Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Άκρως Σοκαριστικό: 800.000 Παιδιά Στην Αμερική Χάνονται Κάθε Χρόνο - Διεθνές Δικαστήριο Αποκαλύπτει Το Πρόβλημα της Παιδοφιλίας

Κατάθεση Θυμάτων Εμπορίου και Σεξουαλικής Παιδικής Λευκού Σαρκού, Καθολικοί Τελεστές Κακοποίησης και Ανθρωποθεραπείας ~ Εξαιρετικά Συγκλονιστικοί: 800.000 παιδιά στις ΗΠΑ που λείπουν κάθε χρόνο - Πρόβλημα - Τα θύματα μαρτυρούν την εμπορία παιδιών με φύλο, τη σεξουαλική κακομεταχείριση και την ανθρώπινη θυσία ...! (Βίντεο + Φωτογραφίες)

Με τον  Brian Shilhavy

800.000 παιδιά ετησίως στις Ηνωμένες Πολιτείες λείπουν, πολλά από τα οποία διακινούνται σεξουαλικά μέσω δικτύων παιδεραστίας, όπου τα παιδιά υποφέρουν από αδιανόητες φρίκες, όπως είναι η σατανική τελετουργική κακοποίηση.

Αυτός ο αριθμός αποτελείται από τεκμηριωμένες περιπτώσεις παιδιών που αγνοούνται και δεν περιλαμβάνει παιδιά που γεννιούνται και εκτρέφονται σε δίκτυα παιδοφιλίας και δεν έχουν πιστοποιητικά γέννησης ή παιδιά χωρίς μετανάστες που μεταβαίνουν στα σύνορα.

Σε όλο τον κόσμο, ο αριθμός τους είναι κοντά σε 8 εκατομμύρια παιδιά που λείπουν και υφίστανται σεξουαλική εκμετάλλευση.

Τέτοιο είναι το εύρος του προβλήματος που αναφέρθηκε νωρίτερα αυτό το έτος (2018) στο Westminster του Λονδίνου από  το Διεθνές Δικαστήριο για την Φυσική Δικαιοσύνη  (ITNJ), καθώς το δικαστήριο συγκλήθηκε για μια τριήμερη περίοδο για να ξεκινήσει την  Δικαστική Επιτροπή Έρευνας για τον Ανθρώπινο Δυναμικό Εμπορία και σεξουαλική κακοποίηση παιδιών .

Η Δικαστική Επιτροπή απαρτίζεται από παγκόσμιους ηγέτες που έχουν ασχοληθεί εδώ και χρόνια με την καταπολέμηση του σεξουαλικού εμπορίου παιδιών και περιλαμβάνει αξιωματούχους πληροφοριών, πολιτικούς, νομικούς και πολλούς άλλους. (Ιστοσελίδα:  https://commission.itnj.org )

Το Διεθνές Δικαστήριο συγκροτήθηκε επειδή οι περισσότεροι κυβερνητικοί φορείς του κόσμου σήμερα έχουν καταστραφεί και δεν παριστάνουν πλέον τον λαό, αλλά εξυπηρετούν το συμφέρον ιδιωτικών επιχειρήσεων και ως εκ τούτου η δικαιοσύνη σπάνια βρίσκεται στα περισσότερα κυβερνητικά δικαστήρια σε όλο τον κόσμο σήμερα να σταματήσει ένα τόσο εξαθλιωμένο έγκλημα όπως η διακίνηση παιδιών σεξ.

Στην πραγματικότητα, το δίκτυο διακίνησης σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών σήμερα διευκολύνεται πραγματικά από τους πλούσιους και ισχυρούς, η επιρροή των οποίων φθάνει στον πολιτικό και δικαστικό κλάδο της κοινωνίας.

Από την έκθεση INTJ:

Η πρωτοβουλία ITNJ προέκυψε ως απάντηση στην παραβίαση του κράτους δικαίου από τους (υποτιθέμενους) δημόσιους υπαλλήλους, τους διευθυντές εταιρειών και τους «παγκόσμιους ηγέτες» που σκόπιμα ιδιωτικοποίησαν και οπλοποίησαν τις κυβερνήσεις του κόσμου ενάντια στον λαό τους.
Αποτελεί το αποκορύφωμα των ετών προσπαθειών και ερευνών εκ μέρους πολλών ανθρώπων, από ένα ποικίλο υπόβαθρο αφιερωμένο στη διασφάλιση ενός βιώσιμου ανθρώπινου μέλλοντος. Αναγνωρίζεται ότι εμείς οι άνθρωποι πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη να κρατάμε την κυβέρνηση να λογοδοτεί όταν παραβιάζει τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και το φυσικό δίκαιο.
Σήμερα γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι πολλές από αυτές τις δραστηριότητες διευκολύνεται από πολιτικά και οικονομικά ισχυρά άτομα, κυβερνήσεις και εταιρικές οργανώσεις, οι οποίες αδιαλείπτως αποφεύγουν να λογοδοτούν για τις πράξεις τους λόγω της ευημερίας και της επιρροής τους.

Οι δικαστικές διαδικασίες της πρώτης Δικαστικής Επιτροπής του Δικαστηρίου Δημόσιας Διοίκησης ήταν ισχυρές μαρτυρίες από θύματα που υπέστησαν αδιανόητη φρίκη, καθώς τα παιδιά κακοποιούνται σεξουαλικά και διακινούνται μέσω αυτού του ισχυρού παγκοσμίου δικτύου παιδεραστίας που διακινεί σεξουαλικά παιδιά, ένα δίκτυο εμπορίας ανθρώπων που φέρνει περισσότερα έσοδα από την εμπορία όπλων και ναρκωτικών.

Κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας συνόδου ολομέλειας, ο επικεφαλής σύμβουλος Robert David Steele, πρώην αξιωματικός της CIA, έδωσε ίσως την καλύτερη περίληψη του σκοπού της Δικαστικής Επιτροπής του Δικαστηρίου, η οποία συμπυκνώθηκε σε 15 λεπτά βίντεο:

Μερική μεταγραφή:

Ως γονέας και ως πατριώτης έχω εξοργιστεί εδώ και καιρό από τον σαφή και σημερινό κίνδυνο για την κοινωνία της παιδεραστίας (παιδεραστία ή παιδεραστία).

Αναγνωρίζω τώρα ότι τα βασανιστήρια των παιδιών, η δολοφονία παιδιών και η συλλογή οργάνων παιδιών είναι μια «αποδεκτή» πρακτική στα ανώτατα επίπεδα κυβέρνησης, τις ΜΚΟ και τον πολυεθνικό εταιρικό τομέα, καθώς και σε όλα τα ακαδημαϊκά ιδρύματα και την κοινωνία των πολιτών.

Αυτή η μάστιγα επιμένει επειδή επιτρέπεται να υπάρχει από τις αρχές των συνεργατών.

Ως πρώην κατάσκοπος και πρωτοπόρος για το Open Source Intelligence (OSINT) συνεργάστηκα με την INTERPOL, την EUROPOL, τη Scotland Yard, το FBI και τις εθνικές υπηρεσίες πληροφοριών και επιβολής του νόμου ή τους αντιπροσώπους τους από περισσότερες από 66 χώρες.

Αυτό που έχω βρει, χωρίς εξαίρεση, είναι ότι όλοι είναι στελεχωμένοι από καλούς ανθρώπους που είναι παγιδευμένοι σε κακά συστήματα - συστήματα που δεν επιτρέπεται να αντιμετωπίσουν σωστά αυτή τη μάστιγα - το έγκλημα πολλαπλών γενεών κατά της ανθρωπότητας γνωστό ως παιδεραστία.

Η παιδεραστία - μια «αγάπη για τα παιδιά» - δεν είναι ακριβής όρος. Δεν υπάρχει αγάπη για τα παιδιά να εκδηλώνονται σε οποιαδήποτε πτυχή της παιδικής δουλείας, της σεξουαλικής κακοποίησης, των βασανιστηρίων, της δολοφονίας ή της συγκομιδής του σώματος.

Για το λόγο αυτό, η εναρκτήρια συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για την Εμπορία Ανθρώπων και την κατάχρηση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, με εντολή του ITNJ Επιτρόπου Carine Hutsebaut (κρινολόγος και ψυχοθεραπευτής) ο όρος «pedopredation» έχει οριστεί ως καταλληλότερος όρος μαζί με τον όρο «παιδεραξία», για εκείνες τις σημαντικές υποτροπικές καταχρήσεις παιδιών εκτός του καθολικού δικτύου τελετών.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι πολλές οργανώσεις που ξεκίνησαν με τις καλύτερες προθέσεις - από τους Προσκόπους αγόριων έως τα κέντρα ημερήσιας φροντίδας στις ομάδες βοήθειας και ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών στην Oxfam ως το πιο πρόσφατο παράδειγμα - φαίνεται να έχουν διεισδύσει από τους pedopredators.

Δεδομένου ότι βρίσκονται σε καθημερινή επαφή με τα πιο ευάλωτα μέλη της κοινωνίας, τα παιδιά μας, πολλοί από τους οργανισμούς που έχουν ανατεθεί έχουν προσελκύσει με την πάροδο του χρόνου πολυάριθμους pedopredators στις τάξεις τους και έχουν υποστεί βλάβη λόγω της έλλειψης κατάλληλων διαδικασιών αξιολόγησης, καθώς και στρέφοντας ένα εσκεμμένο τυφλό μάτι στις παραβάσεις του προσωπικού.

Αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει εάν οι κυβερνήσεις ήταν ειλικρινείς και έπρεπε να ασκηθούν τα αντεπιχειρήματα. Φαίνεται ότι είναι θέμα πολιτικής στα ανώτατα επίπεδα παγκόσμιας ηγεσίας να σβήνουν τα μάτια της pedopredation και pedosexuality.

Φαίνεται ότι η pedopredation -συμπεριλαμβανομένων των συνεπαγόμενων βασανιστηρίων και δολοφονίας βρεφών για την παραγωγή αδρενοποιημένου αίματος μέσω τελετουργικής σατανικής κακοποίησης- θεωρείται σε ορισμένες περιπτώσεις ως «προνόμιο» ελίτ, επιτρέποντας σε αυτά τα κλιμάκια να ασκούν τέτοιου είδους διεστραμμένη συμπεριφορά με ατιμωρησία.

Υπάρχουν δύο πρόσθετες αιτίες συναγερμού.

Πρώτον, φαίνεται να υπάρχει εκούσια εκστρατεία εκ μέρους της ελίτ για να μολύνει τοπική, κρατική (επαρχιακή) και εθνική αστυνομία, εισαγγελείς και δικαστές - από την Αυστραλία στη Ζιμπάμπουε - με μια «γεύση» για την παιδεξικότητα.

Χρησιμοποιείται τόσο ως τελετουργία έναρξης στην βαθιά κυβέρνηση και στη σκιά, όσο και ως βάση για τον εκβιασμό.

Ακόμη χειρότερα, βλέπουμε τώρα δύο τρομερές τάσεις: μία για την κακοποίηση και τη δολοφονία παιδιών πριν μάθουν να μιλούν (δεν μπορούν να μαρτυρούν). και το άλλο, ίσως έφερε πίσω από αμερικανικές δυνάμεις από το Αφγανιστάν, ο συνδυασμός των σκύλων πολέμου και των μικρών παιδιών σε έναν καταστροφικό συνδυασμό βιασμού παιδιών και κτηνοτροφίας - σκυλιά βιάζουν παιδιά για βίντεο προς πώληση.

Προσθέστε σε αυτό την αναπτυσσόμενη αγορά των εμβρύων, τα πιο βραβευμένα είναι εκείνα που παραδίδονται στο πάτωμα ως μέρος ενός σατανικού τελετουργικού, και το ένα έχει το στίγμα του μεγαλύτερου κακού στον πλανήτη.

Δεύτερον, από τις πρώτες μας έρευνες κατέστη σαφές ότι τα οικογενειακά δικαστήρια και τα δικαστήρια αφερεγγυότητας χρησιμοποιούνται για την απομάκρυνση παιδιών από οικογένειες για τη μετατροπή των παιδιών σε εμπορεύματα που μπορούν να πωληθούν με μετρητά και χρησιμοποιούνται επίσης να απομακρύνει περιουσιακά στοιχεία από πλούσιους ανθρώπους που δεν αποτελούν μέρος του δικτύου Deep State.

Οι κυβερνήσεις είναι συνεργοί στην απογύμνωση παιδιών και περιουσιακών στοιχείων, κάτι που δεν θα συνέβαινε αν οι γραμματείς, οι δικηγόροι (δικηγορικοί σύμβουλοι) και οι δικαστές ήταν υπόλογοι. Οι ψευδείς ισχυρισμοί και τα έγγραφα αφθονούν, και στην ανεκτή ύπαρξή τους, αμφισβητούν τη νομιμότητα της κυβέρνησης.

ΑΡΚΕΤΑ! Στόχος της Επιτροπής είναι να κάνει ό, τι δεν έχει γίνει πριν: να τεκμηριωθεί το σύνολο των αγνοουμένων παιδιών κάθε χρόνο (οι προκαταρκτικές εκτιμήσεις που πρέπει να τεκμηριωθούν είναι οκτώ εκατομμύρια το χρόνο ή 22.000 την ημέρα). και επίσης να τεκμηριώσουν τι συμβαίνει με αυτά τα παιδιά όταν αυτά εισάγονται στο δίκτυο τοπικών και παγκόσμιων παιδαγωγικών δικτύων.

Ο μέσος χρόνος ζωής ενός παιδιού, κάποτε στο σύστημα pedopredation (παιδεραστία ή παιδεραστία), εκτιμάται από κάποιους ως δύο χρόνια - εκείνοι που είναι καλλωπισμένοι για ρόλους "ηγεσίας" που διαιωνίζουν την παιδεξικότητα σε όλα τα επίπεδα ζουν πολύ περισσότερο.

Δικαστήριο που λογοκρίνεται από τα εταιρικά μέσα "mainstream" - το κοινό δεν γνωρίζει το πρόβλημα της εμπορίας φύλου παιδιών

Ο David Seaman είναι ο δημοσιογράφος που έγραψε για το "Pizzagate" εκθέτοντας την παράνομη διακίνηση παιδιών από τα διαρρέοντα ηλεκτρονικά μηνύματα του Podesta και στη συνέχεια απολύθηκε από το Huffington Post. Μαρτυρία εδώ .

Η πρώτη συνεδρίαση της Δικαστικής Επιτροπής πραγματοποιήθηκε στο Westminster, Λονδίνο στις 16-18 Απριλίου 2018.

Οι ειδήσεις για τις επιπτώσεις στην υγεία  κατέρρευσαν στο δικτυακό τόπο του  ITNJ  όταν ο ανακριτικός δημοσιογράφος John P. Thomas ερευνούσε υλικό για τη σειρά άρθρων του σχετικά με την παιδοφιλία στην Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία. Βλέπω:

Η Καθολική Εκκλησία και η Παιδεραστία: Η Εμπορία των Παιδιών ως Σκλάβοι του Φύλου

Παρόλο που το γεγονός αυτό συνέβη πριν από πολλούς μήνες, προφανώς δεν έχει αναφερθεί στα εταιρικά μέσα ενημέρωσης, όπως αναμένεται, αλλά το γεγονός δεν φαίνεται να είναι γνωστό ούτε στα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης.

Το έργο του Δικαστηρίου και της Δικαστικής Επιτροπής συνεχίζεται εδώ στα τέλη του 2018 και ελπίζουμε ότι ο αναγνώστης μας και άλλοι στα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης θα μοιραστούν αυτές τις πληροφορίες σε βάθος και θα αποκαλύψουν ποια είναι η πλέον κακή επιχείρηση στον κόσμο σήμερα.

Ο επικεφαλής σύμβουλος Robert David Steele δηλώνει ότι σκοπός του Δικαστηρίου και της Δικαστικής Επιτροπής είναι να εκπαιδεύσει το κοινό, όχι να προσπαθήσει ή να καταδικάσει τους εγκληματίες (δείτε το βίντεο παραπάνω):

Πρόκειται για δικαστήριο διερεύνησης. Δεν είναι ένα δικαστήριο, είναι ένα μη κερδοσκοπικό εκπαιδευτικό γεγονός.

Ένα από τα πιο θαυμάσια πράγματα που αυτό το δικαστήριο θα μπορούσε να επιτύχει, τώρα που είχαμε "pizzagate", για παράδειγμα, που άνοιξε τα μυαλά των ανθρώπων, είναι ότι θα μπορούσαμε να επιτύχουμε ένα άνοιγμα στο μυαλό του κοινού.

Οι κυβερνήσεις μας αφήνουν όλους κάτω. Και συμφωνώ απόλυτα με τον Επίτροπο ο οποίος προωθεί την ανάγκη για την κυριαρχία του "εμείς οι λαοί".

Επειδή οι κυβερνήσεις έχουν γίνει όχι μόνο γραφειοκρατικές, αλλά τώρα είναι οι υπάλληλοι του βαθιού κράτους, των τραπεζών.

Και ενώ δεν είμαστε μια επιτροπή επιβολής του νόμου, μπορούμε στην πραγματικότητα να μετατρέψουμε τις πληροφορίες στην επιβολή του νόμου.

Το κέντρο βάρους για τη μείωση της βαθιάς κατάστασης, η παιδεραστία είναι και η επαγωγική κόλλα, η παιδεραστία είναι το πώς η βαθιά κατάσταση στρατολογεί και ελέγχει τους ανθρώπους.

Είναι επίσης η Αχίλλειος πτέρνα της βαθιάς κατάστασης.

Πιστεύω ότι μόλις το κοινό συνειδητοποιήσει ότι η κυβέρνηση δεν προστατεύει τα παιδιά της, σε μια κλίμακα ευπάθειας που μπορούμε να διατυπώσουμε, τότε τίποτα άλλο για την κυβέρνηση τίθεται υπό αμφισβήτηση.

Έτσι για μένα αυτό είναι μια πραγματικά δίκαιη προσπάθεια.

Θα τελειώσω λέγοντας ότι τόσο καλό όσο θα μπορούσε να κάνει για να πάρει τους Βρετανούς θυμωμένος, για μένα το κέντρο βάρους για αλλαγή είναι το αμερικανικό κοινό.

Διότι αν μπορείτε να πάρετε το αμερικανικό κοινό θυμωμένος, θα σταματήσουμε να υποστηρίζουμε τους δικτάτορες στο εξωτερικό και θα κλείσουμε όλες τις στρατιωτικές μας βάσεις στο εξωτερικό.

Είμαι στην κατοχή μου ως πρώην αξιωματικός της CIA, λέγοντας ότι οι χιλιάδες βάσεις μας στο εξωτερικό δεν υπάρχουν για εθνική άμυνα, είναι εκεί για να λειτουργήσουν ως μαξιλάρια κρίνος για το λαθρεμπόριο όπλων, χρυσού, μετρητών, ναρκωτικών και μικρών παιδιών.

Εκθέτοντας την εμπλοκή της αστυνομίας και την κάλυψη της εμπορίας παιδιών

Μία από τις πιο αποκαλυπτικές και συναρπαστικές μαρτυρίες που δόθηκαν στην Επιτροπή ήταν ο πρώην ντετέκτιβ της αστυνομίας της Scotland Yard, Jon Wedger, ο οποίος ειδικεύτηκε σε έρευνες σχετικά με την εκμετάλλευση παιδιών.

Ως υπάλληλος της CID ανακάλυψε ότι τα δίκτυα διακίνησης παιδιών σεξουαλικής εκμετάλλευσης φτάνουν στα υψηλότερα επίπεδα του αστυνομικού τμήματος, της τοπικής κυβέρνησης και ακόμη και του BBC, γεγονός που οδήγησε σε μια ανεξάρτητη Επιτροπή Αστυνομικών Καταγγελιών να ασχολείται με τα βάθη της αστυνομικής εμπλοκής.

Οι προσπάθειες να τον σιωπήσουν απέτυχαν, ακόμη και όταν απειλήθηκε από τους προϊσταμένους του ότι θα χάσει τη δουλειά του, τα παιδιά του και το σπίτι του αν δεν σταματήσει.

Όταν ρωτήθηκε από τον επικεφαλής σύμβουλο Robert David Steele γιατί δεν είχε σκοτωθεί, απάντησε:

Ο Ιησούς με αγαπάει. Ας ελπίσουμε ότι έχω μερικά ακόμη χρόνια. Έχω μια δουλειά να κάνω.

Μία από τις αποταμιεύσεις μου, και δεν σήμαινε να συμβεί .... Έκανα πραγματικά μια συνέντευξη με τη στήλη του Ηνωμένου Βασιλείου με έναν άνθρωπο που ονομάζεται Brian Garish και είπε ότι ήταν πολύ ζεστό για να το χειριστεί και να το βγάλει online και σκέφτηκα «Θεέ μου, τι έπραξε».

Αλλά πραγματικά με έσωσε.

Έτσι τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης πραγματικά με βοήθησαν.

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη μαρτυρία στο παραπάνω βίντεο.

Μαρτυρίες των θυμάτων

Ρονάλντ Μπερνάρντ

Μία από τις πιο καταπληκτικές μαρτυρίες θύματος που δόθηκαν στη Δικαστική Επιτροπή ήταν αυτή του πρώην ολλανδού τραπεζίτη Ρόναλντ Μπερνάρ, ο οποίος υπέφερε από τρομερή σεξουαλική κακοποίηση ως παιδί, και έπειτα έγινε ο ίδιος καταθλιπτικός, ενώ εργαζόταν προς τα ελίτ τμήματα της παγκόσμιας τραπεζικής βιομηχανία.

Ο Bernard ισχυρίζεται ότι υπάρχουν περίπου 8000 με 8500 ηγέτες στον τραπεζικό κλάδο που ελέγχουν τις περισσότερες υποθέσεις αυτού του κόσμου. Ήταν στο δρόμο του να γίνει ένας από αυτούς, μέχρι που του ζήτησαν να θυσιάσει ένα ζωντανό μωρό.

Η μαρτυρία του, όπως και άλλες μαρτυρίες επιζώντων, θα σας ενοχλήσει.

Όταν έψαξα άλλες πληροφορίες σχετικά με τον Bernard, βρήκα ειδήσεις αναφέροντας ότι είχε σκοτωθεί στη Φλώριδα για να εκθέσει κάποιες από τις εσωτερικές λειτουργίες της μυστικής κοινωνίας που ονομάζεται "Illuminati".

Εντούτοις, το 2018 δίνει μαρτυρία στη Δικαστική Επιτροπή του Δικαστηρίου, χωρίς αμφιβολία ότι διατρέχει μεγάλο κίνδυνο για τη ζωή του, φέρνοντας αυτές τις πληροφορίες στο κοινό.

Παρακολουθήστε το βίντεο παραπάνω.

Τζέι Πάρκερ

Ο Jay Parker μεγάλωσε σε μια οικογένεια πολλών γενεών που εμπλέκεται στην μυστική κοινωνία Illuminati, που χρονολογείται από το 1700. Ως παιδί ήταν θύμα της τελετουργικής κατάχρησης του Σατανά. Η μητέρα του τον διδάσκει ότι το 12% της Αμερικής είναι γενιές σατανικές.

Όταν η μητέρα μου στις 63 μου είπε ότι το 12% της Αμερικής είναι γενιές σατανικές, πραγματικά δυσκολευόμουν να πιστέψω.

Πήγαμε στην κανονική εκκλησία και στη συνέχεια, φυσικά, το απόγευμα πήγαμε στην Εκκλησία της Γραμμής της κόλασης.

Αλλά όταν έχετε μια κοινωνία όπου 800.000 παιδιά εξαφανίζονται ένα χρόνο, όπως εδώ στην Αμερική και ακόμη και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, δεν συζητείται καθόλου, εκτός από τους ανθρώπους που ερευνούν την παράνομη διακίνηση παιδιών και τη φρικτή κατάχρηση που γίνεται από αυτά dark occult ... .. Μπορώ να πω ότι είμαστε σε τρελή θέση εδώ;

Θέλω να πω, αυτή είναι η παραφροσύνη. 17 και μισό εκατομμύριο άνθρωποι πεθαίνουν από καρκίνο, διότι η θεραπεία αυτή απαγορεύεται από τη διαφθορά των φαρμακευτικών εταιρειών που ελέγχουν τις κυβερνήσεις.

Πρόκειται για γενοκτονία, και όμως το θέτουμε.

Η εμπειρογνωμοσύνη του σήμερα είναι σε θεραπευτικές μεθόδους και ξεπερνώντας αυτό που περιγράφει ως το σατανικό πλύσιμο εγκεφάλου που συμβαίνει κατά τα πρώτα έξι χρόνια της ζωής.

Ως εμπιστευτικός που μεγαλώνει στο Illuminati, έχει πολλές πληροφορίες για να μοιραστεί τον έλεγχο του νου και πώς η ελίτ στην κουλτούρα ελέγχου Illuminati μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης, της ακαδημαϊκής κοινότητας, της βιομηχανίας ψυχαγωγίας κλπ.

Ισχυρίζεται ότι αυτός ο έλεγχος πάνω στο μυαλό των ανθρώπων είναι αυτό που επιτρέπει στα 800.000 παιδιά να χαθούν κάθε χρόνο στις ΗΠΑ και κανείς δεν ενοχλεί κανείς να το αμφισβητήσει.

Ωστόσο, ο Parker πιστεύει ότι οι άνθρωποι αρχίζουν να ξυπνούν την αλήθεια.

Παρακολουθήστε το βίντεο παραπάνω.

Kristy Allen

Το βίντεο της μαρτυρίας του Kristy Allen είναι ίσως το πιο πολυαναμενόμενο βίντεο από τις ακροάσεις του Westminster.

Η Kristy ήταν θύμα της σεξουαλικής κακοποίησης του σατανικού παιδιού ως παιδί. Αλλά για μεγάλο μέρος της ζωής της, δεν το θυμόταν.

Ο πατέρας της ήταν μέλος της Εκκλησίας των Μορμόνων και προσλήφθηκε από το στρατό. Ο ίδιος ήταν, επίσης, θύμα κακοποίησης παιδιών.

Η Kristy αποκαλύπτει πώς η οικογένειά τους επηρεάστηκε από τον έλεγχο του νου μέσω του  προγράμματος MK Ultra , το οποίο την εμπόδισε να θυμηθεί τίποτα για τη σεξουαλική κακοποίηση εδώ και χρόνια. Εκείνη και τα αδέλφια της φέρεται ότι είχαν επιλεγεί για κρυφές στρατιωτικές επιχειρήσεις ως παιδιά.

Η Kristy τελικά άρχισε να θυμάται μερικές από τις αναμνήσεις της από την παιδική της ηλικία, όπου βίαζε συνεχώς και κακοποιήθηκε και βρίσκεται στη διαδικασία θεραπείας.

Παρακολουθήστε τη μαρτυρία της στο παραπάνω βίντεο.

Γιατί οι  Ειδήσεις για τις επιπτώσεις στην υγεία  δημοσιεύουν αυτές τις πληροφορίες;

Άρχισα το  News Impact Health  το 2011 για να μοιραστώ με τις δημόσιες αλήθειες που έμαθα για την υγεία που λογοκρίνονται συνήθως στα εταιρικά "mainstream" media.

Η δική μου πνευματική αφύπνιση στην αλήθεια ξεκίνησε το 1979 όταν έδωσα τη ζωή μου στον Ιησού Χριστό και  μπορώ να διαβάσω εδώ .

Το 1998, η οικογένειά μου και εγώ εγκαταστάσαμε στις Φιλιππίνες για αρκετά χρόνια και εκεί έψαξα την αλήθεια για τα λίπη και τα έλαια, βλέποντας από πρώτο χέρι πόσο υγιής ήταν η παλαιότερη γενιά Φιλιππινέζων στις αγροτικές περιοχές όταν καταναλώνουν τόσο μεγάλες ποσότητες κορεσμένο λίπος μέσω ελαίου καρύδας, το οποίο ουσιαστικά απαγορεύτηκε στις ΗΠΑ λόγω των πολιτικών διατροφής της κυβέρνησης που καταδίκασαν (και εξακολουθούν να κάνουν!) κορεσμένα λίπη.

Έμαθα γρήγορα ότι οι ισχυρές εταιρικές δυνάμεις ελέγχουν τις διατροφικές πολιτικές για την προώθηση της πώλησης ορισμένων τροφίμων και ναρκωτικών σε όλο τον κόσμο όπου οι ΗΠΑ κυριάρχησαν στην παγκόσμια αγορά.

Καθώς άρχισα να δημοσιεύω την αλήθεια για το λάδι καρύδας και πόσο υγιής ήταν, ενώ παράλληλα άρχισε να εξάγει μια φυσική μορφή παρθένου ελαίου καρύδας στις ΗΠΑ που παράγεται με παραδοσιακές μεθόδους, το κοινό άρχισε να ξυπνάει την αλήθεια για το τα οφέλη για την υγεία του ελαίου καρύδας και τα ψέματα που δημοσιεύονται σχετικά με τα κορεσμένα λίπη γενικά.

Χρησιμοποιούσα τη δύναμη του Διαδικτύου, παίρνοντας την αλήθεια απευθείας στο κοινό.

Λίγα ήξερα εκείνη την εποχή ότι έτρεχα σε μια βιομηχανία ναρκωτικών που πωλούσε στατίνες με μειωμένη χοληστερόλη, η οποία εξαρτιόταν από αυτή την ψευδο-θρεπτική φιλοσοφία που καταδίκαζε τα κορεσμένα λίπη.

Το FDA ήρθε μετά από εμάς για την πώληση "μη εγκεκριμένων φαρμάκων" καθώς κάναμε ισχυρισμούς υγείας για το λάδι καρύδας, δημοσιεύοντας ομότιμες μελέτες και μαρτυρίες πελατών.

Χρησιμοποιήσαμε σημαντικούς πόρους για νομικές συμβουλές για να μάθουμε πώς να εμπορευόμαστε τα προϊόντα μας χωρίς να παραβιάζουμε τους νόμους της FDA, γεγονός που καθιστούσε απαραίτητη τη διατήρηση όλων των πληροφοριών σχετικά με τα οφέλη για την υγεία του ελαίου καρύδας και κάθε άλλου φυσικού προϊόντος που δεν κατοχυρώνεται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, τις ιστοσελίδες όπου πωλούνταν τα εν λόγω προϊόντα.

Αυτή ήταν η γένεση της  News Impact News , η οποία αρχικά ξεκίνησε στο  CoconutOil.com  όπου δημοσιεύουμε την αλήθεια για το λάδι καρύδας.

Άρχισα να δημοσιεύω πολλά για τη φαρμακευτική βιομηχανία και τη συμπαιγνία της με την αμερικανική κυβέρνηση, ειδικά για τα θέματα εμβολιασμού, τα οποία σήμερα είναι τα πιο αναγνωσμένα μας θέματα, ιδιαίτερα το εμβόλιο HPV Gardasil και τα σκάνδαλα που την περιβάλλουν.

Το 2014 ξεκινήσαμε το MedicalKidnap.com, το οποίο τεκμηριώνει τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση συνήθως απομακρύνει τα παιδιά από τα καλά σπίτια και τους καλούς γονείς για λόγους άλλους από την πραγματική κακοποίηση παιδιών και εμπορεύεται αποτελεσματικά τα παιδιά αυτά μέσω του σημερινού συστήματος βίζας όπου η πλειοψηφία τους κακοποιείται βαριά ναρκωτικά υπό κρατική περίθαλψη.

Αυτό που μάθαμε στα τέλη του 2014 και μέχρι το 2015 πραγματικά μας συγκλόνισε και κατέστρεψε μεγάλο μέρος της πεποίθησής μου στις έννοιες της ελευθερίας και της ελευθερίας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών είναι ίσως ένα από τα σπουδαιότερα έγγραφα που έχουν γραφτεί ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας, αλλά οι αξίες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που αντιπροσωπεύει αγνοούνται ή παραβιάζονται καθημερινά σε ολόκληρη τη χώρα - και ίσως πάντα .

Ξεκινήσαμε να διερευνάμε γιατί τόσοι πολλοί παιδιά αφαιρέθηκαν από τα σπίτια τους και τέθηκαν σε αναδοχή, και κατέγραψαν αυτούς τους λόγους στο  MedicalKidnap.com , μαζί με πολλά ιστορίες για τρομερές αδικίες που έγιναν σε παιδιά και γονείς.

Ένας από τους λόγους που γνωρίζαμε ότι ήταν πίσω από τα παιδιά που απομακρύνθηκαν από τους καλούς γονείς ήταν το πρόβλημα της σωματεμπορίας παιδιών και το αυξανόμενο πρόβλημα της παιδεραστίας. Διαβάστε τις ιστορίες μας σχετικά με αυτό το θέμα εδώ .)

Νωρίτερα αυτό το έτος, καθώς πολλά γραφεία των Γενικών Εισαγγελέων των ΗΠΑ άρχισαν να εκδικάζουν κατηγορίες εναντίον των παιδοφιλικών καθολικών ιερέων και των ηγετών της καθολικής εκκλησίας που κακοποιούν παιδιά, αποφασίσαμε να δώσουμε μεγαλύτερη έκθεση στο πρόβλημα αυτό.

Ήταν κατά τη διάρκεια αυτής της έρευνας που συναντήσαμε  το Διεθνές Δικαστήριο για τη Φυσική Δικαιοσύνη  και η  Δικαστική Επιτροπή Έρευνας για την Εμπορία Ανθρώπων και την Παιδική Σεξουαλική Κακοποίηση  στο Λονδίνο νωρίτερα αυτό το έτος.

Εάν αυτό το θέμα σας ενοχλεί, καλό! Θα έπρεπε.

Το ITNJ έχει κάνει τον κόσμο μια μεγάλη υπηρεσία για να το εκθέσει αυτό και σας ενθαρρύνουμε να μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες με όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Επειδή το πρώτο βήμα για την επίλυση αυτού του τρομακτικού προβλήματος της σωματεμπορίας και των τελετουργικών δολοφονιών παιδιών αναγνωρίζει ότι αυτό το πρόβλημα υπάρχει πράγματι και ότι η αλήθεια ΔΕΝ θα βρεθεί στα εταιρικά "mainstream" media.

800.000 παιδιά στις ΗΠΑ αγνοούνται κάθε χρόνο και 8 εκατομμύρια παγκοσμίως.

Τώρα που γνωρίζετε την αλήθεια, είστε είτε μέρος του προβλήματος που σας επιτρέπει να συνεχίσετε είτε είστε μέρος της λύσης, εκθέτοντας αυτό σε όλους εσάς και διακινώντας το περιφρόνημα θα πρέπει να υπομείνετε ως "θεωρητικός συνωμοσίας, "" Ηλίθιος ", ή οτιδήποτε άλλο όνομα οι μαζικές πλύσεις εγκεφάλου θα σας καλέσουν για εκδήλωση αυτής της αλήθειας.

Κάλεσε ένα μικρό παιδί και τον έβαλε να σταθεί ανάμεσα σε αυτούς. Και είπε: "Σας λέω την αλήθεια, εκτός κι αν αλλάξεις και γίνεις σαν μικρά παιδιά, δεν θα μπεις ποτέ στη βασιλεία των ουρανών.

Επομένως, όποιος ταπεινεύει σαν αυτό το παιδί είναι ο μεγαλύτερος στη βασιλεία των ουρανών. Και όποιος καλωσορίζει ένα μικρό παιδί σαν αυτό στο όνομά μου, με καλωσορίζει.

Αλλά αν κάποιος κάνει ένα από αυτά τα μικρά παιδιά που πιστεύουν σε μένα να αμαρτάνουν, θα ήταν καλύτερο για τον να έχει μια μεγάλη μυλόπετρα κρεμασμένη γύρω από το λαιμό του και να πνιγεί στα βάθη της θάλασσας ».
(Ματθαίος 18: 2-6)

Σας στέλνω σαν πρόβατα ανάμεσα στους λύκους. Γι 'αυτό να είστε τόσο έξυπνοι όσο τα φίδια και όσο αθώοι όπως τα περιστέρια.

Φροντίστε ενάντια στους άνδρες. θα σας παραδώσουν στα τοπικά συμβούλια και θα σας προσκυνήσουν στις συναγωγές τους.

Κατά τη γνώμη μου, θα οδηγηθείτε ως κυβερνήτες και βασιλιάδες ως μάρτυρες σε αυτούς και στους Εθνικούς.

Αλλά όταν σας συλλάβουν, μην ανησυχείτε για το τι να πείτε ή πώς να το πείτε. Εκείνη την εποχή θα σας δοθεί τι να πείτε, διότι δεν θα μιλήσετε, αλλά το Πνεύμα του Πατρός σας που μιλά μέσα σας.

Ο αδελφός θα προδώσει αδελφό στο θάνατο, και ένας πατέρας το παιδί του? τα παιδιά θα επαναστατηθούν εναντίον των γονέων τους και θα τα δολοφονήσουν.

Όλοι οι άνθρωποι θα σας μισούν εξαιτίας μου, αλλά αυτός που στέκεται σταθερός μέχρι το τέλος θα σωθεί.
(Ματθαίος 10: 16-22 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters