Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Νέα τραγωδία για τους Κένεντι: Νεκροί η εγγονή του Ρόμπερτ και ο γιος της

Στο πένθος ξανά η οικογένεια. 
Η 40χρονη, Μέιβ Κένεντι και ο οχτάχρονος γιος της βρίσκονταν μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της πενταμελούς οικογένειας τους στο Μέριλαντ. 


Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ είχαν φύγει από το σπίτι τους στην Ουάσιγκτον για να περάσουν την καραντίνα στο παραθαλάσσιο εξοχικό τους, που ανήκει στην μητέρα της Μέιβ και πρωτότοκη κόρη του Ρόμπερτ Κένεντι.
Μετά το μεσημεριανό φαγητό όλοι είχαν αποσυρθεί στα δωμάτιά τους. Η 40χρονη και ο οχτάχρονος γιος της Damian έπαιζαν στην πίσω αυλή, όταν η μπάλα τους έπεσε στο νερό. Χρησιμοποίησαν ένα κανό για την πιάσουν. Λίγη ώρα αργότερα και αφότου το κύμα τους είχε παρασύρει, σύμφωνα με μαρτυρίες, ειδοποιήθηκαν οι Aρχές.

Επί δύο 24ώρα πραγματοποιούνταν έρευνες από αέρος και θαλάσσης για να εντοπιστούν μητέρα και γιος, όμως το μόνο που βρέθηκε είναι το αναποδογυρισμένο καγιάκ. 
Η Μέiβ ήταν δικηγόρος και ακαδημαϊκός. Είχε υποστηρίξει ενεργά τον Μπαράκ Ομπάμα και είχε διατελέσει σύμβουλος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Μετά τις σπουδές της, είχε εργαστεί στην αποτυχημένη προεκλογική καμπάνια της μητέρας της, ενώ έχει καταφερθεί εναντίον του θείου της Ρόμπερτ για τη στάση που έχει εναντίον των εμβολίων.
Τον περασμένο Αύγουστο, η 22χρονη Σίρσε Κένεντι, επίσης εγγονή του Μπομπ Κένεντι, βρέθηκε νεκρή ύστερα από χρήση ναρκωτικών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters