Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

''ΦΡΑΤΕΛΙ ΤΟΥΤΙ'' ''Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ'' ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ 19/11 ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΕΘΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ

ΤΟΝ ΠΑΠΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΠΩΣ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΤΗΣ ΑΣΙΖΗΣ -ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΦΕΡΕΙ- ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑΣΑΓΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΒΑΛΕ Η ''ΑΓΙΑ ΕΔΡΑ'' ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΦΤΩΧΕΙΑ ΠΕΙΝΑ ΑΡΩΣΤΙΕΣ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΜΥΡΙΑ ΟΣΑ ΔΕΙΝΑ

🙁 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΚΑ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ; ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ !!!!!!!!!! ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΟΛΩΝ ΓΕΜΑΤΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΡΟΤΑ.

Ο ΠΑΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΕΠΕΙΣΗΣ ΕΞΗΓΕΙ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ -ΚΒΑΝΤΙΚΗ ; - ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΙΣΟΤΙΜΑ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΚΕΣ ΠΑΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ''VATICAN NEWS''

ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
''Η εκδήλωση Economy of Francesco ξεκινά την Πέμπτη Εμπνευσμένο από τον Πάπα Φραγκίσκο, νέοι από όλο τον κόσμο συναντιούνται στο Διαδίκτυο κατά τη διάρκεια τριών ημερών για να συλλογιστούν ιδέες και να προσφέρουν πρακτικές προτάσεις για μια νέα παγκόσμια οικονομία.

Την Πέμπτη, περισσότεροι από 2.000 νέοι από όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται στο Διαδίκτυο για να οραματιστούν δυνατότητες για μια πιο δίκαιη, χωρίς αποκλεισμούς και βιώσιμη παγκόσμια οικονομία.
Η εκδήλωση Economy of Francesco είναι εμπνευσμένη από τον Πάπα Φραγκίσκο, ο οποίος, στη γιορτή του Αγίου Ιωσήφ του Εργατικού το 2019, κάλεσε νέους οικονομολόγους και επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν σε μια συνάντηση που θα μελετούσε «ένα διαφορετικό είδος οικονομίας: αυτό που φέρνει τη ζωή όχι το θάνατο, μια που είναι χωρίς αποκλεισμούς και όχι αποκλειστική, ανθρώπινη και όχι απάνθρωπη, εκείνη που νοιάζεται για το περιβάλλον και δεν καταστρέφει. "

Στην επιστολή του, ο Πάπας εξήγησε ότι η εκδήλωση θα ήταν μια ευκαιρία «να μας φέρει κοντά και να μας επιτρέψει να συναντηθούμε και τελικά να συνάψουμε μια« διαθήκη »για να αλλάξουμε τη σημερινή οικονομία και να δώσουμε μια ψυχή στην οικονομία του αύριο».

Αναβολή, διαδικτυακά
Αρχικά είχε προγραμματιστεί να λάβει χώρα στην Ασίζη τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, η εκδήλωση αναβλήθηκε στις 19-21 Νοεμβρίου λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας Covid-19. Για τον ίδιο λόγο, η Οικονομία του Francesco πραγματοποιείται τώρα διαδικτυακά.

Θα μεταδοθεί ζωντανά στον ιστότοπο του Vatican News.

Περισσότεροι από 2.000 εγγεγραμμένοι συμμετέχοντες από 120 χώρες θα λάβουν μέρος στη συνάντηση, μοιράζοντας «τη ζωντανή εμπειρία, το έργο, τις προτάσεις και τις σκέψεις» που έλαβαν χώρα τους μήνες που προηγήθηκαν της εκδήλωσης. Το πρόγραμμα για τις επόμενες τρεις ημέρες προορίζεται να είναι «καινοτόμο, συμμετοχικό, παγκόσμιο».

Η Οικονομία του Φραγκίσκου θα «σκηνοθετηθεί» από την Ασίζη, με τις βασικές συνεδρίες και τους ζωντανούς συνδέσμους να μεταδίδονται από εκείνα τα μέρη που ιστορικά σχετίζονται με τον Άγιο Φραγκίσκο της Ασίζης. Στο μήνυμά του που τους προσκάλεσε να συναντηθούν, ο Πάπας Φραγκίσκος είπε «το ίδιο το όνομα της εκδήλωσης - Η Οικονομία του Φραγκίσκου - προκαλεί τον Άγιο Άνθρωπο της Ασίζης και το Ευαγγέλιο ότι έζησε με απόλυτη συνέπεια, επίσης σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο». Ο Άγιος Φραγκίσκος, εξήγησε ο Πάπας, «μας προσφέρει ένα ιδανικό και, κατά κάποιο τρόπο, ένα πρόγραμμα. Για μένα, που πήρα και το όνομά του, είναι μια συνεχής πηγή έμπνευσης. "

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει συνέδρια με νέους οικονομολόγους και επιχειρηματίες σε διάλογο με κορυφαίους εμπειρογνώμονες του κόσμου για να συζητήσουν τα θέματα, τις προτάσεις και τις προοπτικές της οικονομίας του Francesco. Αλλά θα υπάρξουν επίσης στιγμές διαλογισμού και προβληματισμού που βασίζονται σε σπουδαία έργα λογοτεχνίας, ποίησης, τέχνης, μαζί με θεατρικές και μουσικές παραστάσεις.

Παπική συμμετοχή
Ο ίδιος ο Πάπας Φραγκίσκος θα μιλήσει στους συμμετέχοντες το Σάββατο με ένα βίντεο μήνυμα στο τέλος της συγκέντρωσης. Στην πρόσκλησή του προς τους νέους, ο Πάπας Φραγκίσκος εξήγησε την επιθυμία του να συναντηθεί με νέους στην Ασίζη: «Για να μπορούμε να προωθήσουμε μαζί, μέσω μιας κοινής « διαθήκης », μιας διαδικασίας παγκόσμιας αλλαγής. Κάποιος στο οποίο όχι μόνο οι πιστοί, αλλά όλοι οι άνδρες και οι γυναίκες της καλής θέλησης, πέρα ​​από τις διαφορές της θρησκείας και της εθνικότητας, μπορούν να συμμετάσχουν, εμπνευσμένοι από το ιδανικό της αδελφοσύνης που προσέχει κυρίως τους φτωχούς και τους αποκλεισμένους ».

Και κάλεσε καθέναν από αυτούς «να εργαστούν για αυτήν τη διαθήκη, δεσμευόμενοι ατομικά και σε ομάδες για να καλλιεργήσουμε μαζί το όνειρο ενός νέου ανθρωπισμού ανταποκρινόμενου στις προσδοκίες ανδρών και γυναικών και στο σχέδιο του Θεού».''

Υ.Γ. Η ΦΡΣΗ ''ΦΡΑΤΕΛΙ ΤΟΥΤΥ'' ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΖΕΙ ΙΔΕΤΑΙΡΑΣ ΜΝΕΙΑΣ ΚΙ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΩΣ

Υ.Γ.2 ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΗΤΑΝ Ο ''ΑΓΙΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ'' ΤΩΝ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ ΕΔΩ https://el.wikipedia.org/wiki

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΓΚΟΥΓΚΛ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΧΟΛΙΑ Τ.Μ.Δ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters