπρόθεσμα δε την ανοικοδόμηση της οικονομίας της».
Ένας Γερμανός τραπεζίτης, ο πολύς Χέρμαν Αμπς, παλαιός συνεργάτης των Ναζί, εκλήθη από τους πιστωτές να προσδιορίσει το ύψος των τοκοχρεολυσίων που η (δυτική) Γερμανία θα μπορούσε ακινδύνως να καταβάλει. Και βάσει αυτού του υπολογισμού, το προπολεμικό αλλά και το μεταπολεμικό γερμανικό χρέος «κουρεύτηκε» κατά τουλάχιτον 50% (για την ακρίβεια, από τα 30 περίπου δις μάρκα του χρέους του, το γερμανικό δημόσιο περιόριζε τις υποχρεώσεις στα 11 μόνον δις και άλλα 3,5 δις θα καταβάλονταν από εμπορικές γερμανικές τράπεζες).
Επιπλέον, το προπολεμικό επιτόκιο των δανείων (για τα οποία ο Χίτλερ είχε κάνει στάση πληρωμών) μηδενιζόταν, δόθηκε στη χώρα μια πενταετής περίοδος στην οποία θα πλήρωνε μόνον τόκους και για ένα μέρος του χρέους συμφωνήθηκε η εξόφλησή του να αναβληθεί μέχρι την επανένωση των δύο Γερμανιών- πράγμα που εξηγεί και τα ομόλογα του 1990.
Ήταν μια δίκαιη σύμφωνία, που επέτρεψε στην Γερμανία να ανασυγκροτηθεί οικονομικά και κοινωνικά, χωρίς τον βραχνά του παλιού της χρέους, και να αποπληρώσει το χρέος αυτό, εύκολα, όταν η χώρα είχε ήδη ανακάμψει και παρουσίαζε μεγάλα εμπορικά πλεονάσματα.
Θα ήταν παράλογο και άτοπο να συγκρίνει, βέβαια, κανείς τις μεταπολεμικές συνθήκες στην Ευρώπη με τις σημερινές ή τα προπολεμικά γερμανικά χρέη με τα σημερινά ελληνικά χρέη. Αλλά, πολιτικά και ηθικά, καλό θα ήταν να υπενθύμιζε κάποιος τη συμφωνία του 1953 στην ξαναμμένη, από την λαϊκίστικη προπαγάνδα της «Bild», γερμανική κοινή γνώμη.-
Πηγή
http://www.thermopilai.org/content/otan-e-ellada-koureue-germaniko-khreos

ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ κ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Όπως γράφει στη σημερινή «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» σε σχόλιό του ο ΑΚΑΚΙΟΣ, «ο μιζεροκακομοιρούλης υπαλληλάκος των Βρυξελλών με το ύφος λογιστάκου της δεκαετίας το ΄50» δήλωσε με στομφώδες ύφος σε συνέντευξή του σήμερα κατά την παρουσίαση του πακέτου μέτρων κατά της φοροδιαφυγής, ότι η.....
φοροδιαφυγή «είναι έγκλημα κατά της χώρας» !!!

Δεν μας εξηγεί όμως ο κύριος αυτός, οι μίζες, τα πολυδάπανα ταξίδια με συνοδεία και του γιού του μάλιστα, ακόμη και η χρέωση έστω και μικρών σχετικά ποσών για καφέδες και αναψυκτικά εις βάρος του προϋπολογισμού από κυβερνητικούς αξιωματούχους , ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

ΕΛΛΗΝΑΣ
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/05/blog-post_822.html

Ἀποδεικτικὰ στοιχεῖα περὶ γενοκτονιῶν Ἁρμενίων κι Ἑλλήνων.

Τοῦ Νίκου Λυγεροῦ.
Μέσω του έργου του Ενεπεκίδη, έχουμε πρόσβαση στα έγγραφα των κρατικών αρχείων της Αυστροουγγαρίας. Αυτά τα αποδεικτικά στοιχεία περί γενοκτονιών των Αρμενίων και των Ελλήνων, μας επιτρέπουν να αναδείξουμε τον κοινό πυρήνα της τουρκικής τακτικής εξολόθρευσης των χριστιανικών πληθυσμών. Ως θύματα έχουμε συχνά την τάση να συγκρίνουμε τους πόνους μας. Όμως, ο κοινός εχθρός είχε ένα και μόνο στόχο, όπως το αναδεικνύουν οι εξής αναφορές.

«Εις τάς 26 Νοεμβρίου τρέχοντος έτους (1916) μού είπε ο Ραφέτ μπέης: «Τελικά μέ τούς Έλληνας πρέπει να ξεκαθαρίσωμεν, όπως καί μέ τούς Αρμενίους.».»
Αναφορά του Αυστριακού προξένου της Αμισού Κβιατκόβσκι.
«Βλέπω γιά τήν Τουρκίαν να πλησιάζη η ώρα να ξεκαθαρίσωμεν τώρα μέ τούς Έλληνας, όπως το 1915 μέ τούς Αρμενίους».
Αναφορά του Αυστριακού πράκτορα στον οποίο μίλησε ο Μέγας Βεζίρης Ταλαάτ μπέης στις 31 Ιανουαρίου 1917.
« [...] οι σχηματισμοί ανταρτικών σωμάτων, χρησιμεύουν ως προσχήματα διά τούς Τούρκους διά μίαν εκτεταμένην γενικήν καταδίωξιν τού ελληνικού στοιχείου μέ τήν έκδηλον τάσιν νά εξοντώσουν ολοσχερώς τούς Έλληνας, ως εχθρούς τού κράτους, όπως προγενεστέρως καί τούς Αρμενίους. [...] Καί όλα τά άλλα μέτρα, τά οποία εις τούς διωγμούς τών Αρμενίων ευρίσκοντο εις τήν ημερησίαν διάταξιν επαναλαμβάνονται τώρα εναντίον τών Ελλήνων.».
Αναφορά του Υπουργού Εξωτερικών της Αυστρίας προς το Βερολίνο.
«Όπως επανειλημμένως ετόνισα, θεωρώ τόν εκτοπισμόν τών Ελλήνων τής ποντικής παραλίας εν τώ πλαισίω τής εκτελέσεως τού προγράμματος τών Νεοτούρκων, τό οποίον επιδιώκει τήν εξασθένησιν τού Χριστιανικού στοιχείου – ως μίαν καταστροφήν μεγίστης απηχήσεως, ήτις θά έχη εις τήν Ευρώπην ζωηρότερον αντίκτυπον από τάς αγριότητας εναντίον τών Αρμενίων».
Αναφορά του Αυστριακού προξένου της Αμισού Κβιατκόβσκι.
Κατά συνέπεια, η ανάγνωση αυτών των εγγράφων δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας του συσχετισμού μεταξύ της γενοκτονίας των Αρμενίων και της γενοκτονίας των Ελλήνων। Ο ένοχος είναι ο ίδιος και λειτουργεί με την ίδια τακτική, αδιάλλακτος. Έκανε χρήση των ίδιων μεθοδεύσεων και των ίδιων χειραγωγήσεων. Οι δύο γενοκτονίες όμως δεν συσχετίζονται απλώς. Υπάρχει μεταξύ τους μία αλληλεξάρτηση. Τα θύματα δεν είναι μόνο στον ίδιο χώρο. Είναι και τα δύο Χριστιανοί. Αυτά τα δύο σημεία θα μπορούσαν να είναι καταδικαστικά από μόνα τους. Το πρόβλημα των Αρμενίων και των Ελλήνων είναι ότι είχαν και καλές σχέσεις μεταξύ τους. Αν προσθέσουμε και τη σφαίρα επιρροής της Ρωσίας, το όλο σύστημα ήταν ένα εκρηκτικό μείγμα για την Τουρκία. Ιστορικά το συμμαχικό πλαίσιο είναι αποδεδειγμένο. Το πρόβλημα είναι ότι λειτούργησε μόνο και μόνο ως στοιχείο κατηγορίας. Όπως δεν υπήρξαν συντονισμένες κινήσεις εκ μέρους των θυμάτων, η αντίσταση δεν υπήρξε αποτελεσματική. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει τώρα. Η γενοκτονία ως έγκλημα κατά της ανθρωπότητας δεν διαγράφεται, δεν παραγράφεται. Κατά συνέπεια, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όλα τα στοιχεία που διαθέτουμε για να καταδικάσουμε όχι μόνο το καθεστώς που διέπραξε το έγκλημα, αλλά και αυτό που το συνεχίζει μέσω της γενοκτονίας της μνήμης. Όμως σ’ αυτή τη φάση, η στρατηγική είναι η πλέον απαραίτητη, για να αποφύγουμε τα διπλωματικά τεχνάσματα.

Πηγή
http://filonohpontou.wordpress.com/2011/05/02/genoktonionstixia/#more-10013
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters