Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

6 Ιουλιου κατατιθεται η μηνυση για Εσχατη Προδοσια

Την παρασκευη 6 Ιουλιου 2012 θα κατατεθει η μηνυση κατα Παπανδρεου, Παπακωνσταντινου και λοιπων πολιτικων για Εσχατη Προδοσια


Ελληνες απο ολη τη χωρα συνυπογραφουν σαν μηνυτες κατα των πολιτικων που εξαπατησαν τον Ελληνικο λαο και οδηγησαν τη χωρα στην χρεωκοπια.
Για να συνυπογραψετε και εσεις εφοσον συμφωνειτε στειλτε μας την Δηλωση Συναινεσης

Η ΜΗΝΥΣΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ 
  • Το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας (άρθρο 134 Π.Κ.-τιμωρία ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη) τελείται από εκείνον που επιχειρεί την κατάλυση, την αλλοίωση ή την απενεργοποίηση του δημοκρατικού πολιτεύματος ή των θεμελιωδών αρχών και θεσμών του (που ορίζονται στο άρθρο 134Α Π.Κ.). Το έγκλημα αυτό τελείται με τα μέσα που ορίζει ο Ποινικός Κώδικας, μεταξύ των οποίων είναι ο σφετερισμός της ιδιότητας του οργάνου του Κράτους, δηλαδή όταν το όργανο που ασκεί κρατική εξουσία καταλύει τους μηχανισμούς ελέγχου των πράξεών του και διαβρώνει, λόγω της δυνατότητας που έχει εξαιτίας της θέσης του, τους θεμελιώδεις πολιτικούς θεσμούς.
Οι μηνυόμενοι, μετά τη μεθοδευμένη προσφυγή στο ΔΝΤ, τέλεσαν τις πράξεις που αναλυτικά αναφέρονται στη μήνυση, επέβαλαν στον Ελληνικό Λαό μνημόνια και εφαρμοστικούς νόμους, αναγκάζοντάς τον μέσα από ένα κλίμα τρομοκρατίας και πανικού να υποκύψει σε δυσβάστακτα και απάνθρωπα μέτρα που ως αποτέλεσμα είχαν την εξαθλίωση, την αύξηση της ύφεσης, τη φτώχεια, την αρρώστια και τις αυτοκτονίες, τη μετανάστευση, την ανεργία, την εξαφάνιση του εμπορίου, την παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας στους ξένους δυνάστες.
Άρα, τα μέτρα αυτά που μας επέβαλαν δεν είχαν το αποτέλεσμα που παρουσίαζαν στον Ελληνικό Λαό οι μηνυόμενοι, ότι δήθεν έτσι θα μπορούσε να αντιμετωπισθεί η κρίση, να μην χρεοκοπήσουμε και «να σωθεί η χώρα».
Και θα κριθούν ως ικανότατοι, ως έξυπνοι, ως ειδήμονες, δεδομένου ότι οι ίδιοι έχουν παρουσιαστεί στον Ελληνικό Λαό ως οι πλέον ειδικοί για να «σώσουν» τη χώρα προβάλλοντας τις «εμπειρίες» τους, τα διαπιστευτήριά τους από ξένα Πανεπιστήμια και λοιπούς βαρύγδουπους τίτλους. Θα κριθούν ως ψυχικά και νοητικά υγιέστατοι. Θα δώσουν λόγο στον Ελληνικό Λαό για τα εγκλήματα που διέπραξαν σε βάρος του. Θα δώσουν λόγο στη δικαιοσύνη γιατί ξεπούλησαν την Ελλάδα. Η παρατηρούμενη το τελευταίο χρονικό διάστημα συντονισμένη προσπάθειά τους να αποδώσουν το χάλι που κατάντησαν τη χώρα μας και εμάς, τους πολίτες της χώρας αυτής, σε «λάθος», δεν θα περάσει.
Τα εγκλήματα, και μάλιστα αυτά που τιμωρούνται με ισόβια, δεν γίνονται από «λάθος». Ούτε να ελπίζουν ότι θα ξεμπερδέψουν με ένα «συγγνώμη». Ο Ποινικός Κώδικας δεν προβλέπει τη «συγγνώμη» ως τρόπο διαφυγής των ευθυνών. Ορίζει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης για το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας.
Οφείλουν να υποστούν τις συνέπειες των εγκληματικών τους πράξεων, γιατί κανείς δεν εξαιρείται από το νόμο.
  • Το έγκλημα της εξαπάτησης εκλογέων (άρθρο 162 Π.Κ.-τιμωρία: φυλάκιση μέχρι δύο έτη και χρηματική ποινή) διαπράττεται όταν κάποιος με ψευδείς ειδήσεις ή με άλλο τρόπο εξαπατά εκλογέα για να μεταβάλει το εκλογικό του φρόνημα στις εκλογές.
Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, όλοι ως υποψήφιοι για τις βουλευτικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009, έκαναν επανειλημμένα ψευδείς δηλώσεις προς τον Ελληνικό Λαό, ότι «λεφτά υπάρχουν», «θα γίνουν αυξήσεις στους μισθούς και συντάξεις ανώτερες του πληθωρισμού», και άλλες πολλές που αναλυτικά αναφέρονται στη μήνυση, με αποτέλεσμα να πείσουν τους εκλογείς να μεταβάλουν το εκλογικό τους φρόνημα, κι έτσι να εκλεγούν νικητές στις εκλογές εκείνες. Ούτε μήνας δεν πέρασε από την ανάληψη της εξουσίας, και χωρίς καν να επιχειρήσουν να εφαρμόσουν το προεκλογικό πρόγραμμα που περιείχε όλες τις ψευδείς δηλώσεις τους, άσκησαν πολιτική κάθετα αντίθετη με όσα προεκλογικά δήλωναν. Τις εκλογές αυτές τις κέρδισαν με εξαπάτηση, αφού αυτά που υπόσχονταν ήταν εντελώς αντίθετα με όσα σχεδίαζαν να εφαρμόσουν.
Οι δηλώσεις αυτές δεν είναι οι συνήθεις που υπόσχονται οι πολιτικοί προεκλογικά. Ήταν καταφανώς παραπλανητικές και μόνο σκοπό είχαν να πάρουν την ψήφο, να εκλεγούν και να μας παραδώσουν αλυσοδεμένους στο ΔΝΤ με το οποίο έκαναν «υπόγεια» τη συμφωνία μόλις πήραν την εξουσία, όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν.
Για όλα αυτά θα απολογηθούν.
Εξάλλου, το ίδιο επιθυμεί και ο εκ των μηνυομένων Γιώργος Παπανδρέου του Ανδρέα, αφού ο ίδιος είχε δηλώσει μία ημέρα πριν τις εκλογές της 4ης/10/2009 (βλ. σελ.11 της μήνυσης) ότι «κανείς δεν μπορεί να γλυτώνει επειδή είναι πολιτικός. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα στην ατιμωρησία. Όποιος δεν σεβαστεί τη δημόσια θέση που του εμπιστεύθηκε ο λαός και τη χρησιμοποιήσει για να πλουτίσει, θα αντιμετωπίσει όχι μόνο τον πολιτικό στιγματισμό, αλλά και την ποινική δικαιοσύνη».
ΝΤΟΡΑ Λ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ
Δικηγόρος Αθηνών
Ακολουθει μια συντομη περιγραφη απο τη Ντορα Κρητικοπουλου.



Συνυπογραψετε τη συλλογικη μηνυση μεχρι 4 Ιουλιου 2012. Δειτε τη στη σελιδα ‘Η Μηνυση’

 http://letmefree.gr/

Αυτά είναι τα αποκαλυπτικά νέα που μαθαίνουμε από έρευνα φυσικού που ξεπερνά τα όσα μέχρι σήμερα γνωρίζαμε για τις...δυνατότητες της ιονοσφαιρικής θερμάστρας στην Αλάσκα.

Το HAARP χειραγωγεί ακόμη και το Χρόνο!

Όπως ενημερώνει ο βραζιλιάνος φυσικός Dr. Fran De Aquino,
που δημοσίευσε μια επαναστατική έρευνα που λαμβάνει υπόψη της 30 άλλες επιστημονικές μελέτες, οι δυνατότητες του HAARP ξεπερνούν κατά πολύ όσα οι μέχρι σήμερα ερευνητές του έχουν αποκαλύψει 
Το HAARP χειραγωγεί ακόμη και το... Χρόνο!
σχετικά με τις τεχνολογίες υψηλής συχνότητας.

Dr. Fran De Aquino
Όπως λέει ένα πλήρως λειτουργικό και ενεργοποιημένο παγκοσμίως δίκτυο HAARP, μπορεί όχι μόνο να επηρεάζει τον καιρό και τα γεωφυσικά φαινόμενα  (π.χ. σεισμούς), αλλά και τη βαρύτητα, το διάστημα, ακόμη και τον ίδιο το χρόνο! Καθώς το δίκτυο είναι πλέον σχεδόν έτοιμο, με τις νέες εγκαταστάσεις στο νότιο πόλο του πλανήτη, την απομονωμένη Ανταρκτική, μένει να δούμε αν οι "masters του HAARP" επιδιώξουν να γίνουν και "masters του χρόνου"...

Για τους ιδιοκτήτες και τους προωθητές του προγράμματος HAARP ο επιστήμονας αυτός που αποκαλύπτει τους απωτέρους στόχους τους, ίσως να είναι και ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος του κόσμου, όπως αναφέρει το εν λόγω άρθρο στο beforeitsnews. Στις φωτογραφίες του άρθρου βλέπουμε μια γνωστή από μεταφυσικές αναρτήσεις φωτογραφία με το "κρυστάλλινο δίκτυο-πλέγμα" της Γης  μόνο που στην προκειμένη το δίκτυο αυτό θέλουν να χρησιμοποιήσουν για να επέμβουν -πέρα από όλα τα άλλα, ήδη γνωστά...- ΚΑΙ στις διαστάσεις του χρόνου...
 

Το "κρυστάλλινο δίκτυο-πλέγμα" της Γης.

Αυτό ωστόσο εμένα προσωπικά με βάζει σε πολύ μεγάλες σκέψεις στο ΓΙΑΤΙ προωθούνται όλες αυτές οι φαινομενικά άκακες πνευματικές δράσεις που αναφέρονται στο αιθερικό πλέγμα της Γης σε όλο τον κόσμο... Μήπως απλά μας προετοιμάζουν να αποδεχτούμε κάτι που εκείνοι ελέγχουν σαν απλό φυσικό ή μεταφυσικό γεγονός? Μήπως προσπαθούν να ελέγξουν κάποιο φυσικό γεγονός που μπορεί να "απειλεί" τη Γη και δε βρίσκουν άλλο τρόπο? Μήπως αποτελεί μέρος της προσπάθειας ελέγχου των συνειδήσεων και η όλη μεταφυσική δράση αυτής της κατεύθυνσης? Γιατί τόσος θόρυβος για τα ταξίδια των Μάγια στο χρόνο τον ίδιο καιρό που αυτοί εργάζονταν προς παρόμοιο στόχο με τεχνητά μέσα?... Σαφώς είναι γνωστό πως ο άνθρωπος πάντα μαγευόταν από τα ταξίδια στο χρόνο... αλλά εδώ εμπλέκονται παράμετροι ελέγχου, χειραγώγησης και καταστρατήγησης της ίδιας της ελευθερίας του ανθρώπου... και ενός ολόκληρου πλανήτη μετά των κατοίκων του...

Μπορεί από την άλλη να αποτελέσει την αρχή για τεχνολογικές εφαρμογές για το καλό όλων... όπως την τηλεμεταφορά και τα ταξίδια στο χρόνο... όμως άγνωστο με ποιο κόστος... Αυτές είναι βέβαια μερικές πρώτες σκέψεις μετά τις αποκαλύψεις του φυσικού... ωστόσο υπογραμμίζουν για άλλη μια φορά το γεγονός πως οποιαδήποτε πολιτικού ή ακτιβιστικού τύπου δράση δεν είναι ικανή να ανατρέψει και να αναχαιτίσει τους "ανθρώπους" που το εμπνεύστηκαν από την ολοκλήρωση και εφαρμογή του... Αυτοί δε σταματούν πουθενά και δεν έχουν κανένα απολύτως ενδοιασμό...



Ας δούμε μερικά ακόμη στοιχεία όμως σχετικά.

Η αποκαλυπτική εργασία του De Aquino:

High-power ELF radiation generated by modulated HF heating of the ionosphere can cause earthquakes, cyclones and localized heating.

Μαγνητικά κύματα.

Το HAARP επεμβαίνοντας στη βαρύτητα πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό.

Το HAARP επεμβαίνοντας στη βαρύτητα πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό. 


Το HAARP μπορεί να επηρεάζει τη βαρύτητα.

Οι περισσότεροι ερευνητές εδώ και χρόνια ανέφεραν πως το HAAR αποτελεί τεχνολογία που έχει τη δυνατότητα πρόκλησης σεισμών και hurricane.
Ο De Aquino όχι απλά επιβεβαιώνει με την εργασία του τα παραπάνω, αλλά προχωρά ακόμη περισσότερο:  Με τη χρήση ειδικών υψηλών συχνοτήτων, όπως λέει, το HAARP έχει τη δυνατότητα να αλλάζει και να ελέγχει τη βαρύτητα σε συγκεκριμένες τοποθεσίες. Όπως ισχυρίζεται ο φυσικός με βαρυτικές ασπίδες μπορούν να μετακινηθούν και να μεταφερθούν πολύ βαριά αντικείμενα. Οι επιστήμονες όμως μιλούν για ακόμη περισσότερα.  Ο De Aquino σε συνδυασμό με τα πειράματα του έλληνα φυσικού Δημητρίου Σταύρος, του ΤΕΙ Αθηνών, που απέδειξε με επιτυχία την ύπαρξη ηλεκτρομαγνητικής δράσης με τα βαρυτικά πεδία (electromagnetic interaction with the gravity field.), αναφέρει πως η τεχνολογία ELF μπορεί να δημιουργεί αυτά τα πεδία βαρυτικής ασπίδας:


The ELF technology can generate "Gravitational Shielding Mantles which are made by layers of high-dielectric strength semiconductor sandwiched by two metallic foils and insulation layers. The Gravitational Shielding Mantle can be made so that it is only 1 millimeter in thickness."
The Stavros RF pendulum experiment has HAARP properties.
 




Gravitational Shielding Mantles.
The period of the pendulum oscillations of a suspended electromagnetic resonant circuitformed by quarter-wavelength transmission line sections is found to be affected by electrical parameters of the oscillator driving it. Of particular influence appears to the magntitude of current at resonance, which depends on the effective quality factor (Q) of the RF tank circuit and the input driving power.
From his abstract: HAARP vortex cloud.
Ωστόσο όπως ανέφερα και στην αρχή η πιο σημαντική και άγνωστη μέχρι στιγμής δυνατότητα του HAARP που αποκαλύπτεται με την εργασία του βραζιλιάνου επιστήμονα, είναι η δυνατότητα του να παραμορφώνει το χρόνο...


Στη θεωρία της σχετικότητας ο Einstein αναφέρεται (απλοϊκά διατυπωμένα) η ρεαλιστική επίπτωση επίδρασης στο χρόνο που προκαλείται από μια επιτάχυνση που να πλησιάζει τα όρια του χρόνου και να επιδρά στη βαρύτητα "αναδιπλώνοντας"το χωρο-χρόνο. 

Το HAARP μπορεί να ελέγχει το χώρο και το χρόνο. 

Η εργασία του De Aquino φανερώνει πως όταν κάτι υπόκειται σε ένα ομοιόμορφο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο κυμάτων   ELF, η μάζα μπορεί τεχνητώς να μετατραπεί σε ένα διαφορετικό ανάλογο της διαφορετικού χρόνου πέρα από τα όσα είναι σε θέση να παρατηρήσουν οι παρευρισκόμενοι παρατηρητές. 

HAARP teleportation.


Αυτό εμένα με πηγαίνει στη διάδοση που γνωρίζει μια "μεταφυσική" θεωρία που αναφέρει πως η Γη θα βρεθεί το Δεκέμβρη του 2012 μέσα σε μια "φούσκα" που θα τη μεταφέρει στην 5η διάσταση "με ασφάλεια", διότι σε άλλη περίπτωση όπως ισχυρίζονται θα καταστρεφόταν από τις ακτινοβολίες (βλέπε τη ζώνη φωτονίων και τις μεταδόσεις από chanelling σε διάφορα σάιτ σχετικά με το πως η Γη θα περάσει σε "άλλη διάσταση". Να είναι αυτό που θέλουν να πετύχουν με το HAARP και προετοιμάζουν τις συνειδήσεις μέσα από chanelling των διαστημικών "αδελφών" μας?


Παρακάτω στο ίδιο άρθρο αναφέρεται πως με ανάλογο τρόπο χρησιμοποιήθηκαν τέτοια πεδία στο γνωστό πείραμα της Φιλαδέλφια και πως οι εργασίες του Τέσλα ήταν ένας προπομπώς των όσων σήμερα είναι ήδη εφικτά με το HAARP...

The USS Eldridge at sea [Photo courtesy of U.S. Navy]



The analogy he draws envisions an ocean going vessel. He explains the ship "...is made of steel. When subjected to a uniform ELF electromagnetic field, with intensity and frequency the ship will perform a transition in time to another time. It is important to note that the electromagnetic field,besides being uniform, must remain with the ship during the transition to the new time. If it is not uniform, each part of the ship will perform transitions to different times in the future. In order for the electromagnetic field to remain with the ship, it is necessary that all the parts, which are involved with the generation of the field, stay inside the ship. If persons are inside the ship they will perform transitions to different times in the future because their conductivities and densities are different."


Remarkably,that is almost the exact scenario described by the alleged witness Carl Allende of the Philadelphia Experiment. Now widely regarded as a fabricated story, the early 1940s U.S. Navy experiment allegedly codenamedProject Rainbow never actually took place.

HAARP draws upon Nikola Tesla's work a century ago.

HAARP draws upon Nikola Tesla's work a century ago.



It's strongly suspected that much of the HAARP technology is Tesla's work—updated and improved—and built upon the latest 21st Century scientific knowledge.


Believers of the story, however, claim that famed inventor and electrical genius Nikola Tesla assisted in the experiment that involved a naval escort vessel named the USS Eldridge. The purpose was to create invisibility, but ended tragically when the ship was spatially transported and parts of it were trapped in temporal anomalies.

Με τα όσα προσθέτει ο Dr.Fran De Aquino το HAARP δεν είναι απλά το "υπερόπλο" που γνωρίζαμε μέχρι χθες ...που είναι σε θέση να χειραγωγεί τον καιρό, να προκαλεί σεισμούς και να χρησιμοποιεί τα γεωφυσικά φαινόμενα σαν όπλα ... και να παίζει με τις συχνότητες του εγκεφάλου μας... Τώρα μαθαίνουμε πως αποτελεί και το μέσο στρεύλωσης του χρόνου και της βαρύτητας... (Αυτή η τεχνολογία αλλά και η μυστικοπάθεια των προαγωγών της πραγματικά τρελαίνουν κόσμο... driving people mad.)



Με τα όσα συμβαίνουν στον κόσμο σε όλα τα επίπεδα... λυπάμαι, αλλά δεν νομίζω πως είναι για καλό μας...

Κάντε Click Εδώ'>You.gr 8.000 προϊόντα τεχνολογίας. Δωρεάν αντικαταβολή, πάνω από 300 σημεία πώλησης!

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ

ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΜΕ


 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 1:10′

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.



Πηγή.
atia-ufo.gr

Θαύμα: Ψηφίζεις Σαμαρά και βγαίνει Σημίτης!!!

H ... 3η κυβέρνηση Σημίτη - "Απέθαντοι"!!


Άφωνη παρακολουθεί η χώρα τα όσα συμβαίνουν μετά τις εκλογές αρχικά με την προσπάθεια σχηματισμού βιώσιμης κυβέρνησης και εν συνεχεία τα τραγελαφικά που βιώνουν οι πολίτες στην πολιτική καθημερινότητά τους, όπου οι τραπεζίτες και τα οικονομικά στελέχη της κυβέρνησης ...


Σημίτη (!) που ευθύνεται κατά κύριο λόγω για την ευρωτραγωδία που βιώνει η χώρα, παρελαύνουν από την θέση του υπουργού Οικονομικών! Μια κυβέρνησης με πρωθυπουργό τον ... Α.Σαμαρά! Αν δεν πρόκειται για φάρσα και εκδίκηση της Ιστορίας σε έναν λαό που αρνείται πεισματικά να διδαχθεί από την Ιστορία, τότε περί τίνος πρόκειται; Έτσι λοιπόν, δύο υπουργοί, ένας προαναγγελθείς και συμμετέχων στο υπουργικό συμβούλιο (πρέπει να είναι η πρώτη φορά στην ελληνική πολιτική ιστορία από το 1830 μέχρι σήμερα που συμμετείχε μη υπουργός ως ... υπουργός και μάλιστα πρώτος της τάξει σε υπουργικό συβούλιο, όπως ο παραιτηθείς Β.Ράπανος) και ένας (Γ.Βερνίκος) που παραβίασε ωμά την νομοθεσία περί υπουργοποιήσεων, ήδη μας αποχαιρέτησαν μέσα σε μία εβδομάδα.


Από εκεί και πέρα είχαμε την τοποθέτηση του Γιάννη Στουρνάρα, αγαπημένου της σημιτικής διαπλοκής και γενικότερα της οικονομικοπολιτικής ελίτ που κατέστρεψε την χώρα, πρώην μέλους της ... ΚΝΕ και πρωτομάστορα σε ηλικία 42 ετών του σκανδάλου του Χρηματιστηρίου και συνενόχου της πλαστογράφησης των στοιχείων εισόδου της Ελλάδας στην ευρωζώνη, να επιλέγεται ως νέος υπουργός Οικονομικών! Εμείς απορούμε γιατί επιλέγουν τους "δεύτερους" της κυβέρνησης Σημίτη, όπως τους Β.Ράπανο και Γ.Στουρνάρα και δεν πάνε κατ'ευθείαν στον ... Γιάννο Παπαντωνίου. Και για να τελιεώνουμε ως βάλουν και τον Σημίτη αναπληρωτή πρωθυπουργό και βέβαια τον αλήστου μνήμης Σουμάκη, στην θέση του Βερνίκου για να τελειώνουμε.


Εν τέλει η ψήφος στην ΝΔ σήμαινε μια τρίτη κυβέρνηση Σημίτη και δυστυχώς είναι ο Άκης στην φυλακή γιατί το πιθανοτερο είναι να τον βλέπαμε και αυτον στην κυβέρνηση. Τελικά οι "σημιτικοί" είναι πολιτικά "απέθαντοι". Ζόμπι της πολιτικής που καιροφυλακτούν για να επαναλάβουν τα έργα και τις ημέρες στην οκταετία της εθνικής και κοινωνικής αλλοτρίωσης της χώρας. Ο πρώτος σημιτάνθρωπος, ο Β.Ράπανος αποχώρησε γιατί δεν τους έδιναν όσους σημιτικούς συνεργάτες ήθελε. Ο Γ.Βερνίκος αγνοούσε το νόμο. Τον αγνοούσε και ο Ε.Βενιζέλος που τον πρότεινε; Αλλά και πριν φτάσουμε στον παραβίαση της νομοθεσίας, θεωρούσε ο Α.Σαμαράς ότι ο Γ.Βερνίκος με όλο εκείνο το σκάνδαλο τους χρηματιστηρίου και την παραπομπή του, στην πλάτη του ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση; Αυτοί θα επαναδιαπραγματευθούν; Ο Γ.Στουρνάρας;


Εμείς απορούμε γιατί άλλαξαν τον Λ.Παπαδήμο. Αφού αναζητούν συνεχώς τους μικρούς Παπαδήμους: Τον κολλητό του, τον Β.Ράπανο και το πουλέν του τον Γ.Στουρνάρα. Φαίνεται ότι η παράταξη της ΝΔ, όχι απλώς έχει στερέψει από στελέχη, αλλά έχει στειρωθεί και εδώ ξεκινούν οι εξελίξεις. Εκτιμούμε ότι αυτό που συμβαίνει είναι απλά ο προάγγελος εξελίξεων που θα οδηγήσουν στην συγχώνευση των δύο άλλοτε κυρίαρχων πολιτικών σχηματισμών, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Η ΝΔ έχει στερέψει από στελέχη και το ΠΑΣΟΚ έχει στερέψει από ψηφοφόρους. Και το "τρένο ΣΥΡΙΖΑ" ζυγώνει.


Πολύ δύσκολα η επόμενη εκλογική αναμέτρηση, ειδικά αν καθυστερήσει πέραν του έτους, θα βρεί στην κάλπη δύο ξεχωριστά κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Με έναν άλλο ηγέτη ίσως, που ενώσει τα δύο κόμματα, αλλά που θα δημιουργήσει μια ενιαία "αστική" παράταξη. Η κυβερνητική όσμωση θα αποτελέσει την καλύτερη συγκολλητική ουσία γι αυτό που έρχεται. Το αν θα προκύψει "κόμμα-τέρας" ή "κόμμα ελπίδας" θα εξαρτηθεί από πολλά που δεν είναι του παρόντος.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
elnewsgr.blogspot.gr

Πηγή: http://diadrastiko.blogspot.com/2012/06/blog-post_3340.html#ixzz1z1ukXPUK

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ Ο ΝΕΟΣ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!

Πολύ...βαρύ το βιογραφικό του Γιάννη Στουρνάρα, μας λένε στα "έγκυρα" ΜΜΕ από την στιγμή που ανακοινώθηκε η υπουργοποίησή του από τον Αντώνη Σαμαρά! Όντως, είναι...βαρύ κι ασήκωτο!


Γιατί; Διότι, όπως "ξεχνάνε" (;) να μας πουν οι διάφοροι "ενημερωτάδες", ο συγκεκριμένος είναι ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ!!!


Μάλιστα, έχει συμμετάσχει δύο φορές στις συνεδριάσεις της εν λόγω "υπερστοάς", το 2009 στην Αθήνα  http://www.conspiracyarchive.com/NWO/Bilderberg-Participants-2009.htm και το 2010 στην Ισπανία http://cryptome.org/0001/bilderberg-2010.htm , σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία συμμετεχόντων!


Να τον χαίρονται λοιπόν στη συγκυβέρνηση τον νέο Υπουργό ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ!


Υ.Γ. Ευκαιρία να μοιραστεί τις...εμπειρίες του από το "κλαμπ" και με άλλους συμμετέχοντες σ' αυτό, όπως τη Ντόρα, τον Σαμαρά, τον Αβραμόπουλο κλπ.                                                                               http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/

Σχεδιάζεται απόβαση τουρκικού πεζικού στην Σάμο;;;



Μέχρι το τέλος Ιούλιου από έγκυρες πηγές μας μαθαίνουμε ότι ο τουρκικός στρατός θα κάνει επίθεση στην Ελλάδα εντος Ιούλιου 2012 . Συγκεκριμένα το πρώτο χτύπημα θα γίνει στο Ελληνικό νησί Σάμος και ως δεύτερο στόχο έχουν το νησί Ρόδος .

Εδώ μιλάμε για ένα ισχυρό πολεμικό χτύπημα στην Ελλάδα, μετά από προβοκάτσια με το χτύπημα του μαχητικού RF4-E από τον στρατό της Σύριας ο επόμενος στόχος θα είναι η Ελλάδα αυτό είναι προπαγάνδα να παραπληροφορήσουν κάποια ΜΜΕ στο διαδίκτυο του στρατηγούς του ΝΑΤΟ – ΟΤΑΝ και να τους παρακινήσουν στην ανάφλεξη του 3 ου παγκόσμιου πόλεμου .
 

Προσοχή Σήμα προς Ρωσική Ομοσπονδία
Πρέπει να ανακόψετε αυτή την επιχείρηση εναντίον της Ελλάδος από την Τουρκιά διότι θα καταστραφείτε και εσείς μετά από τις Κινέζικες δυνάμεις, αν χτυπηθεί η Ελλάδα η Ρωσία κινδυνεύει και αυτή οικονομικά να καταστραφεί διακόπτοντας παροχή πετρελαίου και φυσικού αέριου προς ευρωπαϊκές χώρες.
Παρακαλούμε την Ρωσική Ομοσπονδία
Να ενημερώσει με παγκόσμιο πόλεμο πληροφοριών προς πάσα κατεύθυνση σε ανωτέρους αξιωματικούς του ΝΑΤΟ – ΟΤΑΝ να μην ξεκινήσουν πόλεμο με την Συρία διότι αυτή θα είναι και η αφορμή μετά να χτυπήσουν την Ελλάδα η Τουρκιά με αποτέλεσμα να καταστραφεί σαν ντόμινο όλη οι Ευρωπαϊκή Ένωση και να θέση σε δυσμενή κατάσταση την Ρωσία στο να διακόψει οικονομική βοήθεια σε εξαγωγές πετρελαίου και φυσικού αέριου σε Ευρωπαϊκές χώρες , ώστε να καταστραφεί οικονομικά και αργότερα πολεμικά από εξόντωση του Κινεζικού στρατού.
 

// Source
Analysts Geostrategic // Dmitry N. Giannopulos
//

Moscow – Russia
http://www.geostrategic.ru/core/?p=337 
 http://aorata-gegonota.blogspot.gr/2012/06/blog-post_2277.html
http://www.katohika.gr/2012/06/blog-post_26.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters