Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Ο Ευρώ-λαβύρινθος του καταγγελτέου, Μη οφειλόμενου, Ελληνικού ψευδοχρέους.


Ο Λαβύρινθος ήτο μια αδιέξοδος φυλακή που κατασκεύασε ο Δαίδαλος κατ΄ εντολή του Μίνωα υιού της Ευρώπης, για να φυλακίσει τον Μινώταυρο (ανθρωπόμορφο ταύρο) που ετρέφετο με ανθρώπινες σάρκες. Η ιστορία παρακμής της Μινωικής δυναστείας, συνεχίζεται στις ημέρες μας από την δυναστεία παρακμής των τοκογλύφων τραπεζιτών της παγκοσμίου διακυβερνήσεως, που εγέννησαν το δικό τους Μινώταυρο (ευρώ) για να κατασπαράξει στον ευρώ-λαβύρινθο (ευρωζώνη) τις σάρκες των παγιδευμένων ευρωπαϊκών λαών.

Η Ευρωπαϊκή Ένωσις παρουσιάσθηκε ως συνομοσπονδία κρατών, υποσχόμενη στα μέλη της ισονομία, ασφάλεια, μεταφορά πόρων από τους πλούσιους στους φτωχούς, δημοκρατία και ευημερία. Αντ’ αυτού αποδείχτηκε συνομοσπονδία ψευδόμενων τοκογλύφων τραπεζιτών, οι οποίοι με απατηλά τεχνάσματα εγκλώβισαν τα ευρωπαϊκά κράτη στον ευρώ-λαβύρινθο της διαφθοράς για φτωχοποίηση και αποεθνοποίηση (πολτοποίηση) διά του αέναου δανεισμού και χρεωκοπίας.

Το ευρώ είναι ένα ξένο ιδιωτικό νόμισμα (χαρτί+μελάνι) που εκδίδεται από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Η Ελλάδα όπως και τα υπόλοιπα κράτη του ευρω-λαβύρινθου (ευρωζώνης), για να καλύψουν την νομισματική τους ρευστότητα π.χ. πληρωμή μισθών και συντάξεων πρέπει να πωλήσουν κρατικά ομόλογα στις αγορές.

Αυτές είναι οι ιδιωτικοί οίκοι αξιολογήσεως (π.χ. MOODY’S STANDARD and POOR’S, FITCH), οι επενδυτικές τράπεζες (π.χ.
J.B. MORGAN, BANK OF AMERICA, MERRILL LYNCH, DEUTSCHE BANK, GOLDMAN SACHS) και άλλοι φορείς. Οι πρώτοι αξιολογούν δήθεν την οικονομική θέση της χώρας που τα εκδίδει και ως συγκοινωνούντα δοχεία με τους δεύτερους διαμορφώνουν την αξία των ομολόγων κατά το δοκούν.

Με αυτό το ανήθικο τρόπο, κάθε κράτος θύμα δανείζεται άνευ λόγου στο διηνεκές και παύει η ισχύς του. Το αντίθετο συνέβαινε προ ευρώ, με το εκδοτικό προνόμιο και το εθνικό νόμισμα (δραχμή). Η ως άνω ρευστότητα εκαλύπτετo απ’ ευθείας από την κεντρική τράπεζα (τράπεζα Ελλάδος), με μηδενικό σχεδόν κόστος άνευ ξένων παρεμβάσεων και εξωτερικού δανεισμού.

Η Ελλάς λόγω πλούτου, γεωπολιτικής θέσεως και εκφυλισμού της πολιτικής, στρατιωτικής και ακαδημαϊκής ηγεσίας εσύρθη αμαχητί και δολίως στον ευρω-λαβύρινθο με σειρά παρανόμων πράξεων κατά παράβασιν κάθε έννοιας εθνικού, διεθνούς δικαίου, ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ και άνευ της συναινέσεως του Ελληνικού Λαού, όπως:

1. Είσοδος στην ευρωζώνη έλλειμμα 2,8 δις ευρώ καλύφθηκε με SWAP της GOLDMAN SACHS 16 δις ευρώ.

2. Συνθήκη Λισσαβώνος, αντί του απορριφθέντος ευρωπαϊκού συντάγματος 13/12/2007.

3. Δουβλίνο ΙΙ, κανονισμός 343/2003, για να γίνει η Ελλάς η παγκόσμια χαβούζα Λαθρομεταναστών.

4. Συνθήκη SCHENGEN 1985/1992 για την άλωση της Ελλάδας από τα μονοπώλια.

5. Παράνομη είσοδος στο ΔΝΤ με παραποιημένα στοιχεία της Εθνικής στατιστικής υπηρεσίας.

6. Προδοτική παράληψης το 2009 διακανονισμού χρέους με το Ελληνικό δίκαιο.

7. Διαδοχικές ανακεφαλοποιήσεις τραπεζών με δεκάδες δις ευρώ από το αίμα του Ελληνικού λαού για την διαγραφή των θαλασσοδανείων τους.

8. Δημοψήφισμα 2015 που το ΝΑΙ των πολιτών υλοποιήθηκε ως ΟΧΙ από τους πολιτικούς.

9. PSI, η μεγάλη προδοσία, λεηλασία Νοσοκομείων, ασφαλιστικών ταμείων, ομολογιούχων, πανεπιστημίων.

10. Capital Controls.

Υπόδουλε συμπατριώτη αφυπνίσου και απόβαλλε τις ενοχές και τον φόβο, που σου καλλιέργησαν οι επίορκοι και τα κατοχικά media για το Ελληνικό χρέος. Πιστεύω να αντελήφθης ότι το χρέος αυτό είναι προϊόν Απάτης, Πλάνης, Απειλής και Πράξεων Έσχατης Προδοσίας. Μια μηχανή παραγωγής χρέους σε κατεχόμενη χώρα (Ελλάδα), που οι πολιτικές, οικονομικές και δημοσιονομικές αποφάσεις λαμβάνονται εκτός αυτής από τους κατακτητές, εταίρους του Δ’ Ράιχ. Συνεπώς, το χρέος αυτό είναι ψευδές και δεν αναγνωρίζεται.
Υπάρχει όμως το χρέος σου, ως Έλληνα Θησέα, να απελευθερώσεις την πατρίδα σου από τον ευρω-λαβύρινθο.

Ο Δραχμο-μαραθώνας είναι μονόδρομος. Ένας αγώνας με στρατηγήματα, θυσίες, ανδρεία και τόλμη. Το ευρωπαϊκό μόρφωμα τελεί υπό κατάρρευση.

Το Δ’ Ράιχ συντηρείται από τα αρνητικά επιτόκια δανεισμού και τις λεηλασίες που κάνει στις κατεχόμενες χώρες, όπως στην πατρίδα μας. Η DEUTSCHE BANK έχει 75 τρις δολ άνοιγμα από τα παράγωγα. Την επόμενη ημέρα της Απελευθερώσεως θα αποκτήσουμε ξανά Σύνορα, Σύνταγμα και Ταμείο (δραχμές), ρευστότητα στην οικονομία δίχως δανεισμό. Θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις. Το πρώτο βήμα προς την Εθνική Ανεξαρτησία, Αξιοπρέπεια και Ευημερία.

Ιδομενέας Αντ. Σαρρής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters