Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Το Κράκεν κυκλοφόρησε.


Vickie Trump Williams


Το Kraken είναι SOF προσανατολισμένο εναντίον εγχώριων εχθρών που διέπραξαν την εκλογική κλοπή του 2020. 

Αυτό το Κράκεν είναι απαραίτητο επειδή η CIA έτρεχε μια απατεωνική επιχείρηση ΕΚΛΟΓΩΝ έξω από το αμερικανικό προξενείο μας στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020.

Αυτό είναι παρόμοιο με τις δεκάδες άλλες εκλογικές κλοπές που η CIA έχει διενεργήσει σε άλλες χώρες του κόσμου, πολύ παράνομες τότε και τώρα. Οι Αμερικανοί πήραν μια γεύση από το πώς είναι να είσαι φρικτός από τη CIA. Κάτι που ήδη γνωρίζουν πολλές χώρες του κόσμου.
Τέλος πάντων, η εντολή του αμερικανικού στρατού διατάχθηκε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και τον Τραμπ να μεταβεί στη Φρανκφούρτη και να κατασχέσει τους δικηγόρους της CIA ως απόδειξη της κλοπής.
Ο αμερικανικός στρατός ΔΕΝ έκανε επιδρομή στην επιχείρηση της Φρανκφούρτης του Scytl, αυτή η ιστορία είναι κόλπο.
Ο αμερικανικός στρατός κατέσχεσε Αμερικανούς διακομιστές. Μας ανήκουν.
Ανακτήσαμε τους δικούς μας servers από μια επιχείρηση κλοπής της CIA (παρόμοιο με το Hammer / Scorcard).
Τώρα ο Πρόεδρος Τραμπ έχει τους διακομιστές.
---
Ο Τραμπ παρακολούθησε σε πραγματικό χρόνο την κλοπή των ενδιάμεσων εκλογών του 2018 ιδίως στη Νότια Καλιφόρνια. Ξέρει ότι η Nancy Pelosi (40 ετών στο αξίωμα), η Diane Feinstein (60 ετών στο αξίωμα) και ο Adam Schiff (20 ετών στο αξίωμα) δεν έχουν κερδίσει ποτέ μια δίκαιη εκλογή σε ολόκληρη την Όλες οι απάτες, όλες οι απάτες.
Ο Τραμπ ξέρει ότι η Καλιφόρνια είναι RED Trump έδαφος.
---
Αυτή η είδηση θα ρίξει την CIA, το FBI, όλους τους μεγάλους ειδησεογραφικούς οργανισμούς Washington Post, New York Times, Wall Street Journal, όλα τα τηλεοπτικά μέσα, ABC, CBS, NBC, CNN, FOX, όλους τους τεχνικούς τιτάνες Facebook, Twitter και ειδικά Google.
Οι ξένες κυβερνήσεις στον Καναδά (PM Justin Trudeau), στο Ηνωμένο Βασίλειο (PM Boris Johnson), στη Γαλλία (πρόεδρος Emmanual Macron), στη Γερμανία (καγκελάριος Angela Merkel), ακόμη και ολόκληρο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα καταρρεύσει.
---
Ο Trump έχει κρυπτογραφήσει κλήσεις των John Brennan και Chris Way που διαπράττουν ανταρσία.
Ο Τραμπ έχει κρυπτογραφήσει τις επικοινωνίες μεταξύ της ομιλήτριας της Βουλής Νάνσυ Πελόζι και του γερουσιαστή Τσακ Σούμερ που διέπραττε ανταρσία.
Ο Τραμπ έχει πληροφορίες που αποδεικνύουν ότι δεκάδες άνθρωποι του Κογκρέσου, Γερουσιαστές και Κυβερνήτες σε όλη την Αμερική έχουν διαπράξει εκλογική απάτη και ανταρσία
---
Ο Τραμπ διαθέτει όλες τις πληροφορίες και τα στοιχεία που χρειάζονται για να αποδείξουν ότι το CNN, FOX, Facebook, Twitter έχουν συνωμοτήσει για να κλέψουν αυτές τις εκλογές από τον αμερικανικό λαό.
---
Ο Πρόεδρος Τραμπ έχει όλες αυτές τις πληροφορίες.
Πώς; Πώς;
Ο Τραμπ ελέγχει την ΕΥΠ και η ΕΥΠ έχει τα πάντα.
Ο Τραμπ έχει τα πάντα επειδή η ΕΥΠ έχει τα πάντα.
ΒΟΜΒΑ ΑΝΕΒΛΗΘΗΚΕ!
---
Η Scytl είναι μια ακόμη εταιρεία που εμπλέκεται στην Εκλογική Απάτη του 2020.
Scytl = Psy Tel = Ψυχολογική Intel = CIA Front Company
(Smart-matic είναι το λογισμικό που χρησιμοποιείται στην Ηγεμονία. Τα Συστήματα Ψηφοφορίας Ηγεμονίας χρησιμοποιούνται για τις εκλογές στον Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο Γαλλία, Γερμανία και Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο)
---
Η λέξη ′′ Ηγεμονία ′′ από τα Συστήματα Ψηφοφοφορίας της Ηγεμονίας ορίζεται ως ο ολοκληρωτικός έλεγχος, χωρίς ελευθερία.



Εταιρικό σύνθημα Dominion Voting Systems: ′′ Αλλάζοντας τον τρόπο που ψηφίζει ο κόσμος ′′
Ναι, σίγουρα είναι.
Σημειώστε επίσης: Το εταιρικό λογότυπο για την Dominion Voting Systems, παρακαλούμε να ρίξετε μια ματιά στο λογότυπο τους Είναι ένα ψηφοδέλτιο με κόκκινο χαρτί που μπαίνει σε ένα κουτί και βγαίνει από το κουτί ένα ψηφοδέλτιο μπλε χαρτί. Σου λένε μπροστά στα μούτρα σου ότι απατούν!


---
Η CISA δήλωσε πρόσφατα ότι ′′ Δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι οποιοδήποτε σύστημα ψήφου διέγραψε ή έχασε ψήφους, άλλαξε ψήφους ή ήταν σε κίνδυνο. Οι εκλογές της 3 ης Νοεμβρίου ήταν οι πιο ασφαλείς στην αμερικανική ιστορία."
Αυτό που δεν σας λέει η CISA είναι ότι τα Ψηφοφορικά Συστήματα Ηγεμονίας και τα Smart-matic
και οι δύο εξυπηρετούνται στο διοικητικό συμβούλιο της CISA ' Εκτελεστική Επιτροπή του Συντονιστικού Συμβουλίου Υποδομής (ΣΣΚ) και στο συμβούλιο συντονισμού του Τομέα Υποδομής των Εκλογών (ΕΑΠ).
Τόσο η Ηγεμονία όσο και η Smart-matic είναι ′′ οργανωτικά μέλη ′′ του SCC.
---
Γιατί τόσοι πολλοί υπάλληλοι του Dominion Voting Systems διαγράφουν τα προφίλ τους στο LinkedIn;
Πάνω από 100 εργαζόμενοι έχουν διαγράψει τώρα τα προφίλ τους από το site.
Περαιτέρω, γιατί τόσοι πολλοί από αυτούς τους υπαλλήλους έχουν έδρα στη Σερβία;
---
Γιατί η Dominion Voting Systems συνδέεται με ′′ Παλίρροια ′′ έναν οργανισμό George Soros και οι δύο έχουν έδρα στο Τορόντο Καναδά στην ίδια διεύθυνση οικοδομής της Λεωφ. Σπαδίνας 215 ;
---
Donald Trump tweets Nov. 16, 16 6.06 πμ
′′ Δοκίμασε να δεις το @ONAA. Πραγματικά Υπέροχο."
Γιατί ο Πρόεδρος Τραμπ είπε στους οπαδούς του στο Twitter να παρακολουθήσουν @OANN (One America News Netw
Επειδή το OANN μετέδωσε έναν Εκλογικό Χάρτη που δείχνει τα αποτελέσματα των εκλογών σε πραγματικό χρόνο από τους κατασχεθέντες διακομιστές της CIA πριν οι αριθμοί διορθωθούν για τον Biden:
Τραμπ 410, Μπάιντεν 128
Σημείωση: Καλιφόρνια, Μινεσότα και Χαβάη όλα πήγαν ΚΟΚΚΙΝΟ για τον Τραμπ!
---
Ο TRUMP κέρδισε!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters