Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Πρόσεξε την σκέψη σου γιατί μπορεί και γίνεται πράξη


Υπολογίζεται πως ο ανθρώπινος εγκέφαλος παράγει περίπου έως και 70.000 σκέψεις την ημέρα.

Το 95% αυτών των σκέψεων είναι
ίδιες με τις σκέψεις που κάναμε την προηγούμενη μέρα, με αποτέλεσμα αυτές οι επαναλαμβανόμενες και συνεχόμενες σκέψεις να δημιουργούν στον εγκέφαλο ‘‘νευρολογικά μονοπάτια’’, που χτίζονται με την μορφή των πεποιθήσεων.

Τότε αρχίζουμε να πιστεύουμε αυτά που σκεφτόμαστε και η πίστη μας γίνεται πεποίθηση.

Ο Bill Gates συνεργάστηκε με DARPA και το Υπ. Άμυνας ΗΠΑ για ένα νέο DNA Nanotech COVID19 εμβόλιο!


Ο Bill Gates συνεργάστηκε με DARPA και το Υπ. Άμυνας ΗΠΑ για ένα νέο DNA νανοτεχνολογίας COVID19 εμβόλιο!
To ότι ο Μπιλ Γκέιτς συνεργάστηκε με το Υπουργείο Άμυνας και το DARPA, που είναι ο ειδικός βραχίονας έρευνας και ανάπτυξης του Πενταγώνου, για την ανάπτυξη ενός ολοκαίνουργιου τύπου εμβολίου που βγαίνει στην παραγωγή είναι τουλάχιστον ανησυχητικό.
Ιδιαίτερα λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτό το νέο είδος εμβολίου DNA / RNA που θα χρειαζόταν κανονικά 15-20 χρόνια για τη διάθεσή του θα κυκλοφορήσει εντός λίγων μηνών και ήδη υποβάλλεται σε κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους.

Ακούστε προσεκτικά τι είπε ο Τσιόδρας. Οποιοσδήποτε πέθαινε από άλλη αιτία,ή είχε και Covid καταγραφότανε ότι πέθαινε απο Covid

Εμείς κάναμε και μια ακόμη υπερβολή οποιοσδήποτε πέθαινε από ή με Covid καταγραφότανε ότι πέθαινε από Covid ….
Το να έχεις Covid δεν σημαίνει απαραίτητα πως πεθαίνεις από Covid εμείς το καταγράφαμε πως πέθανε από Covid.

Όταν τα λέγαμε εμείς μας κατεβάσατε εκπομπές BLOG και βίντεο ….
Ευχαριστούμε !!!
Διαδώστε το ελεύθερα !!!

Τεχνητή Νοημοσύνη VS Ψηφιακών Στρατιωτών

Mike Nikolaou

Μια νέα επιτροπή πολιτικής δράσης με Δημοκρατική ευθυγράμμιση, της οποίας ηγείται ο συνταξιούχος στρατηγός στρατού Στάνλεϊ Μακρύσταλ, πρώην επικεφαλής των αμερικανικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν, σχεδιάζει να αναπτύξει τεχνολογία [που αναπτύχθηκε αρχικά για να αντιμετωπίσει την προπαγάνδα του Ισλαμικού Κράτους στην υπηρεσία ενός εσωτερικού πολιτικού στόχου] για την καταπολέμηση των διαδικτυακών προσπαθειών που προωθούν τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

ΒΙΝΤΕΟ «φωτιά» από τον Τραμπ – Ξεκίνησε η μάχη κατά της Νέας Τάξης

Η Αμερική ετοιμάζεται για την επανεκκίνηση της οικονομίας και για τις εκλογές του Νοεμβρίου.
Οι δεξιές ομάδες που συμβουλεύουν τον Λευκό Οίκο, έχουν καταρτίσει μία σειρά από σχέδια για την επαναλειτουργία της αμερικανικής οικονομίας, με ένα κοινό σημείο ενδιαφέροντος:

Κορονοϊός: Παγκόσμιος σάλος! Διέρρευσαν απόρρητα έγγραφα – «Η Κίνα είπε ψέματα στον κόσμο»

Μια σοκαριστική έκθεση μυστικών υπηρεσιών αλλάζει τα όσα γνωρίζαμε για τον covid-19.
Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί έκανε η οργάνωση μυστικών Υπηρεσιών «Five Eyes», αναφέροντας ξεκάθαρα πώς η Κίνα είπε ψέματα στον κόσμο για την πανδημία του κορονοϊού!

Νομοσχέδιο για τεράστιο Φαγοπότι με ΜΚΟ και μυστικά κονδύλια του Υπουργείου Μετανάστευσης σε συγγενείς

Υπάρχουν συγγενείς του Κυριάκου Μητσοτάκη σε ΜΚΟ που θα πάρουν μυστικά κονδύλια από το Υπουργείο Μετανάστευσης; Ήρεμα ρωτάμε.
Έχει να κάνει με την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκης να παγώσει την αποσυμφόρηση των νησιών που είχε προαναγγείλει ορθώς ο Νότης Μηταράκης;

Σε άρθρο του νομοσχεδίου του Υπουργείου Μετανάστευσης προβλέπεται η θέσπιση μυστικών κονδυλίων χωρίς παραστατικά και χωρίς δημοσιοποίηση των εξόδων σε ένα υπουργείο που δεν δικαιολογούνται τέτοιες πρακτικές

Ο TΡAMΠ ΚΑΝΕΙ την πιο τολμηρή κίνηση: Αρχειοθετημένες μηνύσεις κατά του Σόρος, Γκέιτς, Κλίντον, Μπάιντεν...

Η TRAMP ΚΑΛΕΙ την πιο τολμηρή κίνηση: Αρχεία Αγωγές εναντίον των Soros, Gates, Clinton, Biden ...
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE
Ο υπολογισμός των αμερικανών κυρίαρχων και παγκοσμιοποιητών μπήκε τελικά στο νομικό πλαίσιο. Έχει υποβληθεί αγωγή στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Καλιφόρνια εναντίον δύο πρώην προέδρων των ΗΠΑ, πολλών μελών των οικογενειών τους, στενών συνεργατών, χορηγών, καθώς και ξένων πολιτικών και εταιρειών.
Η αγωγή μήκους 87 σελίδων κατατέθηκε εναντίον του Μπαράκ Ομπάμα, του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον, του Τζο και του Χάντερ Μπάιντεν, του Μπιλ Γκέιτς, του Τζορτζ Σόρος και άλλων εκπροσώπων της πρώην κυβέρνησης και του «βαθιού κράτους».

ΑΤΖΕΝΤΑ «PLANDEMIC» ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ 300 ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Όπως αποκαλύπτεται από ειδικούς ερευνητές ακτιβιστές, υπάρχει η ομάδα των 300, η παγκοσμία ελίτ όπως την ονομάζουν ή η διεθνής μασονία η όπως αλλιώς θέλετε να την ονομάσετε που εδώ περίπου και 5 δεκαετίες είχε σχεδιάσει το οργανωμένο σχέδιο της εκδήλωσης μιας πανδημίας ‘’covid 19 platform’’ που είχε σαν βασικό σκοπό να σπείρει τον φόβο του θανάτου σε ευρείες κοινωνικές ομάδες για να μπορεί να τους χαλιναγωγήσει καλύτερα.

Τέλος το φαξ στο Δημόσιο - Προσωπικός αριθμός αντικαθιστά ΑΦΜ και ΑΜΚΑ

telos fax 01
Έντονο προβληματισμό εκφράζουν νομικοί κύκλοι για την υπό κατάρτιση νομοθετική παρέμβαση, του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, στην οποία συμπεριλαμβάνεται μεταξύ άλλων η κατάργηση της δημοσίευσης ατομικών και ατομικών διοικητικών πράξεων σε ΦΕΚ εκτός ορισμένων εξαιρέσεων και τη δημοσίευσή τους αποκλειστικά στη «Διαύγεια». Πρόκειται για μία από τις πολλές παρεμβάσεις που θα περιλαμβάνει ο Κώδικας Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ο οποίος αναμένεται να αναρτηθεί σε δημόσια διαβούλευση εντός των επόμενων τριών εβδομάδων και παρουσιάστηκε σήμερα στο υπουργικό συμβούλιο.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters