Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Μόρια-Χιλιάδες ελιές κομμένες απ’ τους εισβολείς… Το θέαμα απλά δεν "υπάρχει".

Γύρω στις 5.000 ελιές κομμένες από τη ρίζα
από τους εισβολείς που έχουν στρατοπεδεύσει στον ελαιώνα της Μόριας. Το θέαμα από κοντά είναι σκληρό και δεν αντέχεται.
“Αυτό που μας φοβερίζεις, να μας κόψεις και να μας κάψεις τα καρποφόρα δένδρα μας δεν είναι της πολεμικής έργον. Όχι τα δένδρα, όχι τα σπίτια που μας έκαψες μόνο πέτρα πάνω στη πέτρα να μη μείνει, ημείς δεν προσκυνούμεν. Τι τα δένδρα μας αν τα κόψεις και κάψεις, την γην δεν θέλει την σηκώσεις, και η ίδια η γης που τα έθρεψε αυτή η ίδια γη μένει δική μας και τα ματακάνει. Μόνο ένας Έλληνας να μείνει, πάντα θα πολεμούσε και μην ελπίζεις πως την γην μας θα την κάμεις δική σου, βγάλτο από το νου σου”
Ο Κολοκοτρώνης στον Ιμπραήμ για τον αφανισμό των δέντρων στην Πελοπόννησο το 1826
   

1 σχόλιο:

pandonos @ g maiI.com είπε...


ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΙΣ
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΑΖΟΝΕΣ

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters