Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

ΑΤΖΕΝΤΑ «PLANDEMIC» ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ 300 ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Όπως αποκαλύπτεται από ειδικούς ερευνητές ακτιβιστές, υπάρχει η ομάδα των 300, η παγκοσμία ελίτ όπως την ονομάζουν ή η διεθνής μασονία η όπως αλλιώς θέλετε να την ονομάσετε που εδώ περίπου και 5 δεκαετίες είχε σχεδιάσει το οργανωμένο σχέδιο της εκδήλωσης μιας πανδημίας ‘’covid 19 platform’’ που είχε σαν βασικό σκοπό να σπείρει τον φόβο του θανάτου σε ευρείες κοινωνικές ομάδες για να μπορεί να τους χαλιναγωγήσει καλύτερα.

Η ομάδα αυτή που αποτελείται από πάμπλουτους μεγιστάνες όπως τύπους Μπιλ Γκέιτς, έχει χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα που διέθετε, (ΜΜΕ, Χόλυγουντ, καλλιτέχνες, συγγραφείς, ακόμα και θρησκευτικούς ηγέτες) για να καλλιεργήσει το κλίμα που θα προετοίμαζε τον κόσμο στην έκρηξη ενός ψυχολογικού πολέμου μέσω κορωναϊού και λοιπά που θα οδηγούσε τους ανθρώπους στο χάραγμα και στην απόλυτη σκλαβιά.
Σε όλα αυτά βασική πρωτεργάτες είναι η διεθνής μαφία της δημοσιογραφίας που υπηρετεί πιστά την σατανική ελίτ. Φυσικά με πολύ ακριβό αντίτιμο.
Σαν μοχλό εκκίνησης και υλοποίησης του μεγάλου σχεδίου χρησιμοποιούν κάτι το οποίο το έχουμε αναφέρει σε πολλά άρθρα, το δίκτυο πομπών – κεραιών 5G.
Agenda «PLANDEMIC» – 50 Years In The Making – A Must Watch & Share Video!

Can You Hear Me Now? Urgent Message To The World!

Ακόμα και τα σκυλιά επιστρατεύουν για να αποκαλύπτουν ποιοι είναι θετικοί στον κορωναϊό.
THE OUTBREAK IS BEYOND LAUGHABLE AT THIS POINT…


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters