Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Έρχεται το...ελληνικό RALLY DAKAR στα βουνά της Νέας Φιγαλείας αλλά και μέσα στη Νέδα και θα έχει έδρα την Αρχαία Ολυμπία.(ΦΩΤΟ)

Έρχεται το...ελληνικό RALLY DAKAR στα βουνά της Νέας Φιγαλείας αλλά και μέσα στη Νέδα (ΦΩΤΟ)
Λίγες ώρες απομένουν από την έναρξη του μεγαλύτερου παγκόσμιου αγώνα μηχανοκίνητου αθλητισμού, που δεν έχει να ζηλέψει και πολλά από τον εντυπωσιακό αγώνα RALLY DAKAR.

Τα βουνά της Νέας Φιγαλείας και της Νέδας θα φιλοξενήσουν τον πιο δύσκολο αγώνα.

Τα Rally Raid 2018 είναι η δυσκολότερη μορφή αγώνων εκτός δρόμου με κορυφαίο παράδειγμα αυτό του θρυλικού Ντακάρ.

Οι συγκεκριμένοι αγώνες βασίζονται όχι μόνο στην ταχύτητα αλλά και στην πλοήγηση.

Κορυφαίοι αθλητές από όλο τον κόσμο έρχονται κάθε χρόνο για να τρέξουν στον ελληνικό αγώνα...σε άγνωστη διαδρομή και φυσικά στην αντοχή μηχανών και ανθρώπων, καθώς χρειάζεται να καλυφθούν χιλιάδες χιλιόμετρα εκτός δρόμου μέχρι τον τερματισμό.

Στην Ελλάδα έχουμε το δικό μας... Ντακάρ και έχουμε την τύχη να φιλοξενούμε, από χέρια Ελλήνων διοργανωτών, τον μεγαλύτερο αγώνα επί ευρωπαϊκού εδάφους.

Ο λόγος για το Hellas Rally Raid που έχει ιστορία 7 χρόνων και σε αυτό έχουν συμμετάσχει κορυφαία ονόματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ο Matthias Walkner, ξεκίνησε την καριέρα του στην Ελλάδα και το 2015 στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής και 2ος στο Dakar 2017. O Sam Sunderland νικητής του Dakar 2017, o Gerard Farres 3oς στο Dakar και παγκόσμιος πρωταθλητής Baja.

To Hellas Rally 2018 θα διεξαχθεί το διάστημα 20-27 Μαΐου και θα έχει έδρα την Αρχαία Ολυμπία.

Οι συμμετέχοντες θα καλύψουν πάνω από 2.000 χιλιόμετρα και θα διασχίσουν διαδρομές από την ορεινή Αχαία - Ηλεία - Αρκαδία - Μεσσηνία - Λακωνία.

Συνολικά θα τρέξουν 283 αθλητές από 26 χώρες.

Ενώ τον αγώνα θα συνοδεύουν πάνω από 60 τηλεοπτικά δίκτυα και sites από όλο τον κόσμο.

Φυσικά όλη τη διοργάνωση υπό την αιγίδα του μεγάλου αθλητικού καναλιού EUROSPORTS.


Θάνος Χουλιάρας-#ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters