Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Το πραξικόπημα στις Η.Π.Α. Ηλίας Ηλιόπουλος*

 

Το εκλογικό πραξικόπημα στις ΗΠΑ ήλθε να αποκαλύψει σε κάθε καλόπιστο παρατηρητή τους τρομακτικούς μηχανισμούς ισχύος της Υπερεθνικής Ελίτ, η οποία εξουσιάζει σήμερα τις τύχες της άλλοτε καλουμένης Δύσεως (και άρα, εν πολλοίς, της υφηλίου).

Στην πραγματικότητα, το πραξικόπημα δεν συνέβη την ημέρα των εθνικών προεδρικών εκλογών και κατά τις αμέσως επακολουθήσασες ημέρες.

Τότε έλαβε η χώρα η (μέχρι τούδε) τελευταία φάσις του πραξικοπήματος. Το πραξικόπημα κατά του Συντάγματος και του Πολιτεύματος των ΗΠΑ εξεδηλώθη ήδη από της ημέρας της πρώτης εκλογής του Donald Trump ως Προέδρου των ΗΠΑ, προ τετραετίας (Νοέμβριος 2016). Όσα συνέβησαν έκτοτε στις ΗΠΑ αποτελούν ένα διαρκές πραξικόπημα κατά της πολιτειακής τάξεως της χώρας αυτής.

Σχεδιαστής και πρωταίτιος του πραξικοπήματος υπήρξε η Υπερεθνική Ελίτ (supranational elite). Ως εκτελεστικά όργανά της έδρασαν τα κατά τόπους (εν προκειμένω: στις ΗΠΑ) παραρτήματα και εξαρτήματα της Υπερεθνικής Ελίτ: ήτοι η Ιθύνουσα Γραφειοκρατική Ελίτ των ΗΠΑ, οι Ιδεολογικοί Μηχανισμοί της (ΜΜΕ κ.λ.π.), το Βαθύ Κράτος (Deep State) και τα τοπικά παραρτήματα του Διεθνούς Οργανωμένου Τρομοκρατικού Παρακράτους (ANTIFA/BLM).

Στόχος και θύμα του πραξικοπήματος ο νομίμως εκλεγείς Πρόεδρος των ΗΠΑ και, κατ’ ακολουθίαν, ο Αμερικανικός ΛαόςΑιτία του πραξικοπήματος η τολμηρή, γενναία και συνεπής προσήλωση του Προέδρου Donald Trump στην θεμελιώδη έννοια του Έθνους και, κατά συνέπειαν, στην θεμελιώδη αρχή της Εθνικής Κυριαρχίας – και η συνεπακόλουθη κατηγορηματική απόρριψις, εκ μέρους του, των ηγεμονικών ιδεολογημάτων (και των αναλόγων πολιτικών επιλογών και πρακτικών) του συγχρόνου Μετα-εθνικού Ολοκληρωτικού Προοδευτισμού (Postnational Totalitarian Progressivism), γνωστού και ως Πολιτισμικού Μαρξισμού (Cultural Marxism):

  • «Ανοικτά Σύνορα Για Όλους» (“Open The Borders!”)/

«Πολυπολιτισμική Κοινωνία» (“Multiculturalism”).

  • «Πράσινη Ανάπτυξη».
  • Αποδόμηση εθνικής αλλά και πάσης άλλης ταυτότητος – ακόμη και της ταυτότητος βιολογικού φύλου! (Deconstructivism / Gender Agenda).
  • Επιβολή τροτσκιστικού τύπου δεσμών στην σκέψη και στην έκφραση ιδεών των πολιτών (Political Correctness) και (ωσαύτως τροτσκιστικού τύπου) δαιμονοποίησις των αντιφρονούντων, που φθάνει μέχρις ηθικής εξοντώσεως (character assassination), κοινωνικού στιγματισμού και εξοστρακισμού αλλά και ποινικής διώξεως (δυνάμει των δολίως καλουμένων «αντιρατσιστικών νόμων») όσων πολιτών δεν εννοούν να υποταχθούν εις τα κελεύσματα του Ολοκληρωτικού Προοδευτισμού και του Cultural Marxism.

Το πραξικόπημα της Υπερεθνικής Ελίτ και των κατά τόπους εξαρτημάτων της εναντίον του Προέδρου ενός Κυριάρχου Κράτους (και μάλιστα, των ΗΠΑ!)  εκτυλίχθηκε σε διάφορες φάσεις και στάδια:

  • Πρωτοφανής στα αμερικανικά πολιτικά χρονικά, κατηγορηματική και εξακολουθητική, λόγω και έργω, άρνησις, ευθύς εξ αρχής, των ηττημένων των εκλογών του Νοεμβρίου του 2016 να αναγνωρίσουν τον νομίμως εκλεγέντα Πρόεδρο των ΗΠΑ.
  • Θορυβώδεις οχλοκρατικές (αντι-)συγκεντρώσεις των εξτρεμιστών της μηδενιστικής Αριστεράς, με πλήρη πολιτική κάλυψη του ηττηθέντος Δημοκρατικού Κόμματος, ήδη από το πρώτο βράδυ των εκλογών (αν είναι ποτέ δυνατόν!) του Νοεμβρίου του 2016 και μέχρι της ημέρας της ορκωμοσίας του Προέδρου Trump (20 Ιανουαρίου 2016) αλλά και μετέπειτα.
  • Διαδοχικές και επανειλημμένες απόπειρες ανατροπής του Προέδρου (Régime Change), δι’ όλων των θεσμικών αλλά και παρανόμων μέσων και μεθόδων, ήτοι:
    • Απόπειρα ανατροπής του νομίμου Προέδρου μέσω του Κοινοβουλίου και του Βαθέος Κράτους (=Μυστικές Υπηρεσίες). Πλην όμως, η απόπειρα «Impeachment» απέτυχε παταγωδώς.
    • Εξακολουθητική και βιαία απόπειρα ανατροπής του Προέδρου Trump μέσω Επιχειρήσεων Υπονομεύσεως Καθεστώτων, των προπαγανδιστικώς καλουμένων και «Εγχρώμων Επαναστάσεων» («Coloured Revolutions») τύπου Ουκρανίας, Γεωργίας, «Αραβικής Ανοίξεως» κ.λ.π. Πρόκειται για τα γνωστά «μεταμοντέρνα πραξικοπήματα» (postmodern coups d’état) των τελευταίων δεκαετιών, που διοργανώνει κατά καιρούς και κατά τόπους η Υπερεθνική Ελίτ και εκτελούν οι Μυστικές Υπηρεσίες, σε ραγδαίως αυξανόμενο βαθμό συνεργαζόμενες, «εν τω πεδίω», με το Διεθνές Οργανωμένο Παρακράτος των ούτω καλουμένων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (NGOs) αλλά και με το Διεθνές Οργανωμένο Τρομοκρατικό Παρακράτος τύπου «ANTIFA». Εν τούτοις, παρά την πυρπόληση δεκάδων αμερικανικών πόλεων, νυχθημερόν και επί πολλούς μήνες, από τις οργανωμένες εγκληματικές και τρομοκρατικές συμμορίες της Αριστεράς (ANTIFA/BLM) – με την πλήρη πολιτική και προπαγανδιστική κάλυψη των Μέσων Μαζικής Εξαπατήσεως –, και εκείνη η απόπειρα (καίτοι μακράς διαρκείας και τρομακτικής εντάσεως) έπεσε εις το κενόν. Η οχλοκρατία και η τρομοκρατία της Αριστεράς χαλύβδωσε έτι περαιτέρω την αφοσίωση των υγιώς σκεπτομένων Αμερικανών πολιτών στον Πρόεδρό τους. Και ο (πέραν πάσης λογικής και ηθικής) εξωραϊσμός και εγκωμιασμός των εγκλημάτων της Αριστεράς από τις κυρίαρχες τροτσκιστικές γραφίδες τύπου «NEW YORK TIMES» και τα ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως τύπου «CNN» απλώς έκαμε τους «κανονικούς ανθρώπους» (common ordinary people – αυτούς δηλαδή που η Hillary Clinton απεκάλεσε χυδαία «deplorables») να αηδιάσουν ακόμη περισσότερο με την «Gauche caviar» («Χαβιαρο-Αριστερά», που λένε και οι Γάλλοι!) των σοβαροφανών φυλλάδων και των συστημικών τηλεοπτικών διαύλων.
    • Διαρκής απόπειρα απονομιμοποιήσεως του Προέδρου (τον οποίον, ούτως ή άλλως, η Υπερεθνική Ελίτ δεν απεδέχθη ως Πρόεδρο των ΗΠΑ, ευθύς εξ αρχής, όπως είδαμε), μέσω διαδοχικών, ενορχηστρωμένων εκστρατειών ηθικής εξοντώσεως του προσώπου του Προέδρου Trump («character assassination») υπό των καθεστωτικών Μέσων Μαζικής Εξαπατήσεως. Και τι δεν είδαμε και δεν ακούσαμε:
      • Έωλες κατηγορίες ότι είναι …πράκτωρ των ρωσσικών συμφερόντων ο μόνος Πρόεδρος των τελευταίων δεκαετιών, ο οποίος δεν βαρύνεται με κανένα πόλεμο (!) – κατ’ αντιδιαστολήν, η Αριστερά (Κυβερνήσεις Clinton – AlbreightObama – Clinton και Σία) βαρύνεται με την διάλυση της Γιουγκοσλαυΐας (από κοινού με το «Πολίτ-Μπυρώ» του υπερεθνικού μορφώματος των Βρυξελλών!), την εθνοκάθαρση εις βάρος των Σέρβων της Κράϊνας και του Κοσσυφοπεδίου, τον επί 78 ημέρες βομβαρδισμό της Σερβίας, την διά της βίας αλλαγή συνόρων στην Βαλκανική Χερσόνησο, την απόπειρα ανατροπής του Προέδρου της Ρωσσικής Ομοσπονδίας, την ανατροπή των νομίμων Κυβερνήσεων και αποσταθεροποίηση της Ουκρανίας και μιας σειράς Αραβικών Χωρών, την διάλυση της Λιβύης, τον διεθνή συμμοριτοπόλεμο στην Συρία, την εκτροφή του Ισλαμικού Κράτους «ISIS», την παρ’ ολίγον μετατροπή της Αιγύπτου σε δεύτερο «Ιράν» και τόσα άλλα εγκλήματαων ουκ έστιν αριθμός!

 

  • Μέχρι και κάποιες (…συνταξιοδοτηθείσες, πλέον!) εκδιδόμενες κυρίες, οι οποίες θυμήθηκαν, αίφνης (!), μετά από δέκα και είκοσι χρόνια, ότι ο (ιδιώτης επιχειρηματίας τότε – όχι Πρόεδρος) Trump τους είχε κάνει (κάποτε!) …«επακούμβηση» (ενώ, εάν ήτο παιδεραστής ή κίναιδος, προφανώς θα έχαιρε υπολήψεως στις Βρυξέλλες αλλά και εν Αθήναις!)

 

  • Last but not least, έφθασαν μέχρι του σημείου να διοργανώσουν και να διενεργήσουν εκλογικό πραξικόπημα στις ΗΠΑ, εν όψει της προεδρικής εκλογής του Νοεμβρίου του 2020! Διότι, όπως ορθώς παρετήρησε ένας κριτικώς σκεπτόμενος συντάκτης στην επιθεώρηση συντηρητικού λόγου «Front Page Magazine», αυτό, το οποίον έζησε η Αμερική την νύκτα των τελευταίων εκλογών και τις ημέρες και νύκτες που επηκολούθησαν, εκφεύγει των ορίων της «συνήθους» (περιορισμένης εκτάσεως) καλπονοθείας των διεφθαρμένων Δημοκρατικών του ΣικάγουΑυτό είναι πραξικόπημα!

Τι μέλλει γενέσθαι; Φοβούμεθα ότι το ιδιαζόντως δόλιον ολοκληρωτικόν καθεστώς, που έχει επιβάλει διεθνώς η Υπερεθνική Ελίτ, θα κατισχύσει και αυτήν την φορά. Ήδη τα ανά χώρες παραρτήματα και ενεργούμενα της Υπερεθνικής Ελίτ (από Βρυξελλών και Βερολίνου μέχρις Αθηνών) έσπευσαν να αναγνωρίσουν ωσάν …νικητή (!) της εκλογικής αναμετρήσεως τον αξιοθρήνητο καθεστωτικό αχυράνθρωπο. Τον οποίον «εξέλεξαν» (!) η Υπερεθνική Ελίτ και το Βαθύ Κράτος, με την ασύλληπτης δολιότητος μέθοδο της εκ των υστέρων ρίψεως στην κάλπη, (όπου …παρίστατο «ανάγκη»!εκατομμυρίων κατασκευασθεισών επιστολιμαίων ψήφων! Και ο οποίος, εάν τελικώς αναλάβει (τύποις!) τα ηνία των ΗΠΑ, θα ασκεί τόσην πραγματική εξουσία, όσην ασκούσε και στην Ρωσσία ο (μονίμως εν αφασία διατελών τότε!) Βόρις Γέλτσιν κατά την τελευταία προεδρική θητεία του (1996-1999)!

Εν τούτοις, η δημοσία δήλωσις του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Mike Pompeo (περί «ομαλής μεταβάσεως στην β΄ προεδρική θητεία Trump») οφείλει να τύχει προσοχής επί της ουσίας (πέραν του απολαυστικού ύφους της!). Ο κ. Pompeo είναι κάθε άλλο παρά τυχαία προσωπικότης. Απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Harvad και της Στρατιωτικής Ακαδημίας του West Point, πρώην Αξιωματικός των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων και Διοικητής της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA), δεν θα εξετίθετο κατ’ αυτόν τον τρόπον, εάν δεν είχε βασίμους λόγους να το πράξει.

Αξία προσοχής τυγχάνει, όμως, και η (εκτενής μάλιστα!) ανάλυσις του διαπρεπούς Καθηγητού Graham Allison, δημοσιευθείσα προ ημερών στην έγκριτη αμερικανική επιθεώρηση Πολιτικών Επιστημών, Διεθνών Σχέσεων και Διεθνούς Ασφαλείας «National Interest», υπό τον εύγλωττο τίτλο «Donald Trump’s Stealthy Road to Victory». Σημειωτέον ότι ο Graham Allison ο νεώτερος, ογδόντα ετών σήμερα, Καθηγητής της John F. Kennedy School of Government του Πανεπιστημίου Harvard, θεωρείται «κορυφή» στα επιστημονικά πεδία των Πολιτικών Επιστημών, εν γένει, και στην έρευνα των μηχανισμών και συστημάτων Λήψεως Αποφάσεων, ειδικώτερα (το βιβλίο του για το Decision Making κατά την Κρίση [των Πυραύλων] της Κούβας του 1962 – από τα πρώτα που εγράφησαν για το ζήτημα αυτό – θεωρείται κλασσικόν, και το συνιστούσα στους θαυμάσιους Αξιωματικούς-Σπουδαστές της Nαυτικής Σχολής Πολέμου [Hellenic Naval War College], όταν, παλαιότερα και επί πολλά έτη, δίδασκα στην Nαυτική Σχολή Πολέμου, προτού με εξοστρακίσει [και] από εκεί το τροτσκιστικόν καθεστώς, που επεβλήθη στην Ελλάδα από το 1974/81). Ο Καθηγητής Allison, λοιπόν, επί τη βάσει μιας εμπεριστατωμένης νομικής, πολιτειολογικής, ιστορικής και συγκριτικής αναλύσεως, διατυπώνει την εκτίμηση ότι είναι πολύ πιθανόν να επικρατήσει, εν τέλει, ο Πρόεδρος Trump.

Ίδωμεν…

*Ο Ηλίας Ηλιόπουλος διετέλεσε, επί μακράν σειράν ετών, Καθηγητής Nαυτικής Ιστορίας και Γεωπολιτικής της Nαυτικής Ισχύος στην Nαυτική Σχολή Πολέμου και στο Αμερικανικόν Κολλέγιον Ελλάδος (Τhe American College of Greece – Deree College).


https://eastmednews.org



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters