Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Όχι ΛΟΓΙΑ ένστολοι, αλλά ΠΡΑΞΕΙΣ και οι Πράξεις σας, ΜΑΣ είπαν ότι είστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Kostas Tsakas

Μετά τη συμμετοχή 6000 αστυνομικών την ημερα του Πολυτεχνείου, ανέβασαν αυτή εδώ την επιστολή, ως δήθεν διαφωνούντες στην πανστρατιά που έλαβαν μέρος, κατά του Ελληνικού λαού!

Από τη μια διαφωνούσαν και κατέβηκαν όλοι τους και από την άλλη, βγαίνουν τώρα με αυτή την ψευτοδηλωση τους,ΝΑ δείξουν τι?

Ότι εμείς πήγαμε σε αυτό το καραγκιοζιλίκι της κυβέρνησης και σας κυνηγάμε με τα ρόπαλα και με τα νερά,ενώ δεν θέλαμε?!
Δεν ντρέπονται να νομίζουν ότι με μια τέτοια επιστολή, κοροϊδεύουν τον εαυτό τους και κανέναν άλλον?

Ή νομίζουν οι αστυνομικοί, ότι ο κοσμος τρώει κοουτοχορτο και θα τους δικαιολογήσει σε όλη αυτή τη φιέστα τους και θα είναι όλα οκ?

ΔΕΝ ντρέπονται λίγο οι αστυνομικοί, που βγαίνουν σήμερα έξω και χθες και κυνηγάνε τον λαό ,αν φορά τη μάσκα και αν φέρει επάνω του, τη ναζιστική ταυτότητα με αριθμό εξόδου?

ΔΕΝ ντρέπονται να βγαίνουν και να λένε, ότι εμείς δεν φταίμε, αλλά μας κατέβασαν με εντολή Υπουργού και Καραμαλακη?

ΔΕΝ ντρέπονται να περνάνε τον λαό για χαζό,με αυτή τους την ξεφτιλοεπιστολη, ενώ δεν έπρεπε κανεις τους,να πάει κάτω και σε όλη την Ελλάδα?

Ντροπή και μόνο θα πω ευθέως ,σε όλους τους ένστολους, που πήγαν κατά του Ελληνικού λαού και υπερασπίστηκαν την χούντα του Μητσοτάκη!

Ντροπή σε όλους τους ένστολους, που υπηρετούν την χουντική κυβέρνηση με κάθε εντολή που παίρνουν, ενώ θα έπρεπε να κατεβάσουν την κυβέρνηση χθες από την Βουλή και να παραδώσουν ομαδικώς σήματα, όπλα και στολές σε κάθε αστυνομικό τμήμα που ανήκουν!

Παραιτηθείτε όλοι σας ,αν είστε άνθρωποι Έλληνες πολίτες,αλλιώς, εξαφανιστείτε από μπροστά μας γιατί είστε η ντροπή της Ελλάδας!

ΔΕΝ είστε άξιοι να φοράτε το εθνόσημο, ούτε για πλάκα όλοι σας,όχι να εκπροσωπείται την Αστυνόμευση και την Προστασία του Έλληνα πολίτη!

ΔΕΝ τηρείται το Σύνταγμα και είστε εναντίον στον Ελληνικό λαό!
Η επιστολή αυτή είναι μια άθλια τοποθέτηση μιας ξεφτίλας ομάδας αστυνομικών που ενώ κατέβηκαν υπερ της ΧΟΥΝΤΑΣ του Μητσοτάκη, τώρα ψευτοδικαιολογουνται!

ΕΊΝΑΙ ψεύτες και υποκριτές όλοι τους!
Όχι ΛΟΓΙΑ ένστολοι, αλλά ΠΡΑΞΕΙΣ και οι Πράξεις σας, ΜΑΣ είπαν ότι είστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!
Λ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters