Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Όλα είναι υπό πλήρη έλεγχο από τον Τραμπ και τα Λευκά Καπέλα. Δεν υπάρχουν συμπτώσεις.


Anne M Skinner
Είναι καιρός για κατανόηση. Υπάρχουν 19 χώρες που έχουν κλείσει τα σύνορά τους, οι περισσότερες είναι στην Ευρώπη. Έχουν ισχυρή στρατιωτική παρουσία. Οι ΗΠΑ έστειλαν 30,000 στρατιώτες στην Ευρώπη πριν από τρεις εβδομάδες. Θα δούμε κάτι παρόμοιο εδώ στις ΗΠΑ.

Πρόκειται να υπάρξει μια παγκόσμια συγκέντρωση σχεδόν μισού εκατομμυρίου ανθρώπων που είναι ένοχοι για πολύ σοβαρά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Μόνο στις ΗΠΑ υπάρχουν περισσότερα από 165,000 σφραγισμένα ομοσπονδιακά εντάλματα που επισυνάπτονται σε κατηγορίες και μέχρι να αποσφραγιστούν, κάθονται αδρανείς, περιμένοντας να ενεργοποιηθούν. Απόδειξέ με ότι κάνω λάθος. Πηγαίνετε στον ιστότοπο του Υπουργείου. Είναι όλα εκεί. Κανονικά θα υπάρχουν περίπου χίλια σφραγισμένα κατηγορητήρια στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια ενός έτους. Αυτό είναι πρωτοφανές. Μπορεί να υπάρχουν έως και 100 ονόματα σε κάθε κατηγορητήριο.

Βλέπετε την προ-τοποθέτηση στρατευμάτων και εξοπλισμού για μια παγκόσμια επιχείρηση απομάκρυνσης αυτών των εγκληματιών από την κοινωνία μόνιμα. Είναι τόσο μεγάλο στο πεδίο εφαρμογής που η επιβολή του νόμου δεν μπορεί να χειριστεί το φόρτο εργασίας. Εκεί μπαίνει ο στρατός. Υπό κανονικές συνθήκες, λόγω του Posse Comitatus, το ενεργό στρατιωτικό προσωπικό απαγορεύεται να διεξάγει στρατιωτικές επιχειρήσεις εντός των ΗΠΑ.

Ο Πρόεδρος έχει την εξουσία να αναστείλει προσωρινά το Σύνταγμα σύμφωνα με το νόμο Stafford, κατά τη διάρκεια Εθνικής έκτακτης ανάγκης. Είμαστε στη δεύτερη εβδομάδα αυτής της ανάγκης τώρα. Κάνουν βήματα μωρού για να πλησιάσουν σε αυτό που μπορεί κάλλιστα να γίνει Στρατιωτικός Νόμος. Το σχέδιο είναι να υπάρχει μια δεκαήμερη περίοδος σκότους για όλες τις μορφές επικοινωνίας ενώ αυτές οι επιδρομές διεξάγονται. Θα είναι μια νέα εμπειρία για τους περισσότερους. Ο πραγματικός φόβος εδώ είναι ο φόβος για το άγνωστο.

Αν αυτή ήταν η διοίκηση Ομπάμα, θα ήμουν στην άκρη, αλλά αυτή η κυβέρνηση δεν είναι η ίδια παραδοσιακή προδοτική κυβέρνηση. Οι μέρες του, "Ποτέ δεν έχουν γαμηθεί τόσο πολύ καιρό από τόσο λίγους" (ένα τροποποιημένο απόσπασμα του Ουίνστον Τσόρτσιλ) τελείωσαν. Μετακομίζουμε σε μια αποκατάσταση Συνταγματικής Δημοκρατίας και αυτά τα πράγματα είναι απαραίτητα για την επίτευξη των στόχων μας. Όσον αφορά τον CoronaVirus, ας ρίξουμε μια ματιά στο τι συνέβη μέχρι αυτό το σημείο.

Ας είμαι ξεκάθαρος. Αυτό το ξέσπασμα είναι μια συντεταγμένη προσπάθεια του Βαθύ Κράτους να συντριβεί η παγκόσμια οικονομία για να ρίξει έναν Αμερικανό Δείτε το ως το εφεδρικό σχέδιο σε περίπτωση που οι προσπάθειες μομφής από το Deep State απέτυχαν να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Να ' μαστε λοιπόν. Ξανά. Αυτό δεν είναι τίποτα άλλο παρά το τελευταίο hoorah του Deep State για να κρατηθεί στην εξουσία και να κρατήσει το status quo ώστε να μην χρειαστεί να λογοδοτήσουν στο κράτος δικαίου για τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπ

Ο στρατός μας δεν είναι εχθρός σου. Τα περισσότερα στρατεύματα που θα δείτε είναι Φρουρά του Έθνους. Ο Πρόεδρος Τραμπ μας καθοδηγεί σε αυτή την περίοδο της κρίσης, είναι ένας Θεός-αποστολή. Δεν μπορούμε να χωριστούμε εδώ. Πρέπει να στηρίξουμε τον Πρόεδρο μας και αυτή την προσπάθεια να απομακρύνουμε τους παιδεραστές και τους προδότες σε αυτή τη μεγάλη χώρα και τον τρόπο ζωής μας.

Αυτό γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το τι βρίσκεται σε εξέλιξη με τον CoronaVirus. Μάλλον δεν είναι αυτό που νομίζεις. Μπορεί να εκπλαγείς με αυτό που βρίσκεις. Αυτό έχει όλα τα σημάδια του Deep State, τα βρώμικα αποτυπώματά τους είναι παντού.

IMHO, μεταξύ του χρόνου που το αμερικανικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (#10,130,701) για τον Coronavirus το 2017 και του χρόνου εκδόθηκε τον Νοέμβριο. 20, 2018, στο Ινστιτούτο Pirbright, χρηματοδοτούμενο από τον Bill και τη Μελίντα Γκέιτς

Ίσως υπονοώντας ακόμα περισσότερο ότι το Βαθύ Κράτος είχε το μοχθηρό χέρι του σε όλο αυτό το ιικό παρασκεύασμα. Λοιπόν, τι συνέβη;

Ένας δισεκατομμυριούχος δολοφονήθηκε, ένας Καναδός δισεκατομμυριούχος. Όχι μόνο ο μέσος καναδός δισεκατομμυριούχος, αυτός είχε φαρμακευτική εταιρεία.
Το όνομά του ήταν Barry Sherman, αυτός και η γυναίκα του βρέθηκαν στραγγαλισμένοι στο σπίτι τους. Γιατί είναι σημαντικό αυτό; Λοιπόν, για δύο λόγους. Η ονομασία της φαρμακευτικής εταιρείας που ίδρυσε ο Sherman ήταν Apotex και κατασκεύασαν το φάρμακο HYDROXYCHLOROQUINE.

Η χρονική στιγμή των δολοφονιών της 13 ης Δεκεμβρίου 2017 υποδεικνύουν ότι καθώς η Pirbright επρόκειτο να λάβει την έγκριση του διπλώματος ευρεσιτεχνίας, το Deep State έπρεπε να εξουδετερώσει τον Γιατί να το κάνουν αυτό; Επειδή το σχέδιο ήταν να μολύνουμε και να πανικοβάλλονται όλοι για ένα εμβόλιο. Το Deep State λατρεύει να χρησιμοποιεί το μοντέλο προβλήματος-αντίδρασης-λύσης που ονομάζεται Hegelian Dialectic όπως σημειώθηκε από τον George Hegel που ονομάζεται επίσης, διατριβή-αντίθεση -

Ο αληθινός δολοφόνος δεν ήταν ποτέ ο ιός, αυτός ήταν απλά για να προκαλέσει συναγερμό και πανικό και να κάνει τους ανθρώπους να παρακαλάνε για το Το εμβόλιο είναι νανο-βιοτεχνολογία χρησιμοποιώντας κυνηγούς DNA σχεδιασμένα για να σκοτώσουν ένα συγκεκριμένο άτομο με το επιθυμητό σύνολο δείκτες DNA. Με άλλα λόγια, μπορούν να εξαφανίσουν έναν άνθρωπο που φέρει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Φαίνεται ότι αυτοί οι πράκτορες της Deep State ήθελαν να εξαφανίσουν το 80 % του πληθυσμού των ΗΠΑ. Το γνωρίζουμε αυτό λόγω των δημοσιεύσεων "εξέδρα για το κόκκινο" Q. Τελικά το τεστ του ΚΕΕΛΠΝΟ γίνεται κόκκινο περισσότερο από ογδόντα τοις εκατό του χρόνου υποδεικνύοντας ότι είναι θετικό για τον CoronaVirus. Το τεστ είναι στημένο για να υποδείξει ότι το 80 % των ατόμων που εξετάστηκαν εμφανίζουν θετικό για τον ιό και θα είχαν χορηγηθεί εμβόλιο. "Στιγμένος για κόκκινο".

Εάν η ΥΔΡΟΞΥΧΛΩΡΟΚΙΝΗ ήταν διαθέσιμη, δεν θα υπήρχε λόγος να εμβολιαστείτε για τον CoronaVirus. Αυτό ήταν το τελευταίο hoorah του Deep State στην εκθρονισμό του Προέδρου Τραμπ ήταν να προκαλέσει μαζικό πανικό μέσω των ΜΜΕ, κατάρρευση της οικονομίας και να σκοτώσει ανείπωτους αριθμούς ανθρώπων με το εμβόλιο τους, όλα για να κατηγορηθούν στον Ο Trump tweeted πρόσφατα ότι η θεραπεία δεν μπορεί να είναι χειρότερη από τον ιό.

Όντως.

Έχω την αίσθηση ότι αυτός ο ιός θα τελειώσει για το χρόνο που ξεμένουν από εντάλματα για να εξυπηρετήσουν. Όλα είναι υπό πλήρη έλεγχο από τον Τραμπ και τα Λευκά Καπέλα.
Δεν υπάρχουν συμπτώσεις.

- Ρόμπερτ Σι. Γκέιτερ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters