Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Έκαναν κατάληψη στην Εφορία Πύργου οι αγρότες (φωτο-βίντεο)

Έκαναν κατάληψη στην Εφορία Πύργου οι αγρότες (φωτο-βίντεο)
Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα μέτρα που θέλει να περάσει η Κυβέρνηση, οι αγρότες έκαναν κατάληψη στην Εφορία Πύργου. Αντιπροσωπεία αγροτών πήγε στην Προϊσταμένη της Εφορίας να διαμαρτυρηθούν για ζητήματα που τους αφορούν. Οι αγρότες...
έχουν κλείσει με τα τρακτέρ τους το δρόμο της Ρήγας Φεραίου από την εφορία έως και το παλιό νοσοκομείο, προκαλώντας κυκλοφοριακό πρόβλημα καθώς έχει διακοπεί η ομαλή διέλευση των οχημάτων. Όλα αυτά λίγες ώρες πριν μεταβούν στην Αθήνα για να μετάσχουν στο πανελλήνιο συλλαλητήριο που θα οργανωθεί εκεί.
Νωρίτερα είχαν κατακλύσει με τα τρακτέρ τους την είσοδο του Πύργου.
Η συγκέντρωση των Αγροτών δεν σταμάτησε στην ΔΟΥ Πύργου. Περίπου στις 12:οο οι αγρότες κατευθύνθηκαν  στην οδό Μανωλοπούλου δημιουργώντας νέο κυκλοφοριακό «έμφραγμα»  στο κέντρο της πόλης και έπειτα προς την οδό Πατρών.
8d7eecbb2c298e8dc11e847ccf0c2a9e-1024x768 a11db900e4560c198470c992f8809798-1024x768 eff99352da9aa359f20d6bd9a2dc1127-1024x768

 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/02/blog-post_573.html

Ποιος νοιάζεται για το τι γίνεται στο Αιγαίο; ...


Τα γεγονότα: Μόνο τον τελευταίο χρόνο, είχαμε μια σειρά από τουρκικές ειδοποιήσεις (ΝΟΤΑΜ), οι οποίες δέσμευαν θαλάσσιες περιοχές εντός της Ελληνικής ΑΟΖ - ιδιαίτερα στην ευαίσθητη περιοχή των Δωδεκανήσων. Είχαμε επίσης, τον περασμένο Αύγουστο επεισόδιο στις νησίδες των Ιμίων μεταξύ ελληνικής και τουρκικής ακτοφυλακής με αφορμή τη διάσωση λαθρομεταναστών, οι οποίοι είχαν οδηγηθεί εκεί για να προκαλέσουν προφανώς το επεισόδιο. Και τέλος, πριν μερικές μόλις μέρες, όπως αποκαλύπτει το  έντυπο «Ποντίκι» είχαμε έγγραφο διάβημα του τουρκικού ΥΠΕΞ, σύμφωνα με το οποίο τα Ίμια είναι τουρκικό έδαφος!

Με όλα αυτά  που συνοπτικά παρουσιάσαμε πιο πάνω- και μια σειρά άλλων  επεισοδίων για τα οποία επί του παρόντος δεν έχει κάποιο νόημα η αναφορά τους- δεν ασχολείται το πολιτικό μας σύστημα, ειδικά τα λεγόμενα κόμματα εξουσίας, αυτά  δηλαδή που κυβέρνησαν, κυβερνούν ή φιλοδοξούν να  κυβερνήσουν. Ο λόγος είναι απλός:

- Η Ελλάδα είναι χώρα με περιορισμένη εθνική κυριαρχία. Οι κυβερνήσεις της με έγγραφη αίτησή τους (Επιστολή προς το ΔΝΤ την άνοιξη του 2010) και την υπογραφή τους (πρώτο, δεύτερο και τρίτο μνημόνιο), εκχώρησαν τις κρίσιμες αποφάσεις για τον τρόπο λειτουργίας και ύπαρξης του κράτους στους δανειστές. Και η εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων, προφανώς δεν περιορίζεται μόνο στη σφαίρα της οικονομίας

Τα αποτελέσματα αυτής της παράδοσης  - και της διοίκησης της χώρας από τα τεχνικά κλιμάκια των θεσμών, δηλαδή τους υπαλλήλους των δανειστών - είναι ήδη εμφανέστατα στην σφαίρα της οικονομίας, την κοινωνική και πολιτική ζωή της χώρας.  Τι ακριβώς σημαίνει αυτό και μέχρι ποιο βάθος μπορούν να φτάσουν οι συνέπειες της εξέλιξης της χώρας σε χώρα-φόρου υποτελή των δανειστών της, ίσως μπορούμε να αρχίσουμε να το κατανοούμε με αφορμή την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης.

Η ευκολία με την οποία οι δανειστές αποφάσισαν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε ανάχωμα και αποθήκη των προσφυγικών ροών, αλλά και η ευκολία με την οποία η κυβέρνηση αποδέχεται τις μεθοδεύσεις άρσης εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο, προκειμένου  - υποτίθεται - να φυλαχτούν τα σύνορά της από το ΝΑΤΟ περιγράφει το βάθος και το εύρος της αδυναμίας της χώρας.

Αυτήν ακριβώς την αδυναμία μεθοδικά εκμεταλλεύεται η Τουρκία, προκειμένου να υπογραμμίσει και να κατοχυρώσει τις σαφέστατες διεκδικήσεις της, οι οποίες έχουν καταγραφεί από τον Γενάρη του 1996 με την κρίση των Ιμίων: στο Αιγαίο, σύμφωνα με τις τουρκικές απόψεις οι οποίες στην πράξη υιοθετούνται και από τους συμμάχους και δανειστές της Ελλάδας, υπάρχουν νησιά, βραχονησίδες και νησίδες των οποίων το καθεστώς είναι αδιευκρίνιστο από τις συνθήκες. Μάλιστα, όπως υπενθύμισε με το έγγραφο διάβημά της η Τουρκία, κάποιες από αυτές τις νησίδες – στην προκειμένη περίπτωση τα Ίμια - είναι τουρκικό έδαφος!

Με όλα αυτά, το ελληνικό πολιτικό σύστημα εξουσίας και κατά συνέπεια η ελληνική κοινωνία δεν ασχολείται παρά μόνο συγκυριακά. Όταν δηλαδή η επίδειξη δύναμης και η πρόκληση ξεπερνά τα όρια, όπως συμβαίνει με την τουρκική ειδοποίηση (NOTAM) ότι οι έρευνες στο Αιγαίο για τον εντοπισμό των τριών νεκρών χειριστών του ελληνικού ελικοπτέρου γίνονται σε χώρο τουρκικής ευθύνης.

Η αδιαφορία για τέτοιου είδους εξελίξεις, οι οποίες καθώς συσσωρεύονται με το πέρασμα του χρόνου δημιουργούν νέα δυσμενή δεδομένα για την ύπαρξη της χώρας έχει να κάνει με ιδεολογικού τύπου ψευδαισθήσεις. Κάποιοι, θεωρούν ότι η Ελλάδα προστατεύεται από τους δανειστές της. Κάποιοι άλλοι, κοσμοπολίτες της αριστεράς, θεωρούν ότι τα σύνορα και οι διαιρέσεις είναι παρωχημένες  προσεγγίσεις μιας άλλης εποχής.

Όπως όμως, αποδεικνύεται, η πραγματικότητα είναι επίμονη και οδυνηρή για τους φαντασιόπληκτους: Τα σύνορα, όχι μόνο υπάρχουν, αλλά αμφισβητούνται στην πράξη. Η χώρα έχει υποχρεωθεί να αναθέσει τη φύλαξη αυτών των αμφισβητούμενων συνόρων της στο ΝΑΤΟ - το οποίο με την παρουσία του ουσιαστικά υιοθετεί αυτές τις αμφισβητήσεις.


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛAΚΑΣ

ΥΓ 1: Όταν αυτοί που αποφασίζουν για το επίπεδο ετοιμότητας των ελληνικών ένοπλων δυνάμεων είναι τα τεχνικά κλιμάκια (οι υπάλληλοι) των δανειστών τότε, η λογική λέει και η ιστορία διδάσκει πως τα χειρότερα έρχονται…

ΥΓ 2: Μεταξύ της κυρίαρχης πολιτικής αφασίας περί των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας και της φασιστικής τζάμπα εθνικιστικής μαγκιάς υπάρχει μια ξεχασμένη κατάσταση που την περιγράφει μια κατασυκοφαντημένη λέξη: πατριωτισμός.



 http://www.logiosermis.net/2016/02/blog-post_39.html#.Vrz3RU8qxeg

Ο υπόνομος των κατεργαρέων του ΔΝΤ – απατεώνες, βιαστές και αγύρτες! ...


Το ΔΝΤ είναι ο κορυφαίος διεθνής νομισματικός οργανισμός του οποίου δημόσιος σκοπός είναι η διατήρηση της σταθερότητας του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος μέσω δανείων που αφορούν προτάσεις σχεδιασμένες για την ενίσχυση της ανάπτυξης και της οικονομικής ανάκαμψης.

Του James Petras
Στην πραγματικότητα, το ΔΝΤ τελεί υπό τον έλεγχο των ΗΠΑ και των Δυτικών Ευρωπαϊκών κρατών και οι πολιτικές του έχουν σχεδιαστεί για να προωθούν την επέκταση, την κυριαρχία και τα κέρδη των ηγετικών πολυεθνικών εταιρειών και των χρηματοπιστωτικών οργανισμών τους.

Οι ΗΠΑ και τα Ευρωπαϊκά κράτη εφαρμόζουν μία κατανομή αρμοδιοτήτων: Οι διευθύνοντες σύμβουλοι του ΔΝΤ είναι Ευρωπαίοι· οι ομόλογοί τους στην Παγκόσμια Τράπεζα (ΠΤ) είναι από τις ΗΠΑ.

Οι διευθύνοντες σύμβουλοι του ΔΝΤ και της ΠΤ λειτουργούν σε στενή συνεργασία με τις κυβερνήσεις τους και ιδιαίτερα με τα Υπουργεία Οικονομικών, αποφασίζοντας τις προτεραιότητες, το ποιες χώρες θα λάβουν δάνεια, υπό ποιους όρους και τα ποσά.

Τα δάνεια και οι όροι που θέτει το ΔΝΤ συντονίζονται στενά με το ιδιωτικό τραπεζικό σύστημα. Μόλις το ΔΝΤ υπογράφει μια συμφωνία με μια χώρα οφειλέτη, δίνεται σήμα στις μεγάλες ιδιωτικές τράπεζες να δανείζουν, να επενδύουν και να ενεργούν με μια σειρά πολλαπλών ευνοϊκών οικονομικών συναλλαγών. >Από τα ανωτέρω συνάγεται ότι το ΔΝΤ διαδραματίζει τον ρόλο του γενικού εντολέα για το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Το ΔΝΤ θέτει τις βάσεις για την κατάκτηση των χρηματοπιστωτικών συστημάτων των ευάλωτων κρατών του κόσμου από τις μεγάλες τράπεζες.

Το ΔΝΤ παρεμβαίνοντας, αναλαμβάνει το βάρος να κάνει όλη τη βρώμικη δουλειά. Αυτή περιλαμβάνει τον σφετερισμό της εθνικής κυριαρχίας, την απαίτηση για ιδιωτικοποιήσεις, για μείωση των κοινωνικών δαπανών, των μισθών και των συντάξεων, καθώς και τη διασφάλιση της προτεραιότητας των πληρωμών του χρέους. Το ΔΝΤ ενεργεί ως «γρίλλια» για τις μεγάλες τράπεζες, εκτρέποντας τους πολιτικούς επικριτές και την κοινωνική αναταραχή.

Διευθύνοντες Σύμβουλοι – Άνθρωποι Τσεκούρια

Τί είδους άτομα υποστηρίζουν οι τράπεζες για διευθύνοντες συμβούλους του ΔΝΤ; Σε ποιούς εμπιστεύονται το καθήκον της παραβίασης των κυριαρχικών δικαιωμάτων μίας χώρας, την εξαθλίωση του λαού της και τη διάβρωση των δημοκρατικών της θεσμών;

Έχουν συμπεριλάβει έναν καταδικασμένο οικονομικό απατεώνα· η σημερινή διευθύντρια αντιμετωπίζει ποινική διώξη για κακή διαχείριση των δημοσίων κονδυλίων ως υπουργός Οικονομικών· έναν βιαστή· έναν υπέρμαχο της διπλωματίας των κανονιοφόρων και τον προαγωγό της μεγαλύτερης οικονομικής κατάρρευσης στην ιστορία μιας χώρας.

Οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι του ΔΝΤ σε Δίκη

Η τωρινή διευθύνων σύμβουλος του ΔΝΤ (Ιούλιος 2011 – 2015) Κριστίν Λαγκάρντ [Christine Lagarde] δικάζεται στη Γαλλία για υπεξαίρεση 400 εκατομμυρίων δολαρίων, πληρωμή στον μεγιστάνα Μπερνάρντ Ταπί, όταν ήταν Υπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση του Προέδρου Σαρκοζί.

Ο προηγούμενος διευθύνων σύμβουλος (Νοέμβριος 2007 – Μάιος 2011), Ντομινίκ Στρος Καν [Dominique Strauss-Kahn], αναγκάστηκε να παραιτηθεί όταν κατηγορήθηκε για το βιασμό μιας καμαριέρας σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης και αργότερα συνελήφθη και δικάστηκε για μαστροπεία στην πόλη Λιλ της Γαλλίας.

Ο προκάτοχός του Ροντρίγκο Ράτο [Rodrigo Rato] (Ιούνιος 2004 – Οκτώβριος 2007), ήταν ένας Ισπανός τραπεζίτης ο οποίος συνελήφθη και κατηγορήθηκε για φοροδιαφυγή -απέκρυψε 27 εκατομύρρια ευρώ σε εβδομήντα τράπεζες του εξωτερικού- και εξαπάτηση χιλιάδων μικροεπενδυτών τους οποίους έπεισε να τοποθετήσουν τα χρήματά τους σε μία Ισπανική τράπεζα, την Bankia, που χρεοκόπησε.

Ο προκάτοχός του ένας Γερμανός, ο Χορστ Κέλερ [Horst Kohler], παραιτήθηκε όταν είπε μία αδιανόητη αλήθεια – ότι η εξωτερική στρατιωτική επέμβαση ήταν αναγκαία για να υπερασπιστεί τα Γερμανικά οικονομικά συμφέροντα, όπως τις διαδρομές του ελεύθερου εμπορίου. Είναι ένα πράγμα για το ΔΝΤ να λειτουργεί ως εργαλείο των ηγεμονικών συμφερόντων· είναι άλλο για έναν διευθύνων σύμβουλο του ΔΝΤ να ομιλεί για αυτό δημοσίως!

Ο Μισέλ Καμντέσους [Michel Camdessus] (Ιανουάριος 1987 – Φεβρουάριος 2000) ήταν ο συγγραφέας του «Συναίνεση της Ουάσινγκτον», το δόγμα που υποστήριξε την παγκόσμια νεοφιλελεύθερη αντεπανάσταση. Στη θητεία του τον είδαμε να εναγκαλίζεται και να χρηματοδοτεί ορισμένους από τους χειρότερους δικτάτορες της εποχής, καθώς και να φωτογραφίζεται με τον ισχυρό Ινδονήσιο και μαζικό δολοφόνο αρχιστράτηγο Σουχάρτο.

Στη θητεία του Καμντέσους το ΔΝΤ συνεργάστηκε με τον Πρόεδρο της Αργεντινής Κάρλος Μένεμ για την απελευθέρωση της οικονομίας, την απορρύθμιση των χρηματοπιστωτικών αγορών και την ιδιωτικοποίηση πάνω από χιλίων επιχειρήσεων. Οι κρίσεις που ακολούθησαν οδήγησαν στη χειρότερη ύφεση στην ιστορία της Αργεντινής· πάνω από 20.000 πτωχεύσεις, 25% ανεργία και τα ποσοστά φτώχειας να υπερβαίνοουν το 50% στις περιοχές της εργατικής τάξης. . . Ο Καμντέσους αργότερα μετάνοιωσε για «τα λάθη της πολιτικής του» σε σχέση με την κατάρρευση της Αργεντινής. Δεν συνελήφθη ή κατηγορήθηκε ποτέ για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Συμπέρασμα

Η εγκληματική συμπεριφορά των διευθυντών του ΔΝΤ δεν αποτελεί ανωμαλία ή εμπόδιο για την επιλογή τους. Αντιθέτως, επελέγησαν ακριβώς επειδή αντανακλούν τις αξίες, τα ενδιαφέροντα και τη συμπεριφορά της παγκόσμιας οικονομικής ελίτ: απάτες, φοροδιαφυγή, δωροδοκία, τεράστιες μεταβιβάσεις του δημοσίου πλούτου σε ιδιωτικούς λογαριασμούς, είναι ο κανόνας για το οικονομικό κατεστημένο. Αυτές οι ιδιότητες ταιριάζουν στις ανάγκες των τραπεζιτών, οι οποίοι εμπιστεύονται να κάνουν τις συναλλαγές τους με ομολόγους «είδωλά» τους στο ΔΝΤ.

Η διεθνής οικονομική ελίτ χρειάζεται διευθυντές στο ΔΝΤ που δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να χρησιμοποιήσουν δύο μέτρα και δύο σταθμά και να παραβλέψουν τις κατάφωρες παραβιάσεις των τυπικών διαδικασιών. Για παράδειγμα, η τωρινή διευθύνων σύμβουλος Κριστίν Λαγκάρντ δανείζει 30 δις δολάρια στο καθεστώς μαριονέτα της Ουκρανίας παρότι ο οικονομικός Τύπος περιγράφει με μεγάλη λεπτομέρεια πώς η διεφθαρμένη ολιγαρχία έχει κλέψει δισεκατομμύρια με τη συνέργεια της πολιτικής τάξης (Financial Times, 12/21/15, σελ. 7). Η ίδια Λαγκάρντ αλλάζει τους κανόνες αποπληρωμής του χρέους, επιτρέποντας στην Ουκρανία να μην καταβάλει την πληρωμή του δημοσίου χρέους της προς τη Ρωσσία. Η ίδια Λαγκάρντ επιμένει ότι η κεντροδεξιά* Ελληνική κυβέρνηση πρέπει να μειώσει περαιτέρω τις συντάξεις στην Ελλάδα, κάτω από το όριο της φτώχειας, προκαλώντας την κατά τα άλλα βολική κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα να καλέσει το ΔΝΤ να μείνει εκτός του επομένου προγράμματος διάσωσης (Financial Times, 12/21/15, Σελ. 1).

Είναι σαφές ότι η άγρια υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου, την οποία οι διευθυντές του ΔΝΤ θεσπίζουν παντού, δεν είναι ασύνδετη με το εγκληματικό προσωπικό τους παρελθόν. Βιαστές, απατεώνες, μιλιταριστές, είναι ακριβώς οι κατάλληλοι άνθρωποι για να διευθύνουν ένα ίδρυμα όταν αυτό φτωχαίνει το 99% και πλουτίζει το 1% των υπερ-πλουσίων.


Πηγή: petras.lahaine.org

Μετάφραση Φαίη/Αβέρωφ



* [..η κεντροδεξιά* Ελληνική κυβέρνηση..] 


ΣΣ. Όσο ένας αριστερός δεν αναγνωρίζει την «δεύτερη φορά αριστερά» κυβέρνηση του Τσίπρα ως αριστερή κυβέρνηση επειδή υπέκυψε στους τραπεζίτες (μπορεί να την αναγνωρίσει ως αριστερή κυβέρνηση για άλλα πράγματα), άλλο τόσο και ένας δεξιός δεν μπορεί να την αναγνωρίσει ως δεξιά κυβέρνηση. Δεξιά επειδή κατήργησε τα σύνορα -λαθρομετανάστευση- και ξεπούλησε εθνικούς πόρους; (Πατρίς) Επειδή περιγέλασε την Λιτανία των Ιερών Λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας, πασχίζει να κατεβάσει τις εικόνες από τα δημόσια κτήρια και να καταργήσει το μάθημα των θρησκευτικών; (Θρησκεία) Ή μήπως επειδή έφερε το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφύλων; (Οικογένεια) Ο κ. James Petras, καλός αναλυτής, ως αριστερός βλέπει μόνο αριστερά, κέντρο, δεξιά (κάτι παρόμοιο θα έκανε και ένας δεξιός). Η αστοχία όμως αυτής της προσέγγισης (κατηγοριοποίηση τύπου μεζούρας) ως προς την αποτύπωση της πραγματικότητας θα πρέπει να μας προβληματίσει.


http://www.logiosermis.net/2016/02/blog-post_30.html#.Vrzu6E8qxeg

Λυκάωνες - Οι 12 Φυλές Και Οι Νόμοι Τους! (ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ)

lycan
Ας μιλήσουμε σήμερα όχι για αποδείξεις  αν υπάρχουν Λυκάωνες γιατί για μένα υπάρχουν αλλά για τους ίδιους τους Λυκάωνες!!!!
Οι Λυκάωνες χωρίζονται σε 12 φυλές όπου όλοι μαζί φτιάχνουν την μια δυνατή και ενωμένη!!!! Ας ξεκινήσουμε να δούμε ποιες είναι οι φυλές αυτές:
1. Η φυλή των ΑRHLERK- ΑΡΧΛΕΡΚ η οποία φέρει κοκκινωπό τρίχωμα με ξανθιές ανταύγειες!!!! Είναι φιλόξενοι αλλά και δύστροποι αναμεταξύ τους με πολλές εντάσεις για καυγάδες όπως ακριβώς γίνεται στο Γαλατικό χωριό από το κόμικ Αστερίξ και Οβελίξ – http://www.mamouthcomix.gr/asterix/ !!!! Είναι όλοι τους δεινοί πολεμιστές μέχρι εσχάτων από άντρες, γυναίκες, γέρους, νέους…!!!! Τους αρέσει πολύ το ψάρεμα και η πολιτεία τους ( μεγάλο χωριό ) σαν την Άρτα βρίσκεται δίπλα στην λίμνη ονόματι ERTHREK – ΕΡΘΡΕΚ όπου σημαίνει << Βαθυνή >>!!!! Η αρχηγός αυτής της φυλής είναι η ονόματι KHIRLA – ΚΧΙΡΛΑ όπου και διοικεί την φυλή της με δίκαιο λόγο και πράξεις εδώ και 475 χρόνια!!!
 2. Η φυλή των VERCKLORH – ΒΕΡΚΛΟΡΧ η οποία φέρει ξανθό τρίχωμα με μαύρες ανταύγειες!!!! Είναι πολύ φιλόξενοι, και φέρουν την ευθήνη της προφορικής ιστορίας των Λυκάωνων όπως έχει από την ημέρα που ο Πατέρας και η Μητέρα πάτησαν το πόδι τους στην γη!!!! Τους αρέσει πολύ το κυνήγι αλλά και τα παιγνίδια στα χιόνια….!!!! Η πολιτεία ( μεγάλο χωριό ) ονομάζετε KRARHR – ΚΡΑΡΧΡ όπου σημαίνει << Φωτεινό >> γιατί βρίσκεται κοντά με τα σύνορα των Ξωτικών!!!! Παρεξηγούνται με το παραμικρό αλλά και συγχωρούν πολύ εύκολα…!!!! Είναι όλοι τους δεινοί πολεμιστές μέχρι εσχάτων από άντρες, γυναίκες, γέρους, νέους…!!!! Αρχηγός της φυλής αυτής είναι η URKHAL – ΟΥΡΚΧΑΛ όπου και διοικεί την φυλή της με δίκαιο λόγο και πράξεις εδώ και 390 χρόνια!!!!

3. Η φυλή των LIHREGR – ΛΙΧΡΕΓΚΡ η οποία φέρει ολόλευκο τρίχωμα!!!! Είναι πολλοί φιλόξενοι και είναι η φυλή όπου μαθαίνει σε όλες τις άλλες φυλές την τεχνική του πολέμου και της διαβίωσης!!!! Επίσης μαθαίνει και το πώς να προσγειώνονται από τα τεράστια άλματα που κάνουν οι Λυκάωνες!!!! Τους αρέσει πολύ το κυνήγι και το ψάρεμα!!!! Είναι περήφανοι εις το έπακρον και όλες οι άλλες φυλές αποφεύγουν τις εντάσεις αναμεταξύ τους διότι ξέρουν ότι οι Λιχρέγκρ όταν ξεκινάνε κάτι το φέρνουν πάντα εις πέρας!!!! Η πολιτεία τους ( μεγάλο χωριό ) είναι στα ποιο ψηλά βουνά της Λυκαωνίας και φέρουν το όνομα TRELIRCK – ΘΡΕΛΙΡΚ που σημαίνει << Πολύ Ψηλά >> αυτό διότι έχουν υψόμετρο 9.500 μέτρα και είναι τα ποιο ψηλά βουνά σε όλη την Μέση Γη!!!! Η φυλή αυτή μένει σε υψόμετρο 7.700 μέτρα!!!! Είναι όλοι τους δεινοί πολεμιστές μέχρι εσχάτων από άντρες, γυναίκες, γέρους, νέους…!!!! Αρχηγός της φυλής αυτής είναι η SKROTHRAKR – ΣΚΡΟΘΡΑΚΡ όπου και διοικεί την φυλή της με δίκαιο λόγο και πράξεις εδώ και 410 χρόνια!!!!
4. Η φυλή των OKRORL – ΟΚΡΟΡΛ η οποία φέρει γκρι τρίχωμα με μαύρες ανταύγειες!!!! Είναι πολύ φιλόξενοι, και είναι η φυλή που διοργανώνει όλες τις γιορτές αλλά και παιχνίδια εγρηγόρσεις για όλες τις άλλες φυλές!!!! Είναι όλοι τους δεινοί πολεμιστές μέχρι εσχάτων από άντρες, γυναίκες, γέρους, νέους…!!!! Τους αρέσει πολύ το να κάνουν χειρωνακτικές εργασίες και είναι η φυλή που φτιάχνει τις ξύλινες γέφυρες αλλά και άλλα έργα!!!! Η  πολιτεία τους ( μεγάλο χωριό ) είναι δίπλα στο μεγάλο ποτάμι της χώρας ονόματι SRALRKR – ΣΡΑΛΡΚΡ που σημαίνει << Λευκό >>!!!! αρχηγός της φυλής αυτής είναι η ΜHERLAKR – ΜΧΕΡΛΑΚΡ όπου και διοικεί την φυλή της με δίκαιο λόγο και πράξεις εδώ και 250 χρόνια!!!!
5. Η φυλή των KVAROLKR – ΚΒΑΡΟΛΚΡ η οποία φέρει στο τρίχωμα της καφέ σκούρο χρώμα με πολύ ψιλές ανταύγειες του άσπρου!!!! Είναι πολύ φιλόξενοι και πλακατζήδες!!!! Είναι η φυλή η οποία ασχολείται περισσότερο με τον αγροτικό τομέα όπως στο να μαζεύουν λαχανικά, φρούτα, ρίζες, όπου και τα ξεραίνουν για τον χειμώνα!!!! Είναι όλοι τους δεινοί πολεμιστές μέχρι εσχάτων από άντρες, γυναίκες, γέρους, νέους…!!!! Η πολιτεία ( μεγάλο χωριό ) τους βρίσκεται στην μεγάλη πεδιάδα ονόματι ALOHRERKL – ΑΛΟΧΡΕΡΚΛ που σημαίνει << Συννεφιασμένη >>, λόγο ότι κάθε πρωί υπάρχει πολύ πυκνό πούσι για τουλάχιστον μια ώρα!!!! αρχηγός της φυλής αυτής είναι η ΚLORNACKR – ΚΛΟΡΝΑΚΡ όπου και διοικεί την φυλή της με δίκαιο λόγο και πράξεις εδώ και 180 χρόνια!!!!
6. Η φυλή των IRKALTHR – ΙΡΚΑΛΘΡ η οποία φέρει στο τρίχωμα της κατάμαυρο χρώμα!!!! Είναι πολύ φιλόξενοι και τους αρέσουν πολύ τα γλυκά!!!! Είναι απίστευτοι ιχνηλάτες όπου και χρησιμοποιούνται για να βρουν οτιδήποτε για αυτό κατά προτίμηση τα περίπολα των συνόρων της Λυκαωνίας μόνο αυτοί τα περιπολούν!!!! Είναι όλοι τους δεινοί πολεμιστές μέχρι εσχάτων από άντρες, γυναίκες, γέρους, νέους…!!!! Η Πολιτεία τους ( μεγάλο χωριό ) ονομάζεται RUHRAKR – ΡΟΥΧΡΑΚΡ που σημαίνει << Απάγγειο >> βρίσκεται κάτω από τα ψηλά βουνά της χώρας, τους αρέσει πολύ το κολύμπι και έχουν ιδιαίτερη προτίμηση σε γιορτές φαγητού και ποτού!!!! αρχηγός της φυλής είναι η ZLAKRARL – ΖΛΑΚΡΑΡΛ όπου και διοικεί την φυλή της με δίκαιο λόγο και πράξεις εδώ και 180 χρόνια!!!!
7. Η φυλή των RIKRAR – ΡΙΚΡΑΡ η οποία φέρει στην κοιλιακή χώρα κατάξανθο χρώμα και στο κεφάλι και σε όλη την ράχη τους μέχρι την ουρά καφετί σκούρο με τρίχες τους λευκού!!!! Είναι πολύ φιλόξενοι αλλά και πολύ διστακτικοί στο να κάνουν φιλίες αν γίνει κάτι τέτοιο τότε τον φίλο ή φίλη τον βλέπουν ως μέλος της αγέλης και της οικογένειας τους!!!! Είναι αυτοί που φτιάχνουν τις ενδυμασίες όταν περιφέρονται ως άνθρωποι στην Λυκαωνία αν και δεν υπάρχει ταμπού του γυμνισμού και όσοι θέλουν τα φοράνε!!!! Είναι όλοι τους δεινοί πολεμιστές μέχρι εσχάτων από άντρες, γυναίκες, γέρους, νέους…!!!! Η πολιτεία τους ( μεγάλο χωριό ) είναι η ROCTOR – ΡΟΚΤΟΡ που σημαίνει << Όμορφη >>η οποία βρίσκεται κοντά στην πρωτεύουσα!!!! αρχηγός της φυλής είναι η ERLETHRERK – ΕΡΛΕΘΡΕΡΚ όπου και διοικεί την φυλή της με δίκαιο λόγο και πράξεις εδώ και 150 χρόνια!!!!
8. Η φυλή των ERKL – ΕΡΚΛ η οποία φέρει τρίχωμα χρώματος μελί!!!! Είναι φιλόξενοι και κατσούφηδες και αναζητούνε πάντα καυγάδες αν κάποιος άλλος τους νικήσει τότε γίνονται οι καλύτεροι φίλοι…τους αρέσει πολύ το  Μπράντεφερ αλλά και το να επιδεικνύουν το στήθος τους όπως οι αρσενικές γαλοπούλες!!!! Είναι όλοι τους δεινοί πολεμιστές μέχρι εσχάτων από άντρες, γυναίκες, γέρους, νέους…!!!! Η πολιτεία τους ( μεγάλο χωριό ) βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τους νάνους και η ονομασία της είναι RITHRELR – ΡΙΘΡΕΛΡ που σημαίνει << Σκοτεινή >>, ο λόγος είναι διότι είναι μέσα στο πυκνό δάσος και το φως της μέρας δεν περνά για τα καλά…!!!! Αρχηγός της φυλής είναι η RKRIRAR – ΡΚΡΙΡΑΡ όπου και διοικεί την φυλή της με δίκαιο λόγο και πράξεις εδώ και 330 χρόνια!!!!
9. Η φυλή των ΑRCKORNKR – ΑΡΣΚΡΟΝΚΡ η οποία φέρει τρίχωμα σκούρο καστανό χρώμα!!!! Είναι πολύ φιλόξενοι και τους αρέσει πολύ η μουσική και τα τραγούδια αν και είναι ως άνθρωποι σε μορφή πολύ παράφωνοι!!!! Τους αρέσει να φτιάχνουν κρουστά όργανα από δένδρα αλλά και τους αρέσει πολύ το μέλι ως τροφή και είναι οι μελισσουργοί της Λυκαωνίας!!!! Η πολιτεία τους ( μεγάλο χωριό ) ονομάζεται AHREKREL – ΑΧΡΕΚΡΕΛ όπου σημαίνει << Χρωματιστό >> ο λόγος είναι επειδή μένουν σε μια άλλη κοιλάδα της Λυκαωνίας όπου έχει το ίδιο όνομα με την πολιτεία αυτή και ονομάζεται έτσι από τα εκατομμύρια χρωματιστά λουλούδια που έχει!!!! Είναι όλοι τους δεινοί πολεμιστές μέχρι εσχάτων από άντρες, γυναίκες, γέρους, νέους…!!!! Αρχηγός της φυλής είναι η OROKLARH – ΟΡΟΚΛΑΡΧ όπου και διοικεί την φυλή της με δίκαιο λόγο και πράξεις εδώ και 310 χρόνια!!!!
10. Η φυλή των ISKRARTHALR – ΙΣΚΡΑΡΘΑΛΡ η οποία φέρει τρίχωμα χρώματος καστανό ανοιχτό με άσπρο!!!! Είναι φιλόξενοι όσο δεν παίρνει και τους αρέσει πολύ ο καλλωπισμός αλλά και το να φτιάχνουν αρώματα ανθόνερου από τα λουλούδια των υψηλών κορφών των βουνών όπου έχουν πολύ έντονη και μεθυστική μυρωδιά όπου και διαμένουν σε όλη την Λυκαωνία!!!! Η πολιτεία τους ( μεγάλο χωριό ) είναι η ΤΗRAKREL – ΘΡΑΚΡΕΛ που σημαίνει << Αερούπολης >>. Είναι όλοι τους δεινοί πολεμιστές μέχρι εσχάτων από άντρες, γυναίκες, γέρους, νέους…!!!! Αρχηγός της φυλής είναι η SLIRKR – ΣΛΙΡΚΡ όπου και διοικεί την φυλή της με δίκαιο λόγο και πράξεις εδώ και 300 χρόνια!!!!
11. Η φυλή των ΑRKEKRAL – ΑΡΚΕΚΡΑΛ η οποία το τρίχωμα τους φέρει χρώμα ανοιχτό καφέ με κοκκινωπή χροιά!!!! Είναι πολύ ευέξαπτη σαν φυλή και πολύ οξύθυμη!!!! Είναι από τις πρώτές φυλές που μαζεύονται εν καιρό πολέμου και οι πρώτοι που επιτίθονται!!!! Είναι η μοναδική φυλή σε όλη την Λυκαωνία όπου εκπαιδεύει Λυκάωνες για την φρουρά του Σαμάνου, του κάθε Σαμάνου που υπήρξε και υπάρχει!!!! Γεννιούνται και ζούνε με αυτό τον σκοπό!!!! Είναι ο τρόπος ζωής τους και οι ποιο σκληρό εκπαιδευμένοι αλλά και σκληραγωγημένοι σε όλη την Λυκαωνία!!!! Είναι η πολεμική ελίτ των Λυκάωνων, οι καταδρομείς κατά κάποιον τρόπο όπου έχουν ορκιστεί στον Μαν Η Του να δώσουν την ζωή τους ακόμα και αν το ζητήσει ο Σαμάνος έστω και για πλακά!!!! Είναι όλοι τους δεινοί πολεμιστές μέχρι εσχάτων από άντρες, γυναίκες, γέρους, νέους…!!!! Η πολιτεία τους είναι η XRITHRAKRILR – ΞΙΘΡΑΚΡΙΛΡ – όπου σημαίνει η << Ατάραχη >> διότι πραγματικά δεν ταράζονται ούτε και φοβούνται κάτι!!!! δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο από το να μαθαίνουν στους αρσενικούς Λυκάωνες το πώς να εκπαιδευτούν για να υπηρετήσουν τον Σαμάνο τους!!!! Από παιδιά!!!!την φυλή αυτή την όρισε ο Πατέρας και η Μητέρα να έχει αυτόν τον σκοπό!!!! Οι θηλυκοί Λυκάωνες είναι πολύ σοβαροί και κοιτάνε τις ανάγκες των εκπαιδευομένων ή ακόμα και αυτών που έχουν εκπαιδευτεί να μην τους λείπει τίποτα!!!! Αρχηγός της φυλής είναι η ARLUCRALTH – ΑΡΛΟΥΚΡΑΛΘ όπου και διοικεί την φυλή της με δίκαιο λόγο και πράξεις εδώ και 601 χρόνια!!!!
12. Η φυλή των ΕRKLARAOTH – ΕΡΚΛΑΡΑΟΘ η οποία φέρει γκρι χρώμα ανοιχτό με ξανθό αλλά και κανελί χρώμα!!!! Είναι η φυλή που Έδωσε τον τελευταίο Σαμάνο όπου υπάρχει μέχρι και σήμερα και είναι ο τελευταίος του είδους του!!!! Μέχρι στιγμής δεν έχει γεννηθεί άλλος!!!! Είναι φιλόξενοι και πολλοί ενεργητικοί σε όλα τους!!!! Τους αρέσει να ασχολούνται με τα πάντα με ότι έχει να κάνει με την φυλή!!!! Είναι όλοι τους δεινοί πολεμιστές μέχρι εσχάτων από άντρες, γυναίκες, γέρους, νέους…!!!! Η πολιτεία τους είναι η LYCKHRAONIARH –  ΛΥΚΧΡΑΟΝΙΑΡΧ που σημαίνει << Των Λυκάωνων Αίμα >> όπου και είναι η πρωτεύουσα όλης της Λυκαωνίας και βρίσκετε στο κέντρο της χώρας!!!! Αρχηγός της φυλής είναι η KROTHRIL – LU – ΚΡΟΘΡΙΛ – ΛΟΥ όπου και διοικεί την φυλή της με δίκαιο λόγο και πράξεις εδώ και 620 χρόνια!!!!
Όλες μαζί αυτές οι δώδεκα φυλές κάνουν την μια και μοναδική των Λυκάωνων !!!! Ο τελευταίος Σαμάνος είναι ο πνευματικός αρχηγός όλων ακόμα όμως και σαν αόρατος αρχηγός από των άλλων αρχηγών!!!! Όποια απόφαση και να πάρει το συμβούλιο των 12 αρχηγών ομόφωνα ή όχι την τελική απόφαση την έχει μόνο ο Σαμάνος!!!! Οποιαδήποτε διαφωνία από οποιονδήποτε από οποιαδήποτε φυλή και να είναι αν δεν βρεθεί λύση από το συμβούλιο των αρχηγών την δίνει ο Σαμάνος!!!!
Ο Πατέρας και η Μητέρα έδωσαν τον Σαμάνο στους Λυκάωνες για να τους προστατεύει να τους γιατρεύει να αποφασίζει για αυτούς να τους προσέχει και να δίνει την ζωή του για αυτούς!!!! Έτσι ο Σαμάνος θεωρείτε κάτι το πολύ ιερό για τους Λυκάωνες τόσο που δίνουν όλοι την ζωή τους για αυτόν  χωρίς δεύτερη κουβέντα!!!! Μόνο ο σαμάνος έχει ιδιότητες μαντικές ή ενδιάμεσου και μπορεί και καταλαβαίνει αν κάποιος του λέει ψέματα ή όχι!!!! Όχι μόνο από την μυρουδιά της αδρεναλίνης αλλά διότι και μπορεί και διαβάζει τις σκέψεις….!!!!
lycan
Είναι αυτός που αποφασίζει για τα πάντα, είναι αυτός που τηρεί τους νόμους των άλλων προηγούμενων Σαμάνων αλλά είναι και αυτός όπου μπορεί να βγάλει οποιοδήποτε καινούριο νόμο θελήσει!!!! Νόμοι!!!! Για τους Λυκάωνες υπάρχουν πολλοί νόμοι που πρέπει να εφαρμόζουν διότι έτσι θέλησε ο Πατέρας και η Μητέρα και αν δεν τηρηθούν οι ποιο πολλοί από αυτούς η τιμωρία είναι θάνατος!!!!
Κάποιοι από τους ανθρώπους θα τους ονόμαζαν παράλογους ως και εξωφρενικούς μα μην  ξεχνάμε ότι δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με ανθρώπους αλλά για μισό μισό!!!! Ας δούμε κάποιους νόμους τους!!!!
ΝΟΜΟΙ ΛΥΚΑΩΝΙΑΣ:
  1. Απαγορεύεται αυστηρά το να αλλάξει ένας Λυκάων από άνθρωπο σε Λυκάων μπροστά σε ανθρώπους για επίδειξη το τι είναι!!!! Παράβαση νόμου = θάνατος!!!!
  2. Απαγορεύεται η θανάτωση ανθρώπου από Λυκάων για οποιοδήποτε λόγο!!!! Παράβαση νόμου = θάνατος!!!!
  3. Απαγορεύεται Λυκάων να σκοτώσει Λυκάων για κανέναν λόγο!!!! Παράβαση νόμου = θάνατος!!!
  4. Απαγορεύεται η αλλαγή από άνθρωπο σε Λυκάων στην επιφάνεια της γης, μόνο την νύχτα και σε σημεία τα οποία δεν υπάρχουν άνθρωποι!!!! Παράβαση νόμου = θάνατος!!!
  5. Απαγορεύεται οποιαδήποτε ανάμιξη σε πολέμους, επαναστάσεις!!!! Ακόμα και σωτηρία ανθρώπων από καταδικασμό θανάτου!!!! Παράβαση νόμου = θάνατος!!!! Αν και ο τελευταίος Σαμάνος εδώ 358 χρόνια έχει αλλάξει τον νόμο και υπάρχει μόνο εξορία για τους ανθρώπους που είναι καταδικασμένοι σε θάνατο και κάποιος Λυκάων θέλει να τους σώσει!!!! Απαγορεύεται η εμπλοκή σε πολέμους επαναστάσεις!!!!
  6. Απαγορεύεται κάθε ήθη και έθιμα των Λυκάων να γίνονται στην επιφάνεια!!!! Παράβαση νόμου = Θάνατος!!!!
  7. Απαγορεύεται στην Λυκαωνία εκτός Λυκάωνων να κυκλοφορούν στην χώρα μέσα!!!! όποιος περάσει την χώρα φίλος ή εχθρός και συλληφθεί χωρίς άδεια έλευσης η ποινή θάνατος δια παραδειγματισμό!!!!
  8. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε σχέση με υποχθόνιες φυλές αν γίνει κάτι τέτοιο από κάποιον Λυκάων θα θεωρηθεί προδότης!!!! Παράβαση νόμου = θάνατος!!!!
  9. Απαγορεύεται η μοιχεία παράβαση νόμου = θάνατος!!!!
  10. Απαγορεύεται ο χρηματισμός και το ίδιο το χρήμα!!!! Το χρήμα και ο πλούτος είναι διαφθορά!!!! Επιτρέπεται η ανταλλαγή ειδών όπως τρόφιμα υλικά και η συνεχής αλληλεγγύη αναμεταξύ των Λυκάωνων!!!! Παράβαση νόμου = ακρωτηριασμός των άνω άκρων!!!!
  11. Μέγιστος σεβασμός στους γηραιότερος, αρρώστους, ανάπηρους πολέμου ή ακόμα γιατί θέλησε ο Μαν Η Του να τους γεννήσει ανάπηρους!!!!Μέγιστος σεβασμός σε Λυκάων που είναι άρρωστος από οτιδήποτε ο Μαν Η του του έστειλε!!!! Κάθε Λυκάων υποχρεωτικά θα πρέπει να συνεισφέρει την βοήθεια του σε αυτά τα άτομα από μια φορά κάθε βδομάδα!!!! Παράβαση νόμου = θάνατος!!!!
  12. Οποιοδήποτε χλέβας, κοροϊδία, και οτιδήποτε άλλο προς τα παραπάνω άτομα ανεξαρτήτως ηλικίας!!!! Παράβαση νόμου = θάνατος!!!!
  13. Επιτρέπονται οι ελεύθερες προγαμιαίες σχέσεις εάν αυτές συναινούν οι γονείς!!!! Παράβαση νόμου = εξορία!!!!
  14. Κάθε νεαρός Λυκάων θα πρέπει να μάθει να σέβεται τους μεγαλύτερους και υποχρεωτικά μετά τα 10 χρόνια ζωής την μάθηση πολέμου αλλά και κοινωνικής συμπεριφοράς!!!! Παράβαση νόμου = θανάτωσης του πατρός ή εξορίας ανάλογα την απόφαση του Σαμάνου!!!!
  15. Απαγορεύεται αυστηρώς η ζήλεια, η φθονία, η αλαζονεία, το μίσος, ο θυμός με νόμο από τον Πατέρα και την Μητέρα!!!! Παράβαση νόμου = θάνατος!!!!
  16. Απαγορεύονται οι ύβρεις δια τον Χριστό και τον πατέρα του Μαν Η Του!!!! Παράβαση νόμου = θάνατος
  17. Επιτρέπονται οι ύβρεις χωρίς να περιέχουν στοιχεία των ανωτέρων οντοτήτων!!!!
  18. Όποιος λαβωθεί σε μάχη με αποτέλεσμα αναπηρίας γίνεται αυτόματος προύχοντας της Λυκαωνίας και αποδίδονται τιμητικές δοξασίες αλλά και τραγούδια και του απονέμεται τιμητικό περιδέραιο όπου δεικνύει το πως και γιατί το κέρδισε!!!!
  19. Το κοιμητήριο της Λυκαωνίας πρέπει να είναι καθαρό και όλοι οι Λυκάωνες θα πρέπει να περάσουν υποχρεωτικά μια φορά τον χρόνο να τιμηθούν οι πεσόντες Λυκάωνες αλλά και αυτοί που ο Μαν Η Του τους ήθελε κοντά του!!!! Παράβαση νόμου = εξορία!!!!
  20. Απαγορεύεται σε οποιονδήποτε Λυκάων να αλλάξει άνθρωπο αν πρώτα δεν ενημερωθεί η αρχηγός του όπου θα ενημερώσει το συμβούλιο και αυτό κατόπιν τον ιερό Σαμάνο!!!! Μόνο ο Σαμάνος έχει την ιδιότητα να αλλάξει κάποιον άνθρωπο χωρίς να ερωτηθεί από κανέναν!!!! Παράβαση νόμου = θάνατος του Λυκάων και του νεογενής Λυκάων όπου αλλάχτηκε από άνθρωπο σε Λυκάων!!!!
  21. Όταν φιλοξενείτε άνθρωπος ή κάποιο άλλο ον όπως ξωτικό ή νάνος ή Βραλθ,  ή Λοέρθ κτλ. κτλ. στην χώρα υποχρεωτικά θα πρέπει να γίνεται τελετή ενημέρωσης προτού μπει στην χώρα ή σε κάποιο χωριό με το να ενημερώνεται βάση του τελετουργικού RATHTAKR – ΡΑΘΡΑΚΡ ( τύπου Χάκα –https://www.youtube.com/watch?v=wYyoHaAx7Do ) όπου εξηγεί στους φιλοξενούμενους το τι πρέπει να προσέξουν να μην προσβάλουν κάποιον από το χωριό!!!! Παράβαση νόμου από τον φιλοξενούμενο είναι ακαριαίος θάνατος!!!!
  22. Υποχρεωτικά κάθε Λυκάων από την ηλικία των 11 πρέπει να μάθει τον ιερό πολεμικό χορό εκφοβισμού προς τον εχθρό το λεγόμενο HRUCKTSA – ΧΡΟΥΣΚΤΣΑ ( τύπου Χάκα – https://www.youtube.com/watch?v=BI851yJUQQw ) το όποιο το συναντάμε σήμερα στους Μαορί της Νέας Ζηλανδίας με διαφορετικά λόγια!!!! Μη μάθηση του ιερού πολεμικού χορού η παράβαση νόμου είναι θάνατος!!!!
Τα λόγια του πολεμικού αυτού χορού εκφόβησης θα σας τα αναφέρω αμέσως τώρα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τους Μαορί:
<< Χουου τσαααα …Χουουου τσαααααα!!!! Ήρθε η ώρα να δοξαστεί ο Πατέρας και η Μητέρα!!!! Χουου τσααααα!!!! Το αίμα μας και την ψυχή μας θα δώσουμε για αυτούς αλλά και για τα αδέλφια μας ( βγάλσιμο γλώσσας όσο παίρνει με επιφώνημα ή γρύλισμα αλλά και επίδειξη πρωκτού και γεννητικών οργάνων )!!!! Όλοι θα πολεμήσουμε για να πεθάνουμε για αυτά αλλά και για να μας ευλογήσει ο Μαν  Η Του καταραμένοι από τον Άραλου!!! ( ξανά βγάλσιμο της γλώσσας κτλ. κτλ. )!!!!
Χουουου τςςςςς…χουουου τσαααααα!!!!! ( αρχίζει το χτύπημα χεριών και ποδιών μα και συνάμα το σχιζοφρενικό βλέμμα δεξιά αριστερά και η γλώσσα να βγαίνει όσο παίρνει επιδεικτικά ) Με τα χέρια μου θα σε πιάσω και θα σε σκίσω!!!! Με το στόμα μας θα σας διαμελίσουμε!!!! Με τα ποδιά μας θα πατήσουμε την ψυχή σας!!!! Και αν τυχών χαθώ στο πεδίο της μάχης το όνομα μου θα μείνει ξακουστό σε όλη την Λυκαωνία καταραμένοι από τον Άραλου!!!! ( σταματάνε απότομα άλλοι τα χέρια στην μέση με τις γλώσσες έξω και τα σχιζοφρενικά βλέμματα, άλλοι κάτω στα τέσσερα έτοιμοι για επίθεση το ίδιο με τους άλλους άλλοι δείχνουν τα γεννητικά τους όργανα και κάποιοι άλλοι τον πρωκτό τους….και ξεκινάνε!!!! ) >>.
Ο ιερός χορός είναι ότι έχει να δείξει η πολεμική μηχανή των Λυκάωνων όπου το κάνουν για να δημιουργήσουν ψυχολογικό φόβο στον εχθρό!!!! Φανταστείτε τους σε κάποιο λόφο ή πεδιάδα 3.000 Λυκάωνες ή 1.000 ή 30.000 να είναι παραταγμένοι και να κάνουν αυτήν την επίδειξη τρόμου!!!! Πραγματικά τρομαχτικό!!!!
Δεν θα σας πω άλλους νόμους αλλά και ούτε κάτι άλλο για τους Λυκάωνες, θα συνεχίσω στο επόμενο άρθρο για να μην γίνονται κουράστηκα….!!!!
Αααα εδώ θέλω να πω ότι κάποιοι θα πούνε τι λες ρε παπάρα μας έχει φλομώσει στο μούσι δεν υπάρχει τίποτα από όλα αυτά όχι μόνο για τους Λυκάωνες αλλά και όλα όσα γράφεις!!!! Είναι παραμύθια!!!! Δεν έχουμε δει ποτέ τίποτα ποτέ ακούς!!!! Ποτέ!!!!
Χμμμμμμμμ!!!!! Πραγματικά έχετε δίκιο!!!! Τι να δείτε όταν ζείτε μέσα στις πόλεις κλεισμένοι στα κουτιά σας!;! Και το μόνο που θα κάνετε ως έξοδο θα είναι να πατέ κάπου όπου για να κάνετε διακοπές και να ξανά μπείτε σε κάποια κουτιά και θα πηγαίνετε από την θάλασσα και πίσω και άντε σε καμία ταβέρνα ή μπαρ!!!! Ωραία δεν λέω…. Ποιο κάτω όμως μαύρα μεσάνυχτα!!!!! Αμέσως θα σας φέρω το παράδειγμα με το βίντεο που θα δείτε παρακάτω!!!! Δεν είχε να κάνει με Λυκάωνες έχει να κάνει με ένα Βόκεν Βουλφ 109 του 1940 όπου είχε καταρριφθεί από τις Ρωσικές δυνάμεις στο Στάλινγκραντ και είχε συντριβεί λίγο ποιο έξω από την πόλη…λίγο 9 χιλιόμετρα!!!! Ξέρετε πότε ανακαλύφθηκε!;! Το 1989!!!! Είπατε κάτι!;! Τόσα χρόνια κανείς δεν είχε περάσει από εκείνο το σημείο….και αν κάποιος τους έλεγε ότι εκεί υπάρχει ένα αεροπλάνο από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο θα γελούσε!!!! Να όμως που υπάρχει…οπότε πότε μην λεμέ ποτέ!!!! Φανταστείτε τώρα με ότι έχει να κάνει σχέση με εναλλακτική θεωρία ή παράξενα όντα ή φαντάσματα ή δεν ξέρω γω τι άλλο από αυτά……!!!! 
Δείτε το βίντεο
 
Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Παγκόσμιο Καταπίστευμα & Χρηματοδότηση των Δήμων

Λογαριασμοί και Υπογραφές!! Μας κρύβουν και μας κλέβουν τον πλούτο μας και μας στέλνουν στην εξαθλίωση και τον αφανισμό!!

Τι είναι το καταπίστευμα 
Το Καταπίστευμα είναι θεσμός του Κληρονομικού δικαίου (άρθρα 1923 – 1941 του Αστικού Κώδικα). Η έννοια του καταπιστεύματος όπως  νομικά ορίζεται, είναι η σχέση που δημιουργείται κατά τη διάρκεια ζωής ενός ατόμου ή εις θάνατο, από ένα πρόσωπο (ο Ιδρυτής), ο οποίος διαθέτει περιουσιακά στοιχεία υπό τον έλεγχο άλλου προσώπου (ο Διαχειριστής) προς όφελος τρίτου (ο Δικαιούχος).Ο ιδρυτής δηλ. ορίζει για τα περιουσιακά του στοιχεία (κινητά ή ακίνητα) έναν διαχειριστή ο οποίος,  βάσει συγκεκριμένης συμφωνίας, ενεργεί προς όφελος ενός τρίτου προσώπου/οντότητας.

 Το 1929 έως το 1933  δημιουργήθηκε η B.I.S. (BANK OF INTERNATIONAL SETTLEMENTS)- Τράπεζα Διεθνών

  

Διακανονισμών. Είναι ένας διεθνής οργανισμός αποτελούμενος από κεντρικές τράπεζες, και δεν βρίσκεται υπό τον έλεγχο καμίας εθνικής κυβέρνησης.

Για ποιο λόγο ιδρύθηκε η τράπεζα αυτή και πώς χρηματοδοτείται? Η τράπεζα ιδρύθηκε για να υπο-βοηθά την διεθνή νομισματική και χρηματοοικονομική συνεργασία και δρα ως μια τράπεζα για τις κεντρικές τράπεζες.

Στο τέλος της κάθε ημέρας οποιαδήποτε εμπορική συναλλαγή γίνεται από τον κάθε άνθρωπο στην υφήλιο, οποιαδήποτε συναλλαγή εταιρείας κ.λπ. γίνεται εκκαθάριση από την  B.I.S. Η Τράπεζα αυτή δημιουργήθηκε μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο από όλα τα κράτη του κόσμου. Ο βασιλιάς Γεώργιος ο Β’ ήταν ο αντιπρόσωπος της Ελλάδος στην δημιουργία της  B.I.S. και εκεί συνέβαλε η Ελλάδα με δύο εκατομμύρια χρυσά Γαλλικά Φράγκα.

ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ – ΣΥΝΘΗΚΗ BRETTONWOODS 1944

 

Το 1944 έγινε μία σύνοδος στο BrettonWoods, μιά μικρή πόλη των Η.Π.Α. στο New Hampshire της πολιτείας της Νέας Αγγλίας. Στη συνάντηση πήραν μέρος44 κράτη τα οποία ήταν σύμμαχοι στον Β’ΠΠ, με σκοπό να δουν πώς θα διαχειριστούν τις αποζημιώσεις των Γερμανών από τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο. Αυτός ήταν ο λόγος που προέβαλαν δημόσια για το σκοπό της συνάντησης. Εκεί δημιουργήθηκε η νομοθεσία για την δημιουργία της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Δ.Ν.Τ.(Διεθνές Νομισματικό Ταμείο).

Η  Συνθήκη BRETTON WOODS -1944 εξασφάλισε:

  1. Πρώτον, ότι δεν υπάρχει απευθείας ισοτιμία μεταξύ χρυσούκαι των νομισμάτων.

  2. Δεύτερον, εξασφάλισε την μονοπωλιακή διακίνηση αγαθώνανάμεσα στις χώρες.

Αυτό σημαίνει ότι εάν ένα αγαθό στοιχίζει επί παραδείγματι τρεις δραχμές, συμφωνήσαμε όλοι στον πλανήτη να το πληρώνουμε τριάντα. Ήμασταν τόσο βλάκες να το συμφωνήσουμε ; Όχι.

Η συμφωνία ανάμεσα στα Έθνη είχε ως εξής: Την διαφορά αυτή που προκύπτει μπορούμε να την θεωρήσουμε κέρδος! Το 60% αυτού του κέρδους πηγαίνει σε ένα συγκεκριμένο ιδιαίτερο ταμείο το οποίο ονομάζεται WorldTrust : Το Παγκόσμιο Καταπίστευμα.

Το  Παγκόσμιο Καταπίστευμα λοιπόν διογκώνεται καθημερινώςUN Emblem - OITC - Letter Seal A.όποτε γίνεται μια συναλλαγή, όποτε υπάρχει μία μεταπώληση πετρελαίου, φυσικού αερίου, σιταριού, αεροπλάνων, αυτοκινήτων, μετοχών στο χρηματιστήριο. ότι γίνεται το οποίο είναι χρηματιστηριακή αξία, το 60% των κερδών της μεταπωλήσεως πηγαίνει στα παγκόσμια ταμεία υπέρ των διαφόρων κρατών του κόσμου. Τα κράτη αυτά έχουν ένα συγκεκριμένο ποσοστό σε αυτά τα κέρδη.

Για τον λόγο αυτό έχει τρία (3) κεντρικά υποκαταστήματα και έδρες, ένα είναι στην Βασιλεία της Ελβετίας, ένα στην Πόλη του Μεξικού και το τρίτο στο Χόνγκ Κόνγκ.

Η Ελλάδα συμμετείχε σε αυτήν την συνεδρίαση στο Bretton Woods και συνέβαλε  με 5 εκατομμύρια  δολάρια γι’ αυτό τον σκοπό.

Σαν αποτέλεσμα αυτής της συμμετοχής η Ελλάδα έχει δημιουργήσει το δικό της μερίδιο (καταπίστευμα) το οποίο σήμερα είναι περίπου 335 τρισεκατομμύρια δολλάρια. Το αρχικό ποσόν που εδόθη, επενδύθηκε όλα αυτά τα χρόνια σε πολύτιμα μέταλλα, πετρέλαια, κλπ και γι’ αυτό σήμερα έχει φθάσει σ’ αυτό το αστρο-νομικό ποσό. Το ίδιο έχει συμβεί και με τα καταπιστεύ-ματα των άλλων κρατών. Υπ’ όψη ότι τα κέρδη από τις επενδύσεις του παγκόσμιου καταπιστεύματος είναι ένα γιγαντιαίο ποσό, μιλάμε για 5άκις, 6άκις, 7άκις. Μόνο ο απολογισμός του 2012 έχει272 μηδενικά από πίσω του, στο Παγκόσμιο Καταπίστευμα(World Trust).

Για να δοθεί όμως η περιουσία αυτή στα διάφορα έθνη πρέπει να υπάρξουν συγκεκριμένες διαδικασίες. Χρειάζονται τρείς (3) προϋποθέσεις για να περάσει η περιουσία στις χώρες στις οποίες ανήκει:

  1. Να έχεις ένα Χρηματοοικονομικό εργαλείο δηλαδήAξιόγραφο, ως εγγύηση, που να έχει αντίκρισμα /δέσμευση σε Χρυσό ή σε Χωράφια ή Βαπόρια κ.λ.π.  Αυτό απαιτείται για να είναι εξασφαλισμένη η επιστροφή του κεφαλαίου στο Παγκόσμιο Καταπίστευμα.

  2. Να έχεις Σκοπό/Σχέδιο (Project) υλοποίησης έργων μέσω των χρημάτων για ανάπτυξη και πρόοδο κοινωνική/ατομική, συγκεκριμένες δράσεις όχι αοριστίες, με χρονοδιάγραμμα και ρήτρες πραγματοποίησης και

  3. Να υπάρχει Θεσμός Δημόσιος. Ο θεσμός μεμονωμένα ή συλλογικά (εδώ να προσέξουμε ότι ο δημόσιος θεσμός προέρχεται από τον Λαό και Λειτουργεί για τον Λαό) θα δώσει την εντολή αίτησης ενδιαφέροντος της ανάληψης για το ποσόν που ενδιαφέρεται.

Θεσμοί στην χώρα μας είναι το Κράτος δηλ. ο Πρόε-δρος της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός, ο Υπουργός Οικονομικών, ηΕκκλησία δηλ. ο Αρχιεπίσκοπος και μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την τοπική αυτο-διοίκηση με την ονομασία “ΚΑΛΙΚΡΑΤΗΣ”, οι Δήμοι δηλ. οι Δήμαρχοι με τα δημοτικά συμβούλια! Μόνον αυτοί μπορούν να πάρουν χρήματα από το καταπίστευμα. Μέχρι τώρα όμως κανείς δεν το έκανε για να ευημερήσει η χώρα μας.

Με την ανάλυση αυτή, γίνεται γνωστό τώρα ότι για να μπορέσουμε να πάρουμε τα χρήματα που μας ανή-κουν πρέπει να καταθέσουμε ένα Νόμιμο αξιόγρα-φο, πού θα συνοδεύεται με τους δύο αντίστοιχους παράγοντες, διότι μόνον έτσι ξεκλειδώνει ο Λογαριασμός του Καταπιστεύματος. Τώρα είναι που Λάμπει όλη η Αλήθεια για τον Αρτέμη Σώρρα!

Ο Αρτέμης Σώρρας, έχει την Υποσχετική του χρέους (το Ομόλογο ως εγγύηση), έχει την δυνατότητα πρόσβασης σε αυτά τα ταμείακαι περιμένει τον Δημόσιο φορέα για να πάρει τα χρήματα που είναι ήδη κατατεθειμένα σε καταπιστευματικό λογαριασμό στο όνομα της Ελληνικής δημοκρατίας!

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

Ο Αρτέμης Σώρρας μετά από μία τρομερή προσπάθεια, περίπου 2 χρόνων, κατέθεσε και εγκρίθηκαν  από το παγκόσμιο σύστημα- μελέτες για περίπου 50 χιλιάδες έργα συνολικά ( που μέσα σε αυτά τα 50 χιλιάδες έργα μπορεί να συμπεριληφθεί ότι μπορεί να σκεφτεί άνθρωπος σε δήμο).  Το συνολικό ποσό το οποίο έχει κατ’ αρχήν εγκριθεί για την Ελλάδα και για την Κύπρο  είναι δύο τρισε-κατομμύρια τριάντα δισεκατομμύρια ευρώ (2.030 τρις). Καιδιακόσια δισεκατομμύρια (200δις) για την Κύπρο.


Τα χρήματα αυτά είναι η γενική έγκριση για την Ελλάδα, η οποία πρέπει να μοιραστεί με αναλογία πληθυσμού στην κάθε δημοτική αρχή. Αυτή η αναλογία χρήματος ανά πληθυσμό αν το πάμε κατά κυριολεξία είναι από 150 έως 180 χιλιάδες ευρώ ανά κάτοικο.

Αυτά τα χρήματα μπορούνε να δοθούνε μέσω της δημοτικής αρχής, δηλαδή μέσω της συμμετοχής του δημάρχου, διότι ο δήμαρχος κατά τον νόμο του Καλλικράτη και η δημοτική αρχήέχει αναγνωριστεί και στον Ελληνικό νόμο αλλά και στον παγκόσμιο θεσμό ως αρχηγός κράτους ο δήμαρχος και ως μικρό κράτος η δημοτική αρχή, ο Δήμος. Ως εκ τούτου έχει το δικαίωμα της σφραγίδας, να κατεβούν χρήματα για έργα ανθρωπιστικής βοήθειας και επενδυτικά, ανταποδοτικά και κοινωφελή στην κάθε τοπική κοινωνία – κράτος – δήμο.

Και καλείτε τώρα να συνεργαστεί ο κάθε δήμαρχος δίνοντας,χωρίς να αποκτά υποχρεώσεις, αλλά δίνοντας τη συγκατάθεσή του/εντολή στον συγκεκριμένο άνθρωπο που είναι ο Αρτέμης Σώρρας, να διαθέσει αυτός τις εγγυήσεις προς όφελος των Δήμων και της Ελλάδος συνολικά και να αποταμιευτούν τα χρήματα.

Ακολουθεί έγγραφο 112 σελίδων (σε PDF) που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και φαίνεται να είναι η έκθεση του 2007 των λογαριασμών του παγκόσμιου καταπιστεύματος με την έγκριση και τις υπογραφές της επιτροπής των 300 μεταξύ των οποίων και των δικών μας- υπουργού οικονομικών τότε Γ. Αλογοσκούφη, του πρόεδρου της δημοκρατίας Κ. Παπούλια καθώς και οι καταπιστευματικοί λογαριασμοί καταθέσεων, με υπέρογκα ποσά μετρητών αλλά και χρυσού, από όλες τις χώρες που έλαβαν μέρος.

https://drive.google.com/file/d/0B9WBBOCINROYU05DM00xYmpaQjA/view?usp=sharing

Διεθνείς θεσμοί που συμμετέχουν σελ. 2
Ελληνικοί λογαριασμοί σε ελληνικές τράπεζες με καταθέσεις στο Παγκόσμιο Καταπίστευμα σελ. 55 & 56
Υπογραφή Καρόλου Παπούλια  σελ. 101
Υπογραφή Γεωργίου Αλογοσκούφη σελ.95    
Υπογραφή έλληνα πρεσβευτή Αδαμαντίου Βασιλάκη σελ. 107
Υπογραφή Κύπριου δικαστή Γεωργίου Πίκη  σελ. 112   
ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ:
Υπογραφές Παπούλια (Πρόεδρος Δημοκρατίας) και Αλογοσκούφη (Υπουργός Οικονομικών) στον ισολογισμό του Καταπιστεύματος για το έτος 2007! Για να τον υπογράψουν τον ισολογισμό υπάρχει ψήφισμα της Βουλής! Άρα γνωρίζουν όλοι! Και οι 302 κρύβουν απο τον λαό τον πλούτο και τα χρήματα που έχει η Ελλάδα και μας έβαλαν σε πτώχευση και σε μνήμονια και σκοτώνουν κάθε μέρα τους Έλληνες!!
ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ... ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΕΧΘΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ... ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗΣ "ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ" ΚΑΙ ΑΛΥΣΣΟΔΕΣΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ 
ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΙΜΟΚΤΟΝΟΥΝ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ, ΑΥΤΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΘΟΥΝ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΣΤΟ ΣΟΥΔΑΝ.!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!  


ΠΗΓΗ: ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters