Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Δικαστής στην Πενσιλβάνια ακύρωσε την επικύρωση του εκλογικού αποτελέσματος! - Στον ίδιο δρόμο και η Νεβάδα!

Μια σημαντική εξέλιξη έρχεται από την Πενσιλβανία σε ότι αφορά το νομικό αγώνα του Ν.Τραμπ κατά του εκλογικού αποτελέσματος της 3ης Νοεμβρίου καθώς πολιτειακός δικαστής αμφισβητεί τα αποτελέσματα της Πολιτείας και διέκοψε την επικύρωση τους.

Ανεμογεννήτριες η διαολογεννήτριες;

Akis Tselentis

{Τα όποια ερωτήματα σας στην Le Figaro παρακαλώ οχι σε εμένα 😉}

Άρθρο στην γαλλική Le Figaro με τίτλο Les éoliennes sont un scandale environnemental stupéfiant

Οι ανεμογεννήτριες αποτελούν οικονομικη τρύπα και οικολογική καταστροφή, αναλύει ο Jean-Louis Butré.

Το Κράκεν κυκλοφόρησε.


Vickie Trump Williams


Το Kraken είναι SOF προσανατολισμένο εναντίον εγχώριων εχθρών που διέπραξαν την εκλογική κλοπή του 2020. 

Αυτό το Κράκεν είναι απαραίτητο επειδή η CIA έτρεχε μια απατεωνική επιχείρηση ΕΚΛΟΓΩΝ έξω από το αμερικανικό προξενείο μας στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020.

ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΜΟΡΙΑΚΗ ΒΙΟΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΜΟΛΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ (βίντεο)

Σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα βίντεο που θα δείτε παρακάτω για την επιστήμη, η μοριακή βιολόγος Judy A. Mikovits, PhD, αποκαλύπτει την ανησυχητική αληθινή ιστορία για το πώς ρίχτηκε στη φυλακή επειδή μίλησε για τη θανατηφόρα μόλυνση των ανθρώπινων εμβολίων από ιούς.

Εργαζόμενη για το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου ως ερευνήτρια για τον καρκίνο, η Δρ. Mikovits δούλεψε με ανθρώπινους ρετροϊούς όπως ο HIV. Το έργο της επικεντρώθηκε στην έρευνα ανοσοθεραπείας και αφορούσε τον ιό HIV.

Η Σύλληψη του Πράκτορα της Καμπάλ στην Ιαπωνία θα αποτελέσει Αλλαγή του Παιχνιδιού

Benjamin Fulford 23/11/2020
Ενόσω οι ΗΠΑ παραμένουν κλειδωμένες σε μια μάχη εξουσίας, παρουσιάζεται στην Ιαπωνία μια ευκαιρία αλλαγής παιχνιδιού. 
Την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου ο Dr. Ryuichi Morishita θα προωθήσει δημόσια ένα εμβόλιο που αλλοιώνει το ανθρώπινο DNA που θα θεραπεύει τον αποδείξιμα μη υπάρχοντα ιό “Covid 19”. Ο Morishita αναφέρει στον υψηλόβαθμο πράκτορα της Χαζαρικής μαφίας και πρώην υπάλληλο της Goldman Sachs, David Atkinson.

Νεώτερα Περί Εμβολιασμών

Στις 26 Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους, η Ένωση Αμερικανών Ιατρών και Χειρουργών (AAPS) εξέδωσε μια ανακοίνωση σχετικά με τους ομοσπονδιακούς εμβολιασμούς στις ΗΠΑ.

Στην ανακοίνωση της η AAPS δηλώνει ξεκάθαρα ότι αντιτίθεται σθεναρά σε όποια ομοσπονδιακή παρέμβαση στις ιατρικές αποφάσεις, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων με εντολή. Θεωρεί ότι αφού ενημερωθούν πλήρως για τους κινδύνους και τα οφέλη μιας ιατρικής διαδικασίας, οι ασθενείς έχουν το δικαίωμα να απορρίψουν ή να αποδεχθούν την διαδικασία αυτή.

Εκτεθειμένοι σε Αεροψεκασμούς

Chemtrails Exposed: Οι κοινές ρίζες του Νέου Προγράμματος Μανχάταν και της Θεωρίας Υπερθέρμανσης του Πλανήτη από τον άνθρωπο.

Οπως είπε κι ο Αρχιμήδης… «Εύρηκα»

Ετσι φαίνεται ότι και το πρόγραμμα Μανχάταν και η θεωρία υπερθέρμανσης του πλανήτη για την οποία δήθεν ευθύνεται ο άνθρωπος, μοιράζονται σημαντικές και πρώιμες ιστορικές ρίζες.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters