Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Η πραγματικότητα που δεν σας δείχνει η τηλεόραση (αυτισμός από εμβόλια)

Για να πάρετε μια ιδέα σε τι χάος ζούνε αυτές οι οικογένειες που βλάφτηκαν από τα εμβόλια, όταν η βλάβη είναι σοβαρή, δείτε την ακόλουθη σκηνή που η οικογένεια βιντεοσκόπησε ως προειδοποίηση για όλους εμάς …

Έγραψα σε σχόλιο κάτω απ' το παρόν βίντεο, σχετικά με τον κόβιντ: Το τραγικό είναι ότι οι "δυτικοί", που τους θαυμάζαμε ως πιο ξύπνιους, πιο ελεύθερους και πιο περήφανους, ως μια πολιτισμένη και ισχυρή κοινωνία, αποκαλύπτονται ως θύματα της ίδιας τους της διαφθοράς, εφόσον κατάντησαν ραγιάδες στις ίδιες τους τις κυβερνήσεις - αμαχητί, μέσα σε λίγους μήνες.
Όταν η έννοια της ελευθερίας διαφθείρεται τόσο ώστε να νομίζεις ότι κρίνεται από την ελευθερία των παιδιών να αλλάζουν φύλο και των ενηλίκων να έχουν σεξ με άτομα του ίδιου φύλου, κι όχι από την ελευθερία να πράττει το άτομο σύμφωνα με τη συνείδησή του, να είναι σε επαφή με την συνείδησή του, και να προωθεί ενεργά δίκαιες διαδικασίες σε όλους τους κοινωνικούς θεσμούς του, αυτό είναι το αποτέλεσμα.
Μια κοινωνία υλιστική, ηδονιστική, δουλική προς την τεχνολογία, τη διασκέδαση και την ιατρική και διεφθαρμένη ως το κόκκαλο στο εμπόριο και τις γεωπολιτικές σχέσεις, δεν πρόκειται να παράγει ελεύθερους πολίτες και συνειδητούς ανθρώπους - μόνο ραγιάδες που υποκλίνονται στους πονηρούς.
Όταν βγάζεις το Θεό, τη συνείδησή σου, το πνεύμα, τη βελτίωσή σου, έξω από την εξίσωση, ζεις το "δήθεν". Το "δήθεν" της κοινωνίας αυτή τη στιγμή είναι ο κορονοϊός. Ένα "δήθεν" που με πρόσχημα έναν ιό, χώρισε την κοινωνία μας σε ηγέτες και σε άβουλες μάζες, όπως μέχρι τώρα τον ρόλο του "ισχυρού" τον έπαιζε ο "δυτικός άνθρωπος" και του δούλου ο κάθε άλλος. Αυτή η δικτατορία που ο δυτικός άνθρωπος δημιούργησε παγκόσμια, τώρα στράφηκε και προς τον ίδιο. Μια τεχνοκρατική ακύρωση όλων από τους "ηγεμόνες" και "ειδήμονες".



----------------------------------- Το Αντιεμβολιαστικό Κίνημα Μύθος: Το αντιεμβολιαστικό κίνημα αποτελείται από έναν απατεώνα γιατρό, τον Άντριου Γουέκφιλντ, και χιλιάδες αμόρφωτους κουτσομπόληδες που περνούν την ώρα τους στο διαδίκτυο προσβάλλοντας τη θεά Επιστήμη. Σε αυτούς αντιπαρατίθενται οι «επιστήμονες» και «ειδήμονες» παιδίατροι.
Αλήθεια: Οι παιδίατροι δεν ξέρουν τίποτα για τα εμβόλια. Στον παρακάτω σύνδεσμο 126 επιστημονικές οργανώσεις εναντίον των παιδικών εμβολίων από 30 χώρες (με απούσα την Ελλάδα, που κοιμάται τον ύπνο του δικαίου) κατακεραυνώνουν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για την μεροληπτική και κερδοσκοπική προπαγάνδιση των παιδικών εμβολίων, βασισμένη σε αξιοθρήνητες και κάλπικες «επιστημονικές» έρευνες, και την αδιαφορία του για το πλήθος των χρόνιων νόσων που τα εμβόλια προκαλούν στον παγκόσμιο πληθυσμό, μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που τώρα ένας στους δύο αμερικανούς να πάσχει από χρόνια νόσο, και ένα στα 36 αμερικανόπουλα να έχει (σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, λόγω εμβολίων) μπει στο φάσμα του αυτισμού. Και στην Ελλάδα επίσης ανεβαίνει κατακόρυφα ο αυτισμός (ένας στους 160 Έλληνες είναι τώρα αυτιστικοί) και θα προσέξατε παντού «Κέντρα Ειδικής Μάθησης» για τα δηλητηριασμένα στον εγκέφαλο από αμερικανικά εμβόλια ελληνόπουλα…
Τίτλος: "Ανοιχτή Επιστολή από Διεθνείς Οργανισμούς προς τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας Σχετικά με το Θέμα της Ασφάλειας των Εμβολίων" (η επιστολή επίσης απευθύνεται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, του οποίου η διαπλοκή με τις φαρμακευτικές είναι κι αυτή γνωστή) αγγλικό πρωτότυπο: https://www.efvv.eu/open-letter-to-th... ελληνική μετάφραση: https://www.efvv.eu/wp-content/upload... Επίσης υποτίτλισα στην ακόλουθη διεύθυνση κάπου εκατό ομιλίες όπου γιατροί μιλούν ενάντια στα εμβόλια, ξεκαθαρίζουν πως τα εμβόλια δεν επέφεραν την υποχώρηση των κολλητικών ασθενειών (μια που βγήκαν στην αγορά όταν οι ασθένειες είχαν ήδη σχεδόν εξ ολοκλήρου υποχωρήσει) και φρικαρισμένοι γονείς διηγούνται την διανοητική ή σωματική αναπηρία που προκλήθηκε στα παιδιά τους όταν τα εμβολίασαν, εξαπατημένοι από ψευδοεπιστημονικές οργανώσεις σαν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, που είναι οι πόρνες των φαρμακευτικών. http://www.youtubetranslations.gr/#!v...
Ξύπνα Έλληνα… Με το πρόσχημα της Επιστήμης, μας πηδάνε από παντού οι «Μεγάλοι», κι εμείς τους πληρώνουμε και τους προσκυνούμε… Θησαυρίζουν πατώντας στη δική μας δυστυχία.



Δήλωση «ΣΕΙΣΜΟΣ» για την μάσκα: Δεν ξέρω τι ισχύει, αλλά πρέπει να υποταχθούμε!!! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε τι ακούμε κάθε μέρα…
Σάλο έχει προκαλέσει η παρέμβαση του Αρείου Πάγου σχετικά με τις διώξεις όσως προτρέπουν στην μη χρήση μάσκας.

Δικηγόρος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «OPEN», έδωσε άλλη διάσταση.

Ένα τρομερό άρθρο για όλους εκείνους που σε λένε συνομοσιολόγο λόγω covid

 Αλήθεια, εφόσον το πολιτικό σύστημα ενδιαφέρεται τόσο πολύ για την ανθρώπινη ζωή,

γιατί δεν απαγόρευσε την κυκλοφορία
εν αναμονή του εν δυνάμει φονικού, μεσογειακού κυκλώνα Ιανού;


 Ας ξεκινήσω από το πολίτευμα.
Δεν ξέρω πόσοι το έχουν αντιληφθεί, αλλά αυτό, καιρό τώρα, έχει μετατραπεί στη χειρότερη δικτατορία όλων των εποχών.

Το GESARA στην Σερβία!!! Μήνυμα στο λαό της Σερβίας από τον Nicola Sandulovic...

Maggie Louis Smith

Αγαπητοί πολίτες της Σερβίας! Επιτέλους μπορώ να σας πω τα καλά νέα τώρα.

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι οργανώνεται απο Ρεπουμπλικανούς και τον Donald Trump ο καθαρισμός της εγκληματικής οργάνωσης του Aleksander Wolves και ξεκίνησε μόλις σήμερα. Στη Σερβία, το Βελιγράδι άνοιξε επισήμος και ξεκίνησε να εργάζεται στη Σερβία, η οποία θα αναλάβει τον πλήρη έλεγχο των οικονομικών ποινικών συνδυασμών του σημερινού καθεστώτος δικτατορίας στη Σερβία.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΚΟΛΟΣΟΙ ΞΕΠΛΕΝΑΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ

Η συγκεκριμένη έρευνα βασίζεται σε χιλιάδες «αναφορές ύποπτης δραστηριότητας» (SAR) προς το Δίκτυο Καταπολέμησης Οικονομικού Εγκλήματος του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών, το FinCen, από τράπεζες σε ολόκληρο τον κόσμο.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters