Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Ο Δυτικός Κόσμος Εξεγείρεται Ενάντια στη Σατανική Άρχουσα Τάξη

Mία μαζική επίθεση λαμβάνει χώρα εναντίον της Σατανικής κυβερνώσας συμμορίας στις περισσότερες δυτικές χώρες. Αυτό παρατηρείται σε μαζικές διαδηλώσεις, στρατιωτικές κινήσεις και ποινικές διώξεις.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις τεράστιες διαδηλώσεις στην Ιταλία, την Αυστραλία, την Αυστρία, την Ελβετία, τις Βρυξέλλες κ.λπ. Μοιάζει πολύ με αυτό που συνέβη λίγο πριν την πτώση του Τείχους του Βερολίνου στην Ανατολική Ευρώπη.

Μ.Σχοινάς: Έχουμε θεραπείες για τον Covid-19 αλλά δεν τις αγοράζουμε γιατί πρέπει να πουλάμε εμβόλια έως το 2023

Σοκάρουν τα όσα αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη του σε ελληνικό ραδιόφωνο ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς, καθώς υποστήριξε ότι υπάρχουν εγκεκριμένες φαρμακευτικές θεραπείες για τον Covid-19 τις οποίες η Ευρώπη δεν τα αγοράζει γιατί έχει κάνει συμφωνίες για εμβόλια. 

Η Συγκάλυψη της Ύπαρξης των Εξωγήινων Τελειώνει. Είναι Ήδη Εδώ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Υπάρχει ένας σαφής λόγος για τον οποίο η ελίτ αυτού του κόσμου δεν θέλει να ανακαλυφθεί ότι υπάρχουν εξωγήινοι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι λεγόμενοι ηγέτες μας δεν θέλουν να μας πουν την αλήθεια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters