Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Μιλάει Παιδί Επιζών "Εργοστάσιο Θείου Sams Snuff" βίντεο

Joanne Barrett 
Περισσότεροι άνθρωποι πρέπει να το δουν αυτό. Αλλά επιλέγουν να αγνοήσουν παρά να αντιμετωπίσουν το κακό που δημιούργησε αυτός ο κόσμος μέσα από την ελίτ.

Πριν από 21 χρόνια, το ΝΑΤΟ γιόρτασε την 50ή επέτειό του βομβαρδίζοντας μια κυρίαρχη Γιουγκοσλαβία

Diana Basarova
Πριν από 21 χρόνια, το ΝΑΤΟ γιόρτασε την 50ή επέτειό του βομβαρδίζοντας μια κυρίαρχη Γιουγκοσλαβία χωρίς εντολή του ΟΗΕ και χωρίς μεταγενέστερες κυρώσεις. 

Ο βαρδισμός συνεχίστηκε μέχρι τις 11 Ιουνίου.

Τις πρώτες τέσσερις ώρες, περισσότεροι από 100 πυραύλοι πυροδοτήθηκαν από αεροσκάφη F 16 και F 117 stelt, ενώ άλλα 40 δρομολογήθηκαν από δορυφόρους και επίσης χτύπησαν στόχους στη Γιουγκοσλαβία.

Οι χρησιμοποιούμενες βόμβες είναι με απεμπλουτισμένο ουράνιο, και εκτός από καταστροφές και ανθρώπινα θύματα, το χώμα και το νερό έχουν μολυνθεί για δεκαετίες. 

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΛΙΓΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ?

Νικόλαος Γεωργιάδης
ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΡΕΙ...
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ.......
ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ...
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ, ΚΑΘΕ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ, ΝΑ ΤΡΕΦΕΙ ΜΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.......
ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ.... 
ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ....
ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ, ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ... ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ, ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ.....
ΕΧΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΑΘΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ.... ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ..... ΚΑΙ ΑΣ ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.....

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ


Νικόλαος Γεωργιάδης
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΧΕΙ ΓΕΝΟΣ....
ΡΑΤΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΑ...ΥΒΡΙΔΙΑ......
ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ, ΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΑΥΤΟ....... ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ........ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ......

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΝΟΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΡΟ;;;;;;
ΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΠΙΝΟΗΣΕΙ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ;;;;;;;
ΟΥΔΕΙΣ....ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ..........
ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΡΑΤΣΑ ....ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ... ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ....

Σέ ε τ ο ι μ ό τ η τ α οι Ε.Δ. για το ενδεχόμενο “α τ υ χ ή μ α τ ο ς”, σε Έβρο και Αιγαίο παρά τον κορωνοϊό.....

Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της χώρας μας έχουν δώσει εντολές για συνέχιση της υψηλής ετοιμότητας, για το ενδεχόμενο αποτροπής τυχόν “ατυχημάτων” από νέα επεισόδια σε Έβρο και Αιγαίο.

Υπό το πρίσμα της απειλής από το νέο κορωνοϊό, απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν πως η επιτήρηση και αποτροπή στα σύνορα πρέπει να διατηρηθεί στον καλύτερο δυνατό βαθμό.

ΠΩΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΜΟΛΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !!!



Του Κωνσταντίνου Βέργου*

Η ‘κατάκτηση της Ευρώπης’ από την Γερμανία επετεύχθη σε τρία στάδια. 
Στο πρώτο στάδιο, η Γερμανία επέτυχε την ενοποίηση της Δυτικής με Ανατολική γερμανία, κάνοντας καραμπόλα εκμετάλλευσης. 
Αφενός εκλεισε Ανατολικογερμανικές παραγωγικές εταιρίες και φτωχοποίησε 15 εκατομμύρια εργατικό δυναμικο, της Ανατολικής πλευράς (οι μισθοί των δυο περιοχών ακόμη και τωρα δεν εχουν εξισωθεί) ρίχνοντας το δικό της κόστος, και διευρυνοντας την αγορά της σε βαρος αλλων γερμανων!

Abp Viganò: Μήπως ο Πάπας Francis «απέκλεισε» ότι ήταν Εφημέριος του Χριστού;

Ο πρώην παπικός nuncio Ο Αρχιεπίσκοπος Carlo Maria Viganò κάλεσε την απόρριψη του ουσιαστικού τίτλου του Πάπα Φράγκη «Vicar του Χριστού» από την Ποντιακή Επετηρίδα του 2020 μια πράξη που φαίνεται να «τροποποιεί επισήμως τον παπισμό», Ο Πάπας "δεν αναγνωρίζεται πλέον ως φύλακας ".
"Αυτή η αλλαγή στη διάταξη και το περιεχόμενο ενός επίσημου κειμένου της Καθολικής Εκκλησίας δεν μπορεί να αγνοηθεί ούτε είναι δυνατόν να την αποδώσει σε μια χειρονομία ταπεινότητας εκ μέρους του Φραγκίσκου, κάτι που δεν συμφωνεί με το γεγονός ότι το όνομά του είναι τόσο εμφανές , "Έγραψε ο Viganò σε μια δήλωση που έστειλε στο LifeSiteNews (διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση παρακάτω).

Καθολικό Βασικό Εισόδημα: δικαίωμα στη ζωή

Το ντοκιμαντέρ «Καθολικό Βασικό Εισόδημα (ΚΒΕ): δικαίωμα στη ζωή» (2018), ασχολείται με το δικαίωμα όλων των ανθρώπων να μπορούν να διαβιώνουν, δικαίωμα που προκύπτει και μόνο από το γεγονός ότι έχουν γεννηθεί.

Πρόκειται για μια ιδέα που έχει ήδη πίσω της ιστορία, αλλά και που έχει προωθηθεί με εξαιρετικούς ρυθμούς τα τελευταία χρόνια,

Ο Snowden προειδοποιεί για τις αρχές που εκμεταλλεύονται την πανδημία για να αυξήσουν την επιτήρηση, να εντοπίσουν τα άτομα

By Anthony Murdoch
«Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης τείνει να διευρυνθεί. Στη συνέχεια, οι αρχές γίνονται άνετες με κάποια νέα δύναμη. Αρχίζουν να το συμπαθούν.
Ο πρώην ανάδοχος για τη CIA προειδοποίησε ότι τα μέτρα επιτήρησης πολλές κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν, ή τουλάχιστον σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν στο όνομα της καταπολέμησης του κορωνοϊού, θα μπορούσε να καταλήξει να γίνει μια μόνιμη πραγματικότητα της ζωής .

ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ & ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΠΕΛΩΝ ΒΙΝΤΕΟ

Η ακόλουθη ενημέρωση βίντεο από έναν στρατιωτικό βετεράνο που χρησιμοποιεί το όνομα "Gene" είναι να μην χάσετε την ενημέρωση τόσο για τα σχέδια που το βαθύ κράτος / Illuminati είχε για τους Αμερικανούς και τους Καναδούς, αλλά και μια έκθεση προόδου για τον υπόγειο πόλεμο Ο στρατός των ΗΠΑ έχει αγωνιστεί.

Όλα είναι υπό πλήρη έλεγχο από τον Τραμπ και τα Λευκά Καπέλα. Δεν υπάρχουν συμπτώσεις.


Anne M Skinner
Είναι καιρός για κατανόηση. Υπάρχουν 19 χώρες που έχουν κλείσει τα σύνορά τους, οι περισσότερες είναι στην Ευρώπη. Έχουν ισχυρή στρατιωτική παρουσία. Οι ΗΠΑ έστειλαν 30,000 στρατιώτες στην Ευρώπη πριν από τρεις εβδομάδες. Θα δούμε κάτι παρόμοιο εδώ στις ΗΠΑ.

Πρόκειται να υπάρξει μια παγκόσμια συγκέντρωση σχεδόν μισού εκατομμυρίου ανθρώπων που είναι ένοχοι για πολύ σοβαρά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Νέα τραγωδία για τους Κένεντι: Νεκροί η εγγονή του Ρόμπερτ και ο γιος της

Στο πένθος ξανά η οικογένεια. 
Η 40χρονη, Μέιβ Κένεντι και ο οχτάχρονος γιος της βρίσκονταν μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της πενταμελούς οικογένειας τους στο Μέριλαντ. 

ΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ;;;;;;


Νικόλαος Γεωργιάδης
EAN ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ, "I'LL SEE YOU TOMORROW" ....ΘΑ ΣΑΣ ΔΩ ΑΥΡΙΟ.......
ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ "WE'LL BE SEEING YOU VERY SOON" ....ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ....ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ.........

ΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ;;;;;; ΛΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ AIR FORCE 1;;;;

ΟΨΟΜΕΘΑ

Μόρια-Χιλιάδες ελιές κομμένες απ’ τους εισβολείς… Το θέαμα απλά δεν "υπάρχει".

Γύρω στις 5.000 ελιές κομμένες από τη ρίζα
από τους εισβολείς που έχουν στρατοπεδεύσει στον ελαιώνα της Μόριας. Το θέαμα από κοντά είναι σκληρό και δεν αντέχεται.
“Αυτό που μας φοβερίζεις, να μας κόψεις και να μας κάψεις τα καρποφόρα δένδρα μας δεν είναι της πολεμικής έργον. Όχι τα δένδρα, όχι τα σπίτια που μας έκαψες μόνο πέτρα πάνω στη πέτρα να μη μείνει, ημείς δεν προσκυνούμεν. Τι τα δένδρα μας αν τα κόψεις και κάψεις, την γην δεν θέλει την σηκώσεις, και η ίδια η γης που τα έθρεψε αυτή η ίδια γη μένει δική μας και τα ματακάνει.

Εισβολείς Με Ρόπαλα Στα Χέρια – Λεηλατούν Σπίτια Και Χωράφια Ελλήνων – Εξοργιστικές Εικόνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Βρήκαν ευκαιρία με την καραντίνα - Σοκάρουν οι εικόνες από την Μόρια της Λέσβου...
Ενώ οι Έλληνες βρίσκονται σε καραντίνα και περιορισμένη κυκλοφορία λόγω κορωνοϊού, οι μουσουλμάνοι εισβολείς λεηλατούν σπίτια, κόβουν δέντρα Ελλήνων και στην συνέχεια αθλούνται.

Ξέρουν Από Ψηλά Που Πάνε Οι Έλληνες – Η Google «Παγώνει» Όλη Την Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Με κορωνοϊό δεχόμαστε τα πάντα!

Η Google, σε μία κίνηση που προκαλεί αμέτρητα ερωτηματικά, έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα το νέο εργαλείο Covid-19 Community Mobility Reports.

Γ. Τράγκας: Δεν Έχουμε Δει Τίποτα Από Όσα Έρχονται Στη Ζωή Μας. Η Δημοκρατία Θα Υποστεί Εκπτώσεις Και Η Ανισότητα Θα Μεγαλώσει

Όπως έγινε ήδη γνωστό, οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες παρέδωσαν στον κο Τραμπ τα συμπεράσματα εκτεταμένων ερευνών που αποδεικνύουν ότι οι Κινέζοι απέκρυψαν επιμελώς χιλιάδες θανάτους και πολύ περισσότερα κρούσματα από όσα έλεγαν, τόσο στη Γιουχάν, όσο και στην ευρύτερη περιοχή.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ “ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ” ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ Ν.Τ.Π!!!


Είναι σχεδόν απίστευτο!!!!
Είναι αδιανόητο!!!!!!!!!!!!!!
Ένα ολόγυμνο παιδί που φαινόταν μάλλον από τις Φιλιππίνες, είδαμε να δραπετεύει από ένα παράθυρο του ανακτόρου του Μπάκιγχαμ στη μέση της μέρας και μόνο λίγοι το παρατήρησαν και διασκεδάζουν;
https://www.sfagi.gr
Είναι αυτή η απόδειξη ότι η Μοναρχία του Ηνωμένου Βασιλείου είναι ένοχη παιδεραστία;
Η αρχική ανάλυση βίντεο μας υποδηλώνει ότι δεν έχει γίνει χειραγώγηση με τη χρήση ενός προγράμματος CGI, ούτε έχει κοπεί ή δεν έχει χρησιμοποιηθεί με πολλαπλά βίντεο από διαφορετικές σκηνές.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ: ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ 6 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΝΤΠ(Βίντεο)


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Εκπρόσωπος του Βατικανού: εξαφανιστε 6 δισεκατομμύρια ανθρώπους και καλοσοριστε την ΝΤΠ- NOW
Από 7 δισεκατομμύρια έως 500 εκατομμύρια άνθρωποι…

Έγγραφο ΣΟΚ «ΚΑΙΕΙ» το σύστημα υγείας και τα συστημικά Μ.Μ.Ε.


Εικόνες ΣΟΚ.

Την ώρα που στα νοσοκομεία της Νέας Υόρκης πεθαίνουν χιλιάδες κούκλες από κορονοϊό και ο “σωτήρας” Τσιόδρας σπέρνει τον τρόμο στα κανάλια, έγγραφο φωτιά καίει το Υπουργείο Υγείας του Μητσοτάκη !

Άκρως Σοκαριστικό: 800.000 Παιδιά Στην Αμερική Χάνονται Κάθε Χρόνο - Διεθνές Δικαστήριο Αποκαλύπτει Το Πρόβλημα της Παιδοφιλίας

Κατάθεση Θυμάτων Εμπορίου και Σεξουαλικής Παιδικής Λευκού Σαρκού, Καθολικοί Τελεστές Κακοποίησης και Ανθρωποθεραπείας ~ Εξαιρετικά Συγκλονιστικοί: 800.000 παιδιά στις ΗΠΑ που λείπουν κάθε χρόνο - Πρόβλημα - Τα θύματα μαρτυρούν την εμπορία παιδιών με φύλο, τη σεξουαλική κακομεταχείριση και την ανθρώπινη θυσία ...! (Βίντεο + Φωτογραφίες)

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters