Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Η ΕΥΠ άνοιξε το καπάκι του βόθρου. Πολιτικοί, δικαστές και αστυνομικοί σε σεξουαλικά όργια, κομπίνες και χρηματισμούς


Του Άρη Σπίνου

Όποιος νομίζει ότι τα κυκλώματα του παρακράτους “σπάνε εύκολα” ζει σε άλλον κόσμο. Είναι προφανές ότι η πολιτική βούληση της κυβέρνησης προκειμένου να ξεβρωμίσει η κοινωνία δεν υπάρχει! Το ένα νομοσχέδιο μετά το άλλο επιβεβαιώνει αυτήν την αντίληψη. Οι πολιτικοί ήταν πάντα “δεμένοι” με τα ταμεία του υποκόσμου που στεγάζεται κάτω από την ομπρέλα του παρακράτους. 

Διασυρμός Μπάιντεν: Οι Ταλιμπάν καταδικάζουν σε θάνατο «συνεργάτες των Αμερικανών»!

Ο Μπάιντεν δεσμεύτηκε να προστατεύσει τους Αμερικανούς πολίτες, καθώς και εκείνους τους Αφγανούς που έχουν συνεργαστεί με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Έστειλε μάλιστα και τον αρχηγό της CIA, να συναντηθεί με τον ηγέτη των Ταλιμπάν και να εξασφαλίσει την ζωή και την ασφάλεια τους.

Την ίδια στιγμή, η Αμερική συγκλονίζεται από την είδηση ότι οι Ταλιμπάν έχουν καταδικάσει σε θάνατο τον αδελφό ενός Αφγανού μεταφραστή. 

Η Απόσυρση στο Αφγανιστάν Σηματοδοτεί την Έναρξη Νέας Επίθεσης Κατά της Καμπάλ

Benjamin Fulford 23/8/2021
Η κατάρρευση της αμερικανικής κυριαρχίας στο Αφγανιστάν είναι η αρχή μιας νέας σημαντικά μεγάλης επίθεσης εναντίον της Χαζαρικής Μαφίας, αναφέρουν πηγές του Πενταγώνου.  Η είδηση που λέγεται στο κοινό είναι ότι ο αμερικανικός στρατός αποσύρεται από το Αφγανιστάν και τη Μέση Ανατολή για να επικεντρωθεί στην Κίνα.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters