Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Τι Συνέβη Όταν Έφτασαν οι Αργοναύτες στην Λήμνο

 
Της Dimitra Papanastasopoulou

Φίλες και φίλοι, 

Οι ήρωές μας ξεκίνησαν το ταξίδι τους από την Ιωλκό με ούριο άνεμο. Ο πρώτος τους σταθμός, για ανεφοδιασμό, ήταν το νησί της Λήμνου, που το βρήκαν έρημο από άνδρες. Τι είχε συμβεί;

Ο Ραδάμανθυς, βασιλιάς της Κρήτης, είχε κάνει δώρο στον Θόα το νησί της Λήμνου. Ο Θόας ήταν γιός του θεού Διόνυσου και της Αριάδνης, παντρεμένος με την κόρη του βασιλιά Κρηθέα, την Μύρινα, που άλλες πηγές την θέλουν αμαζόνα.

Υπάρχουν Τρεις Κατηγορίες Ανθρώπων που Ζουν στη Γαία Σύμφωνα με τους Ολύμπιους

 
ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ – ΜΗΝΥΜΑ:

– «Υπάρχουν τρεις κατηγορίες ανθρώπων που ζουν στη Γαία».

-«Οι Ουράνιοι Έλληνες οι συνοδοί των θεών που ζουν χιλιάδες χρόνια στον πλανήτη».

-«Οι γήινοι άνθρωποι που μεταλλάχθηκαν στη Γαία».

-«Μια ειδική κατηγορία ανθρώπων μοιάζουν πολύ με τα ανθρώπινα όντα αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι άνθρωποι.

Τι Σημαίνει η λέξη «Προσκυνώ»; Μάθε για να Μην Προσκυνήσεις ξανά!

 
Στα Αρχαία Ελληνικά, το «φιλώ» είναι «κυνέω / κυνώ», εξ’ού και το προσκυνώ (σημαίνει κάνω ένα βήμα μπροστά και δίνω ένα φιλί).

Στον Όμηρο χρησιμοποιείται και σαν τέτοιο. Η σημασία του είναι κι αυτή, όπως και πολλές άλλες. Η ετυμολογία της λέξης όμως, η αρχική της προέλευση, είναι η εξής:

Εξηγήθηκε ο πιο Αινιγματικός Στίχος της Οδύσσειας με τη Βοήθεια Βατραχανθρώπων

Με τη βοήθεια βατραχανθρώπων η Επιστήμη προσπαθούσε να εξερευνήσει την “Οδύσσεια”, το 1963.

Ίσως ο ισχυρισμός αυτός να φαινόταν εξοργιστικός και παράδοξος.

Κι όμως, οι αρχαιολόγοι του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια, των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, δεν είχαν την παραμικρή διάθεση ευφυολογημάτων, όταν υποστήριζαν ότι η ανακάλυψη των “βομβών οξυγόνου” τους επέτρεψε να διαφωτίσουν έναν μυστηριώδη στίχο της “Οδύσσειας”.

Έρχεται το...ελληνικό RALLY DAKAR στα βουνά της Νέας Φιγαλείας αλλά και μέσα στη Νέδα και θα έχει έδρα την Αρχαία Ολυμπία.(ΦΩΤΟ)

Έρχεται το...ελληνικό RALLY DAKAR στα βουνά της Νέας Φιγαλείας αλλά και μέσα στη Νέδα (ΦΩΤΟ)
Λίγες ώρες απομένουν από την έναρξη του μεγαλύτερου παγκόσμιου αγώνα μηχανοκίνητου αθλητισμού, που δεν έχει να ζηλέψει και πολλά από τον εντυπωσιακό αγώνα RALLY DAKAR.

Τα βουνά της Νέας Φιγαλείας και της Νέδας θα φιλοξενήσουν τον πιο δύσκολο αγώνα.

Τα Rally Raid 2018 είναι η δυσκολότερη μορφή αγώνων εκτός δρόμου με κορυφαίο παράδειγμα αυτό του θρυλικού Ντακάρ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΝΕΚΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΕΞΗΓΕΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ


ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ!!! ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ!!!! O ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΟΥΣ 90.7 FM 15/5/2018


Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΙΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΙΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ''ΣΑΤΥΡΙΚΗ'' ΤΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗ


Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters