Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ... 52 τονοι όπλα πυρομαχικά σε κοντέινερ που υποτίθεται ότι μετέφεραν έπιπλα για τα hot spots των λαθρομεταναστών.

52 τόνοι όπλα πυρομαχικά σε κοντέινερ που υποτίθεται ότι μετέφεραν έπιπλα για τα hot spots ων λαθρομεταναστών.
Πρώτα φέρνεις τον στρατό,μέσα

στον Δούρειο Ιππο που αποκαλείται "προσφυγικό πρόβλημα". Τα όπλα έρχονται εύκολα.
Εχουμε ψυχοπονιάρηδες κυβερνήτες και τον πατριώτη υπουργό που κρατάει το φανάρι.








This “furniture shipment” was supposed to go to the refugee camps in GREECE to make their life more bearable and ease their hardships. 52 tons of guns and ammunition in big 40’ double containers followed the migrants to Europe, pretending to be furniture but, was discovered by the Greek border security in 14 containers.
If this doesn’t convince you that this IMMIGRATION is nothing less than an ARMED INVASION then nothing will.
Wonder still why all those young (military age) men without children or wives are taking on the task of traveling all those miles posing as refugees?
They are coming.......Like they said they would.
Coming to a gun-free place of work, a school or a Gov't building near you.
Where did these weapons come from? Who sent them? Who is coordinating this invasion? This shipment was stopped in time. How many shipments got through that we don’t know about?
 
 

Russia Today: Ελληνική πόλη-φάντασμα «αγνοείται» από την ελληνική κυβέρνηση, η οποία ζητάει τον ΕΝΦΙΑ «κανονικά»!

Με τις νέες φωτογραφίες του χωριού Ροπωτό, ασχολείται το ρωσικό δίκτυο Russia Today , λόγω της εκτεταμένης κατολίσθησης η οποία έχει ξεκινήσει από το 2012, καταδεικνύοντας τις καταστροφικές συνέπειες της φύσης στην άλλοτε ακμάζουσα κοινότητα.


Το χωριό Ροπωτό, στην περιοχή των Τρικάλων στην κεντρική Ελλάδα, έχει πλέον εγκαταλειφθεί όταν οι χωρικοί αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους εξαιτίας των συνεχιζόμενων κατολισθήσεων, αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων.

Πολλά κτίρια έχουν καταρρεύσει εντελώς, ενώ άλλα φαίνεται να παραμένουν σε μεγάλο βαθμό ανέπαφα. Το έδαφος είναι σαθρό , και σύμφωνα με πρόσφατο ντοκιμαντέρ απεικονίζεται η δεινή κατάσταση των πληγέντων κατοίκων.


Περισσότερες από 300 οικογένειες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους λόγω της απότομης μετατόπισης του εδάφους, και δεν έχουν λάβει καμία βοήθεια ή αποζημίωση από την ελληνική κυβέρνηση, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής και συνέντευξη τους σε πρόσφατο ντοκιμαντέρ ελληνικών ΜΜΕ .

«Το χωριό δεν υπάρχει πια. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να ζήσουν εκεί, »είπε κάτοικος . Ο ίδιος ισχυρίστηκε τίποτα δεν έγινε τίποτα απολύτως για να διοχετεύσουν το νερό της βροχής μακριά ή να προστατεύσουν τα σπίτια, και οι κάτοικοι αφέθηκαν στην τύχη τους.


Ο ίδιος είπε επίσης στους δημοσιογράφους ότι οι κάτοικοι εξακολουθούν να πληρώσουν φόρο ακίνητης περιουσίας ( ΕΝΦΙΑ), παρά την δομική επιδείνωση των σπιτιών τους. !!!!

Δεν είναι η πρώτη φορά κατά την οποία διαπιστώνεται το ανάλγητο πρόσωπο της εξουσίας σε ένα χωριό το οποίο επέζησε από την εποχή της τουρκοκρατίας μέχρι τις ημέρες μας .

Η Νομαρχία, ο Δήμος , η Περιφέρεια και τέλος όλες οι κυβερνήσεις άφησαν το χωριό αυτό να το «πάρει το ποτάμι».

Την ίδια στιγμή απαιτούν να λαμβάνουν φόρο σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτές οι συμπεριφορές διότι πολλοί ξεχάσαν να ασχοληθούν και με τους κατοίκους της ελληνικής υπαίθρου.

 
 
 
πηγή: http://www.pentapostagma.gr

Τριπλάσιοι οι μετανάστες από τους κατοίκους στο Καστελόριζο.

Τριπλάσιος αριθμός μεταναστών - προσφύγων από τους κατοίκους του νησιού φιλοξενείται τις τελευταίες μέρες στο Καστελόριζο, γεγονός που προβληματίζει έντονα την τοπική κοινωνία, αφού οι διακινητές βρήκαν «πέρασμα» στο νησί.

Σύμφωνα με όσα δηλώνουν κάτοικοι του νησιού, ο αριθμός των μεταναστών προσφύγων που βρίσκονται στο Καστελόριζο έφθανε τους 740 συνολικά (!) όταν το σύνολο των μονίμων κατοίκων δεν ξεπερνά τους 250 αυτή την εποχή.

Οι δυνάμεις επιτήρησης που υπάρχουν στην περιοχή είναι ελάχιστες, όπως ελάχιστος είναι και ο αριθμός των λιμενικών και αστυνομικών που υπηρετούν στο Καστελόριζο.

http://www.protothema.gr/
http://kolotoubes.blogspot.gr/2016/02/blog-post_69.html

ΤΕΛΟΣ Η ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥΣ!

 Νέα μέθοδος έρχεται από τους γιατρούς!


Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι τα κύτταρα από ιστό του στομάχου έχουν την μεγαλύτερη δυνατότητα να επαναπρογραμματισθούν και να μετατραπούν σε κύτταρα
παραγωγής ινσουλίνης
Ερευνητές στις ΗΠΑ δημιούργησαν στο εργαστήριο μίνι-στομάχια, τα οποία, όταν μεταμοσχεύθηκαν σε ποντίκια, παρήγαγαν ινσουλίνη, ρυθμίζοντας πλήρως τη γλυκόζη (σάκχαρο) στο αίμα των πειραματόζωων.
Εδώ και δεκαετίες, οι επιστήμονες προσπαθούν να αντικαταστήσουν τα βήτα-κύτταρα του παγκρέατος, που παράγουν ινσουλίνη και τα οποία καταστρέφονται στην περίπτωση του διαβήτη. Αυτή τη φορά, οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι τα κύτταρα από ιστό του στομάχου έχουν την μεγαλύτερη δυνατότητα να επαναπρογραμματισθούν και να μετατραπούν σε κύτταρα παραγωγής ινσουλίνης.
Οι επιστήμονες, με επικεφαλής τον Τσιάο Τσου του Τμήματος Βλαστικών Κυττάρων και Αναγεννητικής Βιολογίας του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό βιολογίας «Cell Stem Cell», πήραν κύτταρα από το στομάχι πειραματόζωων, καλλιέργησαν στο εργαστήριο μικροσκοπικά στομάχια και αυτά τα μικροσκοπικά όργανα, όταν στη συνέχεια μεταμοσχεύθηκαν στα ποντίκια, παρήγαγαν επαρκή ινσουλίνη.
Για να γίνει κάτι τέτοιο, προηγουμένως οι ερευνητές τροποποίησαν γενετικά τα ποντίκια, προκειμένου να ενεργοποιήσουν τρία συγκεκριμένα γονίδια, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να μετατρέπουν τα άλλα είδη κυττάρων σε βήτα-κύτταρα που παράγουν ινσουλίνη. Ψάχνοντας όλο το σώμα των ζώων, από την μύτη ως την ουρά, οι επιστήμονες -προς μεγάλη έκπληξή τους- ανακάλυψαν πως τα κύτταρα στο κάτω μέρος του στομάχου (στον πυλωρό που συνδέει το στομάχι με το λεπτό έντερο) είναι αυτά που μετατρέπονται ευκολότερα από οποιαδήποτε άλλα σε κύτταρα παραγωγής ινσουλίνης.
Οι ερευνητές κατέστρεψαν όλα τα παγκρεατικά βήτα-κύτταρα των πειραματόζωων και άφησαν ορισμένα από τα ποντίκια (εκτός από μία ομάδα ελέγχου) να εξαρτώνται μόνο από τα αντίστοιχα κύτταρα των μεταμοσχευμένων μίνι-στομάχων. Ενώ τα ζώα της ομάδας ελέγχου (που δεν είχαν μεταμοσχευμένο όργανο) πέθαναν μέσα σε δύο μήνες, τα ζώα με την ινσουλίνη από τα μεταμοσχευμένα μίνι-στομάχια είχαν φυσιολογικά επίπεδα ινσουλίνης και γλυκόζης στο αίμα τους έξι μήνες μετά.
Στόχος των ερευνητών είναι να κάνουν κάτι ανάλογο σε διαβητικούς ανθρώπους: να πάρουν κύτταρα από το στομάχι τους, να τα καλλιεργήσουν εργαστηριακά σε ένα μίνι-όργανο, το οποίο μετά θα μεταμοσχευθεί στον ασθενή και θα τον τροφοδοτεί με κύτταρα παραγωγής ινσουλίνης. «Ακριβώς πάνω σε αυτό εργαζόμαστε τώρα και νιώθουμε μεγάλο ενθουσιασμό», δήλωσε ο Τσου.

medicalland
http://ideopigi.blogspot.gr/2016/02/blog-post_73.html 

«OSMANEN», «ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!» (βίντεο)

ΦΟΤΟ1

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Osmanen που σημάνει Οθωμανοί, είναι η προωθημένη ομάδα Τούρκων και όχι μόνο στην Γερμανία, που πρεσβεύουν την τουρκοισλαμική κυριαρχία σε όλη την Ευρώπη, μια κυριαρχία που τελευταία έχει πάρει έντονο ισλαμικό προφίλ με την αθρόα έλευση εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων.
«Ερχόμαστε και θα κατακτήσουμε όλοι την χώρα σας». Με ένα χαρακτηριστικό τραγούδι το τουρκικό συγκρότημα bodybuilderades Remzi OSMANEN GERMANIA, μεταδίδει το μήνυμα της τουρλκοισλαμικής κυριαρχίας που έγινε γνωστό σε όλη την Γερμάνια σε μόνο λίγους μήνες.
Όπως αναφέρεται, το συγκρότημα αποτελείται από άτομα από διάφορα κράτη και ύποπτα κυκλώματα, ακόμα και από κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών, σωματεμπόριας, και άλλα πολλά και στα στα κομμάτια τον τραγουδιών τους τονίζουν ότι με το έτσι θέλω θα κατακτήσουν την Γερμανία και όλη την Ευρώπη. Το συγκρότημα αυτό ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2015 στο Hessen της Γερμανίας και έχει ήδη στην περιοχή αυτή 1.000 μελη.

ΦΟΤΟ2
 
Η πλειοψηφία τον ατόμων που ανήκουν πλέον στο συγκρότημα προέρχονται από πολεμικές τέχνες και αντιγράφουν άλλες οργανώσεις με έμφαση σε ροκ συγκροτήματα και με εμφάνιση ροκάδων. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα των Osmanen αποτελείται πολλές εθνικότητες, κυριαρχεί μια τουρκοκρατούμενη συμμορία.που δίνει και τον ιδεολογικό τόνο.
Η κουρδική οργάνωση Red Legion, έχει καταγγείλει στο Facebook ότι πρόκειται για ακροδεξιό και φασιστικό κίνημα . Κάποιοι από αυτούς ήτανε bodyguard σε πορνεία και ντισκοτέκ, πολλοί είναι μπλεγμένοι σε φόνους και αμέτρητους βιασμούς αλλά καλύπτονται για πολλούς λόγους από την αστυνομία. Ο Γερμανός συγγραφέας του βιβλίου, «Gangland Deutschland»,ο Stefan Schubert, έγραψε και ερεύνησε για αυτές της ύποπτες οργανώσεις που πληθαίνουν επικίνδυνα στην Γερμανία.

FOTO3
 
Παρελαύνουν σε χιλιάδες πόλεις όπου είναι και ισλαμιστές οπαδοί του Ερντογάν και με το Allahu Akbar κυριαρχούν σε κακόφημες περιοχές.
«Κατακτούμε κάθε περιοχή. Οι πολεμιστές μας δίνουν μέχρι την τελευταία σταγόνα του αίματος τους χωρίς φόβο».
Ο υπουργός Εσωτερικών Υποθέσεων του κόμματος CDU, Gregor Golland, σε μια εμπιστευτική επιστολή του χαρακτήρισε την κατάσταση ως άκρως επικίνδυνη και πρόσθεσε ότι λόγω της χαλαρότητας του συστήματος απέναντι σε αυτή την κατάσταση τα πράγματα έχουν γίνει ανεξέλεγκτα.

FOTO4
 
Αυτοί είναι οι Osmanen, δηλαδή οι Οθωμανοί που μας θυμίζουν τους γενοκτονίες του εικοστού αιώνα και αυτά είναι τα χάλια της σημερινής Ευρώπης.
ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

http://nikosxeiladakis.gr/

Έρχονται ... Hot spot στα Διαβατά Θεσσαλονίκης. Τα παραμύθια τέλειωσαν.



Ο εχθρός δεν είναι μόνον εντός των πυλών. Είναι δίπλα στο σπίτι σου. Δίπλα στην γυναίκα και τα παιδιά σου. 

Βλέπεις τόσα χρόνια σε παρακαλούσαμε να συμμετέχεις σε οποιαδήποτε αντίδραση αλλά ήσουν απασχολημένος, με τις οικογενειακές υποχρεώσεις.. Έπρεπε να πας την κόρη στα αγγλικά, στην ρυθμική γυμναστική και στο κολυμβητήριο. Είχατε γενέθλια και επισκέψεις.
Τώρα; Τι θα κάνεις τώρα;;;

Τώρα συνεχίζονται υποτονικές οι αντιδράσεις των "επιτροπών κατοίκων"..
300 ειρηνικοί πολίτες δεν είναι σε θέση να ματαιώσουν κανένα σχέδιο και καμία άνωθεν εντολή.

Οι λαθροεισβολείς σε λίγες μέρες θα κυκλοφορούν ανενόχλητοι στην γειτονιά σου.
Με δωρεάν (πληρωμένη από εσένα)  διαμονή και διατροφή στο hotspot. Βλέπεις τι ωραία δουλεύει το κράτος όταν θέλει; Σε λίγες μέρες έτοιμα όλα.

Δείτε και τα επόμενα βίντεο. Πάντως μην γκρινιάξετε ποτέ.
Εμείς από την πρώτη στιγμή σας ενημερώσαμε (δες εδώ).
Σας καλέσαμε να ξυπνήσουμε.
Στο τέλος δεν μας έπαιζαν ούτε τα ελληνορθόδοξα ("ρωμαίικα" αυτοαποκαλούνται!) ιστολόγια.

Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του.  Αν δεν είναι ήδη αργά.
Από δω και πέρα ας τα βγάλει πέρα, ο καθένας μόνος του.
Ιστολόγιο Ομάδας Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

Δες τα βίντεο τώρα:
http://opaidagogos.blogspot.gr/2016/02/blog-post_19.html
 
 
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2016/02/hot-spot_19.html

Η Ε.ΣΥ. ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ

Η Ε.ΣΥ. ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΚΚΟΜΑΤΙΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΜΠΡΑΛΟΥ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΠΟΠΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΚΟΜΜΑ - ΧΡΩΜΑ - ΔΟΓΜΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!

ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ!!!






http://esyneapolews.blogspot.gr/2016/02/blog-post_19.html

ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ! Αναβλήθηκε η συνεδρίαση- Ζητήθηκε από τους "ηγέτες" να μη φύγει κανείς!

summit
Μια έκτακτη είδηση έρχεται από τις Βρυξέλλες και την Σύνοδο Κορυφής και από ότι φαίνεται τα πράγματα είναι αρκετά σοβαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες, Ευρωπαίου αξιωματούχου Η προγραμματισμένη για τις 17:00 (ώρα Ελλάδος) συνεδρίαση – που σημειωτέων αρχικά επρόκειτο να ξεκινήσει το πρωί- αναβλήθηκε για το βράδυ. Όπως είναι ορατό, υπάρχει ξαφνική εμπλοκή της Βρετανίας με την ΕΕ....
 με αφορμή τις πυρετώδεις διαπραγματεύσεις σχετικά με τη σχέση της χώρας με την Ένωση, στον απόηχο του επερχόμενου δημοψηφίσματος. Όπως έγινε γνωστό από την ίδια πηγή, ζητήθηκε από τους Ευρωπαίους ηγέτες να κλείσουν δωμάτια σε ξενοδοχεία για αύριο. «Η κατάσταση είναι κρίσιμη. Η συνεδρίαση που ήταν προγραμματισμένη για τις 15:00 ώρα Γκρίνουιτς μόλις ακυρώθηκε και η συνάντηση των ηγετών αναβλήθηκε, το νωρίτερο για το δείπνο. Τους ζητήθηκε να κλείσουν ξενοδοχεία για αύριο», είπε ο αξιωματούχος αυτός.
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/02/blog-post_157.html

“Φορτώνουν” με πρόσφυγες το Καστελόριζο οι Τούρκοι

Τι επιδιώκουν, τι ζητάνε από ΝΑΤΟ;

Του Ιωάννη Θεοδωράτου

Στο Καστελόριζο έφθασαν το τελευταίο τριήμερο (16-18/02) τουλάχιστον 600 πρόσφυγες και μετανάστες όπως αναφέρουν τοπικές και άλλες πηγές, αποδεικνύοντας την επιχειρησιακή στρατηγική της τουρκικής κυβέρνησης, η οποία χρησιμοποιεί αυτοβούλως τις ροές ως εργαλείο άσκησης εξωτερικής πολιτικής, σε συνδυασμό με τις ένοπλες δυνάμεις.

Το ΓΕΕΘΑ επισημαίνει ότι στο πλαίσιο της μεταναστευτικής κρίσης είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται τέτοια αύξηση στην συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή, γεγονός που εντάσσει το σύμπλεγμα νήσων και νησίδων στο επίκεντρο του προβλήματος.

Φαίνεται πως η Άγκυρα κλιμακώνει την πίεση κατά της χώρας μας, καθώς έχει βρει πρόσφορο έδαφος μετά δε και από την νατοϊκή εμπλοκή, δημιουργώντας τεχνητή αύξηση της ροής σε μια σειρά προεπιλεγμένων σημείων.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η συμμαχική ναυτική δύναμη παραμένει αδρανής στο κέντρο του Αιγαίου, καθώς δεν έχει συνεδριάσει η στρατιωτική επιτροπή του ΝΑΤΟ, από την οποία θα δοθεί η εντολή για ενέργειες, καθώς – σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες – η Τουρκία έχει εγείρει σειρά ζητημάτων, επιχειρώντας την αμφισβήτηση της εθνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο σε όλα τα επίπεδα.

Σε επίπεδο καθορισμού π.χ. των κανόνων εμπλοκής η τουρκική στάση δείχνει ότι δεν συμμερίζεται την ελληνική βεβαιότητα όπως αυτή εκφράζεται μέσω του αρμοδίου υπουργού Εθνικής Άμυνας, ότι έχουν συμφωνηθεί εξ αρχής και προσδιοριστεί οι τομείς δράσης της συμμαχικής δύναμης.

Αντιθέτως προβάλλονται τα γνωστά αναθεωρητικά επιχειρήματα δίνοντας έμφαση στις δυνατότητες της τουρκικής Διοίκησης Ασφάλειας Ακτών (εναέρια, πλωτά μέσα, ανθρώπινο δυναμικό, συστήματα υποστήριξης), μέσω της οποίας ζητείται επιμόνως η ανάθεση καθηκόντων έρευνας και διάσωσης σε βάρος των ελληνικών ορίων.

Ωστόσο, η επιλογή του Καστελορίζου και ενόσω βρίσκεται σε εξέλιξη η συζήτηση των ηγετών της ΕΕ με την Τουρκία για τον περιορισμό των ροών, αποκαλύπτει πως ΔΕΝ είναι σχέδιο των δουλεμπόρων, καθώς η περιοχή μπορεί να αστυνομευθεί πολύ πιο εύκολα.

Αντιθέτως προδιαγράφει την τουρκική τακτική εμπλοκής και διασύνδεσης του νησιωτικού συμπλέγματος στον ευρύτερο αναθεωρητικό σχεδιασμό της Άγκυρας, η οποία αναμένεται ότι μέσω του ΝΑΤΟ θα προωθήσει τις θέσεις της.

Η δυσμενής τροπή που λαμβάνουν οι επιχειρήσεις στην βόρειο Συρία προς όφελος των Κούρδων (PYD/YPG) έχει προκαλέσει «στρατηγικό εκνευρισμό» στο παραϊσλαμιστικό νέο-οθωμανικό δίδυμο των Ερντογάν-Νταβούτογλου, οι οποίοι ζητούν ανταλλάγματα από την Δύση.

Η συνεχής άρνηση εκ μέρους των ΗΠΑ να εγκρίνουν την δημιουργία ζώνης ασφαλείας στην βόρειο Συρία, οδηγεί την ηγεσία της γείτονος στην έγερση απαιτήσεων και την ικανοποίησή τους σε άλλα γεωγραφικά πεδία.

Κι επειδή όλοι γνωρίζουμε ότι η Γερμανία επιδιώκει σύντομα την τακτοποίηση εκ μέρους της Τουρκίας της υπόσχεσης ανάσχεσης των ροών – και ο χρόνος την πιέζει – το Βερολίνο ακούει με «συμπάθεια» τις αναθεωρητικές σκέψεις της Άγκυρας.

Το ζητούμενο είναι εάν η Αθήνα έχει αντιληφθεί ότι οδηγείται από τα γεγονότα και τις μεθοδευμένες εξελίξεις να επιλέξει μεταξύ ανθρωπίνων δικαιωμάτων και εθνικής κυριαρχίας…

Πηγή Defence-Point
http://kostasxan.blogspot.gr/2016/02/blog-post_990.html

SOK!!!.. "ΤΟΥΡΚΙΚΗ" Η ΚΙΝΑΡΟΣ ΚΑΙ ΙΕΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΤΟΥ "ΙΣΛΑΜ"! Δεν έβγαλε τυχαία ΝΟΤΑΜ η Τουρκία! Βρε ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ανθέλληνες πολιτικοί, με ΤΙ σας μπουκώνουν και βουλώνεται το κωλόστομά σας;

Λοιπόν τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτόν τον κόσμο και πίσω από όλα υπάρχει τελικά η Πρόνοια του Θεού. Γιατί μετά το σοκ της πτώσης του ελικοπτέρου ΠΝ 28 και του απρόσμενου θανάτου των τριών παλικαριών (11-2-2016), αποδεικνύεται ότι υπάρχει ολόκληρο σχέδιο αρπαγής της Νήσου Κινάρου από την Τουρκία και το παγκόσμιο Ισλαμικό Κράτος που πρακτορεύει, στα πλαίσια του Νεοθωμανισμού ή άλλως "ISISσμού" του Νταβούτουγλου!....


   

ΣΟΚ 1: ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ...
  
Το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, που αποκάλυψε από το 2010 ακόμη, σε διεθνή αποκλειστικότητα  τα Σχέδια του Παγκόσμιου Τουρκο-Ισλαμικού Κράτους, που τώρα μόλις κάποιοι ανακαλύπτουν στη Συρία και την Ευρώπη (http://www.noiazomai.net/turkoislam.html), αποκαλύπτει σήμερα ότι όλως "τυχαίως" η Κίναρος περιέχεται στον παγκόσμιο ηλεκτρονικό Κατάλογο Ισλαμικών Τόπων,για τον οποίο δίνονται μάλιστα ηλεκτρονικά και λεπτομερείς οδηγίες προσευχής πάνω στο νησί μας!!!
 
 Και μάλιστα η ελληνική μας Κίναρος - παντελώς άγνωστη στα ΜΜΕ, τα σχολεία και την κοινή γνώμη, που τώρα ήρθε ξαφνικά στο φως από την τραγική πτώση του ελικοπτέρου μας και την θυσία στο καθήκον των παλικαριών - δεν ονομάζεται "Κίναρος" από τους Ισλαμιστές και τον κατάλογό τους, αλλά σκέτο "Ardiccik Ada"! (αυθεντικό ντοκουμέντα εικ. 3 και 4)
 ΣΟΚ 2: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ
  Εξόχως ανησυχητική είναι επίσης η διαπίστωση ότι Κίναρος ονομάζεται σαν "Ardiccik Ada" και στους απόρρητους χάρτες των Μυστικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ και φέρει τον Στρατιωτικό Κώδικα Συντεταγμένων "35SMA3661292891"!
   ΣΟΚ 3: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ GOOGLE
 
 Και όλως επίσης τυχαίως, η αφανής αυτή νήσος με την μία και μόνη Ελληνίδα κάτοικο, αναφέρεται με το ίδιο τουρκικό-ισλαμικό όνομα, σαν "Ardiccik Ada" και στον χάρτη της αμερικανικής Google,κάτι το οποίο δεν συμβαίνει για τα άλλα γειτονικά ελληνικά νησιά! 
Αυτό σημαίνει όμως ότι η Κίναρος είναι σημαδεμένη από πολύ μακριά χέρια και σχέδια... Και η "κυριαρχία" της δεν είναι καθαρή, αλλά "γκρίζα", διεκδικούμενη ολοφάνερα από την Τουρκία και το Ισλάμ μέσω της Google, η οποία και πρέπει να δώσει λόγο για αυτήν την ανεπίτρεπτη πλαστογραφία! (ντοκουμέντο εικ. 5)
  ΣΟΚ 4: Η ΚΙΝΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΤΟΥΡΚΙΚΗ"
  
   Αποκαλύπτουμε επίσης, ότι πριν ακριβώς τρία χρόνια, τον Φεβρουάριο του 2015, τουρκικό δημοσίευμα του "AKSIYON"(Δράση), διεκδικoύσε ευθέως 150 ελληνικές νησίδες, παραθέτοντας όλη την "νομική" επιχειρηματολογία Νταβούτογλου, που διατύπωσε όμως δημόσια, σαν ακαδημαϊκή μελέτη, ο Τούρκος Καθηγητής Dr. Sertac Hami Baseren, του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της Σχολής Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Άγκυρας.
  Ανάμεσα σε αυτές τις ελληνικές νησίδες, ήταν και μια ομάδα 16 νησίδων και 1 βραχονησίδας, που η Άγκυρα θεωρεί αυθαίρετα και παράνομα σαν αυτόματα δήθεν "κληρονομημένες στην Τουρκία από την Οθωμανική Αυτοκρατορία", σαν δήθεν πραγματικό "τουρκικό έδαφος"! Μεταξύ τους  και μια νησίδα που κατονομάζαν τότε σαν "Ardıccık"! Και αυτή είναι η Κίναρος!
   ΣΟΚ 5: Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΑΥΔΟ
Μάλιστα το "Τουρκικό Ινστιτούτο του 21ου Αιώνα" ανέλαβε να σχηματοποιήσει αυτές τις 16+1 ειδικές τουρκικές διεκδικήσεις, δείχνοντας έτσι την πλήρη εικόνα των άμεσων τουρκικών σχεδίων, τον χάρτη του νέου Αττίλα, που ετοιμάζεται πυρετωδώς διπλωματικά, πολιτικά, οικονομικά και στρατιωτικά για το Αιγαίο, με την Ελλάδα να κοιμάται κυριολεκτικά μακαρίως, εν μέσω Κρίσης, κυμάτων προσφύγων που στέλνει μεθοδικά η Τουρκία και ανεπίτρεπτων περικοπών στην Εθνική Άμυνα και την εθνική μας παιδεία-συνείδηση!
   Όπως είναι απόλυτα σαφές από τον τουρκικό χάρτη-εφιάλτη, ανάμεσα στις "κόκκινες νήσους" είναι - εκτός από την Καλόλιμνο  με τα γειτονικά Ίμια και τα Αγαθονήσι - Φαρμακονήσι - και η Κίναρος με την διπλανήΛέβιθα, που οι Τούρκοι ονομάζουν "Kocbabaκαι την θεωρούν επίσης θρησκευτικό ισλαμικό τόπο!
   Οι τουρκικές διεκδικήσεις ζώνουν όμως απειλητικά την ίδια την Κρήτη και φτάνουν ως την απόμακρηΓαύδομέσα στη χρυσοφόρα ελλαδική ΑΟΖ, των τεράστιων εκεί κοιτασμάτων υδρογονανθράκων!
   Και ο νοών νοείτω...
   ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΝΟΤΑΜ - ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ
   Δεν είναι λοιπόν καθόλου τυχαίο, ότι με αφορμή την πτώση του ελικοπτέρου μας στην Κίναρο, η Τουρκία έσπευσε με ΝΟΤΑΜ να αρπάξει το δικαίωμα έρευνας και διάσωσης από την Ελλάδα! Προσπαθώντας και από τους νεκρούς μας ήρωες να βγάλει κέρδος...
   Αλλά έκανε μεγάλο λάθος. 
Γιατί τα τρία παλικάρια, οι τρεις ήρωες, ο Κυβερνήτης Υποπλοίαρχος Αναστάσιος Τουλίτσης 37 ετών, ο Συγκυβερνήτης Υποπλοίαρχος Κωνσταντίνος Πανανάς 34 ετών,  και ο Ναυτίλος Ανθυπασπιστής Ελευθέριος Ευαγγέλου 36 ετών, με τον θάνατό τους εν ώρα καθήκοντος και στρατιωτικής άσκησης, κατοχύρωσαν και σφράγισαν την ελληνικότητα της Κινάρου, των βράχων και των νερών της δια παντός, ενώ το Μνημείο που λογικά θα κατασκευαστεί στη νησίδα προς τιμήν τους, θα αποτελεί αμετακίνητο εθνικό φάρο και θα προσδίδει μόνιμη (οικονομική) ζωή και παρουσία στο νησάκι, χτίζοντας έτσι ΑΟΖ (Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη) !
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/02/sok.html

ΕΠΕΙΓΟΝ! ΠΡΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΡΟΤΩΝ!!!

ΘΕΜΑ¨

1ον  Κινητοποίηση αγροτών και των υπολοίπων οικονομικών κλάδων.
2ον  Θέμα εθνικής ασφάλειας εν όψη δόλιας μετανάστευσης.
3ον Νόμος του Ο.Η.Ε  68/304 της 11/9/2014 περί αναδιάρθρωσης του δημοσίου χρέους των κρατών.
4ΟΝ  Κατάλυση του συντάγματος.

Κοινοποιείτε προς.
Συμβούλια πρωτοδικών όλων των Νομών.
Αστυνομικούς διοικητές όλων των Νομών.
Νομαρχίες.
Συντονιστικές επιτροπές αγροτικών μπλόκων.
Αξιωματικούς ένοπλων δυνάμεων.
Συνδικαλιστικά όργανα της ΕΛ.ΑΣ.
Πολίτες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτουμε ο πραγματικός αγροτικός πληθυσμός της χώρας ανέρχεται στο 35% των εργαζομένων λαμβάνοντας υπόψη και τους μη παραγωγικούς και δημιουργικούς κλάδους, όπως οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι τραπεζικοί υπάλληλοι, και οι έμποροι. Αν εξαιρέσουμε τους μη παραγωγικούς κλάδους το ποσοστό των αγροτών ξεπερνάει το 50%. Η συνεισφορά του αγροτικού κλάδου, η πιο συγκεκριμένα του πρωτογενή τομέα στο Α.Ε.Π της χώρας κατείχε το 17.5% και σήμερα μόνο το 3.5%, κάτι το οποίο αποδεικνύει  την μείωση εισοδήματος του πρωτογενή τομέα κατά 80%. Σε παρόμοιες καταστάσεις έχουν περιέλθει και οι υπόλοιποι οικονομική κλάδοι με όλες τις περικοπές που έχουν προκύψει.
Η αύξηση του κόστους παραγωγής με τις δόλιες μεθόδους των κυβερνήσεων επί σειρά ετών όπως, κλείσιμο της ελληνικής σποροπαραγωγής, της ελληνικής λιπασματοβιομηχανίας, της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας, τού κέντρου γεννητικής βελτίωσης, την συντήρηση των καρτέλ, της γραφειοκρατικές διαδικασίες στην αγροτική βιομηχανία, τους δασμούς στα εισαγόμενα αγροτικά μηχανήματα κατέστησαν τον πρωτογενή τομέα ανίκανο να επιβιώσει και να ανταγωνιστεί τους συναδέλφους εταίρους. Με την προώθηση όλων των σημερινών μέτρων οδηγείτε ο πρωτογενής τομέας σε ολικό αφανισμό και με την συμπαιγνιακή πολιτική των προσφύγων οδηγούν τον ελληνικό λαό μαζί με τους πρόσφυγες σε λιμό και αλληλοσφαγή.  Το Μάρτιο του 2013 το ΚΥ.ΣΥ.Ε.Α αποφάσισε την κατάργηση του Α και Β σώματος των ένοπλων δυνάμεων, κατάργηση του ενός από τους τρεις στολίσκους και ήτοι τον στολίσκο που αρμοδιότητά του ήταν η φύλαξη του βορείου Αιγαίου, των αφοπλισμό της εθνοφυλακής, και την απόσυρση του βαρύ οπλισμού της ΕΛ.ΑΣ.
 Η συγκεκριμένη δόλια ενέργεια όλων των προγραμματισμένων κινήσεων των προδοτικών κυβερνήσεων, αφήνει όλη την βόρεια Ελλάδα απροστάτευτη και την έκθεση των περιουσιών όλων των κατοίκων σε κίνδυνο και ειδικά του πρωτογενή τομέα που σχετίζετε άμεσα με την επιβίωση μας. Δόλια η μέθοδος των διαδοχικών κυβερνήσεων για την οικονομική, παραγωγική, δημιουργική, παράλυση της χώρας, ακόμη και των ένοπλων δυνάμεων που σχετίζετε άμεσα με την ασφάλεια της, ενόψει της δόλιας μεταναστευτικής πολιτικής του παγκόσμιου συμπαιγνιακού γίγνεσθαι και τη συσσώρευση των μεταναστών στην Ελλάδα και ιδιαιτέρα στην βόρεια Ελλάδα. Κάτι το οποίο προκύπτει και από το κλείσιμο των συνόρων με την καταπάτηση των συνθηκών από την ευρωπαϊκή ένωση με σκοπό την
εξάπλωση των μεταναστών σε όλη την συνοριακή γραμμή, με τελικό αποτέλεσμα τις φυλετικές διαμάχες και την καταστροφή της χώρας.
Σύμφωνα με τα παραπάνω οφείλουμε να υπερασπιστούμε την χώρα, τον κλάδο μας και όλους τους υπόλοιπους οικονομικούς κλάδους και να θεωρήσουμε συνεργούς στην κατάλυση του ελληνικού κράτους όλους όσους συνεχίζουν να εξυπηρετούν την διάλυση της χώρας μέσα από το πρόσχημα πώς είναι υπάλληλοι και εκτελούν εντολές, παραβιάζοντας το σύνταγμα και εκτελώντας αντισυνταγματικούς νόμους ενώ δεν υποχρεούνται. Ο αγώνας των αγροτών δεν είναι αγροτικός αλλά ελληνικός, αυτός είναι και ο ΄λόγος συμπαράστασης από όλους τους έλληνες. Δυστυχώς όμως δεν το κατανόησαν οι επικεφαλείς των συντονιστικών για αυτό και απέρριψαν πρόταση νομοσχέδιο από αγρότες της περιοχής που αφορούσε την Ελλάδα κατά προτεραιότητα με την ανάλογη βαρύτητα των  προβλημάτων και όχι τον εγωκεντρικό μονόδρομο που πρότειναν ορισμένα στελέχη, όπως ασφαλιστικό, φορολογικό, και μείωση του κόστους.  ΑΓΝΟΙΑ Η ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;


2ον εθνική ασφάλεια

Ήταν προσχεδιασμένη η απόφαση του ΚΥ.Σ.Ε.Α στις 30/3/2013 διότι αποδυναμώθηκαν οι ένοπλες δυνάμεις με το πρόσχημα της αναδιάρθρωσης των ένοπλων δυνάμεων και με προηγούμενες δόλιες μεθόδους όλων των προηγουμένων ετών από όλες τις κυβερνήσεις και την σιωπή της αντιπολίτευσης με σκοπό να είναι η Ελλάς εξαρτώμενη και να δέχεται συνεχείς εκβιασμούς από άλλες δυνάμεις με επεκτατικές καθοδηγούμενες τάσεις.  Η αποδυνάμωση όλων των στρατιωτικών εργοστασίων με την κατάργηση του ΔΙ.Σ.Ε (διοίκησης στρατιωτικών εργοστασίων) και η συγχώνευση του στην ΑΣΔΥΣ ( ανώτατη στρατιωτική διοίκηση υποστηρίξεως στρατού)  η οποία δεν έχει γνέσει τεχνικών θεμάτων.  Μείωση των αεροπορικών σχημάτων κατά 50% και με γενική μείωση των δυνατοτήτων όλων των ένοπλων δυνάμεων κατά 50%.
Η αποφάσεις έχουν ως εξής.

( 1) : <<  ΣΤΟΝ  ΣΤΡΑΤΟ  ΞΗΡΑΣ  ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ  ΤΑ  ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΑ     ΤΩΝ  Α'  ΚΑΙ  Β'  ΣΩΜΑΤΩΝ  ΣΤΡΑΤΟΥ  ( ΚΟΖΑΝΗΣ  ΚΑΙ  ΒΕΡΟΙΑΣ )  >> . ----

(2 ) :<<  ΟΙ  ΔΥΝΑΜΕΙΣ  ΤΗΣ  1ης  ΣΤΡΑΤΙΑΣ  ( ΛΑΡΙΣΗΣ )  ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΟΥ'ΝΤΑΙ    ΚΑΤΑ  ΕΙΔΟΣ  ΤΑΚΤΙΚΗΣ  ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ  ΣΕ : ΔΥΝΑΜΕΙΣ  ΑΜΥΝΑΣ ,  ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ  (  ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ  ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ) ,  ΚΑΙ  ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ  (  ΚΑΤΑ  ΕΞΕΓΕΡΜΕ'ΝΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ ) >> .

( 3 ) : << ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ  ΤΟ  " ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΟ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ  ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ  ΑΜΕΣΗΣ  ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ " >> . ---

( 4 ) : << ΣΥΓΚΡΟΤΕΙΤΑΙ  Η " ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΕΙΔΙΚΩΝ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ >> . –

(5 ) : <<  Η  ΜΕΡΑΡΧΙΑ  ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΩΣ    ΜΕΡΥΠ   ΛΑΜΙΑΣ  ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ  ΣΤΗΝ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  ( ΗΤΟΙ  ΣΤON  XΩΡΟ  ΤΟΥ ΝΑΤΟ'Ι'ΚΟΥ  ΞΕΝΗΣ  ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ  ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ   " ΝDC --  GR "  H'  "  NATO  RAPID  DEPLOYABLE     CORPS   ---  GREECE "  ) . –

( 6 ) : << ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ  Η  353η  ΜΟΙΡΑ  ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ  ΝΑΥΤΙΚΗΣ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ (  THΣ  ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ  ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ) , ΚΑΙ  ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ  ΩΣ  " ΜΟΙΡΑ  ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ  ΝΑΥΤΙΚΟΥ "  ΣΤΗ  " ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ  ΝΑΥΤΙΚΟΥ "  >> . – 

 ( 7 ) : << ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ  Η  ΜΙΑ  ΕΚ  ΤΩΝ  ΤΡΙΩΝ  ΜΟΙΡΩΝ  ΤΗΣ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ  ΤΑΧΕΩΝ  ΣΚΑΦΩΝ  ( ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΩΝ ) >> . –

( 8 ) : ΠΟΛΕΜΙΚΟ  ΝΑΥΤΙΚΟ : << ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΤΡΕΙΣ  ΣΤΟΛΙΣΚΟΥΣ  ---  ΜΟΙΡΕΣ  ΦΡΕΓΑΤΩΝ,  ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ  Η  ΜΙΑ  ΜΟΙΡΑ  ΗΤΟΙ  ΑΥΤΗ  ΤΗΣ " ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ  ΤΗΣ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ  ΦΡΕΓΑΤΩΝ ", ΚΑΙ  ΤΑ  ΥΠΑΓΟΜΕΝΑ 
Σ' ΑΥΤΗΝ  ΠΛΟΙΑ  ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΝΤΑΙ  ΣΤΙΣ  ΔΥΟ  ΜΟΙΡΕΣ  ΦΡΕΓΑΤΩΝ  ΠΟΥ  ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ >> .

(9 ) : << ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ  Η  2η   ΤΑΞΥΠ  ,  ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ  ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΩΣ ,  ΣΤΗΝ  ΚΟΖΑΝΗ  >> . ---

( 10 ) : << ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ  Η  97η   ΣΔΙ  " ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ "  ΧΑΛΚΙΔΑΣ  >> . –

( 11 ) : <<  H  10η  ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ  ΠΕΖΙΚΟΥ  ΣΕΡΡΩΝ  ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ  ΚΑΤΑ  ΔΥΟ  ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ  ΚΑΙ  ΜΕΤΑΠΙΠΤΕΙ  ΣΕ  ΣΥΝΤΑΓΜΑ  ΠΕΖΙΚΟΥ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΙΔΙΑ  ΕΔΡΑ >> . –

-( 12) : <<  ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ  Η  70η   ΣΔΙ  ( ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ ) ΑΘΗΝΩΝ    ( ΥΠΑΓΟΜΕΝΗ  ΣΤΗΝ  " ΑΣΔΥΣ " ) . 

(13 ) : <<  Η  ΜΕΡΑΡΧΙΑ  ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΩΣ    ΜΕΡΥΠ   ΛΑΜΙΑΣ  ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ  ΣΤΗΝ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  ( ΗΤΟΙ  ΣΤON  XΩΡΟ  ΤΟΥ ΝΑΤΟ'Ι'ΚΟΥ  ΞΕΝΗΣ  ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ  ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ   " ΝDC --  GR "  H'  "  NATO  RAPID  DEPLOYABLE     CORPS   ---  GREECE "  ) . –

( 14 ) : << ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ  ΤΟ  " ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΟ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ  ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ  ΑΜΕΣΗΣ  ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ " >> . ---

Οι γνώστες των στρατιωτικών θεμάτων κατανοούν τις επιπτώσεις, κάτι που θα ζήση ο ελληνικός λαός σε περίπτωση που μείνει αδρανείς.

Από όλα τα παραπάνω και τις μετέπειτα ενέργειες των συμπαιγνιακών κυβερνήσεων, (υπηρετώντας συγκεκριμένο καθεστώς)  με την ευλογία των εταίρων, το πρόσχημα του χρέους, την ταυτόχρονη εφαρμογή μνημονίων  πριν και μετά, παραβιάζοντας το σύνταγμα οδηγούν το ελληνικό έθνος σε προσχεδιασμένη εξαφάνιση με  δόλιες μεθόδους, όπως 1ον) τεχνολογία  αργού θανάτου 2ον ) απορροφήσεως από μετανάστες, 3ον) μετανάστευση του επιστημονικού εργατικού δυναμικού της χώρας, 4ον μετανάστευση των απλού εργατικού δυναμικού, 5ον) μετανάστευση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων , 6ον φορολόγησης των τέκνων 7ον) διάλυση της παιδείας, 8ον διάλυση του συστήματος υγείας, 9ον) 10ον ) διάλυση του πρωτογενή τομέα ανίκανο να παράγει κ.λ.π  με τελικό σκοπό την  παράλυση της Ελλάδος σε όλους τους τομείς, με επερχόμενο λοιμό και γενοκτονία μέσο υπογεννετικότητος,   τον Έλληνα ανίκανο να τεκνοποιήσει, ήτοι να είναι η Ελλάς εξαρτώμενη από τρίτους, σε συνδυασμό με το κλείσιμο των συνόρων από τους υποτιθέμενους εταίρους και την επικείμενη συσσώρευση μεταναστών στην χώρα με αποτελέσματα παρόμοια των νησιών μας και χειρότερα
Ενώ διακινούν τους μετανάστες μέσω υποτιθέμενων ΜΚΟ η ακτιβιστικών οργανώσεων με την μορφή της φιλανθρωπίας και  την βοήθεια Τουρκικών μυστικών υπηρεσιών σε συμπαιγνία με τις δήθεν ελληνικές κυβερνήσεις  στην  Ελλάδα, με παραμονή  στα λεγόμενα μεταναστευτικά κέντρα η HOT SPOTS  με σκοπό την αποσταθεροποίηση της χώρας και όχι μόνο. Κάποιοι άλλοι κλείνουν τα σύνορα και οι εταίροι μας τους ενισχύουν στρατιωτικά με σκοπό την παραμονή τους στην χώρα μας, με ότι αυτό συνεπάγετε.
Η δόλια μέθοδος διάλυσης των ένοπλων δυνάμεων και των υπόλοιπων υπηρεσιών ασφάλειας της χώρας αποσκοπούσε στην σημερινή κατάσταση αποσταθεροποίησης με πρώτη την Ελλάδα.
Απαιτούμε την άμεση ανασύσταση των ένοπλων δυνάμεων και στάση της ροής μεταναστών. 



 3ον Νόμος του Ο.Η.Ε  68/304 της 11/9/2014 περί αναδιάρθρωσης του Δ.Χ χρέους των κρατών.

Σύμφωνα με τον παραπάνω νόμο, ο οποίος ψηφίστηκε από 124 κράτη μέλη του Ο.Η.Ε  στης 11/9/2014. Νόμος, ο οποίος αναφέρει ρητώς πως η αναδιάρθρωση του δημοσίου χρέους των κρατών είναι απολυταρχικό και μοναδικό δικαίωμα του κράτους, που σημαίνει πως, δεν δίνατε κανένα άλλο κράτος η κανένας δανειστής  να εκβιάζει ένα άλλο  κράτος για την πληρωμή του χρέους. Αυτό και μόνο αποδεικνύει την προσχεδιασμένη προδοσία όλων των κομμάτων εντός βουλής, του προέδρου της δημοκρατίας, και του ανώτατου δικαστηρίου της Ελλάδος, διότι ουδείς έκανε χρήση του παραπάνω νόμου η και προηγούμενων παρόμοιων νόμων προς αποφυγή την καταστροφή της χώρας και την διατήρηση του έθνους μας.


4ον  κατάλυση του συντάγματος.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω περί εσχάτης προδοσίας από όλους τους φορείς, πρόεδρος της δημοκρατίας, πολιτικές ιδεολογίες, οικονομικές θεωρίες, δικαστικό σώμα,
Αρχηγούς των ένοπλων δυνάμεων, και θρησκευτικό δόγμα, η μοναδική έξοδος διαφυγής για το ελληνικό έθνος είναι η εφαρμογή του άρθρου 120 του συντάγματος που αναφέρει>

Άρθρο 120

1. To Σύνταγμα αυτό, πού ψηφίστηκε από την E΄
Αναθεωρητική Boυλή των Ελλήνων, υπογράφεται
από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον
προσωρινό Πρόεδροo της Δημοκρατίας στην Έφη-
μερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα πού
πρoσυπoγράφεται από το Yπoυργικό Συμβoύλιo
και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ioυνίoυ 1975.

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τούς νόμους
πού συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην
Πατρίδα και τη Δημοκρατία απoτελoύν θεμελιώδη
υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με oπoιoνδήπoτε τρόπο, της
λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών πού
απoρρέoυν από αυτή διώκεται μόλις απoκαταστα-
θεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παρά-
γραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον
πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και
υπoχρεoύνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο ενα-
ντίoν oπoιoυδήπoτε επιχειρεί να το καταλύσει με
τη βία.


ΥΓ. 1

Το παρόν κείμενο συντάχθηκε από ομάδα αγροτών στην Αριδαία επαρχία Αλμωπίας και καλούν όλα τα μπλόκα να συντονισθούν κατά προτεραιότητα στην εθνική ασφάλεια, στην παραγωγή τροφίμων, την ανατροπή του καθεστώτος ανεξαιρέτως ποια κυβέρνηση το εκπροσωπεί, με την ταυτόχρονη επίλυση όλων των προβλημάτων για όλους τους οικονομικούς κλάδους και ήτοι τον ελληνισμό και όχι στον εγωκεντρικό μονόδρομο του αγροτικού κλάδου, διότι Ελλάς δεν είναι μόνο οι αγρότες με το 3,5% του ΑΕΠ.

 ΥΓ 2

Επίσης καλούμε τις συντονιστικές των μπλόκων να αποκόψουν άτομα τα οποία οδηγησαν  όλο το προηγούμενο διάστημα τον αγροτικό κόσμο στην ανέχεια ως πρωτοπόροι των εξεγέρσεων με αποτέλεσμα το πνίξιμο της πριν την ολοκλήρωσή της.  ( ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΆ ΟΡΓΑΝΑ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΑ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΧΘΕΣ).

ΥΓ 3

Ας λάβουν υπόψη και μέτρα οι έλληνες πως με κλειστά τα σύνορα και τους μεθοδευμένους μετανάστες, οι οποίοι θα εξαπλωθούν σε όλη την συνοριακή γραμμή με σκοπό να περάσουν τα σύνορα, πως θα προστατεύσουν τις περιουσίες τους,  την χώρα., και πως θα σιτιζόμαστε εμείς, και τι θα τρώνε οι μετανάστες, ( μάλλον εμάς) με μια ενδεχόμενη παύση πολλαπλασιαστικού υλικού και ήτοι σπόρων, την στιγμή που δοσίλογοι φρόντισαν να μην υπάρχει ελληνική αυτονομία.
Παράδειγμα, η ονομαζόμενη δολίως βαριά βιομηχανία ( τουρισμός) νεκρή με μια τους κίνηση. Η χώρα έχει άμεση ανάγκη την πραγματική βαριά βιομηχανία, πρωτογενή τομέα και την πολεμική της βιομηχανία για θρέψη και ασφάλεια, (η πραγματική βαριά βιομηχανία της χώρας )


ΟΜΑΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΛΜΩΠΙΑΣ.. kerberos-hellas
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters