Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Μπλοκαρίστηκε η «νίκη» του Μπάιντεν στο Μίσιγκαν ως αποτέλεσμα «πιθανής νοθείας»

Η Επιτροπή των Ψηφολεκτών του Μίσιγκαν δεν επικύρωσε την εμφανιζόμενη ως «νίκη Μπάιντεν» στην Πολιτεία κατόπιν των καταγγελιών για νοθεία του Τραμπ και αφού διαπιστώθηκε ότι όντως υπήρχαν σοβαρές παρατυπίες και ενδείξεις για εκτεταμένη νοθεία στην Πολιτεία!

Όπως ανακοίνωσε ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης και δικηγόρος του ρεπουμπλικανικού κόμματος, Ρούντι Τζουλιάνι «Σήμερα το πρωί αποσύρουμε την προσφυγή μας στο Μίσιγκαν, ως άμεσο αποτέλεσμα της νομικής δικαίωσης που επιδιώκαμε:

Rabobank: Τρέμουν Fed και Δημοκρατικοί ενδεχόμενη νίκη Trump στην πολιτεία της Τζόρτζια

Μείζονα απειλή τόσο για τους Δημοκρατικούς όσο και για τα σχέδια της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (Federal Reserves – Fed) συνιστά ενδεχόμενη εκλογική νίκη του νυν προέδρου Donald J. Trump, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ολλανδική τράπεζα Rabobank.

Eιδικότερα, οι αυξανόμενες προσδοκίες για τη λήψη νέων μέτρων νομισματικής πολιτικής εκ μέρους της Fed κρατά τις αποδόσεις των ομολόγων του αμερικανικού Δημοσίου σε χαμηλά επίπεδα.

«Το έχει χάσει» τελείως ο Τ.Μπάιντεν: Θέλει να βάλει μάσκα σε 350 εκατ. Αμερικανούς και… προκαλεί εμφύλιο

Του Γεράσιμου Χουντάλα

Ο Τζο Μπάιντεν, που εμφανίζεται από ορισμένα αμερικανικά ΜΜΕ ως «επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ μετά τις 20 Ιανουαρίου» και ο οποίος δυστυχώς πάσχει από προχωρημένη άνοια,  δήλωσε σήμερα ότι… «Θέλει να βάλει μάσκες σε όλους τους Αμερικανούς», προκαλώντας κλίμα εμφυλίου στις ΗΠΑ με τους Ρεπουμπλικανούς κυβερνήτες των Πολιτειών που αντιδρούν στην χρήση μάσκας.

Νομικοί Trump: Εθνική συνωμοσία για νοθεία από τους Δημοκρατικούς – Σενάριο η Βουλή των Αντιπροσώπων να εκλέξει τον Πρόεδρο, κάθε Πολιτεία έχει μια ψήφο

Υπήρξε νοθεία, Πολιτείες και πόλεις προσκείμενες στους δημοκρατικούς στο πλαίσιο μιας εθνικής συνωμοσίας έκαναν νοθεία, έκλεψαν τις εκλογές για να εκλέξουν τον Biden Πρόεδρο ανέφερε μεταξύ άλλων η ομάδα των νομικών του Donald Trump του Αμερικανού Προέδρου και εκπροσώπου των Ρεπουμπλικάνων.  

Με βάση εκτιμήσεις φαίνεται ότι το πραγματικό μέγεθος των παρατυπιών μπορεί να προσεγγίσει και τις 280 χιλιάδες αν και η εκτίμηση αυτή προέρχεται από το Ρεπουμπλικανικό κόμμα, ενώ αναφέρουν ότι ψήφισαν 20.000 νεκροί.

Όχι ΛΟΓΙΑ ένστολοι, αλλά ΠΡΑΞΕΙΣ και οι Πράξεις σας, ΜΑΣ είπαν ότι είστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Kostas Tsakas

Μετά τη συμμετοχή 6000 αστυνομικών την ημερα του Πολυτεχνείου, ανέβασαν αυτή εδώ την επιστολή, ως δήθεν διαφωνούντες στην πανστρατιά που έλαβαν μέρος, κατά του Ελληνικού λαού!

Από τη μια διαφωνούσαν και κατέβηκαν όλοι τους και από την άλλη, βγαίνουν τώρα με αυτή την ψευτοδηλωση τους,ΝΑ δείξουν τι?

Ότι εμείς πήγαμε σε αυτό το καραγκιοζιλίκι της κυβέρνησης και σας κυνηγάμε με τα ρόπαλα και με τα νερά,ενώ δεν θέλαμε?!

Το πραξικόπημα στις Η.Π.Α. Ηλίας Ηλιόπουλος*

 

Το εκλογικό πραξικόπημα στις ΗΠΑ ήλθε να αποκαλύψει σε κάθε καλόπιστο παρατηρητή τους τρομακτικούς μηχανισμούς ισχύος της Υπερεθνικής Ελίτ, η οποία εξουσιάζει σήμερα τις τύχες της άλλοτε καλουμένης Δύσεως (και άρα, εν πολλοίς, της υφηλίου).

Στην πραγματικότητα, το πραξικόπημα δεν συνέβη την ημέρα των εθνικών προεδρικών εκλογών και κατά τις αμέσως επακολουθήσασες ημέρες.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters