Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ε.ΣΥ. ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΟΠΛΙΤΕΣ!


Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΑΘΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΟΠΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΩΣΤΕ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΝΩΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ, ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ.

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΩΣ ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ, ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΘΝΟΣ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 24-1-16 ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η Ε.ΣΥ. ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ & Ε.ΣΥ. ΚΟΖΑΝΗΣ.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΑΠΗΥΘΗΝΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΚΟΖΑΝΗΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥΛΑΤΣΟΓΛΟΥ.




http://esyneapolews.blogspot.gr/2016/02/blog-post_66.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters