Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Αυτά που μας Κρύβουν για την Πανάρχαια Εκστρατεία του Διονύσου στην Κίνα

Απόδειξη ότι η πανάρχαια εκστρατεία του Διονύσου στην Κίνα ήταν γεγονός ίσως είναι η διάσημη μούμια της Λουλάν, αφού πρόκειται για μια Καυκάσια γυναίκα που προέρχεται από μια εποχή στην οποία απλά δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στη σημερινή Κίνα, τουλάχιστον με βάση τις ανακρίβειες που μας διδάσκουν στα σχολεία.

Η εκστρατεία του Διονύσου σε Κίνα και Ινδία, αναφέρεται στα «Διονυσιακά»του Νόννου, και μάλλιστα υπάρχει στην Κίνα η επαρχία Γιουνάν που σημαίνει «Ιωνία» όπου καλλιεργούνται αμπέλια και παράγεται κρασί! Σημειώνεται ότι ο Διόνυσος ήταν ο θεός του κρασιού.

Σε ΑΥΤΟ το ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ τα ΟΣΤΑ του ΝΩΕ… ή μήπως ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ;!!!

Η ιστορία για ένα τεράστιο πλοίο που επέτρεψε την επιβίωση όλων των ειδών των ζώων σε όλο τον κόσμο ακούγεται εντυπωσιακό, αλλά και αρκετά απίστευτο. Παρ΄ όλα αυτά, ο οικοδόμος του, ο Νώε, είναι μία από τις πιο δημοφιλείς βιβλικές φιγούρες.
Αυτή η ιστορία υπήρχε για χιλιάδες χρόνια και είναι γνωστή από δισεκατομμύρια ανθρώπους. Ωστόσο, ο τόπος της ταφής του Νώε παραμένει άγνωστος.

Το Άνοιγμα που Εντόπισε ο Ναύαρχος Μπιρντ για την Κούφια Γη και Απόρρητες Φωτογραφίες της NASA που Κόβουν την Ανάσα!

Η Κοίλη Γη δεν αποτελεί πλέον μια θεωρία συνωμοσίας!
Η φυγόκεντρος δύναμη του «εσωτερικού φλοιού της γης», ο οποίος σπρώχνει προς τα έξω, ενάντια στη βαρυτική δύναμη του «εξωτερικού φλοιού της γης», ο οποίος ωθεί προς τα μέσα, μπορεί να είναι η ενέργεια που θερμαίνει το μάγμα.
Το μαγνητικό πεδίο στο Βόρειο Πόλο είναι αριστερόστροφο, ενώ στο Νότιο Πόλο δεξιόστροφο.

Τα χειρότερα έπονται

 
Μία οικονομία σε κατάσταση στασιμότητας και με σπασμένο το ελατήριο της ανάπτυξης της, είναι αδύνατον να κινηθεί χωρίς τη διεξαγωγή δημοσίων επενδύσεων – ενώ τα περί μελλοντικής ανόδου του ΑΕΠ αποτελούν έναν ακόμη μεγάλο μύθο, ο στόχος του οποίου δεν είναι άλλος από τη διατήρηση των ψευδαισθήσεων των Πολιτών.

Χίος: 1.130 γονείς ζητούν με εξώδικο τη μη λειτουργία δομών εκπαίδευσης προσφύγων στα σχολεία


 

Να μη λειτουργήσουν Δομές Υποδοχής και Εκπαίδευσης Προσφύγων (ΔΥΕΠ) στα σχολεία του νησιού, αλλά αυτές να δημιουργηθούν μέσα στον καταυλισμό της ΒΙΑΛ, ζητούν 1.130 γονείς μαθητών της Χίου, με εξώδικο που έστειλαν στους διευθυντές των σχολείων καθώς και στους διευθυντές της τοπικής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

ΤΡΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ. ΠίτσαΓκεητ!! το σκάνδαλο των σκανδάλων! Βατικανό- φωλεά εχιδνών;



Αποτέλεσμα εικόνας για Βατικανό- φωλεά εχιδνών;

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ>>

«Καρφιά» Τραμπ κατά του Τζ.Σόρος: «Πληρώνει ακτιβιστές για να διαδηλώνουν εναντίον μου»

 
Κατά μέτωπον επίθεση στον γνωστό δισεκατομμυριούχου «ανθρωπιστή» έκανε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε σήμερα τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος ότι χρηματοδοτεί τους ακτιβιστές που διαμαρτύρονται κατά του διορισμού του υποψηφίου του για το Ανώτατο Δικαστήριο Μπρετ Κάβανο, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις.

Από τις κινεζικές αρχές φέρεται να κρατείται ο επικεφαλής της Ιντερπόλ

 Από τις κινεζικές αρχές φέρεται να κρατείται ο επικεφαλής της Ιντερπόλ, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν σύμφωνα με την καταγγελία της συζύγου του, στα τέλη Σεπτεμβρίου, οπότε και ταξίδεψε από τη Γαλλία στην Κίνα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η κινεζική εφημερίδα «South China Morning Post» στην ιστοσελίδα της, ο Μενγκ Χονγκγουέι, κρατείται και ανακρίνεται, από την περασμένη εβδομάδα, οπότε και προσγειώθηκε στο κινεζικό

Εξαφανίστηκε ο αρχηγός της Interpol

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 15:54
Η γαλλική αστυνομία ξεκίνησε έρευνα έπειτα από την καταγγελία της συζύγου του επικεφαλής της Ίντερπολ Μενγκ Χονγκγουέι για την εξαφάνισή του, όπως δήλωσαν σήμερα αστυνομικές πηγές.
Η σύζυγος του Μενγκ, η οποία ζει στη Λιόν, όπου εδρεύει η Ίντερπολ, επικοινώνησε με την αστυνομία καθώς δεν είχε νέα του από τα τέλη Σεπτεμβρίου που ταξίδεψε στην Κίνα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Το Κατηγορώ για την Δόλια και Ανθελληνική Στάση της Τράπεζας της Ελλάδος

Το Κατηγορώ για την Δόλια και Ανθελληνική Στάση της Τράπεζας της Ελλάδος

Από την Απολογία του Αρτέμη Σώρρα

Επειδή οι 136 σελίδες του απολογητικού υπομνήματος του Αρτέμη Σώρρα φαίνονται πολλές στους μη νομικούς, συνέπτυξα το κείμενο σε 4 σελίδες, εστιάζοντας συνοπτικά στα σημεία που αναδεικνύουν την πεμπτουσία του θέματος και αποφεύγοντας κατά το δυνατόν τους νομικούς όρους. Τα όποια έντονα, πλάγια, κεφαλαία και εικόνες είναι δικά μου.

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΓΝΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΕΕΙ;

 
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΕΤΗ ΓΗΙΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΚΠΕΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ Σ ΑΥΤΗΝ ΟΙ ΕΚΠΤΩΤΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ «ΧΡΩΜΑΤΩΝ» ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΔΕΞΙΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΕΝΤΡΩΟΥΣ ΚΛΠ.

Τούρκοι διανοούμενοι: «Η λέξη Τούρκος σήμαινε γάιδαρος, δεν υπάρχει τουρκική φυλή»! ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Την πραγματικά εντυπωσιακή ιστορική ομολογία ότι ο χαρακτηρισμός «Τούρκος» σήμαινε γάιδαρος στην οθωμανική εποχή και ήταν ένας άκρως υποτιμητικός χαρακτηρισμός, έκανε και μάλιστα σε δημόσια σύσκεψη, (1/12/2013), ο καθηγητής ιστορίας του πανεπιστήμιου Gazi της Άγκυρας, Cemalettin Taşkıran.

ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΟΡΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥΣ

 
ΣΥΓΓΕΛΑΚΗΣ   ΜΑΝΩΛΗΣ.  ΠΑΡΑΘΕΤΩ   ΤΟ   ΠΑΡΑΚΑΤΩ   ΚΕΙΜΕΝΟ,   ΑΠΟ   ΤΟ   ΣΑΙΤ     https://crimesagainstgreeks.com/  ΣΤΟ   ΟΠΟΙΟ   ΥΠΑΡΧΟΥΝ   ΠΟΛΥ   ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ   ΝΟΜΙΚΕΣ   ΣΚΕΨΕΙΣ,   ΤΙΣ   ΟΠΟΙΕΣ   ΤΙΣ   ΚΡΑΤΟΥΝ   ΜΑΚΡΥΑ   ΑΠΟ   ΤΟΥΣ   ΠΟΛΙΤΕΣ,   ΩΣΤΕ   ΝΑ  ΕΙΝΑΙ   ΣΕ   ΠΛΗΡΗ   ΑΓΝΟΙΑ   ΣΧΕΤΙΚΑ   ΜΕ   ΤΙΣ   ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ   ΠΟΥ   ΕΧΟΥΝ   ΣΤΑ   ΠΛΑΙΣΙΑ   ΤΟΥ   ΙΣΧΥΟΝΤΟΣ   ΝΟΜΙΚΟΥ   ΠΛΑΙΣΙΟΥ,   ΝΑ   ΜΠΟΡΟΥΝ   ΝΑ   ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ   ΠΡΑΞΕΙΣ   ΠΟΥ   ΝΑ   ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ   ΚΑΤΑ   ΔΗΜΟΣΙΩΝ   ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΩΝ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ   ΚΑΙ   ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ   ΚΑΤΑ   ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ, ΕΝΧΑΡΑΖΟΝΤΑΣ   ΕΤΣΙ   ΣΤΙΣ   ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ   ΤΩΝ   ΠΟΛΙΤΩΝ,   ΟΤΙ   ΟΙ  ΔΗΜΟΣΙΟΙ   ΑΥΤΟΙ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ,   ΕΙΝΑΙ   ΣΤΗΝ   ΟΥΣΙΑ   ΠΑΝΩ   ΑΠΟ   ΤΟ   ΣΥΝΤΑΓΜΑ   ΚΑΙ   ΤΟΥΣ   ΝΟΜΟΥΣ   ΚΑΙ   ΟΤΙ   ΕΙΝΑΙ   ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ. 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters